Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sincer? eu nu am facut engleza la scoala noi la ora de engleza jucam avioane:)) profesoara cand vinea cand nu vinea note ne punea din burta sau ne dadea lucrare cu cartile deschise si copiam deci dati seama cata engleza am invatat noi si pe urma la liceu am facut franceza asa era liceul meu doar pe 1 limba straina si limba mea care am invatat-o la scoala a fost franceza de aia nu le am cu engleza bine :) ma descurc la vb in engleza dar la scris deloc ....

On feild la +7 paff ce ma enervat blaidu de 98 am bagat 30 weapon sal fac +5 :))

Sincer imi pare rau ca nu ai facut engleza ,dar sunt destule cuvinte de baze in sro care te intampini de ele foarte des .De exemplu ce ai zis mai sus"feiled" iti apare in sro de fiecare data cand o dai in bara cu alchemy,alchemy failed sau cum mai zice ca am si uitat :) .Mai cunosteam ceva de genul pe Troy ,care a fost in guild cu mine o perioada.In acea perioada am ras de m-am stricat :crazy: .Cateva exemple, "cantar"= counter strike sau "intrati in seiv zon" sau tif ,hantar si treider #-o . Ultimele 3 iti apar,sau cel putin apareau in chat atunci cand intrai in joc ,ala era primul lucru care il vedeai cand vroiai sa scri ceva.Oricum ma bucur ca nu ai luat-o ca pe ceva jignitor.Cheers :tiphat:

Posted

am si eu o intrebare.cam cat timp raman serverele populated?

Parerea mea e ca o sa mai ramana pana cand le expira la cei 24k de boti cele 7 zile de ban :)), dar acum depinde de Joymax, daca ei continua sa baneze boti asa cu miile atunci o sa se pastreze mai mult populated.

@DreamFighteR: nu e prima data cand Joymax face treaba buna in privinta botilor... s-a mai intamplat o data (cel putin o singura data stiu sigur) de cand joc Silkroad, acum cativa ani. Cand era Greece sau Eldorado abea aparut. Oricum au dovedit ca se poate, dar nu vor, fac asta doar de 'ochii lumii' si daca e sa ne gandim tot nu au inceput bine, ma refer la faptul ca intai trebuiau banati gold botii dupa care playerii care mai si joaca pe cont, mai incarca si silk si mai sunt si activi cat de cat...

Posted

hmm parerea mea este ca joymax a facut o treaba buna macar o data in istoria lor.. sa speram ca continue sa baneze ! till then .. respect all

mda.. din pacate eu nu jucam pe atunci.. asa ca nu pot spune.. problema e ca nu inteleg de ce nu baneaza goldboti si interzic companile de gold.. in primu rand ar putea ei sa vanda gold si ar face o gramada de $ in + fara sa fie probleme.. in a 2lea rand ar veni tot mai multa lume noua daca ai putea sa cumperi bot si gold direct de la ei... dar ei nu isi dau seama de oportunitatea asta ...

Posted

You think they don't know ca ar face mai multi bani daca ar vinde ei bot +gold? believe me they do....dar din moment ce este un joc F2P....trebuie sa respecte macar de ochii lumii unele conditii cum ar fi ilegal programs such as bots :) cum ar fi a intri pe site si sa scrie mare....silkroad online....free to play...si mai jos...monthly bot card =5$ :))

Posted

^ - GM au consola , cand da PM prin consola apare scris normal . Cu roz apare cand scrie pe all , sau message 2 all . Deschide poza sa vezi ca nu e modificata photoshop,adobe or smth .

Vecinul <_< - http://img140.imageshack.us/i/sro2009091816033240.jpg/

Posted

^ - GM au consola , cand da PM prin consola apare scris normal . Cu roz apare cand scrie pe all , sau message 2 all . Deschide poza sa vezi ca nu e modificata photoshop,adobe or smth .

