BillyTalent Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dar stii de unde a inceput faza asta.....reciteste ......yo am spus ca ma enerv aia d la joymax daca fac rollback si el a inceput cu gura mare.............tu,poi cu tine nu poate omu sa inceapa nimic...esti un retard de 10-13ani,deci daca incep sa te injur nu are rost deoarece nu vei intelege dar iti spun ca esti un cocalar imputit care habar nu are ce inseamna hack,numa te bagi in seama aici,deoarece in real life[viata adevarata(deoarece esti cocalar iti explic si in romaneste,posibil sa intelegi)]nu ai pe nimeni si nimic si aici vrei sa demonstrezi ca esti...ce?,un cacat.@sincer imi pare rau de cei care au luat hack,de roll back nu este vorba pe site'ul lor,desii ar fii bine deoarece uite de exemplu cel in video a avut sun si e prea urat,si eu am facut ieri +5 iteme dar nu am nimic in potriva daca se da rback,stati chill,relzolva JM pana la urma :)
SRO_BOY Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu am vrut sa intervin dar na...nu inteleg cum din cauza oamenilor ca ahile se duce tara de rapa!(o mare aberatie) poate forumul.Acum ,domnule ahile poti sa scamezi si ai bilioane si sute de mii de sunuri si sa te bucuri in continuare de rau altuia dar cand ti se va intampla si tie ceva rau sa nu astepti compasiune mila ajutor..Sunteti incredibilii in 30 de min ati scris 3 pagini!!
Lord_Bogdan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Sau mai exact 19:30 ora Romaniei :beer:vai ma scuzi ;)
ciupilan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 6:307:30 ;) adica 19:30 mai socoteste odata :P
Lord_Bogdan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 lol.. mai greseste lumea nu-mi scoateti ochii pentru asta...
ciupilan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Sau mai exact 19:30 ora Romaniei :beer:sry nu am vazut postul tau:D
Guest roxxi17 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Am gasit ceva pe rev6.. :) cititi aici daca sunteti interesati ...http://forum.rev6.com//Silkroad-Online-Gen...back-t5452.html
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu am vrut sa intervin dar na...nu inteleg cum din cauza oamenilor ca ahile se duce tara de rapa!(o mare aberatie) poate forumul.Acum ,domnule ahile poti sa scamezi si ai bilioane si sute de mii de sunuri si sa te bucuri in continuare de rau altuia dar cand ti se va intampla si tie ceva rau sa nu astepti compasiune mila ajutor..Sunteti incredibilii in 30 de min ati scris 3 pagini!!poi wa.... mie nu mi se poate intampla asa ceva....pt ca yo nu sunt ca tine..........si tu niciodata nu vei fi ca mn........never never never =)) =)) =))
Al3xe Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 @roxxi17 din ce am inteles eu ,nu va fi nici un roll back
leoky1208 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Proverbul : ,,Ce tie nu iti place , altuia nu-i face'' ar trebui sa va dea de gandit voua ,,hacker-ilor''....macar daca ati face ceva productiv....Asa de curiozitate.....in istoria sro-ului s-a mai intamplat asa ceva? :D
djcris Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 sry nu am vazut postul tau:DVorba Terminatorului : "No Problemo" :D
BijuuMode Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 c copil ofticat............. :nanana: "te roade gelozia ca yo sunt mai tare :nanana: pestele mic niciodata nul inghite pe cel mare :nanana: te doare.....unu ca tine moare....fraierii cad mereu....baietii raman in picioare....ma doare undeva de barfa ta....u iti tocesti gura yo imi traiesc viata...."ti as recomanda sa ei diazepam cu votca sa vezi ce se intampla :) ma stati calmi daca o sa dea RB o sa dea de pe 31 adica de luni nu dau de pe data de 18 wtf roxy pe data de 18 au facut RB la inspectie atata tot nu baga DB de atunci ganditi oleak cati si ar pierde bani sox lvl etc etc ??? daca ar da de pe data de 18 ar baga exp 100% 1 saptamana =)) adica 2 x exp ...
