Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

daca nu lucreaza pentru joymax... atunci de unde stiu ei ce iteme ai tu???... ha...?? ghicesc in stele.. LOL...

se bazeaza pe aceiasi teorie k si sbot si alti boti care vad itemele cand esti langa un player:|

Posted

Daca face roll-back, inseamna ca ai o zi proasta azi (-1.5 bil) :(

este perfect adevarat pe site la ei nu scrie nimic despre rollback :-? .....deci nu se va face...

Posted

daca nu lucreaza pentru joymax... atunci de unde stiu ei ce iteme ai tu???... ha...?? ghicesc in stele.. LOL...

Foarte destept raspunsul tau.Oare nu erau cei de la joymax care au recunoscut ca rev6 au un program care detecteaza item-urile din joc si etc.? dar nu poate fura parole?

Nu va impacientati pana nu vedeti scris pe site-ul oficial sau intrati pe cont si gasiti ceva cum nu l-ati lasat inainte de inspectie. #-o

Guest roxxi17
Posted

roxxi17 se vede ca doar silkroad stii =)) ca sa iti vada itemele fac inject la baza de date nimic altceva ..... ei nu au nici o treaba cu joymax ;) asta ca sa stii si tu !

Am alta intrebare... cand vinzi gold..? ..ca poti vinde gold din joc...de ce email de paypal..scrie joymax...asta daca ai incercat...

asa ca.. hai lasa`ma...

Posted

Foarte destept raspunsul tau.Oare nu erau cei de la joymax care au recunoscut ca rev6 au un program care detecteaza item-urile din joc si etc.? dar nu poate fura parole?

Nu va impacientati pana nu vedeti scris pe site-ul oficial sau intrati pe cont si gasiti ceva cum nu l-ati lasat inainte de inspectie. #-o

mda,,,,,conntu era gol.....eram lv 86 si aveam 80% aveam un xbow d 6dg npc...........si vreo 600k gold.....sper sa ma gasesc cu iteme..... :D

Posted

roxxi17 tipa vezi ca delirezi :) email de la paypal e un script care il face firma care vinde/cumpara gold-ul si scrie ce vrea in el ;) vezi ca aberezi prea mult ;)

Guest roxxi17
Posted

hai bine..desteptule..romanii intotdeauna au fost prosti..

decat s vb k romani..mai bine vorbesti k straini.asta am observat mereu...

asa ca fac fuck oFF!! pa pa..

Posted

hai bine..desteptule..romanii intotdeauna au fost prosti..

decat s vb k romani..mai bine vorbesti k straini.asta am observat mereu...

asa ca fac fuck oFF!! pa pa..

app invata sa vorbesti romaneste

Posted

[inspection of JOYMAX.COM portal is in progress.]

Please note that the use of games in portal may be limited during the time of inspection.

We will continue to try our best to provide smooth environment.

Posted

trebuie intotdeauna sa te bagi in seama?! azi dimineata aveai 25 de posturi acum ai 60, mai relaxeaza-te si tu.

ON: deci e rollback pe 18 sau nu? ca am transpirat... ca na' 3mil jumate sunt bani..(atat costa 1,5b pe rome)

Posted

#-o dar nu vorbeam de tine acolo...........vb d ala care ma injura

pffff daca ai sti ce vorbe dulci am sa iti zic...dar ma abtin cu greu...inca imi mentin demnitatea ca altfel...

oricum citeste si post-urile mele te-am jignit destul :))

BTW roxxi....romanii sunt prosti dar romancele ce sunt ? B1tches? =)) taci dracu din gura si tu take AHIL3's hand and go die togheter :hail:

Posted

Mihai1993 nu se stie ... eu zic ca nu .... e aproape 1 luna de atuncea plus de asta ROC nici nu era bagat atunci ... cand au bagat LEGEND PLUS au facut backup 100% ...cel mai devreme pot da roll back cand au bagat legend PLUS

Posted

tu sa taci dracu cu romana ca esti praf =)) :)) nu vrei sa ii dai lectii de cocalarisme lui roxxi?va potriviti de minune =(( :yum:

Posted

am venit si eu de la lucru si 10 pagini am dat.. dar nici nu am citit tot ca erau numa porcarii

e interesant ca nimeni nu stie nimic dar se vb despre asta

mas bucura imens sa se dea roll back our guild master need it

Posted

nici tu nu esti mai breaz ;) ar trebui sa i dea drumu mai rpd ca vad pe rev6 servarele deci si nu pierzi premium o sa dea restor la silk .....

Posted

deci helios se ia de la 0 :)) :)) :)) =)) =))

daca prostia ar durea ai fi pe pluto.... gandeste in nainte de a vb cum mama dracului sa se scameze intre ei pe un server nou pe care cel mai mare e maxim 56 WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF?????????

Posted

daca prostia ar durea ai fi pe pluto.... gandeste in nainte de a vb cum mama dracului sa se scameze intre ei pe un server nou pe care cel mai mare e maxim 56 WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF?????????

lasa-l mane ca e prost... nu se vede... ignora toate posturile... si el posteaza doar ce-i trece prin cap fara sa gandeasca... ce sa-i ceri..

ON: daca e sa se faca rollback sper sa fie de la roc :S

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...