Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mda.. cum am dat global cu staffu toti pe mine.. dar niciunu nu dadea mai mult de 350 mil. asa ca lam vandut cu atata :D

500 mil luai dac aera +5..... :) dar ori cum ai luat binisor

Edit: voi aveti probleme cu premium sa nu va puteti loga ???/

Posted

doamne deci asa ceva nu am mai vazut.. lag infernal.. incerc sa intru in tibet imi ia 5 min sa imi apara charateru si dupaia imi da eroare cu s11

Guest Batista0
Posted

Dau la schimb nucker de 58 pe venice si wizz de 63 pe gaia pe un acc pe eos pm me fast!!! :) :>

Guest Batista0
Posted

[Nu ma doare c zik botii :)

Posted

lol.. tu chiar cauti suspend cu lanterna? nu pricepi ca esti off topic?

btw am vazut la finalul acelui video cu alexandria un fel de monstru.. acela e un unique? as vrea ceva detali in + daca stie cineva

Posted

[21:26:23] Captin Ivy spawned

[21:27:46] TweetyGirl killed Captin Ivy

hehehe :X

dupa cum vedeti mia dat ks un nuker de 100 ... dar tot eu l-am luat pentru ca am bulan :)) si am avut bulan si pe farmer k mi-a picat devil spirit la boxuri [dar nu am screen pentru k m-am grabit sa ajung la spot si este pus in storage...poate revin cu o poza ] :P

Posted

sal,va mai fi vreun event cu jewel box da' ca premiu avatar?,nu prostia asta de devil spirit,a aflat careva ceva despre asta?

Posted

hmm sa speram ca o sa fie din nou halloween event din nou ^^ deocamdata ne multumim cu asta.. eu personal nu strang nici protectors seals si guardian nici jewel.. mi se pare pierdere de vreme mai ales ca nu pot concura cu farmeri care starng seals in prostie

Posted

mda,cam asa e,nici eu nu strang seal si guardian,jewel strang,mai le dau din cand in cand,poate imi pica..oricum e naspa doar 7 zile,da' merge...intrebam de avatar ca luasem acum 2 zile unu de la magic pop,si au facut rollback si mi l'au cam luat,cand am incercat a doua oara n'a mai mers,cat bulan sa am...

Posted

da,da' l'am pierdut in speranta "hai ca pica":)

Posted

mda eu am facut un 2h 98+7 si mia iesit fara immortal.. eram asa fericit.. si s-a dus acuma e iara +3 :|

ce skiluri ar mai fi utile pt un xbow/bard la bard? inafara de noise si de movming/swing march

Posted

hm..tambour si kestia aia gen..."innocent" de la cleric..nush numele

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...