Guest adit91s Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sal , stie careva un bot free ce se poate folosi acu ca sroking ii pe bani ? (in afara de agbot)
Guest adit91s Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ii liber pe la penon si la mujigi + 24 de mii de conturi cu ban pe 7 zile
djcris Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ii liber pe la penon si la mujigi + 24 de mii de conturi cu ban pe 7 zileIntr-un fel e bine ... dar ce vom mai omora de acum inainte ? :P
Sleya Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dc sunt serverele asa goale?ca sa intrebi tu sincer daca as mai juca as prefera sa fie sro plin de goldboti decat de copii retardati cum o sa fie acum cand sunt serverele goale :))
Guest adit91s Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ii naspa dak nu mai putem buta , ca nu cred ca are timp lumea sa stea cateva ore pe zi sa joace de mana , si care are bravo lor . Norocu celor care au deja charuri mari , si ghinionu celor care joaca de putin timp. :(
Scorio Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 vai doamne,,,,, ...nu crezi ca are lumea timp de jucat manual.... da` vorbesti ca si cum sunteti obligati sa aveti lvl mare... oricum joymax a facut asta ca sa scoata ochii ... mai vb in 2 sapt...
Kiidu Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 wa Prapad :D Dar tu in ce guild esti ca eu nu am mai intrat in joc dp 1 septembrie :D :tiphat: Cine a castigat FW? A cazut in sfarsit GenoCide :))))) :tiphat: sunt in genocide :)) si fw a fost castigat de heaven nu de noi.. erau toti hammeri lu hvn pe inima la noi am fost doar eu si inca 2.. exact ce a spus si koila vroiam sa spun si eu :P... anyways [15:59:44] BeakYung The White Viper spawned [19:09:22] NiGhTkNiGhT6 killed BeakYung The White Viper first blader that killed medusa on rome :D nu stiu daca pe alte servere a facut vreun blader asta :-?? lol asta e ceva tare.. dar cum se poate.. fiind rome credeam ca la orice ora este cel putin 3 wizz 100 cu +7 pe medusa.. ai dreptate Dream...eu sunt jucator de sro m'am lasat aproximativ 1 an si acum m'am reapucat.. va astept pe persia :beer: de vre 2-3 zile mi'a intrat din prima in sro pe persia...mi'as dori sa numai fie trafic asa mare..precum cei care fac reclame in oras ocupa loc degeaba.. sau cei care au bot sunt vreo 100jucatori si toata ziua numai ei sunt pe joc..sper sa se ia masuri pt ca si altii vor sa joace.. eu zic ca ar trebui sa interzica doar companiile de gold.. pt ca hai sa fim seriosi.. nu poti face lvl 90+ fara bot (doar daca esti no lifer.. ) ar trebui sa se faca si pe csro.. acolo botul este legal dupa lvl 75 cu conditia sa fie in party.. deci nu ai voie solo grind si ltp.. vai doamne,,,,, ...nu crezi ca are lumea timp de jucat manual.... da` vorbesti ca si cum sunteti obligati sa aveti lvl mare... oricum joymax a facut asta ca sa scoata ochii ... mai vb in 2 sapt... prietene.. spunemi mie ce faci tu cand ai lvl mic in joc? se vede ca esti ratat.. acuma chiar am izbucnit daca vrei sa sti cine is amintesteti de un baiat xXPrapadXx sau Kidu.. am fost in fighterz pana mai dat tu afara ca si prostu.. crezi ca daca ai cumparat un arcas de 100 de la un chinez o sa te veneram? pariez cu tine pe ce vrei tu ca ala nu a facut 100 doar cu mouse si tastatura asa ca hai pleaca de aici dute si conduti turma din csro my master thiefing !
