Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

dar stii de unde a inceput faza asta.....reciteste ......yo am spus ca ma enerv aia d la joymax daca fac rollback si el a inceput cu gura mare.............

tu,poi cu tine nu poate omu sa inceapa nimic...esti un retard de 10-13ani,deci daca incep sa te injur nu are rost deoarece nu vei intelege dar iti spun ca esti un cocalar imputit care habar nu are ce inseamna hack,numa te bagi in seama aici,deoarece in real life[viata adevarata(deoarece esti cocalar iti explic si in romaneste,posibil sa intelegi)]nu ai pe nimeni si nimic si aici vrei sa demonstrezi ca esti...ce?,un cacat.

@sincer imi pare rau de cei care au luat hack,de roll back nu este vorba pe site'ul lor,desii ar fii bine deoarece uite de exemplu cel in video a avut sun si e prea urat,si eu am facut ieri +5 iteme dar nu am nimic in potriva daca se da rback,stati chill,relzolva JM pana la urma :)

Posted

nu am vrut sa intervin dar na...nu inteleg cum din cauza oamenilor ca ahile se duce tara de rapa!(o mare aberatie) poate forumul.Acum ,domnule ahile poti sa scamezi si ai bilioane si sute de mii de sunuri si sa te bucuri in continuare de rau altuia dar cand ti se va intampla si tie ceva rau sa nu astepti compasiune mila ajutor..

Sunteti incredibilii in 30 de min ati scris 3 pagini!!

Posted

nu am vrut sa intervin dar na...nu inteleg cum din cauza oamenilor ca ahile se duce tara de rapa!(o mare aberatie) poate forumul.Acum ,domnule ahile poti sa scamezi si ai bilioane si sute de mii de sunuri si sa te bucuri in continuare de rau altuia dar cand ti se va intampla si tie ceva rau sa nu astepti compasiune mila ajutor..

Sunteti incredibilii in 30 de min ati scris 3 pagini!!

poi wa.... mie nu mi se poate intampla asa ceva....pt ca yo nu sunt ca tine..........si tu niciodata nu vei fi ca mn........never never never =)) =)) =))

Posted

Proverbul : ,,Ce tie nu iti place , altuia nu-i face'' ar trebui sa va dea de gandit voua ,,hacker-ilor''....macar daca ati face ceva productiv....

Asa de curiozitate.....in istoria sro-ului s-a mai intamplat asa ceva? :D

Posted

c copil ofticat............. :nanana: "te roade gelozia ca yo sunt mai tare :nanana: pestele mic niciodata nul inghite pe cel mare :nanana: te doare.....unu ca tine moare....fraierii cad mereu....baietii raman in picioare....ma doare undeva de barfa ta....u iti tocesti gura yo imi traiesc viata...."

ti as recomanda sa ei diazepam cu votca sa vezi ce se intampla :) ma stati calmi daca o sa dea RB o sa dea de pe 31 adica de luni nu dau de pe data de 18 wtf roxy pe data de 18 au facut RB la inspectie atata tot nu baga DB de atunci ganditi oleak cati si ar pierde bani sox lvl etc etc ??? daca ar da de pe data de 18 ar baga exp 100% 1 saptamana =)) adica 2 x exp ...

Posted

poi wa.... mie nu mi se poate intampla asa ceva....pt ca yo nu sunt ca tine..........si tu niciodata nu vei fi ca mn........never never never =)) =)) =))

copile sincer ma oftic de nu mai pot ca nu sunt ca tine...lvl 66 :)) =)) ce nu as da sa fiu si eu asa :o omg....tu iti traiesti viata?unde?in sro?pe mess?aici pe forum? get a life DORK ....esti...ai fost si vei ramane...un nimeni pentru noi toti...cred ca oricine de aici e de acord cu mine

PLEASEEEEEE GM ROLLBACKKKKKK !!!!! VREAU ROLLBACK !!!! pana pe data de 18 !!!!!!!!!!! ca atunci arcul meu era +8.... =)) il vreau inapoi +8 nu destroyed

terminati dracu cu atatea aberatii si prostii ca deja ma doare capul

Posted

copile sincer ma oftic de nu mai pot ca nu sunt ca tine...lvl 66 :)) =)) ce nu as da sa fiu si eu asa :o omg....tu iti traiesti viata?unde?in sro?pe mess?aici pe forum? get a life DORK ....esti...ai fost si vei ramane...un nimeni pentru noi toti...cred ca oricine de aici e de acord cu mine

PLEASEEEEEE GM ROLLBACKKKKKK !!!!! VREAU ROLLBACK !!!! pana pe data de 18 !!!!!!!!!!! ca atunci arcul meu era +8.... =)) il vreau inapoi +8 nu destroyed

#-o dar nu vorbeam de tine acolo...........vb d ala care ma injura

Posted

+1

dar sa nu dea rol back panape 18 ci pana ieri :D sa recuperez silku pierdut la magic pop ( de la care am castigat elixire si niste potiuni care dau 2.8k hp increase ) #-o

@AHIL3 bine face ala care te injura :clap:

Guest roxxi17
Posted

ti as recomanda sa ei diazepam cu votca sa vezi ce se intampla :) ma stati calmi daca o sa dea RB o sa dea de pe 31 adica de luni nu dau de pe data de 18 wtf roxy pe data de 18 au facut RB la inspectie atata tot nu baga DB de atunci ganditi oleak cati si ar pierde bani sox lvl etc etc ??? daca ar da de pe data de 18 ar baga exp 100% 1 saptamana =)) adica 2 x exp ...

awwwwwwwwwwwwwwww..... :D da.....

ramane..de vazut oricum....

>.<... mult mai dureaza inspectia -.- m`am plictisit

Posted

awwwwwwwwwwwwwwww..... :D da.....

ramane..de vazut oricum....

>.<... mult mai dureaza inspectia -.- m`am plictisit

hai pe mes sa facem un pool :))

cam 35 min mai dureaza inspectia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...