Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest andrei1bc
Posted

Momentan pe toate serverele lvl max e 80 .. la urmatorul update se ridica la lvl 90 , odata cu lvl 90 se adauga inca o harta si un unique (Saytan) . Se vorbeste de o posibila introducere a caracterelor europene odata cu acest update .

Cat despre data updatului undeva in toamna .. posbili si de craciun sa fie . Pt cei care vor sa vada iteme 9'th degree luati si voi clientu korean (kSRO) si jucati acolo .

PS : [GM]Pizza here :P

-if you need help or info abaut the game just PM me .

Posted

@badfist:tu chiar nu te mai opresti din mintit?poza aia care ai pus-o tu cu caracteru ala imbracat in 8 degree si cu frunza aia galbena la nume a fost pusa si pe forum oficial de la silkroad acum ceva timp :ACEEASI poza deci nu ai facut-o tu...si apropo daca luai ban cand intri in joc iti scrie in stanga jos motivul pentru ban!si apropo pe toate serverele e acelasi lvl cap

Posted

Frunza aia e semnul de incepator...pe cand daca esti lvl 80 nu ai cum sa ai asa ceva. Un gm are frunza aia pt ca isi editeaza caracterul de la lvl 1.

Daca iti dadea disconect...cum de i-ai facut poza inainte?...daca nu stiai ca e gm?:|

Edited: dc in poza cu lvlUp4 nu se vede lvl / hp/ mp / nickul tau?

Posted

Si totusi...daca ai luat ban pt bot...dc nu zici ca ai sharuit acc cu cineva...sa iti dea ban 1 saptamana...maxim 2...au facut multi inainte asa :)

Oricum nu imi vine sa cred ca ai pierdut caractere lvl 80 imbracate in full str si cu glavie +7...si tu te apuci iar de silkroad...si ca nu iti pasa :|

Posted

Asta asa e...iti pasa numai de ceva ce ai fi putut avea sau de ceea ce ai...nu de ce nu ai avut :D

Nu poate sa nu iti pese de munca pe care o depui in timp ce faci 2 caractere lvl 80

Posted

/:) ...2 luni pt un caracter...4 luni pt doua caractere...aproape jumate de an...ai dreptate nu e mult :|

butingu e permis doar cu cel de la ei de joimax daca ai altu ei ban pe cont

Nu e permis

nu am sarat nimica si daca 2 luni ti se pare mult pt 1 caracter de 80
2 luni non stop cu bot => 60 zile x 24 ore = 1440 ore...x 2 caractere 2880 ore....2880 ore de bot...e ceva

cu 4 zile in urma vb gm pe all si i spunea lu unu sa taca din gura ca i da ban si am incercat sa i dau pm si imi arata ca useru nu e in joc am dat klick pe numele lui ca sa i scriu
iti dai seama cate pm's primeste un gm cand intra pe svr?...normal ca nu poate primi
Posted

nu va suparati imi spuneti si mie va rog frumos cum imi pun si eu o poza aici pe forum la avatar k sunt n00b pe forumuri nu am mai fost inregistrat :( imi puteti posta pasii plzzzzzz:(

Respect All :)

Posted

@badfist hahhahahahhahahhaahhahahah badfist cel mai mare noob cu impresi de pe forum =)))))))))))))))))))

dute invata silkroad fati un caracter mai mare de lvl 30 si dupaia sa vi sa ne inveti silkroad ca nici nu sti la ce lvl e SOSun-urile

1: daca iei ban ai ban 100 de ani

2: GM-u nu asa arata, GM nam vazut in viata mea in oras , asa arata un GM http://img85.imageshack.us/img85/5299/gmhz8.jpg

3: PM doar asa iti da GM daca e langa tine , si cea ce ai vazut tu acolo era fake adica , pune spatiu pana apare pe urmatoru rand si dupaia scrie [GM]Pizza: si iti scrie text apare ca si cum ar scrie GM-u

Posted

ma voi gasiti loc pe servere??ca eu nu prind decat dupa ora 10 seara ....iar in ritmul asta cred ca trebuie sa las caracterul mostenire pentru a ajunge la 80....

