Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

app deidara......ce daca a dat 42k pe tn.....nu are cum IGNORE

daca cineva da pe tn dmg mare si e cam acelasi lvl inseamna ca ai un char pardaf.....praf...pulbere....bun de nimic.... :)) :)) pe mn niciodata nu a dat cnv de lv meu dmg mare:)))cel putin mai mare decat viata mea....poate wizzard in life :)) dar sa fie mai mare...

Iarasi incepi ma? De ce insisti , chiar nu te baga parintii in seama si vii pe forum sa te certi cu noi ? Attention whore GTFO and STFU.Imi asum riscul de a lua warn sau poate mai rau <_< dar se merita .

http://img98.imageshack.us/i/epicfail7.jpg/

LVL 100 Full INT PvP
Posted

daca cineva da pe tn dmg mare si e cam acelasi lvl inseamna ca ai un char pardaf.....praf...pulbere....bun de nimic.... :)) :)) pe mn niciodata nu a dat cnv de lv meu dmg mare:)))cel putin mai mare decat viata mea....poate wizzard in life :)) dar sa fie mai mare...

c copil ofticat............. :nanana: "te roade gelozia ca yo sunt mai tare :nanana: pestele mic niciodata nul inghite pe cel mare :nanana: te doare.....unu ca tine moare....fraierii cad mereu....baietii raman in picioare....ma doare undeva de barfa ta....u iti tocesti gura yo imi traiesc viata...."

In concluzie badfist, trebuie sa fie pestele mai mare :>

Posted

E lucrul naiba cu crit-ul.

La mine pe server, un rogue 100 ff cu set light armor +6 si daggere sun +7, xbow standard +7,prem plus pe el,toate cele, versus un warrior 100 ff cu set +6 light armor arma standard +7 prem plus de asemenea,ambii cleric submastery. Unde vreau sa ajung... S-au batut vreo 15 min, fara exagerare, nu prea se intrevedea care va castiga, pentru ca isi dadeau damageuri 15-20 k,crituri cam la fel. Si jucau oamenii mult la self-heal,aveau skill in ei,weapon switch ,toate cele. Una peste alta, a prins warrioru' un crit de 33 k intr-un hit apoi un damage normal pe bucata si cazut rogue :) S-a repetat faza si la urmatorul pvp.

Am vrut sa evidentiez doua lucruri,dupa cum am zis la inceput. Unu , crit variaza mult,e pur si simplu la noroc, chiar daca conteaza mult si ce crit stat ai pe item. Si doi,copilul ala de AH1L3 sa mai citeasca si ei la cei care stiu, sau sa se duca sa mai stea sa priveasca si el la pvp,sau sa se uite pe youtube la filmulete. Nu vreau sa par rautacios sau sa fac eu pe atotstiutorul,dar e agasant sa vedem n-spe mii de posturi puse de dragul de a ne contrazice, sau sa facem si noi posturi la nr, ca sa ne aflam in treaba.

Spor la lvl si la dropuri !

:tiphat:

Posted

asa cum dmg-ul "normal" pe care il dai pe monstru sau pe player variaza in functie de atack rating [blue \ white] asa e si la critical daca in momentul in care dai crt ai prins atack rating mare, dmg-ul va fi pe masura.

pardaf, bardaf cum o fi charul lui badfist e net superior arcasului tau din toate punctele de vedere.

Posted

questions : 1. de cand joci silk. 2.de cand ai acel char. 3. stii ce e ala un "forum"? 4. daca ai chef de certuri si ai gesturi, du`te tati si fa`le cu cine iti permite, la tine pe maidan. + tu niciodata nu o sa te ridici la "valoarea" unui jucator de sro adevarat, d`apai sa faci gura de badfist... nu stii ce e ala fair-play sau omenia. o ultima intrebare mai am pentru tine : ai mai mult de 12 ani ?

OT : wizard bard FF lvl 72 face ceva vs pve ? ma refer daca poti juca pe el lejer....?

Posted

questions : 1. de cand joci silk. 2.de cand ai acel char. 3. stii ce e ala un "forum"? 4. daca ai chef de certuri si ai gesturi, du`te tati si fa`le cu cine iti permite, la tine pe maidan. + tu niciodata nu o sa te ridici la "valoarea" unui jucator de sro adevarat, d`apai sa faci gura de badfist... nu stii ce e ala fair-play sau omenia. o ultima intrebare mai am pentru tine : ai mai mult de 12 ani ?

