Lord_Bogdan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 eeee lasa koila ca si eu mi-am facut blader hibrid si era bun.. tare mi-e dor de charul ala... dar l-am lasat :)
Trane Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 de unde stii ca nu se vor baga si ceva skilluri noi la europeni odata cu update-ul asta .... ? :>Teaser-ul de pe site-ul lor nu are sectiune pentru skill. Probabil ca nu vor baga nimic nou.
PsychoR0 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 omg...... in 2 zile ati umplut 20 si ceva de pagini..... nici nu stau sa le citesc pe toate.... probabil sunt pline de spam si flameoricum..... miam facut si eu un char pe server nou.... nu e cine stie ce.... am abea lvl 30:D(name Corrina)pe derek am facut 80%....daca nu faceau rollback crek eram 95% acuma....1.150.000 sp pe blader si wizz:D
gheobuff Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 omg...... in 2 zile ati umplut 20 si ceva de pagini..... nici nu stau sa le citesc pe toate.... probabil sunt pline de spam si flameoricum..... miam facut si eu un char pe server nou.... nu e cine stie ce.... am abea lvl 30:D(name Corrina)pe derek am facut 80%....daca nu faceau rollback crek eram 95% acuma....1.150.000 sp pe blader si wizz:D:)) tu esti Corrina eu sunt KingSword :)) incantat :D
Sleya Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 heh....gaymax did it bad.....un prieten care castigase sun shield si sun blade la loterie cu 50 de silks...a fost hackuit inainte de rollback...dupa rollback imediat cum a dat drumul la servere ...hackerul s-a logat pe cont....a vandut sunurile la npc,pet,avatar,devil premium si sp ticket din storage...si a aruncat toate itemele si goldul pe jos si a donat cam 250 k sp la guild...:| ....cei de pe rome...probabil il stiu...Twilight_
Mihai1993 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 heh....gaymax did it bad.....un prieten care castigase sun shield si sun blade la loterie cu 50 de silks...a fost hackuit inainte de rollback...dupa rollback imediat cum a dat drumul la servere ...hackerul s-a logat pe cont....a vandut sunurile la npc,pet,avatar,devil premium si sp ticket din storage...si a aruncat toate itemele si goldul pe jos si a donat cam 250 k sp la guild...:| ....cei de pe rome...probabil il stiu...Twilight_ OMG!!!!!!! asta s-a intamplat cu el? !!!! deaia nu avea el sunurile cand l-am vazut
Cipi_Cipi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ma baieti. Vad pe aici multe presupuneri, cum ca ce s-ar baga in urmatoarele luni la anul, D11,lvl X, sau mai stiu eu ce. Nu contest ca pe CSRO, KSRO, JSRO nu s-au implementat deja anumite level-uri,anumite harti,mobi,orase, etc. Ideea la care vreau sa ajung este urmatoarea. Acum mai bine de un an, la un congres de gaming care a avut loc in Germania, oficialii de la Joymax au afirmat ca nu ei sunt creatorii propriu-zisi ai Silkroad International (cel pe care il jucam noi,majoritatea), Joymax este o companie care are nu mai mult de 15 angajati. Ei practic au servere de Silkroad Online,sub licenta,autorizati,toate chestiile din punct de vedere legal. Creatorii jocului sunt o alta companie chinezeasca. Programatorii,cei care creeaza totul pentru Silkroad,compania-mama altfel zis,este furnizoare pentru Joymax. Asa ca, Joymax cumpara periodic de la respectiva companie anumite update-uri,doar ce vor ei si ce considera ei (sau analistii lor de marketing si development) ca trebuie.Astfel se explica faptul ca la noi lvl 100 a venit odata cu Legend IV si nu la Legend VII ca pe alta versiune de SRO. Astfel se va explica si de ce la ulterioare update-uri noi nu vom avea anumite chestii care pe CSRO,JSRO,KSRO,etc, exista.Una peste alta,bucurati-va de joc in sinea lui, ca un mmorpg al carui scop primordial s-a vrut a fi ENTERTAINMENT-ul; desi este grav afectat de sistemul prost conceput de grinding si farming,ce necesita utilizarea programelor aditionale (respectiv boti).Spor la level ! :tiphat:
