Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

referitor la postul lui djcris q rok omorat pe csro in 40 de min....tipul era rogue/wizard?hmm..asa build am vazut da e praf total....cv idei cum ar putea fi buildul tipului ala?

Posted

referitor la postul lui djcris q rok omorat pe csro in 40 de min....tipul era rogue/wizard?hmm..asa build am vazut da e praf total....cv idei cum ar putea fi buildul tipului ala?

total haotic.. poate chinezi stiu mai multe ca noi legate de build si despre avantaje.. cine stie

Posted

NU mai suport!!!

Staffu mi-a dat failed la +5 de 50-60 de oti

Foot la +5 de 40-50 de ori

Legs la +7 ... (am dat +7 ca nu mai puteam de nervi)

Nu stiu ce sa mai fac!!! si am si premium plus,dress cu lucky dar parca imi da mai mult ghinion.. :|

EDIT: :D http://img21.imageshack.us/i/sro2009092118232504.jpg/

Posted

De cate ori trebuie sa va zic ca nu conteaza locul sau lagul atunci cand dai plus?si cu atat mai putin premium plus sau lucky ala...la cate +7 am facut pot sa spun sincer ca nu conteaza unde,cand sau cum dai plus....

Eu obisnuiam sa dau +6+7 in fata la grocery jangan unde e aglomeratie la maxim...sau in spate la stable hotan...si hotanul e mereu full...deci nu conteaza...

Cu premium plus deabia faceam un+7...cu premium silver si fara premium deloc am facut 2 +8

Din cauza programului foarte incarcat...nu mai am deloc timp de silk...si nici de forum nu am prea mult....o sa mai postez din cand in cand :)

Respect si Succes tuturor in tot ce va propuneti :tiphat:

EDIT: era sa uit...._R3volutioN_ job war on rome server...enjoy

http://www.youtube.com/watch?v=MQXifgJrh7M

Posted

NU mai suport!!!

Staffu mi-a dat failed la +5 de 50-60 de oti

Foot la +5 de 40-50 de ori

Legs la +7 ... (am dat +7 ca nu mai puteam de nervi)

Nu stiu ce sa mai fac!!! si am si premium plus,dress cu lucky dar parca imi da mai mult ghinion.. :|

EDIT: :D http://img21.imageshack.us/i/sro2009092118232504.jpg/

acum in 5 min plec la sc cand vin p la 1 iti dau un buzz ma mess sa u te sun p skype sa fii on vreau sa iti zik cva ;)

Posted

gz... go for isy :)) b-( ala e unique care treb facut cand ai lvl 50 max 55.. nu la 83 si wizz :))

ai dreptate dar nu pot bate un wizzard de 100 la dmg O.o

Guest Skaraoskye
Posted
:banghead::banghead: ce pot sa fac si io la sro ca nu ma pot conecta imi da mereu c(9) de la inspectia de azi dimineata :banghead: :comp1:
Posted

:banghead::banghead: ce pot sa fac si io la sro ca nu ma pot conecta imi da mereu c(9) de la inspectia de azi dimineata :banghead: :comp1:

eroarea c9 apare atunci cand ai lag sau cand iti merge netu greu.. restart pc sau inchide din aplicati

Posted

Datorita serverelor populated am reusit sa facem asta....un party pe isro(eos)...unde toata lumea e afk....sper sa va placa...am vrut sa il omoram pe demon...dar pana am ajuns a fost ciuruit de turci.ms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...