Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Epic - Dovada ca GM intra pe servere.Credca nu a mai fost vazut de la cap 60 .

Again , EPIC .

Cer scuze ca o sa deformez pagina.

http://img215.imageshack.us/img215/9407/gmpic1.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/6204/gmpic2.jpg

dar cum a inceput discutia

tu esti asta defapt??

Posted

Gz tuturor pentru lvl si alte reusite :)

LOL @ Tarky :o nu pot sa cred...chiar nu mai ma asteptam sa vad un gm prin isro

Distractie placuta copii la scoala....don't f... too much :P with the "boboace" :)) corupere de minori scrie pe voi :))

au mai fost gm-i aparuti chiar acum cateva luni cand a aparut in cave jangan park in B3 cam 13

app :bafta boboceilor la scoala:P eu trec ultimu an ceea ce nu prea inspira distractie:(( dar asta e mai usurel cu sro:P

Posted

First Roc spawn on aleXander..video asta a fost si pe rev 6 xD

<<<< 1000% Speed xD /

My guild master xD

Pe aleXander romanii sunt cei mai tari....thiefi ^^ or trebuit sa'si schimbe jobu' toata guilda ca nu mai se faceau trade'uri pe sv ^^...si tot romanii au si bandit fortress :>..

Posted

xD aseara am facut si eu lvl 95 :D mai tarziu va urma questu cu capitan :D

lol ... deci se pare ca au inceput sa ia atitudine fata de programele astea.. sau e doar unu care e fantastic cu photoshopu.. desi cred ca e real

Guest Skaraoskye
Posted

Ce faceti baieti?:D Cum a fost la scoala :) Eu sunt boboc :D :)) :bananadance2: Nu am mai jucat sro de 2 saptamani :)) Can't wait for Chuck Season 3 :( :bananadance2:

tot boboc sunt si eu ;)) ... N`ai mai jucat de 2 saptamani sro ? eu de 2 luni fir`ar ea de placa video :comp1: trebuie sa imi vina marti/miercuri alta app: cam pana la ce lvl imi ajung 41k sp de la lvl 69 ff pentru pacheon-fire-cold + ca charul meu a fost glavier si mai am de dat jos heuskalul din lvl 60

Posted

Ce faceti baieti?:D Cum a fost la scoala :) Eu sunt boboc :D :)) :bananadance2: Nu am mai jucat sro de 2 saptamani :)) Can't wait for Chuck Season 3 :( :bananadance2:

Eh mai hell a fost mf la sc am vazut boboacele alea ''fresh'' .Acum ca boboc ce sa iti zik ai grija de fetele alea :pokeye:

Posted

cool video roc and speed

nu e 1000% este 400-500 eu am mers cu 800% i walk like him but with no zerk :D

nu stiu cum stie sa joace dar ma rog ,nu stiu daca e bot sau butona el dar dadea snow shield si skill de defense de la blade .......

im back :D colegele de la mn din clasa sunt din ce in ce mai bune :D

doar intreb .... sa postez o poza :)?

Posted

Eh mai hell a fost mf la sc am vazut boboacele alea ''fresh'' .Acum ca boboc ce sa iti zik ai grija de fetele alea :pokeye:

:) Eu numai fraieri daia am in clasa :)) Plini de cosuri pe fata :( BTW... Ce s-a mai intamplat prin SRO in ultimele 2 sapt? Vad ca e vorba de un bug ceva... :D :tiphat:

Posted

da ^^ este legat de stuck cu drug's si scroll

same here .... am vreo 5 fete bune bune in cls.. is a 8-a :D si numa ratati baieti xD Hellz yeah!

im noob can you gimme a link with capitan quest? :D

Posted

Daaaaa... :D

@hell.. e vorba de un bug cu care poti sa deschizi mai multe scrolluri de speed,dmg,parry s.a.

nu s.a ca zice lumea ca esti turk ^^ xD

pune poza cri :D

Posted

vad ca toata lumea e boboc anul asta ... oricum uita-ti un filmulet cu 3000% speed facut de unu dinte cei mai buni prieten de-ai mei de pe skype ^^

enjoy
Posted

e plaja mamaia :D

http://img215.imageshack.us/img215/8299/capturex.jpg

doar spatele :D sry buy i dont show his face..... have big t*ts , not so big ( i dont like big :-t :crazy: ) but enough for her :D

EDIT: nu stiu sigur daca e mamaia :D

Posted

e plaja mamaia :D

http://img215.imageshack.us/img215/8299/capturex.jpg

doar spatele :D sry buy i dont show his face..... have big t*ts , not so big ( i dont like big :-t :crazy: ) but enough for her :D

EDIT: nu stiu sigur daca e mamaia :D

cine ii ea???

:blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...