alexxx70 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ma diferenta de damage dintre cold si fire e chiar asa de mare??ca am vazut la unii ca dadeau nukeuri cu foc si dadeau damage 1800 si eu la gheata dau de 400 sau aia aveau lvl mai mare la acel skill??la fiere am lvl 23 ce ziceti ar fi bine sa continui pe foc de acum sau sa raman pe gheata unde is lvl 30??poate de data asta imi raspundetiPai ai vazut cu ochii tai diferentza intre fire si cold... coldul nu e skill de damage mare e mai mult pt. protectie asa ca eu te sfatuiesc sa lasi coldul daca l-ai facut 30 asa si vei continua cu upgrade la fire iar daca vei studia putin posturile din urma te vei lamuri ce si cum cu fire,cold si lightning adik:- cold incetineste sau stopeaza momentan atacul;- lightningul e bun atunci cand esti atacat de mai multi adversari(moobi sau playeri)- fire pt damage pur.Your choice.
arde2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 hai ma ca ma plictisit deja cu STR-u nu inteleg care e faza daca str are viata mare dmg INT: ce am opservat un nuker odata ce da in jur de 7-8k omora glavia def INT: daca ai iteme calumea pe tine glavia doar cu 2-3 critic consecutiv te omoara depinde ce + e glavia max e +11 is vreo 3 filmulete nuj care e real http://youtube.com/results?search_query=shield+%2B11 badfist : fa pvp cu un nuker care are spear+7 sau sword+shield+7 ,armor macar+3 full blue sa vedem cum il bati fa un filmulet Vad ca aici pe forum esti tare da vreu sa te vad si in joc apropo badfist hybrid se face pe spear sau sword asa ca mai invata , am vazut ca ai scris ceva ca ai avut hybrid pe blade daca nu gresesc Bowu e foarte slab la pvp Bladu-u are def mare dar dmg foarte mic asa ca e slab la pvp P.S o sa apara 2 skill-uri noi la nuker daca alea le poti urca pana la lvl9 ......decat la glavie nu apar nuj ce skill-uri EDIT: badfist de cat timp joci ? 2 ani ? sau nu vad eu bine
Aldguth Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 apropo badfist hybrid se face pe spear sau sword asa ca mai invata , am vazut ca ai scris ceva ca ai avut hybrid pe blade daca nu gresescAm observat ca la voi totul se rezuma la ce spune nu stiu care. Folositi builduri deja testate.....nu incercati nimic nou. Asta nu inseamna a juca, inseamna a completa jocul folosind un walkthrough ca sa zic asa. Daca cutare a zis ca hybrid e numa pe sword sau mai stiu eu ce, asa este. Creativitate=0, brain usage=0. Bravo l33ts-ilor.
silknoob Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 sal , e oarecum trist sa vezi ca acest topic a devenit un teatru de lupta intre "cine o are mai mare" ; e de apreciat ca putini se chinuie sa aduca si un pic de informatie eu zic , ca si un predecesor , ca cel mai bun char e cel jucat cu " brain " si a-si mai adauga eu cel cu care te distrezi impreuna cu cei din party, quilda, union .sa auzim numai de bine
adyzaha Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Bladu-u are def mare dar dmg foarte mic asa ca e slab la pvp scuzama dar daca tu ai ajuns la lvl 80 si zici ca bladerul e slab la pvp inseamna ca ai jucat degeaba silk chiar nu ai idee de ceea ce spui.P.S Mai spun si eu tampenii din cand in cand dar nici chiar asa
arde2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Am observat ca la voi totul se rezuma la ce spune nu stiu care. Folositi builduri deja testate.....nu incercati nimic nou. Asta nu inseamna a juca, inseamna a completa jocul folosind un walkthrough ca sa zic asa. Daca cutare a zis ca hybrid e numa pe sword sau mai stiu eu ce, asa este. Creativitate=0, brain usage=0. Bravo l33ts-ilor.mane eu nu ma ieu dupa nimeni eu zic parerea mea cea ce am opservat. Tu in loc sa ii dai 5-6k dmg mai bine alegi sa ii dai 1-2k ???? hai sa fim serios Alegi spearu o sa dai cu nuke 5-6k dmg si cu skill-uri de weapon 2-3kAlegi Blade-u dai cu nuke 3-4 si cu weapon aprox 2kHai ca nu stiu exact cat dai da in fine ..... gandestet si tu ...scuzama dar daca tu ai ajuns la lvl 80 si zici ca bladerul e slab la pvp inseamna ca ai jucat degeaba silk chiar nu ai idee de ceea ce spui.mane sry..... da e parerea mea .... daca u esti blade-er sti mai bine ... asa sa fie .... dar a dat in mine blade-er de 80 vreo 10 minute si nu ma putu omora ....intradevar nici eu nu lam omorat .... asta am zis si maidevreme are def foarte mare e greu de doborat ..... daca ai un SOSun no comment :Psau poate chiar si cu +7 ... dar cu +3 sau +5 nu pre cred
