Scorio Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 bufurile de def , in vsro si tsro de la euro sunt la jumatate acum . cele de status sigur si am impresia ca si bless-ul cat si bufurile de la warrior.
-GodOfWar- Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 or fi , dar o parte nasoala la euro a fost chestia cu pots.... 20 sec cooldown...daca nu folosesti si grain`uri, atunci e moarte de om sa joci euro....daca nu era cooldown 20 sec cu repotu`, atunci erau mult prea nesimtite euro .....
koila Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 bufurile de def , in vsro si tsro de la euro sunt la jumatate acum . cele de status sigur si am impresia ca si bless-ul cat si bufurile de la warrior.asta e o veste buna , chiar foarte buna.pureEvil cel mai bun buf de la China de defense ala de phy si mag care nu depasesc 150 respectiv 277 parca, pe cand un euro are bufuri de defense de 1500-1800 parca [alea de warrior] care dureaza destul de mult 45 de sec timp sa iti rupa si mama snow shield-ului in enspe bucati.
-GodOfWar- Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 este......dar sunt greu de crescut ... sa cresti singur un euro , gandeste`te ca daca nu`l farmezi , nu poti lasa gap pe parcurs, pentru ca nu poti pune gear..... iarasi un minus ... pe cand chinezu` il poti farma pe parcurs , timp in care mai faci un ban ( daca farmezi la 60 + cum fac eu acum cu bladerul, mai un drop, mai un gold....), oricum , parerile sunt impartite, si depinde de fiecare jucator in parte. Fiecare joaca cu ce`i place....
AHIL3 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 e adevarat.....europenii au buff de buff......dar dak.....aveau pots la 7 secunde macar.....erau cei mai tari oricum chn....sunt in urma europenilor...este......dar sunt greu de crescut ... sa cresti singur un euro , gandeste`te ca daca nu`l farmezi , nu poti lasa gap pe parcurs, pentru ca nu poti pune gear..... iarasi un minus ... pe cand chinezu` il poti farma pe parcurs , timp in care mai faci un ban ( daca farmezi la 60 + cum fac eu acum cu bladerul, mai un drop, mai un gold....), oricum , parerile sunt impartite, si depinde de fiecare jucator in parte. Fiecare joaca cu ce`i place.... :)) nu stii ce spui ....cum sa nu poti farma un european mai tarziu....? :)) ai dmg mare...mai ales dak esti xbow sau wizz cele mai folosite...builduri....imediat farmezi...c naiba pana bati u cu bladeru,glavieru,arcasu,iti face un xbow sau wizz ks de ......nu apuci sa bati cativa mobi :cool2:
djcris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Am totusi o intrebare : unde farmezi un wizz de 100 cu gap 9 (cea mai mare armura de pe el fiind de 91 ... deci cu armuri de 9d majoritatea) ? :-?Si acum pe cate mastery`uri mergi cu chinezu ma ? nu tot pe 3 ? care le faci 100 ? ........ :-? Ma refeream acum si in viitor, nu DOAR acum . :-?
Florin_LOVE Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 la inceput chair cand sa deschi sro,care era maxim cap??
djcris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 la inceput chair cand sa deschi sro,care era maxim cap??Level 60 parca... si doar 3 orase Jangan, Dongwan, Hotan
cri2032 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 AHIL3 ce clasa treci anu asta???Echipeaza tu un EUROPEAN care are GAP9 cu armuri de 10 DEG si esti '' GOD'' djcris la mobi de lvl 90-94 in B3 .... EU tot nu inteleg dc imi fac KS glaiver FF lvl 95 , si 2 XBOW LVL 98 mobi lvl 92-94..... Sunt sigur ca rezista la mobi doar de 94... si am avut si ks vreo 5-6 zile WIZZ lvl 100 .... ma rog e ff... +5-+6 full blue si +7 in mana =))
sile33333 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Echipeaza tu un EUROPEAN care are GAP9 cu armuri de 10 DEG si esti '' GOD'' Dak nu ma insel nu ii poti pune chestu' si pantalonii,in rest ii poti pune D10.
Dr4q_Sti3 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Am totusi o intrebare : unde farmezi un wizz de 100 cu gap 9 (cea mai mare armura de pe el fiind de 91 ... deci cu armuri de 9d majoritatea) ? :-? Ma refeream acum si in viitor, nu DOAR acum . :-?in B4 la mobi de 96 97 sau 98 97 100% rezistasi iei din 1 hit cu fire bolt
ScarFaceRo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 la ksro se va face update pentru lvl 110(daca nu sa facut deja) update in care sa anuntat mastery increase pentru chinezi...de la 300 la 330...cea ce inseamna ca vor putea folosi 3 mastery
djcris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 la ksro se va face update pentru lvl 110(daca nu sa facut deja) update in care sa anuntat mastery increase pentru chinezi...de la 300 la 330...cea ce inseamna ca vor putea folosi 3 masteryIn sfarsit da cineva un raspuns clar si la subiect . Ty man ! :beer:
koila Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 In sfarsit da cineva un raspuns clar si la subiect . Ty man ! :beer:raspunsul a fost dat de Scorio, unde a zis ca nimeni nu va modifica nimic, e cu o pagina in urma. Acum inteleg dece se fac Jdemii de pagini aici, nimeni nu se uita in urma.
