Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

asa credeam si eu..... ca e greu sa te lasi de jocu asta.....

oricum..de cand am ajuns lvl 98 a inceput sa mi se ia de jocu asta.....adica stau 5 minute, ma uit cum bate botu si ma plictisesc......cand esti lvl mic tie greu sa te lasi dar dupa ce cresti incepi sa te plictisesti de joc

cea mai mare prostie eventul asta cu alibaba..... mor cu wizzu de mi se ia... pe serveru nou

si mai nasol e ca a murit de 10 ori noaptea asta....:|

Posted

oricum..de cand am ajuns lvl 98 a inceput sa mi se ia de jocu asta.....adica stau 5 minute, ma uit cum bate botu si ma plictisesc......cand esti lvl mic tie greu sa te lasi dar dupa ce cresti incepi sa te plictisesti de joc

cea mai mare prostie eventul asta cu alibaba..... mor cu wizzu de mi se ia... pe serveru nou

nu stiu wizzu meu e lv 71 si bat la aia de 70-73 din Rock....si yo nu mor....

Posted

Sa zicem ca ti se strica pc-ul si nu mai poti juca sro si sa nu ai bani sa-l repari sau sa cumperi altul.Sa vezi ce fain scapi de dependenta atunci :rofl1: .Cazul asta e valabil pentru mine ! :tiphat:

Posted

E ceva aiurea,intr-adevar.

Eu sunt student in anul IV la Electrotehnica, mai si lucrez la o sala de internet cate 6-7 ore pe zi. Sunt satul de calculatoare, abia daca il ating 1 ora pe zi pe al meu de acasa. Dar mi-a ramas in obisnuinta sa am un char de silkroad sa boteze acolo, cu PC-ul aprins. Abia daca fac un trade sau un pvp o data pe luna, dar asta e, obisnuinta.

Totusi, ma bucur ca nu sunt dependent de-adevaratelea,sa ii duc lipsa,sau sa nu pot sta o zi fara sa intru in joc. Pentru ca stiu un caz nefericit al unui prieten din Slovenia,care era la munca si ii trecea prin gand daca mai sunt caracterele lui online,daca o mai fi vandut ceva in stall sau mai stiu eu ce ganduri de genul asta.

Asta ar fi grav. Si jocurile au farmecul si distractia lor,dar e bine sa ne incadram in limite.

Ca sa zic si ceva in topic, am o intrebare pentru voi. De cate ori ati facut un server-trade-run ? Adica de cate ori ati fost pe serverul vostru pe care jucati, toti traderii/hunterii/thiefii, afara pe harta, pentru actiune?

Eu pe Oasis am participat la asa ceva doar de vreo 3-4 ori in 2 ani. Si pacat ca nu se mai face asa ceva, de mai bine de 8 luni. Inainte dadeam cateva globale si imediat se aduna lume,mai ales in week-end. Acum poti sa urli cat vrei, abia daca strangi 2-3 grupuri.

Guest Batista0
Posted

Dau la schimb acc wizz de 63 pe gaia or nucker de 58 pe venice pe unul pe eos :> or WTS

Posted

Ce pot sa spun...cum a spus si cipi...acest joc provoaca dependenta...dar nu de joc in sine....mai mult de comunitatea de care dai...eu sincer sa fiu...am vrut sa ma las de n ori...dar nu am putut din cauza prietenilor care ii am aici,cu unii chiar m-am intalnit in real life dupa ce ne-am cunoscut in silkroad :)

Pentru fata care vrea sa se apuce de silkroad iti recomand ce ai zis si tu ca build...arc/fire/ice 100 dar la ice sa pastrezi snow shield lvl 1....sa porti garment si despre farm...daca ai char cu care sa farmezi la ongs...do it...daca nu...mergi cu gap 3-4 pana la lvl mare si farmeaza dupa

@Cipi again ...pe rome...sincer sa fiu nu s-a mai facut un trade run de pe vremea cand era FRT aici (FRench Team) erau cei mai activi hunteri/traderi....eram in uniune cu ei...mereu faceam trade runs imense...dar de cand FRT a parasit serverul si s-a mutat pe iris parca...nu mai e la fel acum daca iesim 2 party la trade suntem multi.Toata lumea boteaza in disperare mai sunt doar 2-3 guilde care fac trade din cand in cand...._R3volutioN_(guilda mea)Sentinel si _LastChaos_

BTW ...we are unionless :D

Guest Batista0
Posted

Ce pot sa spun...cum a spus si cipi...acest joc provoaca dependenta...dar nu de joc in sine....mai mult de comunitatea de care dai...eu sincer sa fiu...am vrut sa ma las de n ori...dar nu am putut din cauza prietenilor care ii am aici,cu unii chiar m-am intalnit in real life dupa ce ne-am cunoscut in silkroad :)

