AHIL3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 doamne..... lasati omul sa joace cu ce fel de caracter vrea el.... pe sistemul unora toti am aveam 2h/cleric sau build de str chinez 100weapon/100fire/80light/20ice... exact mentalitate de bot :)si oricum yo nu bag cold;) se stie
BijuuMode Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 doamne..... lasati omul sa joace cu ce fel de caracter vrea el.... pe sistemul unora toti am aveam 2h/cleric sau build de str chinez 100weapon/100fire/80light/20ice... exact mentalitate de bot :)man dute pe privatu tau si cand o sa vi sa joci pe isro si o sa ai char peste 80 mai vi si ne zici noua mentalitate de bot ok? se vede ca esti bot la gandire dar hai in primu rand fire la un char ch str e ff bun pentru ca da dmg mare 2 are bufu de mag def litning pentru viteza imbuie nu e folositor ice te ajuta pe mine snow shildu ma salvat de multe ori la pvp/pve iar cei pe force is buni la pvp dar daca ai special pils debufurile nu i ajuta prea mult :)
Scorio Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tinand cont ca mai mult de jumatate din euro`s clerici ... se vede ca esti noob cu force al tau . server privat? :)) nubule :) cand aveam eu lvl 100 tu nici nu stiai ca se face cap lvl peste 90 vreodata :Dp.s. dupa 5 greseli gramaticale din reply-ul tau , m-am oprit din numarat :) of of of ! si credeam ca tii bot , pentru a avea mai mult timp liber, se vede ca nu-l prea petreci pe la scoala.
DaddyYankee Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tinand cont ca mai mult de jumatate din euro`s clerici ... se vede ca esti noob cu force al tau . server privat? :)) nubule :) cand aveam eu lvl 100 tu nici nu stiai ca se face cap lvl peste 90 vreodata :Dp.s. dupa 5 greseli gramaticale din reply-ul tau , m-am oprit din numarat :) of of of ! si credeam ca tii bot , pentru a avea mai mult timp liber, se vede ca nu-l prea petreci pe la scoala.Mai usor cu limbajul. Te dai mare ca ai lvl 100 pe un server unde sunteti maxim 1000 de playeri online? Si asta in zilele SUPER bune. Nu stiu ce te tot bagi in seama peste tot. Postezi la iSro, tSro si tu joci doar cSro. Macar daca ai posta ceva util. Apropo, nu e dupa 'mentalitate de bot', fiecare isi face ce caracter vrea si fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea despre ce caracter crede el ca e mai bun.@AHIL3: Eu zic sa te gandesti tu ce ar fi mai util pentru caracterul tau pentru ca tu stii la ce il folosesti mai mult.PS: Stiu 100% ca si tu folosesti bot deci nu vad de ce ii critici pe altii.
alexscugy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 am inteles..te stiu inseamna :) ....cel de 92...fostul proprietar..sau fratele lui mai mic care...sa precizez ca avea in jur de 13-14 ani :) dupa ce l-am ajutat mereu cu lvl si gold...si il duceam mereu cu trade ne-a golit guild storage-ul de la eXceS ...in fine....pierderea nu a fost prea mare...niste staffuri +5 de 8D tabs si elements...si alte chestii dar gestul conteaza :) ..deaia intrebam...credeam ca esti ala ms ca mi-zi zis ca de asta imi spuneau cativa romani ca sunt scammer si nu stiam de ce.cred ca andrei furase din storage ca stefan nu cred ca facea gesturi. am fost si eu cu voi la trade mai de mult cand.am intrat pe skype in conferinta ca te am si in lista de skype.nu stiu daca m-ai sters sau nu din lista de skype
Piciu_black Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Saluty$badfist : Am lvl 89 pe isro, imi permiti sa vorbesc te rog frumos(daca acestea sunt cerintele,trebuie sa ma conformez)? ! ? Nu inteleg de ce te legi de om fara nici un motiv...in primul rand ataca ideea si nu persoana iar in al doilea rand ...nu stiam ca,csro e server privat... multumesc ca m-ai luminat!$Silvestro ...was about time dude... a venit mosu niciolae mai repede la tine? :) ti-ai cumparat pc? :) daca da,.....pe unde mai bantui? daca te-ai reintors pe isro si ai scos gapu ( sau nu) sa ma anunti si pe mine ca daca iti mai aduci aminte ...ai un head + 5 la mine...( cat timp mai am isro instalat )Sincere Felicitari tuturor celor care au facut lvl ...iteme...omorat unicati, "recuperat" conturi and so on...din cate am inteles urmeaza a se baga un event si din cate am auzit ratele sunt destul de bune 50 % rate drop and 50 % exp parca..(sper sa nu ma insel, nu ma luati la suturi in fund ca nu sunt documentat) "partea frumoasa " abia acuma incepe...cati dintre voi se vor bucura de aceste "procente"?!? ; serverele fiind crowded mai tot timpu stand sa te conectezi timp de 10 ore...faci 1 % iei dc si o iei de la capat..si s-a dus eventu!In alta oridine de ideei ...va urez mult succes in continuare ( ca aveti nevoie ) !Ma retrag in vagauna mea ..pe serverul "privat csro" PS: Mesajul de mai sus poate fii considerat un pamflet si trebuie tratat ca atare!Peace & Love!