AngeIIo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Am observat ca la voi totul se rezuma la ce spune nu stiu care. Folositi builduri deja testate.....nu incercati nimic nou. Asta nu inseamna a juca, inseamna a completa jocul folosind un walkthrough ca sa zic asa. Daca cutare a zis ca hybrid e numa pe sword sau mai stiu eu ce, asa este. Creativitate=0, brain usage=0. Bravo l33ts-ilor.arrow din ce ai spus tu acolo imi dau seama ca nu prea ai jucat sau nu ai jucat deloc silkroad. faza e ca nu prea ai ce sa testezi... asta e jocul, au testat cei dinainte. daca incerci sa construiesti tu ceva diferit folosindu-ti "brainul" sau "creativitate" e 100% sigur ca ai sa dai gres. din moment ce pe tot serverul vezi full str, full int sau hibrid int... si foarte rar greseli ca hibrid str sau juma int juma str, ce conlcuzie pot sa tragi? . ma indoiesc ca si-ar face cineva un build nemaiintalnit stiind ca va lua bataie de la toti ceilalti care au unul dintre cele 3 builduri. si daca totusi vrei tu sa incerci ceva nou si netestat pana atunci crezand ca ai sa descoperi ceva mai tare ai sa-ti dai seama mai devreme sau mai tarziu ca rau ai facut si ai pierdut timpul degeaba. probabil tu te inspiri din alte jocuri unde depinde de tine cum iti construiesti caracterul si ai n posibilitati sa o faci, dar silkroadu nu e asa.. si daca vei juca ai sa-ti dai seama de asta.
Aldguth Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 De fapt am jucat (prima data prin decembrie 2005)...dar dupa cateva luni(in care nu am facut mare lucru) am descoperit ca nu merita sa imi pierd timpul cu el. Hai sa gandim logic.....full inteligence= damage foarte mare/putine hp, full strenght= multe hp/damage redus fata de int. hybrid folosind skillurile de arme(fara nukes)= combinatia perfecta.....cel putin eu asa vad lucrurile.
dementhor Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 care sunt avantajele unui guild??ca eu sunt intr-unul dar degeaba ca aia sunt din alte tari si nu tin legatura cu ei....cum plec din el?/
Mehico Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 care sunt avantajele unui guild??ca eu sunt intr-unul dar degeaba ca aia sunt din alte tari si nu tin legatura cu ei....cum plec din el?/Poti sa mergi la un guild agent si sa dai leave guild. Dar in felul asta esti in penalti 3 zile. Adica nu mai poti intra in alt guild timp de 3 zile.Daca nu vrei sa intri in penalti, ai putea sa`i zici guild master`ului sa te dea afara din guild cand nu esti in sro (sau iesi cateva minute din sro sa te poata da afara). In caz contrar, intrigood luck
arde2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 De fapt am jucat (prima data prin decembrie 2005)...dar dupa cateva luni(in care nu am facut mare lucru) am descoperit ca nu merita sa imi pierd timpul cu el. Hai sa gandim logic.....full inteligence= damage foarte mare/putine hp, full strenght= multe hp/damage redus fata de int. hybrid folosind skillurile de arme(fara nukes)= combinatia perfecta.....cel putin eu asa vad lucrurile.lol , daca nu folosesti skill-uri de nuker atunci dc il mai faci hybrid daca vrei doar skill-uri de weapon atunci il faci pur str si atunci ai si mai mult HP si mai mare dmg .... lolEDIT: o sa ai la lvl 80 destu MP .... sau iti bat stonuri de MP
Aldguth Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 More mana :D Ma rog, mi se pare o prostie treaba cu premade buildurile astea. Enjoy playing silkroad online.
dementhor Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 la ce sunt bune lucky powder alea??si acolo jos unde iti pui schilurile in casutele alea mai este una separat ce e cu ea??
