Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Asta poate fi photoshop edit?

S`ar fii vazut dak era facuta poza in photoshop ... cine stie ... poate pan la urma ... si al 3`lea popor ... da numa timpul decide :)

Si acuma app de lvl ... sa faci acuma ... 100 ... k si inainte ... tre sa stai ... unii se chinuie sa faca ... 70 - 80 da 100 ... oricum gj tuturor cu 100 :D

Posted

cel care dorea sa dea nuker lvl 73 isro :)) pt server private are un amarat de lvl 38 ff la 69 :)) cu guild turk si nume turk , frineds turk

crek stia doar id si pw si a jucat un turk p el m rog...

nu e gluma am premium pe bow de lvl 94 si imi da sever traffic , mai am unu in guild cu acelasi bug :hair:

Posted

am facut lvl 99 -100 in mai putin de 10 zile bot non stop aproape...nu mai tin minte exact daca 7 sau 10 dar undeva intre...fara party share....si fiind chinez....deci un euro ar face mult mai repede lvl 100 ...si eu am stat la moobs 94...daca aveam loc la cei de 99 poate faceam mai repede :D

toata lumea are probleme la logare cu premium....adica in ultima zi care o aveti din premium nu mai merge sa intrati din prima,e bug...de cand au dat rollback

Posted

chestia asta poate fi facuta in photoshop.. ca si celelalte harti care au tot aparut...

ma bogdan tu vrei sa ramai fara uniune? ca asta vei patzi daca era sa intru la u in ghilda.acu cateva zile eram doar scammer.acum mai nou sunt si hacker.nu stiu care din uniunea ta are vreo problema cu mine.oricum nu ma mai intereseaza uniunea lu sclavu ala de unktech. #-o de acum sper inainte sa nu ma injure lumea din stanga si dreapta ca sunt eu vreun mare hacker sau scammer pe server :D

Posted

ma bogdan tu vrei sa ramai fara uniune? ca asta vei patzi daca era sa intru la u in ghilda.acu cateva zile eram doar scammer.acum mai nou sunt si hacker.nu stiu care din uniunea ta are vreo problema cu mine.oricum nu ma mai intereseaza uniunea lu sclavu ala de unktech. #-o de acum sper inainte sa nu ma injure lumea din stanga si dreapta ca sunt eu vreun mare hacker sau scammer pe server :D

daca tot vorbim de astea.. am vb cu el si am rezolvat problema.. le-am explicat.. am auzit ca te-au dat afara din fri3nds si unicef :|

Posted

daca tot vorbim de astea.. am vb cu el si am rezolvat problema.. le-am explicat.. am auzit ca te-au dat afara din fri3nds si unicef :|

i-am zis lu orfanu ala sa-mi dea numele celor care au zis ca sunt scammer si nu vrea.macar putea sa-mi zica ca are ceva cu mn si gata si nu sa manance bureti aiurea

Posted

nu te mai agita pentru UnkTech :)) in ochii mei a fost si o sa ramana un copil fara viitor...dupa cum bine stie tot serverul rome la 8D a furat set sun de la un foarte bun prieten al lui ...si l-a dat inapoi la 9D cand nu mai valora nimic...ca sa fie iertat :))...si dupa cum putini stiu... nu a luat capacitatea din cauza ca nu a invatat...era prea busy cu sro

@orezExpandat ...nu cred ca era de la pop..cred ca era drop :)

Posted

sincer daca eram in locu lu aia i trimiteam o grenada prin posta :))

huh lvl 73 pe blader \:d/

gz....si eu ma chinui cu al meu ....

app pe rev 6 nu mai fac astia update la pagina ? ca nu imi gaseste char`urile pe care joc iarasi .... iar bladeru mi`l arata lvl 60 nu 61 :|

Posted

Pe sistemu` ti`l dau mai incolo :)) :)) :))

Lev 16 archer =)) :>

:tiphat:

ce realizare :> dar sa inchizi in continuare pc`u noaptea, ca sa te chinui sa intri 5-6 ore pe zi , si joci 2-3 ore =)) in ritmul asta faci lvl 30 pana la craciun.

Posted

Ma intreb cat hp o avea acest unicat "Seth"? :-? daca roc are ~ 1.5bil si avand in considerare ca meduza are 100 si ceva de milioane daca nu ma insel (deci saltul de la meduza-roc e enorm)(atunci de la roc-seth undeva la 10 bil :)) )

Posted

Ma intreb cat hp o avea acest unicat "Seth"? :-? daca roc are ~ 1.5bil si avand in considerare ca meduza are 100 si ceva de milioane daca nu ma insel (deci saltul de la meduza-roc e enorm)(atunci de la roc-seth undeva la 10 bil :)) )

Iti dai seama ce o sa insemne asta ? WoW 2 la unici :)) se termina smecheria ca pana acum, ca te duceai singur la isy sau shaitan , erai imbracat frumusel FB +5-7-9 tot, si il bubuiai de nu avea timp sa caraie....:))) acum sa vezi cate 100-200 de insi la Seth, ar fi ceva....

