Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut la toata lumea,

datimi niste idei de guild o sa fie ca job thief asa ca vreau cva "inspaimantator/demonic"

DevilRoar,Carnage,CurseBlood,DevilCry,ZombieClan :P:P....am imaginatie bogata,nu? :crazy:

Salutare tuturor.!! sunt nou pe aici!

...bine ai venit in aceasta comunitate...

1st : Sorry de double, dar nu mai mergea edit .

2nd : De pe 14 septembrie , nu o sa mai fie asa ocupate serverele ptr ca S**Ki*g o sa devina platit . Asa ca mai bagati cat mai puteti !

...f bine pt ca eu deja am cumparate 480 de credite de la ei...deci charul meu merge inainte :P

ambele sunt vechi rau..... pnm... am facut azi 5 +5 si 2 +6 xD arme de 98

...felicitari pt reusita, eu am un scut de 85 care nici in ruptul capului nu vrea mai sus de +3...parca era careva pe aci care nustiu ce metoda folosea cu mai multe iteme sau nush cum naiba ca imi vine sa dau cu parul in PC :comp2: ca imi mananca acel scut elixire si powder de ma indoaie si mai sus de +4 nu vrea...cred ca pana la urma am sa mai racai prin buzunare si o sa iau astral si immortal firar mama lor sa fie...ceva idei?

Carcotasul nefericit si nervos :P va spune :

RESPEC"ALL

:tiphat:

Edit : tocmai am avansat la 86 :hello:

Posted

...felicitari pt reusita, eu am un scut de 85 care nici in ruptul capului nu vrea mai sus de +3...parca era careva pe aci care nustiu ce metoda folosea cu mai multe iteme sau nush cum naiba ca imi vine sa dau cu parul in PC :comp2: ca imi mananca acel scut elixire si powder de ma indoaie si mai sus de +4 nu vrea...cred ca pana la urma am sa mai racai prin buzunare si o sa iau astral si immortal firar mama lor sa fie...ceva idei?

De ce nu cumperi direct un scut de 85+5 (sau + cat vrei tu) ?

Guest Skaraoskye
Posted

6Euro / luna....

daca se va face 6Euro pe luna mai bine imi iau Sb*t si cu 5Euro si are si auto connect si dupa parerea mea face super fast kill in comparatie cu alte boturi :D

glavier lvl 70 FF set +4+5 eu bat la karra pentru casa imi cada si iteme si gold unde gasesc si eu la mole din cave dw e bine ? :dontknow:

Posted

De ce nu cumperi direct un scut de 85+5 (sau + cat vrei tu) ?

...pt ca are multe alte ....hmmm, calitati ca sa zic asa...am realizat unele dar uite ca acum nu pot sa il fac macar un parlit de +5, tu-i mama lui de nesimtit de scut rapanos...

gratz alex pentru lvl :P nu se merita astral+immortal sa faci +5 mai ales ceva de 85 :D ...tine-o tot asa...

apropo...poftim eventul de care joymax "a uitat" sa ne anunte

http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...n/eventmain.asp

...multumesc Sleya...

...mai dar astia sunt durere,ne anunta eventul asta la jumatea lui?,ptiu scuipaiar matele :gun: :P...m-am uitat si aveam 13 credite...sper sa fie cu noroc :hail:

http://www.youtube.com/watch?v=2jZENPbIZuQ&feature=sub <- New attack bug ... Check it OuT

...interesant, am sa mai bag ceva silk si am sa probez personal smecheria daca merge...dar in nici un caz pe manyang, sa nu stricam orzul pe gaste :P

Al vostru carcotas va spune ca de obicei

RESPEC"ALL

Posted

Poi Alex , iti bagi 8 de attack si 8 de def si esti demi-god ^^.8x20% = 160 % Def 160% Attack LMAO ! =) "Sleya has occupied Jangan Fortress"

la asta ma gandeam si eu :)) mai imi iau si un cleric si un warrior dupa mine sa fiu si mai smecher sa am si bufe cleric/warrior =)) si daram zidurile la fortareata numai cu vantul care il produc cand imi dau bufele =)) o sa zica aia ca sunt [GM]Sleya =))

anyways...time to go home and sleep :P cya later guys :tiphat:

Posted

new change looks cool ..... my opinion

Ce bug exista??? NU inteleg , singur contra fortres war?

...nu e neaparat un bug, e mai mult un cheat (parerea mea) :P:P...faptul ca poti folosi mai multe 20% increase damage scrolls pt a-ti mari damage-ul de cateva ori...ai observat ca la sfarsitul filmului arata sus unde apar buff-urile lui ca are cateva scroluri din alea activate nu doar unul singur...acum problema pe care mi-o pun, oare chiar poti activa mai multe in acelasi timp?pt ca daca da s-ar duce dracului si pvp-urile sau job war-urile (de parca acum ar fi mai fair-play :box: )

RESPEC"ALL

Posted

cred ca este ca acel bug cu drugs de speed...te duceai la teleport , activai unul , dadeai click pe teleport , dezactivai si apasai teleport repede..trebuie cam in aceeasi secunda ceva de genu,dupa poti activa inca 1 drug si faci acelasi lucru ... parca asa era .. nu`s sigur daca merge pe isro nu l`am folosit , vazusem un tutorial .. cred ca asa este si cu astea de dmg ..

Guest Skaraoskye
Posted

Am auzit si io ca Sb*t e mai rapid decat alte programe. Dar cu 5 euro poti bota o luna de zile 24/24 ?

Da cu 5 euro bati o luna 24/24 Daca iei disconnect noaptea are auto connect si cel mai bine este ca il pot folosi mai multe ip`uri deodata

Posted

sau sar putea sal bage de craciun :))

News from Ksro

cum sa il bage de craciun cand el este deja in desfasurare dar joymax nu l-a anuntat?

News from Ksro? ...imi pare rau sa dezamagesc dar lvl nu a fost ridicat la 110....doar la 105 :) de restul ce spune tipul ala acolo nu sunt sigur asa ca nu ma bag :-??

Guest Skaraoskye
Posted

Stie cineva daca pe viitor o sa apare alta rasa pe isro adica cum sunt euro&chinese ? :dontknow:

Posted

si de unde se face rost de:

Lucky Coupon :-?

pfff...citeste si tu ca deaia am pus linkul ala...cumparand silk sau daca te loghezi in fiecare zi si dai check la data respectiva pe calendarul ala acolo...daca te loghezi si dai check timp de 7 zile primesti un cupon...bla bla

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...