smuggster Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 @badfist: ce zici tu cu glavie crit 14 cade greu...aiurea...nu ai auzi de stoneuri..? cu stone of challenge parca maresti criticala la o arma...nu trebuie neaparat sa o gasesti cu crt 14 :)
AngeIIo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 @badfist daca tu joci de 2 ani si zici ca nu ai luat niciodata bataie de la un int de acelasi lvl cu tine... atunci iti zic sigur ca ori nu e silkroad ce joci ori de duci la pvp 10 min pe luna cat nu butezi. Si daca mai joci de 2 ani ar trebuii sa stii ca o guild nu are cum sa fie ajutata de admini tata. Folosesc si aia but ca tine, doar ca is si norocosi si de asta le pica sosun. Si sincer ma indoiesc ca nu sunt in ReBorn int care sa nu te omoare. Am sa-mi fac un caracter pe serveru tau, vin in DW si iti arat eu un int pe care sa il bati. Sa vad daca poti.
adyzaha Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cred ca discutiile in legatura cu pure str sau pure int ar cam trebui sa se termine, oricum ne certam aiurea fiecare build avand avantaje si dezavantaje .Un pure int poate bate un pure str si invers asta depinde doar de echipament, jucator iar de cele mai multe ori norocul fiind un factor determinant.@dementhor eu iti recomand sa intri intr-o guilda de romani
alexxx70 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ucky powder e pentru daca vrei sa faci un item +2+3 etc iti creste reitu de la 30% la 50 % in aia iti pui ce vrei si cand apesi X face lucreu ala care ai pus eu am pus acolo picioru care face 10 metri :) LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL de la unu nukar de acelas lvl nu si nu o sa iau il fac repede am bladeu+3 +53 +44 crt 13 cu str3 am br 17 la scut acu si are str4 int4 si la cel de 42 am br 15 str4 int4 stady lucy imortal si astral 1 P.S se chinuie sa ma faca si iteme putin mai slabe i dau cate 300 minim si i dau ambelke skiluri si e mort is pe fire am vazut pot sa zic un ""pvp "" intre unu de 64 glavier si unu de 72 int spear glavieru cu berseker ia dat 1 hit si a murit ia nukaru ia dat 5-6 lovituri pana lsal faca cate 5- 6 mi i dadea ia dat atatea pt ca fugea si apuca sa i se incarce viata .......ori cum pe servaru roma guilda Reborn e ajutata de admini ............. RED ala care am pus ss are set +5 sosun ful blue numai glavieru e +7 ful blue cu crt 14 ceea ce cade extrem super foarte greu cu crt 14 toti au itee calumea pt ca un admin are caracteru in guilda la eibadfist tata m-am lamurit cu tine si ca sa-l citez pe Angello "@badfist daca tu joci de 2 ani si zici ca nu ai luat niciodata bataie de la un int de acelasi lvl cu tine... atunci iti zic sigur ca ori nu e silkroad ce joci ori te duci la pvp 10 min pe luna cat nu butezi." Tu stii ceva ceva silk nu contest faptul ca nu stii nimik,dar ori nu ai toate informatiile ori doar crezi ca stii totul dar de fapt ingamfarea e un pacat infierat inca de cand s-a scris biblia...Ia sa te citez un pic domnule badfist,zeule,maria ta,atotputernice,etc etc cu umila si preaplecata inchinaciune de la un amarat si umil si preaneputincios pure Int :1."LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL de la unu nukar de acelas lvl nu si nu o sa iau il fac repede am bladeu+3 +53 +44 crt 13 cu str3 am br 17 la scut acu si are str4 int4 si la cel de 42 am br 15 str4 int4 stady lucy imortal si astral 1"---ce treaba are steady,lucky si immortal intr-un pvp al dreaq sa fiu daca inteleg---poate ma luminezi tu pt ca din cauza faptului ca nu am prea mult HP mi s-a intunecat mintea prealuminatule.2."...am vazut pot sa zic un ""pvp "" intre unu de 64 glavier si unu de 72 int spear glavieru cu berseker ia dat 1 hit si a murit ia nukaru ia dat 5-6 lovituri pana lsal faca cate 5- 6 mi i dadea ia dat atatea pt ca fugea si apuca sa i se incarce viata ......."