Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Devil spirit de la event sunt de 7 zile :) nu de 1 zi....si din cate cred eu...se poate incarca...ca am auzit ca acelasi grade ca si cel cumparat cu silk

Inventory expansion pentru pet nu cred ca o sa bage la noi sa cumperi cu silk..din moment ce nu au bagat odata cu cel pentru propriul inventory...sau in orice caz...nu prea curand :)

anyways....

Am primit ceva mai devreme de la Jewel Box un Devil Spirit si are Grade B. Sper sa poata merge incarcat. Am vazut ca are aceeasi putere ca si Grade A :-??

Din 6 elixire +6 - Felicitari :)

Posted

deci eu il am de nici nu mai tin minte cand eram lvl f. mic, si l-am primit de la SO-OK in schimb la juvael box parca asa se numeste nu mai stiu exact, si sunt sigur ca tinea foarte putin o zi-doua, si eu l-am putut extinde

si data trecuta tot 7 zile au tinut devil spiriturile. am avut eu si stiu 100% sigur ca tot 7 zile au tinut

Posted

deci eu il am de nici nu mai tin minte cand eram lvl f. mic, si l-am primit de la SO-OK in schimb la juvael box parca asa se numeste nu mai stiu exact, si sunt sigur ca tinea foarte putin o zi-doua, si eu l-am putut extinde

iti spun eu ca esti un noob :) a mai fost un singur event cu devil spirit...si atunci am castigat si eu unul pe Sleya_ rogue-ul meu si tinea 7 zile...asa tin cele castigate la event nu 1-2 zile...si cele de la eventul trecut nu mergeau incarcate iti spun sigur pentru ca am incercat :)...cele de la acest event cred mai mult ca sigur ca pot fi incarcate ...pentru ca au aceeasi putere ca cele cumparate cu silk cum spune si R_SupeRstaR

Eu zic mai bine sa taci decat sa aberezi :)

Posted

iti spun eu ca esti un noob :) a mai fost un singur event cu devil spirit...si atunci am castigat si eu unul pe Sleya_ rogue-ul meu si tinea 7 zile...asa tin cele castigate la event nu 1-2 zile...si cele de la eventul trecut nu mergeau incarcate iti spun sigur pentru ca am incercat :)...cele de la acest event cred mai mult ca sigur ca pot fi incarcate ...pentru ca au aceeasi putere ca cele cumparate cu silk cum spune si R_SupeRstaR

Eu zic mai bine sa taci decat sa aberezi :)

Bine ma sunt noob si sa zicem ca ai dreptate ca tine 7 zile, poate ma insel pe vremea aia nu ma prea interesa asa de mult silk, mai tarziu am prins boala, dar daca nu se puteau extinde explica-mi de ce eu am putut sa il extind, si acum poti zice ce vrei pot admite ca gresec in legatura cu perioada, dar sa imi zici ca nu pot sa il extind cand eu l-am extins si chiar il folosesc ............

Hai Sleya zi ceva ca am vazut ca esti tare-n clanta.

Posted

Am si eu o intrebare...cum pot sa scap de acea eoare cu ?????? ..cea care iti arata componentele pc`ului...pot sa intru in joc ,pe cont , sa fac char nou ... dar mereu cand ma apropii de centrul constantinopolului iau eroare ,daca reintru pe caracter imi da iar si tot asa..asa imi face de fiecare data , la orice caracter ... in centru constantinopolului iau disconnect .. tin sa precizez, pe T SRO ... am postat si acolo , dar nu cred ca o sa primesc raspuns prea repede,asa ca va intreb pe voi ... am updatat driverele , am instalat direct x 9.0c ...

Posted

Bine ma sunt noob si sa zicem ca ai dreptate ca tine 7 zile, poate ma insel pe vremea aia nu ma prea interesa asa de mult silk, mai tarziu am prins boala, dar daca nu se puteau extinde explica-mi de ce eu am putut sa il extind, si acum poti zice ce vrei pot admite ca gresec in legatura cu perioada, dar sa imi zici ca nu pot sa il extind cand eu l-am extins si chiar il folosesc ............