Lord_Bogdan Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ce faci ma skugy? mai dai si tu prin sro?:P
BijuuMode Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tinand cont ca mai mult de jumatate din euro`s clerici ... se vede ca esti noob cu force al tau . server privat? :)) nubule :) cand aveam eu lvl 100 tu nici nu stiai ca se face cap lvl peste 90 vreodata :Dp.s. dupa 5 greseli gramaticale din reply-ul tau , m-am oprit din numarat :) of of of ! si credeam ca tii bot , pentru a avea mai mult timp liber, se vede ca nu-l prea petreci pe la scoala.crezi cami pasa ca ai lvl 100 de mult timp nu cred ca imi dai tu mie lecti de sro hmm nob man fa tu pvp cu un bow care are force sau un glavier care are force fara special pils sa vezi ca nu i ei nici 1 la pvp te bate la 0 ca sa bat un bow force imi trebe cam 50 special pils p.s hmm tin bot fac sport de performanta is campion national la powerlifting am participat de 2 ori o data vice campion national si la a 2participare campion national osa ma duc la londra 2012 hmm am prietena es in oras si iti mai zic ceva eu ca tine am fost da tu ca mine nu si aici ma refer in R.L daca sti ce inseamna :) Saluty$badfist : Am lvl 89 pe isro, imi permiti sa vorbesc te rog frumos(daca acestea sunt cerintele,trebuie sa ma conformez)? ! ? Nu inteleg de ce te legi de om fara nici un motiv...in primul rand ataca ideea si nu persoana iar in al doilea rand ...nu stiam ca,csro e server privat... multumesc ca m-ai luminat!$Silvestro ...was about time dude... a venit mosu niciolae mai repede la tine? :) ti-ai cumparat pc? :) daca da,.....pe unde mai bantui? daca te-ai reintors pe isro si ai scos gapu ( sau nu) sa ma anunti si pe mine ca daca iti mai aduci aminte ...ai un head + 5 la mine...( cat timp mai am isro instalat )Sincere Felicitari tuturor celor care au facut lvl ...iteme...omorat unicati, "recuperat" conturi and so on...din cate am inteles urmeaza a se baga un event si din cate am auzit ratele sunt destul de bune 50 % rate drop and 50 % exp parca..(sper sa nu ma insel, nu ma luati la suturi in fund ca nu sunt documentat) "partea frumoasa " abia acuma incepe...cati dintre voi se vor bucura de aceste "procente"?!? ; serverele fiind crowded mai tot timpu stand sa te conectezi timp de 10 ore...faci 1 % iei dc si o iei de la capat..si s-a dus eventu!In alta oridine de ideei ...va urez mult succes in continuare ( ca aveti nevoie ) !Ma retrag in vagauna mea ..pe serverul "privat csro" PS: Mesajul de mai sus poate fii considerat un pamflet si trebuie tratat ca atare!Peace & Love!daca csro era server oficial era tradus in engleza si websitu tot nu sa te chinui sa iti faci cont....
