Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Corect...eu prefer ca in guilda in care ma aflu sa fie numai prietenii mei...si in rest numai straini...am cunoscut prea muti romani fara obraz pe sro :D

Posted

Corect...eu prefer ca in guilda in care ma aflu sa fie numai prietenii mei...si in rest numai straini...am cunoscut prea muti romani fara obraz pe sro :D

...si parca te doare mult mai tare cant te tzepuieste unul de al tau chiar daca de o suma mai mica,decat unul strain....right?

Posted

Problema e ca romanii se tepuiesc de obicei intre ei....si sa recunoastem...majoritatea care intra si sunt noi nu stiu decat :cresteti-ma,gold please

corect....ur right :tiphat: asa sunt toti n00bii :P

Posted

Stiu niste romani care dadeau tzeapa la ei in guilda...si nu tineau cont daca tepuiesc alti romani sau straini...oricum te doare mult mai mult daca te tepuieste un roman...si daca mai si credeai ca e prieten...

Posted

Am citit si eu cu multa atentie postul :))...prima data eram neatent...eram la thiefing...acuma ca sunt in oras l-am citit iar si am editat postul :D

Posted

Armele de 9degree sunt la 76 80 si 85. Setul complet de 9 degree e la 81 85 si 90 (astea sunt lvl la care poti purta chesturile de 9degree lvl 1 2 respectiv 3). Unique`ul de 90 se numeste Saytan iar cel de 100 e Roc (nu RED). Lvl maxim nu se stie cat e. 100 120 sau 150, nu scrie nicaieri, sunt doar presupuneri. poate sa fie si 300 in vreo 20 ani daca jocul se dovedeste a fi foarte profitabil pt Joymax.

Se zice ca odata cu raise cap 90 va veni si euro update, oricum pararea mea e ca va trebuii sa asteptam cel putin un an pana cand o sa vedem si noi toate astea :(

@badfist: romanian pls

Posted

badfist : pune o poza cu caracteru tau sa vad chiar ai lvl 80 .....

pt. ca eu dupa cum vad nu ai experienta de 2 ani :P

Sau bottezi non stop si nu sti ce e silkroadu

Posted

@badfist daca tii sa ne arati neaparat guides pune doar linkul sau pune url-uri la semnatura.

Dc nu ai la avatar poza cu glavierul tau si folosesti caracterul altuia?:|

Posted

deci badfist eu cred k tu ai prea multe caractere iar tot ce pui pe aici sunt mai mult ca sigur ca nu sunt screenuri facute de tine ci luate de pe nu stiu ce site....doar o presupunere.!

(ieri aveai o poza cu un caracter lvl 32 sau 33 cu numele BadFist,acum poza asta ai un caracter NoNam3...)

pune o poza cu Hao sau Seifar dar facuta de tine,adica sa fii tu pe acount nu te duci langa respectivul si faci screen iar pe urma vii pe aici si zici :asta's eu

Posted

Totusi...pui o poza cu un caracter de lvl 80 al tau?...glavierul sau bladerul...nu cu ala de 32 sau cel de 21...banuiesc ca daca ai avut lvl 80...in timpul asta...macar ai facut si tu o poza acolo...nu?

Posted

poate nu a facut =))

apropo:nu e acelasi nume la guilda pentru ca guilda celui din avatar tau are emblem si union emblem pe cand aia AutoBots nu are :) deci... dont lie its not good for your health

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...