Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu sunt toti turcii rai...de cand joc am intalnit doar vreo 4,5 care sa vorbeasca bine engleza si ma imprietenesc cu ei...ce e drept...cam putini :)

31 c.i?

Posted

am o problema, am facut card si la-m inregistrat , totul e ok,mi se deskide fereastra pt a cumpara silk in joc, dar cand ajung la pagina PROGRES, intampin urmatoarele probleme:

-imi apare o ferastra si ma anunta ca sunt 2 tipuri de informatii sigure si nesigure, daca vreau sa deskid pagina, dau yes de obicei (ar trebui sa dau no?)

apoi dupa ce dau yes, imi apare o alta fereastra, in care ma anunta ca am ceva pop-up si citez "enabel pop-up befor" sau ceva de genu ,(cei care cumpara silk poate stiu mai bine), ei aici este problema mea, cum trec de aceasta faza cu pop-up, pt ca aici mi se blogheaza, defapt imi apare ceva care se misca ca si cum s-ar incarca, si imi scrie "in progres", dar nu mai misca nimic

va rog care stie sa imi zica si mie cum ma descurc cu kestiile stea pls

bafta all

Posted

am o problema, am facut card si la-m inregistrat , totul e ok,mi se deskide fereastra pt a cumpara silk in joc, dar cand ajung la pagina PROGRES, intampin urmatoarele probleme:

-imi apare o ferastra si ma anunta ca sunt 2 tipuri de informatii sigure si nesigure, daca vreau sa deskid pagina, dau yes de obicei (ar trebui sa dau no?)

apoi dupa ce dau yes, imi apare o alta fereastra, in care ma anunta ca am ceva pop-up si citez "enabel pop-up befor" sau ceva de genu ,(cei care cumpara silk poate stiu mai bine), ei aici este problema mea, cum trec de aceasta faza cu pop-up, pt ca aici mi se blogheaza, defapt imi apare ceva care se misca ca si cum s-ar incarca, si imi scrie "in progres", dar nu mai misca nimic

va rog care stie sa imi zica si mie cum ma descurc cu kestiile stea pls

bafta all

vezi daca ai vreo bara la internet explorer, firefox sau ce mai folosesti tu. de obicei e de la google sau de la yahoo si este o obtiune pe bara care iti blocheaza ferestrele ce apar in plus cand accesezi un link. De exmplu daca dai click undeva sa te duca pe o pagina oarecare pot apare alte 5 ferestre pe langa aia, cu reclame si alte kkturi. Daca ai activat pop-up blocker de pe bara aia, no sati mai apara. Ca sa poti cumpara silk tre sa dezactivezi ala.

Posted

Am facut un guild pe serverul TROY pe nume : ROArmy lv 1 si as fi tare bucuros daca ma puteti ajuta sa fac lvl up la guild....nu conteaza ce lvl sunteti conteaza sa jucati si sa adunam cat mai mult GP

daca doriti sa intrati trimitetimi un PM pe numeme dusmanul...sau aicea cu numele vostru si va contactez eu...

:tiphat:

Posted

Am facut un guild pe serverul TROY pe nume : ROArmy lv 1 si as fi tare bucuros daca ma puteti ajuta sa fac lvl up la guild....nu conteaza ce lvl sunteti conteaza sa jucati si sa adunam cat mai mult GP

daca doriti sa intrati trimitetimi un PM pe numeme dusmanul...sau aicea cu numele vostru si va contactez eu...

:tiphat:

GL cu guilda :cool2:

Guest Dr@/<us
Posted

mah fratilor p la ce ora pot intra si eu... k e cam fullllll la ce ora am sanse sa gasesc vreun serv liber ? pls

Guest Dr@/<us
Posted

aham thx deci ma chinui in seara asta :D

Posted

Nu e chiar asa...am luat de pe un dictionar si am dat paste in notepad dupa care am dat copy si paste aici ;)...ca nu era turcul guildei on :D

Posted

stiu sa leg cuvinte stai calm, si ma indoiesc ca e treaba ta daca e nevoie sa fac vreun post sau nu. asta decid eu din moment ce eu postez, k?

si btw... radeam de tine in postu ala daca nu te-ai prins. probabil trebuia sa scriu "rad de tine hahaha" ca sa-ti dai seama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...