Hai Sleya zi ceva ca am vazut ca esti tare-n clanta.

In primul rand clanta ai tu copile :) eu am gura :-?? asa m-am nascut ...daca tu ai clanta in loc de gura inseamna ca te-ai nascut defect,usile au de obicei clanta...nu oamenii.

Daca zici ca l-ai putut extinde si il folosesti posteaza si tu un screenshot drept dovada ;) eu stiu sigur ca nu am putut sa il extind pe cel de la eventul trecut

@shIft^ incearca asta

Option >> Settings >> Game settings >> dai in jos si ai ceva numit "party buff status" debifeaza casuta de la el...s-ar putea sa mearga :) eu din cauza asta primeam eroarea cu "??????"

Posted

Salutare :D are cineva nuker s/s sa ma ajute si p mn cu skilurile de la bicheon care sunt bune si care nu ?

Dak poate pune niste screen cu ele aici

Multumesc ! :D :D :D

Posted

devil spririt de la event nu se extind am un coleg de guild a luat 3 intro zi

Si tin cate 7 zile .... ptr cel ce zicea ca tine doar 1-2 zile .... asta e ... copii de 10-12 ani care joaca silk ....

Posted

salut.am si eu o intrebare.mai primeste cineva eroarea de la joymax cu "Page insecure certificate expired"?

multumesc.

eu unul nu o primesc :-??

BTW...pana la urma care e charul tau?adica primul...si care le-ai cumparat...ca charurile care le ai la signature aveau 3 proprietari diferiti din cate stiu eu :)

Guest Batista0
Posted

Si tin cate 7 zile .... ptr cel ce zicea ca tine doar 1-2 zile .... asta e ... copii de 10-12 ani care joaca silk ....

copii aia de 10-12 ani te fac pe tine la sro k au banu bv lor... dar costumul de devi; asa stiam k tine 7 zile...aqm s creada c vrea omu... :)

Posted

Care e probl daca joaca copii de 10-12 ani poate aia joaca mai bn decat unii de 14-15-16

Posted

Da se poate am eu unul dat de SO_OK si era de o zi parca si l-am extins la 28

depinde dupa noroc SO_OK iti da gears de 7zile sau de 28zile eu asa stiu si alea de 7 zile cu 50 silk cumperi odaia si il faci de 28 zile ca si cel cu 150silk :D am avut eu pe bebe77 de 7day si l-am faut de 28zile

salut.am si eu o intrebare.mai primeste cineva eroarea de la joymax cu "Page insecure certificate expired"?

multumesc.

mda si eu primesc aia ce trebuie sa fac pentru a scapa de chestia asta?

Edit : eu am scapat chiar acum am verificat dinou :cool2:

Sleya: ne spui si noua secretul tau ?? :)) pls :D

cum ?? #-o am facut si eu de la +5 la +6 odata la cateva luni dar +1+2+3+4+5+6 NU EXISTA :D:D

tino tot asa !! bafta!

Posted

eu unul nu o primesc :-??

BTW...pana la urma care e charul tau?adica primul...si care le-ai cumparat...ca charurile care le ai la signature aveau 3 proprietari diferiti din cate stiu eu :)

cel de 92(83 cand il luasem) l-am primit de la un prieten k el nu mai joaca silk.cei doi BIG_LOL sunt caracterele mele de la lv 1 si cel de 87(71 la inceput) tot la fel l-am primit

Posted

copii aia de 10-12 ani te fac pe tine la sro k au banu bv lor... dar costumul de devi; asa stiam k tine 7 zile...aqm s creada c vrea omu... :)

Asta`i doar o fantezie de`a ta....si copii aia de 10-12 ani cam distrug joacele....ca vor si ei ... si deaia sunt majoritatea n00b`ilor prin MMo`uri ....dar naah .... nu ne intereseaza pe noi asta...doar ca .... ce ai zice sa iti urle unu` in cap 20/24 PARTY PLIZ GOLD PLZ ? eh ? e frunos noh?