Pentru fata care vrea sa se apuce de silkroad iti recomand ce ai zis si tu ca build...arc/fire/ice 100 dar la ice sa pastrezi snow shield lvl 1....sa porti garment si despre farm...daca ai char cu care sa farmezi la ongs...do it...daca nu...mergi cu gap 3-4 pana la lvl mare si farmeaza dupa

@Cipi again ...pe rome...sincer sa fiu nu s-a mai facut un trade run de pe vremea cand era FRT aici (FRench Team) erau cei mai activi hunteri/traderi....eram in uniune cu ei...mereu faceam trade runs imense...dar de cand FRT a parasit serverul si s-a mutat pe iris parca...nu mai e la fel acum daca iesim 2 party la trade suntem multi.Toata lumea boteaza in disperare mai sunt doar 2-3 guilde care fac trade din cand in cand...._R3volutioN_(guilda mea)Sentinel si _LastChaos_

BTW ...we are unionless :D

ms man :)

Posted

WTF... Again the idiots with flame comes... And again, again, again... Dai drumu' de aici ma jeg. Nu te doreste nimeni aici, jigodie ce esti. Te iei de lume asa aiurea.

Finally i successfull logged in the game X( De la 8:30 ma chinui =)

lasal ma daca asa la educat masa sa vb pe un forum ce i ceri si tu acu imposibilu :))

Posted

silver dai click dreapta si dupa Run as Administrator

lvl up :X 94 ....

http://img196.imageshack.us/img196/8427/sro2009090516033701.jpg

stiu ca am postat 2 poze da una e cu lvl up si una cu hp si mp la lvl 94 :))

http://img30.imageshack.us/img30/5120/sro2009090517483786.jpg

Posted

silver dai click dreapta si dupa Run as Administrator

lvl up :X 94 ....

http://img196.imageshack.us/img196/8427/sro2009090516033701.jpg

stiu ca am postat 2 poze da una e cu lvl up si una cu hp si mp la lvl 94 :))

http://img30.imageshack.us/img30/5120/sro2009090517483786.jpg

Pai si daca nici asa nu merge :comp1: ?Ca am incercat ...e vorba de vista home premium.

Posted

salut.am si eu o intrebare.mai ia cineva aceasta eroare cand inceara sa se logheze pe pagina oficiala ?

www.joymax.com uses an invalid security certificate.

The certificate expired on 05.09.2009 12:59.

(Error code: sec_error_expired_certificate)

Posted

E ceva aiurea,intr-adevar.

Eu sunt student in anul IV la Electrotehnica, mai si lucrez la o sala de internet cate 6-7 ore pe zi. Sunt satul de calculatoare, abia daca il ating 1 ora pe zi pe al meu de acasa. Dar mi-a ramas in obisnuinta sa am un char de silkroad sa boteze acolo, cu PC-ul aprins. Abia daca fac un trade sau un pvp o data pe luna, dar asta e, obisnuinta.

Totusi, ma bucur ca nu sunt dependent de-adevaratelea,sa ii duc lipsa,sau sa nu pot sta o zi fara sa intru in joc. Pentru ca stiu un caz nefericit al unui prieten din Slovenia,care era la munca si ii trecea prin gand daca mai sunt caracterele lui online,daca o mai fi vandut ceva in stall sau mai stiu eu ce ganduri de genul asta.

Asta ar fi grav. Si jocurile au farmecul si distractia lor,dar e bine sa ne incadram in limite.

Ca sa zic si ceva in topic, am o intrebare pentru voi. De cate ori ati facut un server-trade-run ? Adica de cate ori ati fost pe serverul vostru pe care jucati, toti traderii/hunterii/thiefii, afara pe harta, pentru actiune?

Eu pe Oasis am participat la asa ceva doar de vreo 3-4 ori in 2 ani. Si pacat ca nu se mai face asa ceva, de mai bine de 8 luni. Inainte dadeam cateva globale si imediat se aduna lume,mai ales in week-end. Acum poti sa urli cat vrei, abia daca strangi 2-3 grupuri.

din vina butilor....

Posted

tin sa va anunt ca eu am intrat pe taiwan sro si sunt super multumit servere easy si multi playeri de lv mic ... faci partyuri sunt de treaba si vb si engleza

asa ca pe isro tin butu la bataie si ca sami fac pofta de jucat pe tsro manual fara bat

periodic gm da mesaj ca la ei in tara e interzis folosirea 3rd prg sau bot

si da ai dreptate sleya ... lumea boteaza n draci la mine pe guild nu se mai discuta mai nimic dau la sbot la chat la guild sa vad si eu ce mai e nou si surprinza de dim pana seara vreo 3 lulele si alea sall all hi all ne e lene sa si chatuim spre deosebire de alti de pe link :P(just joking :D)

Posted

Nu stiu cum as putea sa te ajut... Si eu am Vista si nu am avut probleme cu instalarea jocului :-??

EDIT: Data trecuta cind am postat noutati despre 11 Degree am uitat sa postez astea

Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB

Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB Imagine IPB

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...