smuggster Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nu sunt toti turcii rai...de cand joc am intalnit doar vreo 4,5 care sa vorbeasca bine engleza si ma imprietenesc cu ei...ce e drept...cam putini :)
Smiter Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nu sunt toti turcii rai...de cand joc am intalnit doar vreo 4,5 care sa vorbeasca bine engleza si ma imprietenesc cu ei...ce e drept...cam putini :)31 c.i?
Whatevbla Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 intr-adevar si eu am intalnit turci de treaba :D ...nu pot spune ca toti sunt idioti
EvilToileT Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ar fi ceva mai calumea daca faci idle de 15 min in joc ...adik ca nu te mijti bla bla sa te deie afara...asa macar ar fi si ceva loc.... parerea mea ;)
PartitiaN Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 am o problema, am facut card si la-m inregistrat , totul e ok,mi se deskide fereastra pt a cumpara silk in joc, dar cand ajung la pagina PROGRES, intampin urmatoarele probleme:-imi apare o ferastra si ma anunta ca sunt 2 tipuri de informatii sigure si nesigure, daca vreau sa deskid pagina, dau yes de obicei (ar trebui sa dau no?)apoi dupa ce dau yes, imi apare o alta fereastra, in care ma anunta ca am ceva pop-up si citez "enabel pop-up befor" sau ceva de genu ,(cei care cumpara silk poate stiu mai bine), ei aici este problema mea, cum trec de aceasta faza cu pop-up, pt ca aici mi se blogheaza, defapt imi apare ceva care se misca ca si cum s-ar incarca, si imi scrie "in progres", dar nu mai misca nimicva rog care stie sa imi zica si mie cum ma descurc cu kestiile stea plsbafta all
dementhor Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cum fac ma sa ma connectez si eu sa nu-mi m-ai apara fereastra aia cu disconect from windows
defiler666 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 @demethor : dupa tine asa ... crezi ca poti face ceva sa te connectezi cand vrei tu ? Daca ai noroc sa prinzi loc , daca nu disc.atata tot
AngeIIo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 am o problema, am facut card si la-m inregistrat , totul e ok,mi se deskide fereastra pt a cumpara silk in joc, dar cand ajung la pagina PROGRES, intampin urmatoarele probleme:-imi apare o ferastra si ma anunta ca sunt 2 tipuri de informatii sigure si nesigure, daca vreau sa deskid pagina, dau yes de obicei (ar trebui sa dau no?)apoi dupa ce dau yes, imi apare o alta fereastra, in care ma anunta ca am ceva pop-up si citez "enabel pop-up befor" sau ceva de genu ,(cei care cumpara silk poate stiu mai bine), ei aici este problema mea, cum trec de aceasta faza cu pop-up, pt ca aici mi se blogheaza, defapt imi apare ceva care se misca ca si cum s-ar incarca, si imi scrie "in progres", dar nu mai misca nimicva rog care stie sa imi zica si mie cum ma descurc cu kestiile stea plsbafta allvezi daca ai vreo bara la internet explorer, firefox sau ce mai folosesti tu. de obicei e de la google sau de la yahoo si este o obtiune pe bara care iti blocheaza ferestrele ce apar in plus cand accesezi un link. De exmplu daca dai click undeva sa te duca pe o pagina oarecare pot apare alte 5 ferestre pe langa aia, cu reclame si alte kkturi. Daca ai activat pop-up blocker de pe bara aia, no sati mai apara. Ca sa poti cumpara silk tre sa dezactivezi ala.
EvilToileT Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Am facut un guild pe serverul TROY pe nume : ROArmy lv 1 si as fi tare bucuros daca ma puteti ajuta sa fac lvl up la guild....nu conteaza ce lvl sunteti conteaza sa jucati si sa adunam cat mai mult GPdaca doriti sa intrati trimitetimi un PM pe numeme dusmanul...sau aicea cu numele vostru si va contactez eu... :tiphat:
uLise Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Am facut un guild pe serverul TROY pe nume : ROArmy lv 1 si as fi tare bucuros daca ma puteti ajuta sa fac lvl up la guild....nu conteaza ce lvl sunteti conteaza sa jucati si sa adunam cat mai mult GPdaca doriti sa intrati trimitetimi un PM pe numeme dusmanul...sau aicea cu numele vostru si va contactez eu... :tiphat:GL cu guilda :cool2:
Guest Dr@/<us Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 mah fratilor p la ce ora pot intra si eu... k e cam fullllll la ce ora am sanse sa gasesc vreun serv liber ? pls
.TripDeTrip Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 pai....la orice ore...doar ca trebuie sa te chinui mai mult ca sa intrii pe server....totdeauna is crowded toate srv T_T
Smiter Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 @smuggster horoz emen iyi i?in hi? anne kahrolası par?a nin bok
EvilToileT Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ms ulise..:) deja suntem 5 romani in guilda....cine mai vrea e bine venit !!
smuggster Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 @tasica:le dai cu copy paste aa nu iti ies literele bine
AngeIIo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 @tasica:le dai cu copy paste aa nu iti ies literele bine :rofl1:
Smiter Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nu e chiar asa...am luat de pe un dictionar si am dat paste in notepad dupa care am dat copy si paste aici ;)...ca nu era turcul guildei on :D
Smiter Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Stiu stiu....btw AngeIIo daca nu stii sa legi 2 cuvinte intre ele...nu e nevoie sa faci un post doar pt " :rofl1:"
AngeIIo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 stiu sa leg cuvinte stai calm, si ma indoiesc ca e treaba ta daca e nevoie sa fac vreun post sau nu. asta decid eu din moment ce eu postez, k?si btw... radeam de tine in postu ala daca nu te-ai prins. probabil trebuia sa scriu "rad de tine hahaha" ca sa-ti dai seama.