Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

In screenshotul in care se arata locatia orasului Alexandria din Legend IX apare o zona uriasa, in partea dreapta-jos a acestuia: acea zona deja exista in kSRO sau va fi adaugata? Si vestul Constantinopolului s-a extins, desi doar cu munti

Guest AndreeaIT
Posted

mda deci dupa cum se pare este un lag imens pe servere...sa confirme careva

da si mie un link te rog frumos de unde pot sa imi fac si eu un sig ca al tau...

...btw guys ,am deja lvl 21 si e destul de fain jocul...dar na las botul sa bata eu numai o sa intru sa ...explorez, ca sa zic asa...bafta si noapte buna tuturor...

Posted

da si mie un link te rog frumos de unde pot sa imi fac si eu un sig ca al tau...

...btw guys ,am deja lvl 21 si e destul de fain jocul...dar na las botul sa bata eu numai o sa intru sa ...explorez, ca sa zic asa...bafta si noapte buna tuturor...

intri pe rev6.com si iti cauti numele charului tau si ai acolo siglu dai click dreapta propietati si copi linku ala si il pui la sig :P

Posted

http://forum.rev6.com//Sig-Requests-f19/gl...-are-t4140.html

aici le ai pe toate ..... sper sa reusesti sa le si folosesti :)?

gl in game lv 21 a good start de la 30 o sa vezi ce inseamna grind grind pe isro

eu am 20 acum poza e mai veche

daca imi da si la lv 24 sos mam scos

Posted

gz...badfist...cat noroc...ai....eu am bagat 30 elixire si tot nu am faqt staff meu +5 :(( si u dai +7:((

tin`o tot aja ....succes in continuare.....

Ca sa nu mai vorbim de xbowul meu sos de 90, la care pentru +5 i-au trebuit vreo 150 de elixire . :banghead:

Posted

esti cam dus frate la 12 ani de unde sa am paypal silk ? nam butat niciodata deci :-h

Du`te si culca`te. Pustii alde 10-12 ani "cica" joaca silk, si nu buteaza. n`aveti voi rabdarea necesara ptr asa ceva. + de asta , sa zic ca jucati voi sro , cu bot cu tot , dar in-game : partyy plizzz , gold plizzz.... etc. Deaia se duc jocurile de rapa. asa a fost si cu wow si cu toate . vede un copil de 10 ani , care ar trebui sa isi vada de scoala lui acolo si de masinutele lui , vede silk sau wow , parintii au bani carca, ii face un prieten cont, ii umple si lu` ala charu` de silk si premium si etc , si`l face lvl mare. DUPA, vine si posteaza pe forum, sa fie si el ca "baietii", ca are char x, cu build nush cum de smecher, ca are , ca face, ca stie, etc . Asa se duc MMO`urile bune pe gheatza, din cauza pustilor care farama tot ( PARTY PLIZZZ GOLD PLIZZZZ PLVL PLIZZZ ). Go and take a breath .

:tiphat:

Posted

Cu cateva pagini in urma era un player pe Helios care l-a luat pe Yarkan la lvl 50 ...here's the vid :

da super tare!! joc si eu pe Helios sunt in guilda "Romania" este o guild apropape fulll cel mai mare este masterul lvl 56 aproape 57 si este foarte cool srv ::D:D sunt multi romani in guild .... :D

Posted

LOL tipi aia sunt chiar nebuni :D

BTW...lvl up pe wizz :)http://img3.imageshack.us/i/sro2009090615443148.jpg/

si...un mic video...cam vechi...facut de un prieten...apar si eu in el :)) cel care isi ia criticala in dinti...si cel care foloseste devilspirit :)

probabil o sa revin cu un video facut de mine...dupa ce imi fac arcul si setul la loc :) si cumpar prem+devil....maybe as a goodbye vid :)

EDIT : careva care se pricepe la Fraps pe aici?:)

Posted

si...un mic video...cam vechi...facut de un prieten...apar si eu in el :)) cel care isi ia criticala in dinti...si cel care foloseste devilspirit :)

probabil o sa revin cu un video facut de mine...dupa ce imi fac arcul si setul la loc :) si cumpar prem+devil....maybe as a goodbye vid :)

Mda ... te-am vazut, ai luat 24 k crit ... nice video :beer:

Posted

Tu ii dadeai mai mult cu zerk+devil.....sau Block :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...