Vecinul <_< - http://img140.imageshack.us/i/sro2009091816033240.jpg/

o_O frumos daca o face +9 e imba statsurile importante sunt 80% deci e un glavie extra :P

am auzit ca intr-un timp cineva a reusit sa puna mana/ sa faca o consola.. si chiar se dadea gm scria cu roz si chesti dinastea.. numa ca scama ;-S

Posted

http://img9.imageshack.us/img9/9811/sro2009071300293149.jpg

asa ca stfu.. eu citesc tot ce scrieti si va urmaresc din umbra :) nu prea mai postez ca nu are rost...

no offence bro.. dar oricine putea sa dea un search google.. asa ca nu mai corija tu pe alti.. care e treaba ca el a postat aia.. foarte bine a facut la fel si tu dar nu trebuie sa faceti un concurs care caseste cel mai mare + la vreun sun... ca asa va fac si eu o poza +100 si gata am castigat.. vb lu darthy ^^ chill aici nu e campu de lupta de la scoala

Posted

:ceuameni:

eu am spus primu +10 nu primu +11 :)

:ceuameni:

EDIT: _Dj_Nyno_: bro try +11????

Arbeisamt: idk

_Dj_Nyno_: you will try +12 one shot

Arbeisamt: i try +12 with one elix :))

geniile gandesc lafel:))

Posted

buna seara :D avand in vedere ca a inceput scoala sunt mai ocupat :) tocmai am venit de la final destination 4 :)))

oricum ca sa nu fiu offtopic... Lee rocks tot respectul meu pt el :D

@wheezy.. nu incerca sai faci reclama lui hell ca nu iti iese.. e o persoana ok

Posted

ce faceti ratatilor??? tot shmecheri sunteti??? prea ratati in realitate? ma voi nu aveti viata cum va laudati aici cu

asa ziselea voastre "realizari" din sro... ce realizari is alea ma? cheltuiti bani degeaba si pentru ce? nu o sa aveti

un viitor cu nimic mai bun... koila tot smecher esti? te respecta lumea??? asa... daca esti fraieru clasei in realitate macar

aici sa vorbeasca oamenii cu tine... tris... copil facut din laba pentru corn si lapte...

sunteti toti niste ratati cum nu a vazut lumea...can se inchide sro-ul cred ca o sa vedem la stiri ca so sinucis niste fraieri...

va fut in gura si in parizel fraierilor... si pe admini care mio dat ban pe doua accounturi, pe Wheezy si pe HellCritical, pe HellCritical insadaor ban temporal.(mare greseala)

sunteti mai rai ca turcii... mai mergeti la scoala... fraierilor!

va fut in gura!

dragul de el.. uite ce imi place de astia care vin si cand vad ca nu au nimic inteligent de spus de sro se apuca sa injure asa aiurea.. prietene.. spre cunostinta ta personala : am 14 ani , am o prietena de 13 ani cu care sunt de 4 luni , ies in fiecare zii cu colegii in oras.. ocazional mai o bere seara , recunosc dau bani pe sro pt ca ma distreaza si ma relaxeaza.. in legatura cu fu**** daca esti gay nai decat sa cauti pe google siteuri pt cei ca tine .. pana atunci ar trebui ca linkmania sa dea ban si pe ip nu numai pe cont..

are cineva niste scriputri pt sb*t pt 92-94 in snake cave (ha) dar nu east.. am fost deja acolo si este un rouge/bard 99 pe spot.. :P sau orice fel de script mai ferit cu spawn binisor 92-95 :P pm aici sau add tfk_kidu

Posted

sal tuturor....nu am mai avut timp sa mai intru pe site....

am citit cate ceva luni....dar nu am postat....ca a trebuit sa plec cu prietenele prin oras....

nu imi place sa mi se zica boboc...nici nu mi sa zis pana acum....dar sunt si eu tot a 9a....