Sleya Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 poi wa.... mie nu mi se poate intampla asa ceva....pt ca yo nu sunt ca tine..........si tu niciodata nu vei fi ca mn........never never never =)) =)) =))copile sincer ma oftic de nu mai pot ca nu sunt ca tine...lvl 66 :)) =)) ce nu as da sa fiu si eu asa :o omg....tu iti traiesti viata?unde?in sro?pe mess?aici pe forum? get a life DORK ....esti...ai fost si vei ramane...un nimeni pentru noi toti...cred ca oricine de aici e de acord cu minePLEASEEEEEE GM ROLLBACKKKKKK !!!!! VREAU ROLLBACK !!!! pana pe data de 18 !!!!!!!!!!! ca atunci arcul meu era +8.... =)) il vreau inapoi +8 nu destroyed terminati dracu cu atatea aberatii si prostii ca deja ma doare capul
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 copile sincer ma oftic de nu mai pot ca nu sunt ca tine...lvl 66 :)) =)) ce nu as da sa fiu si eu asa :o omg....tu iti traiesti viata?unde?in sro?pe mess?aici pe forum? get a life DORK ....esti...ai fost si vei ramane...un nimeni pentru noi toti...cred ca oricine de aici e de acord cu minePLEASEEEEEE GM ROLLBACKKKKKK !!!!! VREAU ROLLBACK !!!! pana pe data de 18 !!!!!!!!!!! ca atunci arcul meu era +8.... =)) il vreau inapoi +8 nu destroyed terminati dracu cu atatea aberatii si prostii ca deja ma doare capul #-o dar nu vorbeam de tine acolo...........vb d ala care ma injura
sweet_boy_eu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 copile sincer ma oftic de nu mai pot ca nu sunt ca tine...lvl 66 :)) =)) ce nu as da sa fiu si eu asa :o omg....tu iti traiesti viata?unde?in sro?pe mess?aici pe forum? get a life DORK ....esti...ai fost si vei ramane...un nimeni pentru noi toti...cred ca oricine de aici e de acord cu minePLEASEEEEEE GM ROLLBACKKKKKK !!!!! VREAU ROLLBACK !!!! pana pe data de 18 !!!!!!!!!!! ca atunci arcul meu era +8.... =)) il vreau inapoi +8 nu destroyed terminati dracu cu atatea aberatii si prostii ca deja ma doare capul+1 dar sa nu dea rol back panape 18 ci pana ieri :D sa recuperez silku pierdut la magic pop ( de la care am castigat elixire si niste potiuni care dau 2.8k hp increase ) #-o @AHIL3 bine face ala care te injura :clap:
Al3xe Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 oare o sa moara roc vriodata cat timp e lvl 100? :blink:
Guest roxxi17 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ti as recomanda sa ei diazepam cu votca sa vezi ce se intampla :) ma stati calmi daca o sa dea RB o sa dea de pe 31 adica de luni nu dau de pe data de 18 wtf roxy pe data de 18 au facut RB la inspectie atata tot nu baga DB de atunci ganditi oleak cati si ar pierde bani sox lvl etc etc ??? daca ar da de pe data de 18 ar baga exp 100% 1 saptamana =)) adica 2 x exp ...awwwwwwwwwwwwwwww..... :D da.....ramane..de vazut oricum....>.<... mult mai dureaza inspectia -.- m`am plictisit
#spoitoru# Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 joc pe Helios (Now) si am lv 25 ..nu stiu dc nu ma gasesc pe rev6..nik : SealOfSun daca ma poate ajuta cineva..
BijuuMode Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 awwwwwwwwwwwwwwww..... :D da.....ramane..de vazut oricum....>.<... mult mai dureaza inspectia -.- m`am plictisithai pe mes sa facem un pool :)) cam 35 min mai dureaza inspectia
TeG_EOS Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 baieti ...voua va merge saitu lor ?????k mie nu imi merge :((inseamna k am luat ban ?
AHIL3 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 baieti ...voua va merge saitu lor ?????k mie nu imi merge :((inseamna k am luat ban ?frate nici nu jtiam ca ai xbow-ul ala.....gzzz
sweet_boy_eu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 baieti ...voua va merge saitu lor ?????k mie nu imi merge :((inseamna k am luat ban ?site-ul nu merge deloc acum pentru ca e inspectie :))si da inseamna k ai luat ban =))) [joke]
Al3xe Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://img45.imageshack.us/img45/6687/sro2006081415253425uk4.jpg asa scrie cand ei ban(e doar un exemplu) :D
#spoitoru# Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 10 min servar onpregatiti botul :)) daca mai merge:))spor la lv ca de cearta ati fost buni:))