Aldguth Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 multi sau dus pe aion din cate stiu smile.gifZi ca nu e adevarat! TE ROG SA NU FIE ADEVARAT! Nu vreau copii neinstruiti in limba engleza cu calculatoare luate la oferta din carrefour in frumosul meu joc. Ramaneti la silkroad, va rooooog!
Florin_LOVE Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Si ce bot ai folosit ? :blink:sro king.......
TzuYoshi Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zi ca nu e adevarat! TE ROG SA NU FIE ADEVARAT! Nu vreau copii neinstruiti in limba engleza cu calculatoare luate la oferta din carrefour in frumosul meu joc. Ramaneti la silkroad, va rooooog!=)))) :lol:
Florin_LOVE Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ciupilianstiu ca si tu ai luat ban 7zilece bot ai folosit??
djcris Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sro king.......Oo....pai ala il folosesc si eu si nu mi-a dat ban. Nu inca :-?
ciupilan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ciupilianstiu ca si tu ai luat ban 7zilece bot ai folosit??sbot dar eu maine il recuperez :P abia astept momentul reintalnirii :X :X
TzuYoshi Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sbot dar eu maine il recuperez :P abia astept momentul reintalnirii :X :XOMG. How gay... oO
ciupilan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 OMG. How gay... oOla ce ai vrut sa faci referire :-?app ma mira faptul k de 2 zile sevarele stau pop si tocmai astazi a fost banul cel mare 24k playeri :D sper sa o tina tot asa dar numa cu gold boti nu cu plyeri:Ddc va prinde cu bot butati 24/24 iar cand e inspectia si se inchid servarele va prind eu in tot deauna marti la ora 1-3 dim opresc botu asta e una din cazuripe mine m-a prins joi dimineata dupa o noapte de stat OFF ..dimineta am pus botu sa se conecteze si am primit o eroare cand se conecta ceva cu C10... apoi sufletu :)) account blocked :angry1:
Guest nightellph Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 poate sa imi spuna si mie cineva de un bot bun, usor de folosit, si ieftin daca se poate...:D, caci nu vreau sa platesc premium dejaba.....:(( PS... nus despre cine e vb aici, dar sa stiti..... ca eu nu am pc de la carrefoure ;)!!! al meu e de calitate superioara :readthis: :)) la ce ai vrut sa faci referire :-? app ma mira faptul k de 2 zile sevarele stau pop si tocmai astazi a fost banul cel mare 24k playeri :D sper sa o tina tot asa dar numa cu gold boti nu cu plyeri:D pe mine m-a prins joi dimineata dupa o noapte de stat OFF ..dimineta am pus botu sa se conecteze si am primit o eroare cand se conecta ceva cu C10... apoi sufletu :)) account blocked :angry1: frate dar ce sa intamplat azi???????? ce de spatiu e pe servere........
Kiidu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mda.. si eu foloses sbot dar faza este ca iei ban daca se blocheaza.. cel putin asa am citit pe forumul sbotului.. deci aveti grija ca scriptu sa fie bun si sa nu se blocheze.. pt ca atunci joymax va va prinde.. si eu am primit cateva erori cu 10 dar deocamdata inca nimic doamne ajuta :D
Guest nightellph Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 poi cred ca deocamdata nu isi permit sa baneze useri premium, dupa parerea mea.... explicatia stiti si voi care este.... dar eu inca mai astept opinii....
edy105 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Stie cineva de ce nu pot sa deschid mai multe cliente cu sbot? intru cu un cont si cand incerc sa il deschid pe aldoilea imi apare aia cu C10 ERROR
Al3xe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Am si eu o problema,de fiecare data cand ajunge botul in orash mi se blocheaza jocul.Nu stiu de ce dar de ieri asa patesc,am reinstallat jocul/windowsul/botul si nimic.Stie cineva dc?
Kiidu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Am si eu o problema,de fiecare data cand ajunge botul in orash mi se blocheaza jocul.Nu stiu de ce dar de ieri asa patesc,am reinstallat jocul/windowsul/botul si nimic.Stie cineva dc?placa grafica.. e slaba.. daca orasul tau de spawn point e hotan incearca sa il schimbi pt ca acolo si eu care am placa grafica speciala pt jocuri (merge nfs undercover uns) am un lag imens in hotan si imi ia 2 min doar sa imi incarce guilda si restul.. + ca uneori mi se blocheaza de tot si asa ramane
Al3xe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 am px9600 gt ,si pana acum nu mi-a facut probleme,spawn pointul e in samarkand
Kiidu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 atunci nu stiu care ar putea fii problema.. incearca sa cauti prin forumuri topice asemanatoare cu problema ta .. s-ar putea sa gasesti ceva !
Mihai1993 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a murit medusa pe vre un server ? lol?:)) dc intrebi? pe rome a murit de la 16:40
sweet_boy_eu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pe venus a uitat sa apara :-?? sau nu mi a aratat sbot mieprobabil k te-ai teleportat cand a aparut:) asa am patit si eu ;)
salam30 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zi ca nu e adevarat! TE ROG SA NU FIE ADEVARAT! Nu vreau copii neinstruiti in limba engleza cu calculatoare luate la oferta din carrefour in frumosul meu joc. Ramaneti la silkroad, va rooooog!de ce tie frica de aia vei avea parte :D
Lord_Bogdan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 cam cat valoreaza un staff 98+7 mag 80%, reinforce 80%, si full blue ?
GHOST3K Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 daka stie careva un server privat de silk cu ratie mai mare de 10x plz postati linku :) sau trimitetil p id d mess was73d ms :|
ghitzal02 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 daka stie careva un server privat de silk cu ratie mai mare de 10x plz postati linku :) sau trimitetil p id d mess was73d ms :|http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=264629http://sjsro-info.ucoz.com/ :yum: :yum:
Guest walker28 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nu ma pot conecta in joc,bag id si password dupa care imi da "Failed to connect to server.(c10) daca a mai cineva problema asta poate imi explica si mie
Kiidu Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nu ma pot conecta in joc,bag id si password dupa care imi da "Failed to connect to server.(c10) daca a mai cineva problema asta poate imi explica si miecred ca ai luat ban...its payback time xD dupa ce turci neau tradat e timpul sa le dam o lectie succes tuturor la fw atat atacatorilor cat si aparatorilor!