sweet_boy_eu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 frumoase poezii baieti :clap: (reply - daca nu ma intelegeti :)) ) ce ma bucur ca va intelegeti :-j hmmm o problema : un preten facea 15k sp in 3 ore de ticket de 100%(cand era cap 90) si eu cu prem (de ala la 200 silkz) si cu sp ticket de 100% + scroluri de alea de la boxuri (de 5 si 10%)abia daca fac 16-18k/3h .. sa fie de la mobii aia de la event ? (Protecter's Seal respectiv Guardian's Seal) :-?
gheobuff Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 fiecare cu preferintele sale.. :Ddar eu pt bow zic ca si la pvp si la grind ori unde e bun Bow/Cold/Fire..... ;)
Sleya Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 auziti si voi cemi spune iHunter ....yo am boweru build: pacheon/fire/light si am imbue lighting si imi spune ca e praf....ca dau dmg foarte mic...nu e bun....dar nu inteleg de knd imi spune mie cnv ce build sami fac?daca mie imi place sa am imbue light...mai mult dekt fire.. care e faza..dak yo nu suport mastery cold si nu vreau sami bag snow shield?care este treaba?pana la urma fac ce vreau si gata...numi spune mie cnv ce build sami fac :P ihunter gura mica....;)Tu chiar crezi ca ne intereseaza ce iti spune tie iHunter? say chiar crezi ca ne intereseaza ca nu vrei sa iti bagi tu cold...sau ca nu iti faci char pentru pvp? daca nu il faci pentru pvp atunci pentru ce il faci asa din pura curiozitate? ca pentru pve....tinand cont ca folosesti bot...nu are farmec :-??Na eu sunt un noob...m-am mutat pe ice...ma fac 100 pacheon/fire/ice asta inseamna ca sunt un loser in viziunea ta...but i don't care poate maine ma razgandesc si scot pacheon si bag 100 light si ma fac nuker pure str...nobody gives a sh1tChiar trebuie sa va contraziceti din orice? DA eu am mentalitate de bot?so what?e viata mea...prefer sa botez decat sa apas 123123123 de mii de ori pe zi :)Nici eu nici badfist nu ne petrecem timpul liber care il avem in plus datorita faptului ca botam pe la scoala....ne pare rau sa dezamagim...dar asta e...unii au trecut de faza asta...avem si noi o varsta :-??...sincer chiar imi e dor de vremea cand eram la scoala...nu aveam griji,facturi de platit,un program zilnic care trebuia respectat...@alexscugy da...andrei era cel care a furat din guild storage...daca te-am avut inseamna ca inca te am in lista pe skype ca nu obisnuiesc sa sterg pe nimeni...nu prea mai stau pe skype oricum...probabil in iarna o sa se stranga iar trupa si atunci o sa mai iasa ceva @sweet_boy_eu yah...event moobs fck up xp/sp rate :)
gheobuff Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 si oricum yo nu bag cold;) se stienu bagi cold.. :S ? parerea mea :Bow ca defens il are scazut fata de Glavier sau Blader deci dmg il are destul de bunicel dar defens deloc asa ca baga cold pt defens si fire pt dmg ;)am doar lvl 69 dar joc de un an jumate 2 dar am schimbat charaterele la fiecare 2-3 luni acum sper sa nu ma mai schimb delc :D sunt 90% :D hehe^^@Sleya dar are dreptate ce o sa fac sa ma uit la bot cum bate 24/24 ma duc si eu si ma mai relaxez la job la pvp event acolo ma mai distrez etc.. :D :dance:
gheobuff Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Devil spiritul de la event merge prelungit?da cu 50silk
TeG_EOS Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ma scuza`ti k pun aceastra intrebaredak ...nu mai stiu answeru....si stiu e-mailupot sa mai schiba parola ????ms anticipat
Mihai1993 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ma scuza`ti k pun aceastra intrebaredak ...nu mai stiu answeru....si stiu e-mailupot sa mai schiba parola ????ms anticipat nu :)
sweet_boy_eu Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 care poate posta poze cu noul avatar ?? skeleton knight :> :>
Forbidden Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Am editat inca o data primul post, am adaugat o regula despre vanzari conturi/caractere. Daca aveti ceva impotriva acestei reguli sau vreti sa adaugati o regula sau ceva despre joc in primul post ca sa fie mai informativ puteti sa-mi spuneti.
