Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

wth... a mai luat cineva eroarea asta la sbot ???

[16:37:45] * DEBUG1.37, got 2212

[16:37:45] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!

[16:37:45] * Clearing active party.

HELP PLZZ

... :tiphat:

Posted

pff toti sunteti mari numai eu sunt mic:( am lvl 43 si 82% de abea astept 44:X:X a da si am o intrebare...

cu cat pot vinde un shield european som de lvl 24 sau 26 numai tin minte...

Posted

joaca cineva pe Alps? Vreau sa imi fac un bower fire/light. Am un glavier de 36. Nu dau de nici un roman pe Alps. Chiar nu sunt deloc? :crybaby:

sunt destui romani pe alps dar nu te ajuta cu plvl sau gold

Posted

s-au pus de 10 ori aceste filme aici ... frecventati forumul k sa fiti la curent sau nu mai postati... acele filme au iesit de 2 saptamani si au fost postate :|....

hmm atunci imi cer iertare fata cei de aici.. insa am fost atent pe parcurus saptamanilor trecute.. si e adevarat ca au fost postate dar indraznesc sa spun ca nu au fost cele pe care leam postat eu.. ( daca teai uitat la ele... :-S atunci imi cer iertare )

Posted

wth... a mai luat cineva eroarea asta la sbot ???

[16:37:45] * DEBUG1.37, got 2212

[16:37:45] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!

[16:37:45] * Clearing active party.

HELP PLZZ

... :tiphat:

ai luat disconect

Posted

Metalsproit sunt varul lui Andrei (fostul tau coleg).

Posted

nu stiu cum sa zic dar eu cred ca e bine ca un gold bot sa faca 11 mil doar in 48 de ore ??? voi ce ziceti

ganditiva ce inseamna sa ai 5 goldboti

cred ca asa am sa si fac

Posted

nu stiu cum sa zic dar eu cred ca e bine ca un gold bot sa faca 11 mil doar in 48 de ore ??? voi ce ziceti

ganditiva ce inseamna sa ai 5 goldboti

cred ca asa am sa si fac

:> sunt unii care au mai mult de 5. Dar depinde de lvl cel mai buni is aia de 64+ wizz \ bard [se misca super repede] imi pare rau ca am un wizz \cleric.

Posted

Mda... se vede ca nu merge SBot =)). Look here. Initial credeam ca e de la mine o eroare (inainte sa citesc posturile voastre si ale altora) si m-am uitat pe rev6, cand am vazut cum sunt serverele am fost sigur ca e de la bot :))

PS: Eos rupe, cred ca are cei mai multi boti pe server, adica na... cu SBot picat sunt 1329/3500 playeri... restul boti :))

Posted

gz tuturor pentru lvl /unici/dropuri

btw http://img62.imageshack.us/img62/8343/sro2009092110230465.jpg cerb x2

http://img38.imageshack.us/img38/9223/sro2009092018203863.jpg lvl up

Posted

mi-am facut si eu cont pe Sb*t dar nush cum sa mi-l incarc ma poate ajuta cineva pls ?

nu se mai poate lua deocamdata .. asteapta pana se redeschid vanzarile sau ia de la un moderator deacolo

Posted

He he he Ce Mi-a reusit aseara mie si lu mile :D mie +5--->>+6 si lui de la +5--->>+7 fara premium fara immortal :D

Swordul e +4 k a picat la +7 :(

Scz pt img prea mare :hail:

Posted

frumos... eu zic sa le lasi asa +6 e destul pt tine la lvl ala :P

acuma sa ma laud si eu :) lvl 78 pe rouge :D 3 lvl's left and rock on !!! :kar:

Posted

new damage for my Bow :)

http://img185.imageshack.us/img185/1193/sro2009092115134563.jpg

Vreau si eu niste Idei de poze la Guild photo Post dau pm sa adaug id de mess , skype , msn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...