Kiidu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 pff deci sa inteleg ca inspectia mai dureza? ar putea sa imi zica cineva pana la ce ora (ora romaniei :D ) ahile.. de ce postezi in continuare.. tu nu ai nici o urma de rusine in tine? nu vezi ca toti sunt impotriva ta?dar de ce toata lumea vb de roll back? rev6 fac simple presupuneri.. credeti ca ei stiu mai multe ca si noi? vati gandit ca poate inspectia e pt a schimba ceva si la site si poate si la alte jocuri.. btw darkeden si celalat joc merg in momentul de fata?E : mersi R_SupeRstaR ^^ pt a face economie de pagini
BijuuMode Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 lasa-l mane ca e prost... nu se vede... ignora toate posturile... si el posteaza doar ce-i trece prin cap fara sa gandeasca... ce sa-i ceri..ON: daca e sa se faca rollback sper sa fie de la roc :Siai pus gand rau lu roc :))?
Random Hero Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 pff deci sa inteleg ca inspectia mai dureza? ar putea sa imi zica cineva pana la ce ora (ora romaniei :D ) ahile.. de ce postezi in continuare.. tu nu ai nici o urma de rusine in tine? nu vezi ca toti sunt impotriva ta?dar de ce toata lumea vb de roll back? rev6 fac simple presupuneri.. credeti ca ei stiu mai multe ca si noi? vati gandit ca poate inspectia e pt a schimba ceva si la site si poate si la alte jocuri.. btw darkeden si celalat joc merg in momentul de fata?La ora 21 se termina (daca nu apare alta prelungire)
Mihai1993 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 iai pus gand rau lu roc :))?hahahah :))) nu man:)) vroiam sa zic ca sper sa faca inspectie de acum 1 sapt.. ^^ cand au pus legend 4 plus :)))))) hahahaha "i-ai pus gand rau lu roc?" :))))))
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ce vam facut??????in fine nu inteleg......dar totusi yo nu am injurat pe nimeni
Kiidu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ... mda imi cer scuze ca te-am injurat dar am izbucnit.. ca sa intelegi ce avem cu tine iti sugerez sa citesti ultimile pagini scrise cu atentie.. nu cum ai facut pana acuma postai si dupaia te gandeai..OT: cand ati fost voi la roc cati unici avea .. cand am intrat eu acolo am vazut ca era doar 1 au fost mai multi?
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ... mda imi cer scuze ca te-am injurat dar am izbucnit.. ca sa intelegi ce avem cu tine iti sugerez sa citesti ultimile pagini scrise cu atentie.. nu cum ai facut pana acuma postai si dupaia te gandeai..OT: cand ati fost voi la roc cati unici avea .. cand am intrat eu acolo am vazut ca era doar 1 au fost mai multi? .................imi cer scz frate......si nu numai tie..........scz pentru tot dar nu prea va inteleg dc vreti RB...
BluMann Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Si eu imi cer scuze ;) sa iti explic ;) eu vreau rollback pt. ca master la guild meu (e roman si bun prieten) a luat hack :)
gheobuff Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nush ce sa zic despre rollback pentru cei care isi dau charaterele ca fraieri nu ar fi bine sa se fac rollback....dar pentru alte persoane ar fi bine sa se faca rollback....am un priten care a cumparat un id doar pentru un dress....din fericire nu a disparut nimik. :D
Kiidu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 eu team injurat nu pentru ca vroiam RB si tu nu erai deacord.. eu te-am injurat ca te laudai atata ca ai dat hack.. sa sti ca aici nu esti mare daca ai furat pe cineva .... inca o data imi cer scuze.. peace
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 aham in fine dar.........rb nu sa mai facut pana acum.....cel putin din cate stiu yo,dc sa se faca chiar acum?
Random Hero Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 aham in fine dar.........rb nu sa mai facut pana acum.....cel putin din cate stiu yo,dc sa se faca chiar acum?S-a facut acum ceva timp, cand au fost distruse cateva servere si s-a reluat de la 0 :-?
Florin_LOVE Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 eu unul nu cred ca sat deschide servarele prea curandastia cred ca au inchis servarele si sau dus in primul bar sa se inbete cu toti bani care ii au si am ramas cu buza umflata :))
gheobuff Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 eu unul nu cred ca sat deschide servarele prea curandastia cred ca au inchis servarele si sau dus in primul bar sa se inbete cu toti bani care ii au si am ramas cu buza umflata :))cu cati bani se scot din silk imbata tot JoyMax :)))))mda!! :D
Al3xe Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 For everyone who fear a rollback, please note we normally get a double exp/sp event or something similar for quite a few weeks or increase de asta imi era frica,100k sp pierd daca da rb :-ss
eNjoy^ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dar voi vati gandit vreodata cum va fii atunci cand silkroad nu va mai exista???Asha ca intr-o zii sa inchida toate serverele si sa fie gata sa spuna Bafta prostilor vam luat toti banii si voi stati si va jucati altceva ca noi am plecat deaici...ce ati face atunci???
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 S-a facut acum ceva timp, cand au fost distruse cateva servere si s-a reluat de la 0 :-?inseamna ca nu jucam pe atunci...dar am cativa prieteni care jucau...oricum yo numi aduc aminte de faza asta de care vorbesti u.....
silvestroy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jesus Christ fratilor..Ati scris de 100 de ori datele la care se termina inspectia...-.-Dupaia de 100 ori ca s-a prelungit...De 100 ori v-ati injurat ca la usa cortului,apoi de 100 de ori v-ati cerut scuze(slava Domnului,ca mai exista si respect si bun simt).Totusi,despre roll back,am mai zis ca a fost acu 1an jumate aproape 2 ,o chestie de asta in care puteai sa dai hack la un cont linistit daca stiai id-ul.Atunci daca tin minte nu a fost roll back,pentru ca jocul nu a fost afectat cu nimic.Doar cei care si-au zis info de la cont au avut de suferit,desi Joymax zice exact sa nu zici nimanui datele de login.Oricum,stiu ca s-a dat roll back cand le-a fost luat curentul odata..Creca au uitat sa plateasca factura de la curent atunci #-o si a fost roll back 1zi sau 2 nu mai tin minte exact.Oricum,incercati sa nu mai postati n-posturi ,ca atunci cand am venit acasa mi-am cam pierit cheful sa citesct cateva pagini pline de nimicuri.Cheers :beer: :tiphat:
Sleya Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dar voi vati gandit vreodata cum va fii atunci cand silkroad nu va mai exista???Asha ca intr-o zii sa inchida toate serverele si sa fie gata sa spuna Bafta prostilor vam luat toti banii si voi stati si va jucati altceva ca noi am plecat deaici...ce ati face atunci???ai perfecta dreptate :))P.S. guys...eu am fugit la o bere,daca dau drumul la servere give me a call sa fug pana acasa sa loghez si eu botii :yum: ....joke...bafta all ^^BTW AHIL3 eu nu imi cer scuze ca te-am jignit...asa sunt eu mai nesimtit :-?? for me...you will always be a lifeless faggot :) ...foloseste dictionarul englez-roman sau google translator ...ca sigur nu stii ce ti-am zis aici :))
ciupilan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 in 5 min se va da drumu deaorece cei de la rev6 au detecat servarele on dar nu opened...:D
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 in 5 min se va da drumu deaorece cei de la rev6 au detecat servarele on dar nu opened...:Dsperam sa ai dreptate de data asta...
BijuuMode Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 in 5 min se va da drumu deaorece cei de la rev6 au detecat servarele on dar nu opened...:Dservarele is detectate de 40 de min ..............