---da tu ce zici ?daca ala pe spear dadea si el drumul la bersek,crezi ca glavierul nu murea one hit?Eu zic ca da....dar aici tre sa fii de acord ca acel player pe Int Spear era VAAAAAAARRRRRRRZZZZAAAAAAAAA pt ca eu la 72 faceam de comanda glavieri de lvl 68 cu bersekul activat ( adik ei si-l activau nu eu), probabil ca la aia de lvl 64 in timp ce dadeau in mine le scriam un cantecel in loc sa-i lovesc si subscriu cu varf si indesat la aceasta afirmatie pt ca la lvl 3 hunter si lvl expert la trader pe care le am crede-ma ca am ceva ceva pvp-uri la activ si pot sa zic cu mana pe inima ca mi-am luat-o de la lvle mai mici ca mine(dar nici vorba de la unul care are 8 lvle sub mine cum zici tu ca ai vazut fraierul ala pe Int Spear pt ca daca era sa fie asa ceva vb unuia de mai inainte "Imi dadeam delete la char") ,mi-am luat-o de la lvle mai mari ca mine,mi-am luat-o de la lvle egale cu mine,dar pt ca intotdeauna exista un DAR si viceversa e valabila,adik in traducere I-am facut pe cei cu lvle mai mici sau de acelasi lvl sau cu lvle mai mari ca mine (off corse cu maxim 1-2 lvle mai mari ca mine nu mai mari de atat) deci in concluzie am trecut prin tot felul de pvp-uri si afirm sus si tare ca NU EXISTA BUILDUL SUPREM, combinatiile sunt multiple si factorii ce concura la victorie la esuare sunt multipli si de multe ori nu sunt sub controlul nostru.Concluzie : nimeni ,cu nici un build cu nici un three de skiluri nu e in sigurantza ( poate doar cei su set sosun si arme sosun)RESPEC"ALL
smuggster Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 @badfist:rectific:blAderul:are viata mare dar nu are damage mare....(cam cel mai mic)
smuggster Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sos poate sa cada si cu 12 levele mai mare ca tine ...de exemplu la penoni care sunt de 52 53 au picat sos de 64
Smiter Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 @badfist te rog scrie in romana ca ma chinui sa citesc posturile tale
Smiter Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Shit happens :) ...btw dami un pm cu id tau de mess sa vb despre bot :)
alexxx70 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 3 al 3 sos care mia cazut de cand is pe caracetu asta pe Hao la llvl 64 mi a cazut sos de lvl 1 si ma zgariam de fata in total mi au cazut 6 sos si 1 som. App sa nu vindeti nimica prin trade chear daca ati dat voi trade va puteti lua scam ala iti da bani sau ce ceri si cand ai dat confirm nu ai ce ti a dat ala eu maim luat teapa o data asa cu un sword de 32 sos iam cerut 4 m mi a pus bani si dupa ce am dat confirm am ramas fara bani si fara sword ................Bro,felicitari daca tziau picat atatea sosuri, ar trebui sa fii superhappy, eu am facut lvl 40 pe Xian si aici pe Greece am 77 acu si in total in 117 lvle mi-a picat un sg sos, o spira de 42...nu mai scrietzi ce soase sau alte chestii yummy yummy v-a picat ca ma apuc sa ascut cutitul si sa ma caut pe la vene ( just a joke).Cat despre chestia cu scammul la exchange ai perfecta dreptate, sunt multi care s-au ars cu faza asta...so....avetzi grija cei care suntetzi la inceput in acest joc ca va jupoaie smecherii de parale sau de iteme...mai bine daca avetzi neclaritati in acest domeniu intrebati aici si poate vetzi primi lamuriri in ce priveste modalitatile prin care puteti fi inselati la afacerile din SRO.Am o propunere pt cei mai unsi cu toate alifiile si totodata ne si distram, ajutam cu sfaturi si pe cei noi si de ce nu,poate ca mai avem chiar si noi care jucam silk de un an sau mai mult cate ceva de invatat in acest schimb de experienta.Deci propunerea suna asa :Tips & tricks la tradeuri sau intamplari HAIOASE ( deci fara sa ne mai rupem in figuri care si cum suntem mai tari ca builduri sau tzoale) deci retineti, ORI SFATURI KLUMEA ORI INTAMPLARI HAIOASE. Ce spuneti de propunerea asta?Daca pana diseara nu sparge nimeni gheata o s-o fac eu dar dupa ora 19.00RESPEC"ALL