Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Dear Customers,

your char get banned when it stucked for longer!!!!

So check your scripts that it cant get stucked in it!!!

2nd thing is when you have auto accept ress and continue botting make sure that bot only accepts res by teamplayer!!!

( > list > enter name , and at extra > accept list )

Because when you die on way to spot and get ressed by someone SBot starts training but get stucked!!!

pentru cei care nu inteleg...use google translator...imi este lene sa traduc :)...bafta tuturor

Guest walker28
Posted

am luat si ban.. dar banul este pe cont nu pe ip,cand intru pe contu banat imi zice ca am luat ban pentru 7zile,iar daca incerc sa intru de alt cont imi zice "Failed to connect to server.(c10)",aseara am incercat de mai multe ori si am intrat deci cred ca este un bug

Posted

Ma puteti ajuta si pe mine cu un site de un pot cumpara niste gold? daca se poate de undeva de unde ati cumparat si vi s-au parut de incredere. ms anticipat :tiphat:

Posted

xD am castigat si jg dupa 6 luni de dominatie turceasca am invins insfarsit :D 4 guilde in uniune 2 fw :D 3 party full au doborat 10 guilde :D :D :D

Posted

Orice inceput are si un sfarsit. E timpul sa inchei.

Incepand cu ziua de maine,adio Silkroad.

Avand in vedere ca imi inchei activitatea in joc, nu o sa mai postez nici pe aici.

Bafta in joc tuturor, succes in viata de zi cu zi!

Cu respect, Cipi :tiphat:

Posted

Avand in vedere ca imi inchei activitatea in joc, nu o sa mai postez nici pe aici.

Respect bro .. dar sper ca te vei gandi mai bine .. :D nu cred ca exzista cineva care sa se fi lasat de sro fara sa revina cand a fost la nivelul tau ( nu lvl nivelul tau de exp si restul )

ms dry speram sa o protejam cat mai bine :D btw lvl up 75 pe rouge :D

Posted

Succes si tie Cipi...si sincer cred ca ai luat o decizie buna sa renunti la silkroad :) ...nu te cunosc foarte bine dar din cate am vazut ai avut destule reusite in silkroad deci...respect pentru asta.

Si eu am renuntat la silkroad...dar voi continua sa postez aici,probabil ca intr-o zi o sa ma intorc la sro probabil dupa deschiderea 11D cand nu o sa mai fie offjob :) ...pana atunci sro este forbidenn zone for me :)

Gz DreamFighteR pentru FW :)

Take care and have fun...in real life sau unde vrei tu cipi :beer: :tiphat:

Bafta tuturor

Posted

Respect bro .. dar sper ca te vei gandi mai bine .. :D nu cred ca exzista cineva care sa se fi lasat de sro fara sa revina cand a fost la nivelul tau ( nu lvl nivelul tau de exp si restul )

wa Prapad :D Dar tu in ce guild esti ca eu nu am mai intrat in joc dp 1 septembrie :D :tiphat: Cine a castigat FW? A cazut in sfarsit GenoCide :))))) :tiphat:

Posted

6 e o pierdere de timp, dar te simti bine pana dai nas in nas cu realitatea.

Ma rog , eu daca as avea timp cu siguranta m-as apuca tot de un astfel de joc insa regula numarul 1 e ca serverul sa fie de la zero :).

Din screenuri nu arata cine stie ce :|

Badfist dupa numarul de ore jucate :))

Posted

ce s-a intamplat de serverele sunt goale ?? si vor ramane asa sau vor aparea din nou botii ??? (intreb asta pt ca vreau sa imi cumpar sb*t si nu am chef sa mai bag si un premium)

OFF: [G.U.N.I.T]Ahile ....nu pot sa iti citesc posturile , mi se duc ochii catre avatar xD

Posted

ce s-a intamplat de serverele sunt goale ?? si vor ramane asa sau vor aparea din nou botii ??? (intreb asta pt ca vreau sa imi cumpar sb*t si nu am chef sa mai bag si un premium)

OFF: [G.U.N.I.T]Ahile ....nu pot sa iti citesc posturile , mi se duc ochii catre avatar xD

pt ca au fost o sapt de zile obi aia de 85 la iesirea din hotan si gold boti au facut delevel la greu 10-15 lvl pierdute cel putin si nu se mai risca astia sa bage gold boti macar sa i lase lvl mai mare pana cand se termina chestia asta

Posted

pt ca au fost o sapt de zile obi aia de 85 la iesirea din hotan si gold boti au facut delevel la greu 10-15 lvl pierdute cel putin si nu se mai risca astia sa bage gold boti macar sa i lase lvl mai mare pana cand se termina chestia asta

adik, ce mobi ce dwlvl? ce so intamplat in hotan k nu am mai trecut demult..si asta a fost pe toate servarele?:P #-o

Posted

adik, ce mobi ce dwlvl? ce so intamplat in hotan k nu am mai trecut demult..si asta a fost pe toate servarele?:P #-o

lolz nu ma au luat ban 24 de mii de conturi pentru 1 sapt

Posted

exact ce a spus si koila vroiam sa spun si eu :P...

anyways

[15:59:44] BeakYung The White Viper spawned

[19:09:22] NiGhTkNiGhT6 killed BeakYung The White Viper

first blader that killed medusa on rome :D nu stiu daca pe alte servere a facut vreun blader asta :-??

Posted

Ce tareee .... :bananadance2:

Pe serverul Ares sunt acum 1400 de playeri din 3500 .... nici jumatate macar :bananadance2:

Cu asa ocupare a serverelor putem pune silkroadul in startup :P

Posted

ai dreptate Dream...eu sunt jucator de sro m'am lasat aproximativ 1 an si acum m'am reapucat..

va astept pe persia :beer:

de vre 2-3 zile mi'a intrat din prima in sro pe persia...mi'as dori sa numai fie trafic asa mare..precum cei care fac reclame in oras ocupa loc degeaba..

sau cei care au bot sunt vreo 100jucatori si toata ziua numai ei sunt pe joc..sper sa se ia masuri pt ca si altii vor sa joace..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...