OT : wizard bard FF lvl 72 face ceva vs pve ? ma refer daca poti juca pe el lejer....?

da wizz\bard face fata , daca e 70 il tii la mobi de 67-68 cu Noise si e OK dar sa ii pui set bun si acces bune

Posted

Salut !

As dori sa intreb cv (nush sigur dak postez bn :D). Vreau sa ma reapuc de iSRO dar nu de la 0, am 75 ron si as vrea sa cumpar un char(Wiz/Cleric, Wiz/Bard, Warrior/Rogue , Warrior/Cleric sau Rogue/Cleric ). Imi puteti spune cam ce lvl as putea cu banii astia? ( sa fie farmat pt lvlu lui cu un gap 3 sau 5 , arma de lvlvu lui si armuri si cv cv bani ). Am mai intrebat si pe altii si preturile difera de build, asa ca va rog daca imi raspunde-ti, sa specificati pt fiecare build.

Multumesc si spor la lvl ! ;)

Posted

Gz tuturor pentru lvl up...alchemy etc....Sissif...nice video si nice bow :D

Rasa araba o sa vina...mai devreme sau mai tarziu...dar sigur o sa vina nu va faceti sperante ca o sa ramana doar CH si euro :)

Egyption Gear nu are nici o treaba cu arabic race ...adica le poarta chinezii si europenii nu inseamna ca nu o sa mai apara rasa araba,Egyption gear o sa fie cumparate cu honor coins/points care le faci in Silkroad Arena din Alexandria

Egyption Gear arata ca haine arabe pentru ca este dungeon si oras egiptean dar de fapt....sunt honor clothes :)

BTW abia astept lvl 105 si pe isro :) doar 4 lvle de facut...de la 100 la 105 maxim 300-400 k sp si in plus...ce astept cu nerabdare...nu o sa mai fie jobless :D

@.:Cata:. sorry dar nu prea ma pricep la preturi pentru chars...

Posted

deja dak baga 105 face isro unstapable ... nu zic k nu e :D

nu o sa bage acum...cel mai devreme posibil ar fi in primavara...dupa 6 luni de acum...sau poata mai mult...

anyways...ma uitam pe mmosite....si ce am gasit.....a freak that farmed 10 mil sp on cSRO ...cum spune si post-ul de acolo...prima data am zis ca poate e editata poza dar...nu e imposibil sa faci 10mil sp...so...maybe it's true

http://sro.mmosite.com/content/2009-08-04/...232410280.shtml

Posted

Ce cred eu in legatura cu update-ul alexandria : nu cred ca va creste in continuare xp-ul necesar pentru level deoarece si lor o sa li se para absurd sa faci atata grind (si mai ales hand-grind) , in dugeon or sa fie creaturi foarte puternice care sa necesite si mai mult party-mode

Cu alte cuvinte :in silkroad se va merita sa faci handgrind in dugeon-uri vanand monstii unici,facand raiduri si cautand gold coins (parca am inteles ca iti pica la roc si la viitorul Seth,schimbandu-le cu iteme si alte brizbrizuri)

Posted

ce a postat acel tip acolo sunt monstri care vor exista in KSRO cand se va deschide 11D, nimic nu este modificat. si ala nu e Uniq e monstru normal, daca dai click pe linkul pus de badfist ais a vezi ca un uniq la 11d e o gandacel mic de tot ce e Soso ca e cat un player dar ala e un muc

dragul meu koila te rog nu ma contrazice pentru ca stiu ce vorbesc pentru ca am testat personal astfel de spawnuri pe emulator.ideea e ca tu fiind gm faci din roc de exemplu un kkt de monster normal...champion...party monster..elite...titan...si ce mai vrei tu.La fel poti face din Mangyang unic.si din orice alt monstru.Si hai sa ne gandim putin...Seth,Osiris,Isis,Anubis,Seth...ei la origine sunt zei egipteni...nu cred ca joymaxu nostru...desi e in stare de multe isi va bate joc de istoria unui popor...cum ar fi sa omori in joc sute,mii de Anubis sau de Seth?din punctul meu de vedere ar fi foarte ciudat...asa ca prin cunosterea subiectului de emulator...datorita muncii pentru detaliile fiecaruia din acesti zei si prin logica enuntata mai sus...eu zic ca toti acestia vor fi unici ai viitoarei zone.Cine are dreptate va ramane insa de vazut in viitor...momentan toti facem supozitii.

Asa ca eu inchei aici.Bafta.