Posted

ia mai dat cuiva o eroare....cewa de genu "microsoft visual C++ 2005 Redistributable" k mie mio da simi iese din silk :comp1: :comp2: si dabia ma conectasem...

iti trebuie Microsoft Net Framework 3.5

Posted

cel de 92(83 cand il luasem) l-am primit de la un prieten k el nu mai joaca silk.cei doi BIG_LOL sunt caracterele mele de la lv 1 si cel de 87(71 la inceput) tot la fel l-am primit

am inteles..te stiu inseamna :) ....cel de 92...fostul proprietar..sau fratele lui mai mic care...sa precizez ca avea in jur de 13-14 ani :) dupa ce l-am ajutat mereu cu lvl si gold...si il duceam mereu cu trade ne-a golit guild storage-ul de la eXceS ...in fine....pierderea nu a fost prea mare...niste staffuri +5 de 8D tabs si elements...si alte chestii dar gestul conteaza :) ..deaia intrebam...credeam ca esti ala

@gheobuff nu e nici un secret...dar cand nu mai ai chef de sro...nu conteaza daca iti iese sau nu...de exemplu...acum manusile sunt +0 ca am incercat +7 si a dat fail....pe Sleya nu mai am un inel ca am incercat +7 si a disparut...si nici cercei ca am incercat +6 si a disparut :)

Alchemy = Nu risti,nu castigi :)

Posted

sal.mai primeste cineva eroarea "false" ????

Posted

iti trebuie Microsoft Net Framework 3.5

chiar imi trebuie asta daca imi da eroarea cu microsoft visual C++ 2005 redistributable?????? altcineva alta parere?

Posted

eu zic sa va stergeti temporary internet files si cookies memory cache dracu sa lea ia .... in fine stergeti astea temporare de peste tot din calculator ... cine stie stie ..nu stau acum sa explic mura in gura

respect

Posted

auziti si voi cemi spune iHunter ....yo am boweru build: pacheon/fire/light si am imbue lighting si imi spune ca e praf....ca dau dmg foarte mic...nu e bun....dar nu inteleg de knd imi spune mie cnv ce build sami fac?daca mie imi place sa am imbue light...mai mult dekt fire.. care e faza..dak yo nu suport mastery cold si nu vreau sami bag snow shield?care este treaba?pana la urma fac ce vreau si gata...numi spune mie cnv ce build sami fac :P ihunter gura mica....;)

Posted

auziti si voi cemi spune iHunter ....yo am boweru build: pacheon/fire/light si am imbue lighting si imi spune ca e praf....ca dau dmg foarte mic...nu e bun....dar nu inteleg de knd imi spune mie cnv ce build sami fac?daca mie imi place sa am imbue light...mai mult dekt fire.. care e faza..dak yo nu suport mastery cold si nu vreau sami bag snow shield?care este treaba?pana la urma fac ce vreau si gata...numi spune mie cnv ce build sami fac :P ihunter gura mica....;)

doamne #-o #-o #-o o sati dai seama cand o sa mai inveti sa joci sro dece e bun fire si nu litning era unu pe venus pe imbuie litning si vreau sa zic ca dadea in mine dmg de tot KKTU maxim 17k crt si era 98 iar dupa ce si a pus fire imbuie imi dadea 20-21k crt care e diferenta oare de dmg .... stai pe imbuie litning ca o sa ti o ei din ori ce pozitile la pvp/ job ..... :nanana: :nanana: :nanana: iar snow shildu te ajuta la job ei dmg cu 2-3k mai mic dedci sanse mai mari de a bate acel player la pvp :)

Posted

doamne..... lasati omul sa joace cu ce fel de caracter vrea el....

pe sistemul unora toti am aveam 2h/cleric sau build de str chinez 100weapon/100fire/80light/20ice...

exact mentalitate de bot :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...