Guest AndreeaIT Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hi,sunt noua pe acest forum si in acest joc, am citit multe pagini pe aici si am nevoie de niste sfaturi daca e cineva amabil sa imi raspunda, am downloadat jocul l-am desfasurat, am hotarat sa imi fac o arcasa dar din cate am inteles fara farming esti cam nul pe aici asa ca am hotarat sa imi iau un bot ca n-am chef sa fac bataturi la degete, sunt cam sensibila de felul meu :P asa ca voi lasa botul sa isi faca treaba ca de aia il platesc :)...dar e posibil sa am si prb cu setarile la el, sper ca voi gasi pe aci pe cineva sa-mi raspunda la probleme, am SB*t, multumesc anticipat.Alte intrebari ar fi ce build three sa fac pt arcasa (stiu deocamdata ca tre sa bag numai strg),eu m-am gandit la pacheon/fire/cold toate la 100, voi ce sfaturi imi dati?cat pt calcularea sp-urilor necesare presupun ca stiti vreun calculator, parca era unul nivlam nu stiu cum...dar presupun ca vreun milion jumate de sp-uri farmate mi-ar ajunge pana la lvl 100...alta intrebare la ce lvl ar fi bine sa fac acest farming?si unde...o idee de ce moobi se preteaza la acest tip de grinding?doar ongs?...atata deocamdata, multumesc anticipat pt raspunsurile voastre...si nu ma luati la bataie pe aci, I'm a newbie...O zi bunaLE : de ce imi spune antivirusul ca S**t 1.35.exe e virusat adica e o varianta a lui Win32/Packed.Themida aplication ??LE : mda, tzeapa,am downloadat degeaba S**t pt ca nu se mai fac inscrieri de noi membri, abia acum am observat...recomandari de alt b*t bun?
Florin_LOVE Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 bineai venit :)tiam trimis id me de mess, am sa ta ajut cu tot ce pot ;)cat despre build, a zice mai de graba:20 cold 100 paheon 100 fire si 80 linght(20 cold ca sa ai snow shild)
BijuuMode Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Hi,sunt noua pe acest forum si in acest joc, am citit multe pagini pe aici si am nevoie de niste sfaturi daca e cineva amabil sa imi raspunda, am downloadat jocul l-am desfasurat, am hotarat sa imi fac o arcasa dar din cate am inteles fara farming esti cam nul pe aici asa ca am hotarat sa imi iau un bot ca n-am chef sa fac bataturi la degete, sunt cam sensibila de felul meu :P asa ca voi lasa botul sa isi faca treaba ca de aia il platesc :)...dar e posibil sa am si prb cu setarile la el, sper ca voi gasi pe aci pe cineva sa-mi raspunda la probleme, am SB*t, multumesc anticipat.Alte intrebari ar fi ce build three sa fac pt arcasa (stiu deocamdata ca tre sa bag numai strg),eu m-am gandit la pacheon/fire/cold toate la 100, voi ce sfaturi imi dati?cat pt calcularea sp-urilor necesare presupun ca stiti vreun calculator, parca era unul nivlam nu stiu cum...dar presupun ca vreun milion jumate de sp-uri farmate mi-ar ajunge pana la lvl 100...alta intrebare la ce lvl ar fi bine sa fac acest farming?si unde...o idee de ce moobi se preteaza la acest tip de grinding?doar ongs?...atata deocamdata, multumesc anticipat pt raspunsurile voastre...si nu ma luati la bataie pe aci, I'm a newbie...O zi bunadaca ai nelamuriri la sB*t poti sami dai pm si hmm daca ai gold in joc poti sa ei power farm la ong nu e mult pe venus e 150k 1 h (preturile sunt diferite de la server la server) daca ai noroc sa gasesti free te ai scos sau daca nu dispui de gold incearca sa faci asa faci gap 9 si joci asa daca poti pana la lvl 44 unde faci cam 220-240k sp adica lvl 85 ff ar veni sau faci lvl 72 iti ei o arma +7 si te duci in cave la Yarka si farmezi cu gap 9 eu unu am facut asa am facut lvl 90 gap 0 ( cand era cap 90) pe urma am facut gap 9 si am farmat cei 250k sp cat imi mai trebuiau sa fiu Ff lvl 90 acu am lvl 99 gap 0 dar nu am pus skilurile le am lasat la 91 am ridicat doar mastary weapon cand fac 100 fac gap 9 si farmez 280 k sp si ma fac ff 100 :P sper sa fi inteles Edit: sau fati un wizard il duci in lvl 64-66 si pe urma iti farmezi un bow sau ce vrei u sati faci :P