Posted

nu va suparati imi spuneti si mie va rog frumos cum imi pun si eu o poza aici pe forum la avatar k sunt n00b pe forumuri nu am mai fost inregistrat :( imi puteti posta pasii plzzzzzz:(

Respect All :)

Ady te duci sus la optiunile pt contul tau ( Optiunile mele) si acolo vei gasi un link in stanga "Editare setari avatar" apesi pe el si iti va apare o fereastra in care vei avea 2 optiuni si anume "Introdu un Link catre o imagine de avatar online" si "Incarca o noua imagine din calculatorul personal" iar acolo vei baga un link in una din ele in functie de ce alegi tu,adik sa incarci un avatar de pe net sau din compul personal. Atentie insa ca acolo iti scrie ca acea poza avatar nu poate fi mai mare de 160 x 160 de pixeli:

"Avatarul tau nu trebuie sa fie mai mare decat 160 pixeli pe 160 pixeli in dimensiune. Avatarurile incarcate de pe calculatorul tau nu trebuie sa depaseasca 200 KB.

Urmatoarele tipuri de fisiere sunt permise: gif,jpeg,jpg,png"

Daca avatarul pe care vreu tu sa il incarci e mai mare de aceste dimensiuni atunci mai deschizi o alta fereastra in browser cu un link catre http://imageshack.us/ unde postezi acea poza si ii dai optiunea sa fie resize imagine 100x75 ( avatar) si dupa ce tzio incarca dai copy paste la linkul in dreptul caruia scrie in dreapta "Direct link to image" si acel link il pui pe pagina de editare setari avatar in casuta in care scrie

"Introdu un Link catre o imagine de avatar online" si apoi apesi jos pe butonul Editeaza avtar si asta este.

E posibil sa nutzi mearga din prima din cauza netului sau mai stiu eu de ce ( aseara mi-am schimbat si eu avatarul si mi-a trebuit vreo 20 de min pana am reusit ca tot imi dadea eroare) asa ca insista.

Succes.

RESPEC"ALL

Posted

nope...nu cred. cum era cu ei?

hahahahaha, acu cand imi aduc aminte cum era cu vietnamezii pe server rad ca acum intru din maxim a treia incercare pe server dar inainte cand erau si ei pe servere terminam vreo 10 tzigari pana intram in joc plus injuraturile de rigoare.

@badfist am o intrebare pt tine: vad ca ai aparut asa ca un meteorit pe acest forum adik din senin din iarba verde cu caractere care mai de care mai mare si mai bine echipate ,cu tot felul de teorii care mai de care mai sofisticate despre silk ,---nu ma intelege gresit, nu condamn nici aparitia ta in acest post al meu nici teoriile tale sau SS-urile---ci doar vreau sa te intreb urmatoarela chestie :

DACA AI CARACTERE ASA DE MARI,--CU BOT SAU FARA,PUTIN IMI PASA CU CE TZI LE FACI TU---IMI ZIC IN SINEA MEA CA DE-A LUNGUL TIMPULUI AI STUDIAT SI AI MAI POSTAT SI TU DIN CAND IN CAND DACA NU CHESTII INTELIGENTE MACAR INTREBARI, DECI

PE CE FORUMURI CE TIN DE SILKROAD AI MAI POSTAT SI SUB CE NICK???

Posted

hahahahaha, acu cand imi aduc aminte cum era cu vietnamezii pe server rad ca acum intru din maxim a treia incercare pe server dar inainte cand erau si ei pe servere terminam vreo 10 tzigari pana intram in joc plus injuraturile de rigoare.

doar atat? nu zic ca nu e destul...insa niciun "10k pls pls pls" la fiecare pas? sau chestii de genu?

vreau sa spun pe langa faptul ca ocupau serverele...cu altceva nu v-au scos din minti?

Posted

cum faci ma de intri din a 3 incercare ca eu dau de cateva ori si apoi imi apare fereastra cu disconnect.....eu prin loc numia dimineata si seara dupa 10....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...