Lord_Bogdan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Gz koila pt char :P... aiurea faza cu buffurile de la europeni :(
Scorio Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 eram curios... (mai citesc pagina de isro mai mult pt printurile voastre) koila, tu ti-ai luat charul inapoi dupa roll back ? :) sau te-ai folosit de faza cu s.a. si id ? :))
Alex92 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pai stai putin .... vor mari mastery lv la chinezi ????LOL,daca maresc astia la 330 mastery,str iar rupe tot..
Scorio Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 odata cu lvl 110 vor baga si arabi.ht fortress e deja pe csro .... in rest nimic special (acum 1 luna s-a bagat)
BijuuMode Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 odata cu lvl 110 vor baga si arabi.ht fortress e deja pe csro .... in rest nimic special (acum 1 luna s-a bagat)csro e alt ceva fata de Ksro :) Ksro e Korean silkroad (serveru oficial de teste ) si Csro e chinez silkroad
djcris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 He, he .... LOLLa level 94 aveam next exp. 688 milioane ... acum la 95 am next exp. 686 milioane. E tare faza :cool2:
Sleya Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nuubz....unde ati vazut voi ceva info despre lvl 110 update pe ksro? se adauga lvl 105 adica 11d degree,CH lvl mastery increase,orasul Alexandria,new dungeon adica un cave nou si probabil si Silkroad Arena :) nici gand de rasa araba or sh1t like that,nu mai vorbiti daca habar nu aveti despre ce e vorba.Gz koila pentru char :D ma bucur pentru tine...si imi cer scuze pentru greseala cu "v-a" o sa incerc sa nu mai gresesc pe viitor :P imi dau silinta...dar cred ca ma descurc destul de bine tinand cont de faptul ca nu mai am fost la scoala de vreo 4-5 ani :)Si ca sa raspund si intrebarii cu ridicare de mastery lvl la chinezi da este adevarat...nu stiu daca o sa fie 330 dar sunt sigur ca o sa fie marita Calm down...europenii nu vor fi mai slabi...dupa ce ridica limita de mastery la CH o sa fie egalitate intre euro si chinezi
Scorio Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 csro e alt ceva fata de Ksro :) Ksro e Korean silkroad (serveru oficial de teste ) si Csro e chinez silkroadjoc csro de vreo 2 ani ... cred ca stiu diferenta, dar oricum merci. app. Ksro e tot a joymax si de aia sunt buti pt ksro. pe csro se face un update in fiecare seara daca e nevoie sa scape de buti.
lucicam Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Si ca sa raspund si intrebarii cu ridicare de mastery lvl la chinezi da este adevarat...nu stiu daca o sa fie 330 dar sunt sigur ca o sa fie marita Calm down...europenii nu vor fi mai slabi...dupa ce ridica limita de mastery la CH o sa fie egalitate intre euro si chinezide unde stii ca nu se vor baga si ceva skilluri noi la europeni odata cu update-ul asta .... ? :>
Sleya Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 de unde stii ca nu se vor baga si ceva skilluri noi la europeni odata cu update-ul asta .... ? :>am zis eu asta? nu cred...citeste mai bine...poate o sa bage skilluri noi la europeni dar din moment ce eu de exemplu ca arcas o sa pot sa am 3 sau poate chiar 4 mastery lvl 100-105...nu crezi ca as fi cam egal cu un wiz/cleric de exemplu? ...gandeste si tu logic....un chinez sa zicem 105 cu pacheon/fire/ice 105 si poate si light 105? nu crezi ca o sa fie destul de puternic? sau....sa zicem ca ridica mastery la 400 pentru chinezi...pacheon/fire/ice lvl 105 si light 85 :) tot destul de puternic...parerea mea...
koila Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 eram curios... (mai citesc pagina de isro mai mult pt printurile voastre) koila, tu ti-ai luat charul inapoi dupa roll back ? :) sau te-ai folosit de faza cu s.a. si id ? :))Da, in ziua cand ei au schimbat pagina de recuperare a parolei eu am pus alta parola, si NOROCOSUL de je inainte de inspectia aia de 5 ore neasteptata mam logat pe toate conturile si mam uitat la ce mail am. Charul lam pierdut acum mai bine de un an cu ajutorul unui keylogger, si din greseala si MULTI nervi am uitat ce mail am pus, dumbalacii de la JM nu au pus limita cand iti scrii pw , si eu in loc de 12 caractere lam pus de 14, si nu ma mai puteam loga in joc si nici pe www.joymax.com [abia lansat pe atunci] si nu am mai reusit sa schimb pw :D oricum e o panarama de char STR glavier Hibrid [nu stiam eu nimic de SRO cand lam facut]