11 baieti si 19 fete in clasa------in afara de 2 fete care arata bine si cu care deja am inceput sa ies....restul sunt..... :dooh:

in sro a jucat botul non stop.....70% pe boweru de 99 si wizzu de pe helios este lvl 63...aproape 64 :D

Posted

@ wheezy1 - Tu ne spui noua sa mergem la scoala ? Tu nu vezi ca din 2 vorbe la tine 3 sunt prostii ? Scrii mult si prost . Pe mine ma trimiti la scoala ma ? Temporar ai luat ban , nu temporal si da , ai avut dreptate , mare greseala . Tu meriti ban permanent , freakin R-TARD.

@ gg Psyhco keep it up

Dream , nu-ti bate capul cu el... Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita.

Total Off-Topic.Bogdane , frate , am fost in bacau la Inglorious Bastards acu o saptamana si am pierdut trenul (Y_Y) , daca stiam ca esti din Bacau te sunam Q.Q . Apropo pana cand e filmul in Arena(Final Destination bineinteles 3-D ^_^ )

Posted

Somnorosilor ... tot nu mi-a spus nimeni cum se intrebuinteaza optiunea de teleport "certain location which was saved in the game system" folosind reverse return scrolls . Chiar nu a folosit nimeni niciodata la vreun unic, ceva ? #-o

Posted

Somnorosilor ... tot nu mi-a spus nimeni cum se intrebuinteaza optiunea de teleport "certain location which was saved in the game system" folosind reverse return scrolls . Chiar nu a folosit nimeni niciodata la vreun unic, ceva ? #-o

imi pare rau ca nu te pot ajuta dar banuiesc ca poti da save cumva la o locatie.. adica esti in arena la lord de ex.. si dai save .. dupaia dai chestia aia cu certain location si te trimite in arena .. sau ar mai putea fii vorba despre atunci cand ai dat log off unde teai aflat.. ;-S

hmm deci nu are nimeni vreun script 92-95 de preferat in b3 (ha) :D

Posted

imi pare rau ca nu te pot ajuta dar banuiesc ca poti da save cumva la o locatie.. adica esti in arena la lord de ex.. si dai save .. dupaia dai chestia aia cu certain location si te trimite in arena .. sau ar mai putea fii vorba despre atunci cand ai dat log off unde teai aflat.. ;-S

hmm deci nu are nimeni vreun script 92-95 de preferat in b3 (ha) :D

Intra pe bot cave, forum, scripts si baga un search. Sigur o sa gasesti xD

Posted

^ Dude wtf ? A postat ca e primul + 10 sun de pe Pluto . Ce dracu aveti ? Va apuca deja de la scoala?

http://www.rev6.com/player/Pluto/Arbeitsamt.html

pFIRST SUN +10 STAFF

AM zis daca ai mastery lvl 98 ai gap 2 daca esti 100

Tu unde vezi ca a zis el ca e primu' dp Pluto? Poate in link vezi asta! Dar sigur nu se referea ca e primu' sun staff +10 de pe Pluto... Se referea ca ala e primu' staff sun +10 de pe toate serverele.

no offence bro.. dar oricine putea sa dea un search google.. asa ca nu mai corija tu pe alti.. care e treaba ca el a postat aia.. foarte bine a facut la fel si tu dar nu trebuie sa faceti un concurs care caseste cel mai mare + la vreun sun... ca asa va fac si eu o poza +100 si gata am castigat.. vb lu darthy ^^ chill aici nu e campu de lupta de la scoala

Deci Prapad... Eu nu dau search pe google ca sa dau peste nas cuiva. Poza o am la Bookmarks in Mozila Firefox si a fost postata de un roman in alt topic ;)

EDIT: DevilRaptorSro ce vrei sa zici prin annotation-ul ala "i first video :| srry"? Nu-ti mai bate joc de limba engleza frate. Si calitatea video-ului lasa de dorit... Se vede ca e facut cu Movie Maker :)

Am intrat ieri in SRO si am cumparat asta http://img4.imageshack.us/img4/7125/sro2009091910412162.jpg cu 60m :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...