Guest adit91s Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 te contrazic la cap 90 guildu Avalon era cel mai tare de pe venus si rea recunoscut ca cel mai tare de pe toate servarele au jucat manual party de 8 si au ajuns maxim si au tinut fortresurile timp de 1 na si ma refer la jangan ca bandit a fost mai tarziu deci se poate cauta pe youtube guild avalon sa vezi cum jucau :) dar au plecat plangand de pe venus pentru ca sau laudat p srf ca o sa ia ftw in napoi de la Legacy si nu au pututfrate nu am zis ca nu esty tare dak joci manual sau ca nu poti sa fii mare , tot ce am zis e ca eu unu in timpu saptamanii dak am 1 ora timp sa joc , si decat sa fac lvl 40 in 5 luni mai bine ma las de joc , si-s convins ca mai sunt destui ca mine . Pe langa asta kum te simti sa faci un pt cu cineva si dupa 1 luna tu sa faci 1 lvl si ala 10
Sleya Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 +10 si cum am mai zis csro pt mine e un server privat nu ma inpresioneaza cu nimica daca cineva are lvl 100 acolo sau ful sun +14 daca e tare sa vina pe isro sa joace si sa o demontreze el pe csro e tare printre cei slabi pentru ca pe csro nu o sa gasesti "legende" cum au fost pe isro ___JV___ etc etcman tin sa te contrazic....cSRO=china sro :) nothing private about that....nu stiu cum e cSRO(china) sau kSRO(korea) dar iti spun sigur ca jSRO(japonia) este mult peste iSRO din punctul de vedere al playerilor...team work...chars used at max capacity...spre deosebire de isro unde toti sunt 99.99% bot si restul de 0.01% joaca si ei putin la job,pvp,FW sau medusa...adica...de multe ori la medusa se lasa bot :) sau keypresserand about Avalon...parerea mea este...ca ori erau niste fake...pretindeau ca sunt legits si botau...sau erau lifeless geeks :)
Birchoff Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dear Customers, your char get banned when it stucked for longer!!!! So check your scripts that it cant get stucked in it!!! 2nd thing is when you have auto accept ress and continue botting make sure that bot only accepts res by teamplayer!!! ( > list > enter name , and at extra > accept list ) Because when you die on way to spot and get ressed by someone SBot starts training but get stucked!!! pentru cei care nu inteleg...use google translator...imi este lene sa traduc :)...bafta tuturor... nu stiu exact cum se procedeaza cu alte programe de bot-ing ... daca inlocuiti fisiere originale ale jocului, etc ... iSRO pe care il folosesc nu are nici o insertiune cu jocul ... ganditi-va ca atunci cand sunt inlocuite fisiere ale jocului (inclusiv clientul), sunt sanse mari sa fiti detectati... consider legende cele spuse de programatorii altor programe de boting, sau ineptii ale JoyMax-ului daca blocheaza din cei care raman blocati mai mult timp in decor ... pentru ca ei pe server nu primesc decat niste coordonate si faptul ca ai ramas la ele un timp indelungat ... si ? asta inseamna ca botez ? poate am plecat din fata calculatorului si am lasat clientul deschis sa nu pierd locul pe server ... Da, e firesc ca pentru cei care scot bani din vanzarea unor programe de boting sa-si apere interesele si sa nu recunoasca ca din cauza unor pachete trimise de programul lor ati fost detectati, ci din cauza ca ati ramas blocati un timp indelungat in decor ... ganditi si singuri ... cei care pot face asta au inteles punctul meu de vedere si se vor reprofila in functie de nevoi pe programe "nedetectabile" ca sa spun asa ... care nu interfereaza cu jocul ... indiferent daca pentru asta platesc cu 5% mai mult ... la urma urmei nu poti sa ai ceva aproape gratis, si sa mai si sesizezi apoi cu parere de rau ca ai fost blocat ... reiterez ceva ce am spus mai demult: nimic nu e pe gratis :error: ... :tiphat:
djcris Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Oo...8 servere care oscileaza in jurul valorii de 3500 de plyeri ... oare vor juca toti si fara bot ? Greu de crezut . :-?
Kiidu Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 hmm ei au spus acolo ca sa verifici daca scriptul e bun.. pt ca daca scriptu nu e bun si trece prin un perete ce faci? ajungi la marignea peretelui si tot incerci sa treci dincolo dand click .. aia se gandesc.. ce mama dracu sta asta de 5 ore si da click in perete !@vio cred ca mai sunt locuri .. voi intreba.. deocamdata hai sa discutam chestile astea in PM .. poate fi considerat spam.. oricum add mess tfk_kidu
Al3xe Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 cine ar vrea un arc ca asta ? http://www.rev6.com/player/Eos/Lutetlum.html
Lord_Bogdan Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 degeaba ai arc +10 daca ai setul varza ;) btw inca 20k sp si sunt FF :)