Posted

mda.. se pare k pe site-ul ksro era expus doar Egiptean Gear Set B de Set A nu se auzise nimik...dar multi au facut confuzia crezand k acel set este armua de chinez:) dar se pare k si chinezi si euro vor avea aceiasi armura la 11 Dg:)) si in legatura cu noua rasa... nu cred k va exista niciodata... acel islam se refera tpt la un taram k si alexandria de altfel.... jocul devine prea avansat pt a adauga o noua rasa.... noi questuri noi haine ..... noi skiluri si multe altele :)

Deci eu cred k ar cam trebui sa ne luam gandul de la o noua rasa care nu va exista niciodata:)

Mda ... si atunci cu asta ce e ?

Posted

dragul meu koila te rog nu ma contrazice pentru ca stiu ce vorbesc pentru ca am testat personal astfel de spawnuri pe emulator.ideea e ca tu fiind gm faci din roc de exemplu un kkt de monster normal...champion...party monster..elite...titan...si ce mai vrei tu.La fel poti face din Mangyang unic.si din orice alt monstru.Si hai sa ne gandim putin...Seth,Osiris,Isis,Anubis,Seth...ei la origine sunt zei egipteni...nu cred ca joymaxu nostru...desi e in stare de multe isi va bate joc de istoria unui popor...cum ar fi sa omori in joc sute,mii de Anubis sau de Seth?din punctul meu de vedere ar fi foarte ciudat...asa ca prin cunosterea subiectului de emulator...datorita muncii pentru detaliile fiecaruia din acesti zei si prin logica enuntata mai sus...eu zic ca toti acestia vor fi unici ai viitoarei zone.Cine are dreptate va ramane insa de vazut in viitor...momentan toti facem supozitii.

Asa ca eu inchei aici.Bafta.

nu team contrazis, doar am spus ce a postat ala acolo, e posibil sa nu il fi denumit cum trebuie. greseala mea.

Posted

acele coins nu vor cadea din monstri sau unici.....acele honor coins/points cum se vor numi o sa fie primite in funcite de cati playeri omori in silkroad arena :)unde se pot inscrie doar playeri lvl 100+ un fel de Capture the flag pentru cei lvl 100+++,battle 8 vs 8....16vs16...32 vs 32,cand omori un player...sau mai multi primesti un honor coin/point cu care te duci in Alexandria la un npc si cumperi acele armuri...egiptene care pot fi purtate si de euro si de chinezi cum sunt si cele speciale cazute din Roc

LVL up again :)

http://img216.imageshack.us/i/sro2009091020544367.jpg/

Posted

2x^ Not funny .(cri2032 - fail)

@Sleya - GG Alex and thx 4 info regarding Silkroad Arena ^^.

Damn you wizzX . You stole my post.Pai clar ca poate fi si photoshop . O intrebare , ce legatura aveau arabii (islamii) cu Caprele(Iconita de char select e o capra/berbec?)

Posted

Ce cred eu in legatura cu update-ul alexandria : nu cred ca va creste in continuare xp-ul necesar pentru level deoarece si lor o sa li se para absurd sa faci atata grind (si mai ales hand-grind) , in dugeon or sa fie creaturi foarte puternice care sa necesite si mai mult party-mode

Cu alte cuvinte :in silkroad se va merita sa faci handgrind in dugeon-uri vanand monstii unici,facand raiduri si cautand gold coins (parca am inteles ca iti pica la roc si la viitorul Seth,schimbandu-le cu iteme si alte brizbrizuri)

Daca de la level 99 la 100 iti trebuie 1,322,659,532 exp. , gandeste-te ca de la 119 la 120 iti va trebui 4,879,244,274 exp. Mie mi se pare enorm de mult, socotind faptul ca iti trebuie aproape o luna sa faci level 100 (de la 99). :-??

Posted

Daca de la level 99 la 100 iti trebuie 1,322,659,532 exp. , gandeste-te ca de la 119 la 120 iti va trebui 4,879,244,274 exp. Mie mi se pare enorm de mult, socotind faptul ca iti trebuie aproape o luna sa faci level 100 (de la 99). :-??

eu am facut in 7-10 zile lvl 99-100 cu gap 0 si premium plus....in party de 4...la mobs 94 :)

Posted

eu am facut in 7-10 zile lvl 99-100 cu gap 0 si premium plus....in party de 4...la mobs 94 :)

In 7 sau in 10 ? E diferenta de 3 level-uri. Mie personal mi s-a spus ca poti face cu bot in 12 zile de la 99 la 100.

Acum nu stiu daca 12 zile non stop sau cate 8-10 ore / zi.

Nu zic nu...daca ai lasat bot non stop, e posibil sa fi facut in 7 zile. Oricum felicitari pentru level max. Deocamdata (pana la un nou legend) :>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...