Cipi_Cipi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 @ AndreeaITDesi o sa para contradictoriu ceea ce spun, sfatul meu pentru tine este urmatorul : lasa-te de jocul asta inainte sa iti intre "in sange".Multi dintre noi inca il jucam datorita comunitatii de playeri de care ne-am atasat pe serverul pe care jucam (guild, union, etc.). In sinea lui, Silkroad a ajuns doar o risipa de bani si timp.Un joc in care botezi 6 luni si bagi zeci de dolari, ca pentru apoi sa ajungi lvl max si abia full farm,si cand vrei sa te duci la un job,pvp sau mai stiu eu ce, abia gasesti lume, ca nah,toti sunt afk,boteaza in lacomie pentru gold,sunuri,etc.Referitor la ce build sa iti faci,iti recomand sa mergi pur int sau pur str, indiferent de ce arma vrei,sau clasa euro / chineese. O sa descoperi tu in timp ce caracter o sa preferi, fiecare avem propriul stil.:cheers:
Guest AndreeaIT Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 daca ai nelamuriri la sB*t poti sami dai pm si hmm daca ai gold in joc poti sa ei power farm la ong nu e mult pe venus e 150k 1 h (preturile sunt diferite de la server la server) daca ai noroc sa gasesti free te ai scos sau daca nu dispui de gold incearca sa faci asa faci gap 9 si joci asa daca poti pana la lvl 44 unde faci cam 220-240k sp adica lvl 85 ff ar veni sau faci lvl 72 iti ei o arma +7 si te duci in cave la Yarka si farmezi cu gap 9 eu unu am facut asa am facut lvl 90 gap 0 ( cand era cap 90) pe urma am facut gap 9 si am farmat cei 250k sp cat imi mai trebuiau sa fiu Ff lvl 90 acu am lvl 99 gap 0 dar nu am pus skilurile le am lasat la 91 am ridicat doar mastary weapon cand fac 100 fac gap 9 si farmez 280 k sp si ma fac ff 100 :P sper sa fi inteles Edit: sau fati un wizard il duci in lvl 64-66 si pe urma iti farmezi un bow sau ce vrei u sati faci :Pmultumesc pt sfaturi, cat despre faptul ca sa imi fac wizz 64-66 sa imi farmez charul, asta nu mai e prb pt ca imi da un amic bun un nuker de 83, asa ca asta nu-i o prb, prb este ca sb*t numai face inscrieri si acum tre sa caut alt b*t care sa imi permita sa intru cu 2 conturi (nukerul si eu) si sa aflu si cum pot sa fac asta ca la boti sunt tufa de venetia:)))
Cipi_Cipi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Referitor la boti si programe aditionale,cauta sa intrebi in PM mai bine :)Spor la lvl !
Guest AndreeaIT Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 @ AndreeaITDesi o sa para contradictoriu ceea ce spun, sfatul meu pentru tine este urmatorul : lasa-te de jocul asta inainte sa iti intre "in sange".Multi dintre noi inca il jucam datorita comunitatii de playeri de care ne-am atasat pe serverul pe care jucam (guild, union, etc.). In sinea lui, Silkroad a ajuns doar o risipa de bani si timp.Un joc in care botezi 6 luni si bagi zeci de dolari, ca pentru apoi sa ajungi lvl max si abia full farm,si cand vrei sa te duci la un job,pvp sau mai stiu eu ce, abia gasesti lume, ca nah,toti sunt afk,boteaza in lacomie pentru gold,sunuri,etc.Referitor la ce build sa iti faci,iti recomand sa mergi pur int sau pur str, indiferent de ce arma vrei,sau clasa euro / chineese. O sa descoperi tu in timp ce caracter o sa preferi, fiecare avem propriul stil.:cheers:cred ca ai dreptate cipi si multumesc de sfat dar stii cum e omul, preferam ca prostii sa invatam din greselile noastre decat din greselile altora(ma rog, cine e in stare sa invete din greselile lui :P) dar cred ca totusi am sa intru un pic sa vad pe viu :P despre ce e vba pe aci, daca voi gasi o comunitate sa am cu cine vorbi cand vin de la scarbiciu raman daca nu, pa si la revedere, nu sunt o dependenta de jocuri pe pc, de aia si vreau de la inceput sa intru cu bot, n-am chef de riduri de la atat tastat, niciodata nu am jucat un joc pe pc decat pt fun nu pt performanta performantelorReferitor la boti si programe aditionale,cauta sa intrebi in PM mai bine :)Spor la lvl !ok o sa intreb pe privat...dar iti dai seama ca trebuia sa intreb mai intai pe forum daca ma ajuta careva...