cri2032 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bogdan your right Deidara te certi cu ala de pe you*ube GenoCide ........ Daca ai skiiluri la lvl 90 bravo dar daca ai Mastery lvl 98 sau cat e pt schema cu glavia care arunca de 2 ori nu mai este gap 9 ..... Din cate stiu gap la str dupa pathceon , heuskal , bithcheon si int light cold fire force .... as i know Bogdane cand intri pe mess :D??? [ offtopic ] csro means isro without blocking silk item to trade
silvestroy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bogdan your right Deidara te certi cu ala de pe you*ube GenoCide ........ Daca ai skiiluri la lvl 90 bravo dar daca ai Mastery lvl 98 sau cat e pt schema cu glavia care arunca de 2 ori nu mai este gap 9 ..... Din cate stiu gap la str dupa pathceon , heuskal , bithcheon si int light cold fire force .... as i know Bogdane cand intri pe mess :D??? [ offtopic ] csro means isro without blocking silk item to trade Gapul se calculeaza la fel pentru toate charurile.E diferenta dintre lvl tau si cel mai mare mastery.Daca ai lvl 100 si ai heuksal la lvl 100,si skills pe la 80,degeaba zici ca ai tu gap 20 ca nu e asa :).Oricum 1 lvl la mastery de arma inseamna 1% extra damage daca nu ma insel. Am mai vazut ca s-au blocat pentru 7 zile cam multe conturi ,25k,la mai multe oricum. badfist ,no offence ,dar ce varsta ai?Ai o engleza de parca ai invatat-o cu femeia de servici."cane","cenot" wtf is this? :blink: .Probabil dupa asta o sa-mi sariti in cap ca mai bine taci ,ca la experienta lui ,etc etc.. sper sa nu . :tiphat:
Erhard Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 +10 si cum am mai zis csro pt mine e un server privat nu ma inpresioneaza cu nimica daca cineva are lvl 100 acolo sau ful sun +14 daca e tare sa vina pe isro sa joace si sa o demontreze el pe csro e tare printre cei slabi pentru ca pe csro nu o sa gasesti "legende" cum au fost pe isro ___JV___ etc etcAsta e cea mai mare porcarie care ai spus-o vreodata. Pe cSRO nu exista boti, nu sunt(cred) gold selleri, deci daca vrei tu sa dovedesti ca esti "jmen" du-te pe cSRO si fa ce ai pe iSRO.Si silver, da badfist are cea mai proasta engleza vazuta de mine. EVER.
Aldguth Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Si silver, da badfist are cea mai proasta engleza vazuta de mine. EVER.Si sta prost si cu romana :(Ultimii 3 care au postat sunt din brasov =)) Pwnage. Hai nu faceti cinste cu o bere la oktoberfestul de pe sportiv?
Sleya Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 cine ar vrea un arc ca asta ? http://www.rev6.com/player/Eos/Lutetlum.htmlsincer in loc de +10 pe o arma in silkroad..as prefera 10 fotomodele goale in pat...cine ar vrea asta?:> :))anyways..._Ragnos_ ramane campion cu arma 98+12 care a dat fail la +13 :) :tiphat:
Erhard Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Si sta prost si cu romana :(Ultimii 3 care au postat sunt din brasov =)) Pwnage. Hai nu faceti cinste cu o bere la oktoberfestul de pe sportiv?Da' de ce nu ne faci tu :)) ? Bag eu jumate daca e nevoie ^^.
djcris Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 sincer in loc de +10 pe o arma in silkroad..as prefera 10 fotomodele goale in pat...cine ar vrea asta?:> :))anyways..._Ragnos_ ramane campion cu arma 98+12 care a dat fail la +13 :) :tiphat:M-as multumi si cu 2 fotomodele ... :P Mi-am luat si eu reverse return scrolls si am o intrebare: cum se foloseste a 3a optiune "certain locations which saved in the game system" ? Trebuiesc salvate mai multe locatii si apoi te teleporteaza acolo? Si daca da, cum mai exact ? Va multumesc :beer:
cri2032 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://www.rev6.com/player/Pluto/Arbeitsamt.htmlFIRST SUN +10 STAFFAM zis daca ai mastery lvl 98 ai gap 2 daca esti 100
DaddyYankee Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Asta e cea mai mare porcarie care ai spus-o vreodata. Pe cSRO nu exista boti, nu sunt(cred) gold selleri, deci daca vrei tu sa dovedesti ca esti "jmen" du-te pe cSRO si fa ce ai pe iSRO.Si silver, da badfist are cea mai proasta engleza vazuta de mine. EVER.Ma nu stiu de unde scoateti porcatiile astea. Pe cSro nu exista bot a? Exista 100% asa ca nu vad de ce tot ziceti ca nu e. Apropo, ce sa dovedeasca pe cSro? Nu inteleg, sunt servere cu maxim 1000 de persoane, cel pe care joaca Scorio (il dau pe el exemplu ca joaca cSro si posteaza si aici) sunt in medie 500 de persoane pe server. Zi si mie ce e asa greu sa faci level pe un server cu 500 de persoane? :| No gold bots, no trafic. Pe langa asta mai poti cumpara si tikete cu gold si altele. badfist a zis de plusuri, da poti avea probabilitate mai mare de a plusa un item atata timp cat nu ai lag si nu cred ca unul dintre noi cunoaste baza de date cSro sa zica sigur cat e probabilitatea la alchemy. Pe iSro, eu unul cred ca e undeva sub 50% (sunt aproape sigur)... si asta cu Premium Plus si Lucky.