SRO_BOY Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Iara veniti cu o afirmatie absurda "copii de 12 ani strica mmo"!!!!Jocurile sunt facute pt a fi jucate de ori ce fel de persoana indiferent de varsta. Indiferent ca ai un caracter de lvl 100 sau un caracter de lvl 4-5 tot jucator de sro te numesti "practici acelasi sport nu conteaza nivelu"on: ar fi frumos daca joymax ar deschide un subiect sau o sectiune speciala in care sa ne intrebe ce ar trebuii schimbat in joc pt al face mai placut pt noi gameri si ideea cea mai votata sau des intalnita sa fie folosita(iarasi imi fac iluzi singur! :D )
gheobuff Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Anunţ privind verificări suplimentare ale serveruluiSalut. Suntem Silkroad Online.Ne cerem scuze pentru aceste verificări suplimentare inopinate ale serverului.Aceste verificări suplimentare au fost impuse de probleme cu alimentarea electrică a clădirii în care sunt amplasate serverele noastre.Din cauza acestei probleme, serverele cu baza de date au suferit avarii extinse comparativ cu alte servere, ceea ce a dus la pierderi ale datelor de joc. Din nefericire, aceste date nu mai pot fi recuperate.Toate datele de server vor reveni inevitabil la momentul anterior inspecţiei săptămânale de pe data de 1 septembrie şi orice Silk pierdut din cauza acestei operaţiuni va fi restabilit cât mai curând posibil.Din nefericire, toate datele ulterioare inspecţiei de pe data de 1 septembrie vor fi şterse.Detalii privind informaţiile de derulare a datelor la un moment anterior inspecţiei de pe 1 septembrie:[Date derulate înapoi]Toate datele de joc, inclusiv informaţiile de cont.[Perioada de derulare înapoi]Datele vor reveni la ora 13:00, 1 septembrie, chiar înaintea inspecţiei săptămânale a serverului din acel moment[Motiv]Problema serverului cu baza de date a fost cauzată de probleme cu alimentarea electrică a acestui server.[Date şterse]Toate datele acumulate între 1 septembrie, 2009, ora 13:00 şi 2 septembrie, 2009, ora 20:10, ora standard Silkroad.[După operaţiunea de derulare înapoi]1. Toate articolele premium vor fi restabilite la momentul anterior inspecţiei săptămânale de pe 1 septembrie, ora 13:00, ora standard Silkroad.2. Abonamentul de membru Silkroad Online şi sistemul de verificare a adresei de e-mail vor fi derulate înapoi la momentul anterior inspecţiei săptămânale de pe 1 septembrie, ora 13:00, ora standard Silkroad..3. Toate parolele vor fi restabilite la momentul anterior inspecţiei săptămânale de pe 1 septembrie, ora 13:00, ora standard Silkroad.Deşi această problemă nu a putut fi prevăzută, Joymax îşi asumă responsabilitatea de a nu fi putut oferi un serviciu stabil utilizatorilor.Ne cerem scuze din nou tuturor utilizatorilor noştri pentru această problemă şi, în viitorul apropiat, vom face un anunţ privind o despăgubire.o sa se faca dinou backroll?
BijuuMode Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Anunţ privind verificări suplimentare ale serveruluiman aia e de data trecuta la inspectia asta se face alt ceva Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Sep. 08, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 min duration)[Patch]- Magic POP item list will be updated- New premium item Skeleton Knight avatar will be addded.- Premium item Arabian avatar will be removed.-Reward Event will begin (Sep. 08 ~ Sep 15)
Random Hero Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 New premium item Skeleton Knight avatar will be addded.Perfect <_< Cand nu am silk la dispozitie baga ei avatare noi... Why me?
-GodOfWar- Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Perfect <_< Cand nu am silk la dispozitie baga ei avatare noi... Why me?Doar tu ? Cred ca o sa fie tare avataru` asta nou ... ma intreb daca o fi asemanator cu celalalt de pirat... daca se schimba ziua / noaptea :D
Florin_LOVE Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 in ultima periada de fiecare data au marit timpul inspectieide data asta cu cat o sa mareasca oare? :))