2. Zicea cineva ca daca nu l`ar pune pe Seth ca unic si l`ar pune doar ca mob normal, si`ar bate joc de cultura egipteana etc.... Gandeste`te ca nu ar fi exclus sa se intample asta....GayMax e mare.... si daca te gandesti bine, cam asa e si in WoW cu unii bosi, ex Nerub, care ar fi trebuit sa fie Boss, e facut doar un amarat de elit....da` nah ... nu toate ies asa cum vrem ....

Posted

toata lumea are probleme la logare cu premium....adica in ultima zi care o aveti din premium nu mai merge sa intrati din prima,e bug...de cand au dat rollback

cu bug-ul asta , parca te obliga sa te lasi de joc >.< ... oricum , eu incerc de 2 zile si NIMIC .... jocu asta devine imposibil ... si nu vreau sa imi iau premium ca sa imi dea "Server is full" si cu el ... :|

Posted

gz....si eu ma chinui cu al meu ....

app pe rev 6 nu mai fac astia update la pagina ? ca nu imi gaseste char`urile pe care joc iarasi .... iar bladeru mi`l arata lvl 60 nu 61 :|

daca ai iteam de 61 pe tine ar trebui sa te arate 61 daca ai iteme mai mici te arata lvl celui mai mare iteam/weap de pe tine

Posted

asta e ... nu vezi ca fac ei ce fac, sa fie bine , mai un event cu 50%(cica) xp marit , mai un avatar frumos, dar cretineii fac ei ceva si farama tot.....astia o sa isi piarda painea.....sa se faca un server de rroSRO iti dai seama, toti romanii baga ..... si sincer acum, as prefera sa ma joc singur de tampit pe un emulator, decat sa stau cate 5 ore sa intru in joc, ca sa iau d/c dupa 1-2 ore..... e ceva....

+ daca i`ar duce bila, sa faca mai multi bani , stii ce ar fi frumos sa faca? Sa se limiteze fratica connecturile de pe ip la doar 3 cliente (maxim). stii cum ar fi atunci serverele? maxim 3000 insi....si se poate intra lejer....pentru ca unii sunt chiar prea LACOMI. Nu zice nimeni sa nu ai 1-2 char`uri ca goldbot, dar totusi, stiu persoane care au si cate 20 de goldboti logati odata, inafara de char`ul de joc .... asta deja e exagerare dusa la extrem.... daca s`ar face chestia cu ip`ul si 3 cliente pe el, ar fi frumos. ma intreb daca am face o petitie, sau sa trimitem un mail ceva la astia, daca ar lua in considerare ideea....

Posted

asta e ... nu vezi ca fac ei ce fac, sa fie bine , mai un event cu 50%(cica) xp marit , mai un avatar frumos, dar cretineii fac ei ceva si farama tot.....astia o sa isi piarda painea.....sa se faca un server de rroSRO iti dai seama, toti romanii baga ..... si sincer acum, as prefera sa ma joc singur de tampit pe un emulator, decat sa stau cate 5 ore sa intru in joc, ca sa iau d/c dupa 1-2 ore..... e ceva....

+ daca i`ar duce bila, sa faca mai multi bani , stii ce ar fi frumos sa faca? Sa se limiteze fratica connecturile de pe ip la doar 3 cliente (maxim). stii cum ar fi atunci serverele? maxim 3000 insi....si se poate intra lejer....pentru ca unii sunt chiar prea LACOMI. Nu zice nimeni sa nu ai 1-2 char`uri ca goldbot, dar totusi, stiu persoane care au si cate 20 de goldboti logati odata, inafara de char`ul de joc .... asta deja e exagerare dusa la extrem.... daca s`ar face chestia cu ip`ul si 3 cliente pe el, ar fi frumos. ma intreb daca am face o petitie, sau sa trimitem un mail ceva la astia, daca ar lua in considerare ideea....

PETITIE Pentur ce ma ? =)) stii ce`ar zice" Ce vor ma scalvii astia " =)) stati linistiti ... asa a fost pe isro ... stai cu orele sa intri ... si asa o sa fie si in viitor ...

PS: E CRIZA! ! !

Posted

E posibil sa aiba HP proportional cu Medusa si nu cu Roc :) Tocmai saltul de la Medusa la Roc face improbabil ca Seth sa aiba un HP la fel ca al lui Roc. Cel mai probabil ca Roc este un unique mai special care are nevoie de mai multa atentie. Daca Seth apare la fel ca ceilalti uniques va avea un HP normal. Daca apare saptamanal sau chiar mai rar, Roc va fi mic copil in comparatie cu el.

Posted

PETITIE Pentur ce ma ? =)) stii ce`ar zice" Ce vor ma scalvii astia " =)) stati linistiti ... asa a fost pe isro ... stai cu orele sa intri ... si asa o sa fie si in viitor ...

PS: E CRIZA! ! !

Tu du`te si joaca mu, ca esti pe langa.... habar n`ai ce inseamna SilkRoad.....

Posted

spangleala a facut ala la 8 deg

imprumuta ceva si il da inapoi cand nu mai are nevoie :clap:

premium still 15 hours but i still want to login from 4 hours ago

Posted

Foloseste cineva Visa Electron de la BCR pentru a'si cumpara silk?Sa'mi dea si mie un P.M as avea niste intrebari legate de cardul acesta.Azi am fost la banca si mi l'am facut insa tre' sa astept o saptamana pana cand primesc cardul propriu zis insa am intrebari in legatura cu acel "TOKEN". thX

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...