Guest mocaboss Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Auziti eu am 12 ani joc silkroad de la 9 ani 24/24 is pe servar cine imi da si mie un sfat sa stiu sa ma las sau sa mai raman mersi ^^ :blink:
Erhard Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Daca-ti bagi degete in priza, o sa primesti 10 caractere de level 100 FF.
djcris Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 multumesc pt sfaturi, cat despre faptul ca sa imi fac wizz 64-66 sa imi farmez charul, asta nu mai e prb pt ca imi da un amic bun un nuker de 83, asa ca asta nu-i o prb, prb este ca sb*t numai face inscrieri si acum tre sa caut alt b*t care sa imi permita sa intru cu 2 conturi (nukerul si eu) si sa aflu si cum pot sa fac asta ca la boti sunt tufa de venetia:)))Daca mergi cu SROK*ng, poti intra cu 3 char deodata, este simplu de configurat, gratuit si destul de bun.
Dr4q_Sti3 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 cred ca ai dreptate cipi si multumesc de sfat dar stii cum e omul, preferam ca prostii sa invatam din greselile noastre decat din greselile altora(ma rog, cine e in stare sa invete din greselile lui :P) dar cred ca totusi am sa intru un pic sa vad pe viu :P despre ce e vba pe aci, daca voi gasi o comunitate sa am cu cine vorbi cand vin de la scarbiciu raman daca nu, pa si la revedere, nu sunt o dependenta de jocuri pe pc, de aia si vreau de la inceput sa intru cu bot, n-am chef de riduri de la atat tastat, niciodata nu am jucat un joc pe pc decat pt fun nu pt performanta performantelorok o sa intreb pe privat...dar iti dai seama ca trebuia sa intreb mai intai pe forum daca ma ajuta careva...nici unul dintre noi nu a fost dependent de acest joc la inceput dar cu timpul am devenit din ce in ce mai obsedati si ne este foarte greu sa ne lasam on: 700k sp pe warrior pacat de eventu asta imi strica toata experienta , eram FF dar am avut 2 luni de pauza so a meritat :P
Guest mocaboss Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 mda am lvl 93 ff wizard si daca intereseaza pe cnv am de dat las chimb un chaar de 82 pe uranus 2h sword name calibur in stare perfecta cu aripi si silk
Guest AntiNoobs Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Daca-ti bagi degete in priza, o sa primesti 10 caractere de level 100 FF.Abtine-te de la comentarii de retard! baga tu degetele acolo ca sa primesti char de 100FF ca si asa cred ca esti satul de lv 30-40
Erhard Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 @nub: Iar incepi, ma? Eu nu mai joc silkroad de foarte mult timp.@moca: Caracterul ala a mai fost o data vandut/schimbat p-aici (cred ^_^ )
cri2032 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 moca boss din cate stiu eu sro e din 2006 .... 12 ani?? ma rog....joci de '' mult timp'' si nu ai cel putzin 3 cont FF pt lvl 100 +
Cipi_Cipi Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Si uite asa incepe vechea "poveste" din thread-ul de Silkroad Online.Cearta... Asa se explica de ce are sectiunea asta 999999999 pagini. Vorbiti ce trebuie,nu mai postati aiurea.Referitor la dependenta de jocuri online. Este un fapt concret, este prezenta des in societatea sec. 21, chiar si in Romania noastra ceea in continua tranzitie.Ideea e sa nu lasam calculatorul,jocurile,comunitatile virtuale, sa ne ocupe viata,sa nu ne faca sa ne pierdem scoala,prietenii,familia."Don't let your life be a part of Silkroad, make Silkroad be a small part of your life":tiphat:
Guest mocaboss Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 moca boss din cate stiu eu sro e din 2006 .... 12 ani?? ma rog....joci de '' mult timp'' si nu ai cel putzin 3 cont FF pt lvl 100 + esti cam dus frate la 12 ani de unde sa am paypal silk ? nam butat niciodata deci :-h
HellCritical Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Abtine-te de la comentarii de retard! baga tu degetele acolo ca sa primesti char de 100FF ca si asa cred ca esti satul de lv 30-40WTF... Again the idiots with flame comes... And again, again, again... Dai drumu' de aici ma jeg. Nu te doreste nimeni aici, jigodie ce esti. Te iei de lume asa aiurea.Finally i successfull logged in the game X( De la 8:30 ma chinui =)