Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

AHIL3 dute si te impusca :) .... noi nu avem nevoie sa dam hack ca facem singuri ;) si suntem retardati ca tine ! De ce sa ne fie ciuda pe un hot ? :-/

Posted

Nu sunt egoist..poate egoista.. Dar daca u ... ti`ai face itemele super bune.. arma foarte buna.. dupa data de 18.. ti`ar conveni?...ca din cauza unor prosti..care isi dau id.. si s.a la nu stiu cine..sau vand caracterele... sa platesti si u pentru ca sunt ei prosti... ???

Mie de ce nu mi`a spart nimeni.. nimic?? ... si nu am fost online toata ziua...(ieri)

Lasa-te de joc :tiphat: Nu o sa mai suferi dupa iteme si arma :)

Guest roxxi17
Posted

Lasa-te de joc :tiphat: Nu o sa mai suferi dupa iteme si arma :)

sa inteleg..ca ai fost hackuit..? sau nu ..ai facut alchemie in ultima vreme..?? numai unul d genul acesta poate confirma..asta :D......sau poate aveai ceva mai bun pe data de 18..:D

Posted

Nu sunt egoist..poate egoista.. Dar daca u ... ti`ai face itemele super bune.. arma foarte buna.. dupa data de 18.. ti`ar conveni?...ca din cauza unor prosti..care isi dau id.. si s.a la nu stiu cine..sau vand caracterele... sa platesti si u pentru ca sunt ei prosti... ???

Mie de ce nu mi`a spart nimeni.. nimic?? ... si nu am fost online toata ziua...(ieri)

OMG.. te-a sunat tarki sa-ti spuna ca se da rollback pana pe 18, egoisto? cine naiba ti-a spus tie ca se da pana pe 18 august nu stiu...

Posted

astia ori is prosti ori is prosti :crazy: dc dureaza 8 ore si 20 minute inspectia nu inteleg ...

De la 20:10 - 1:30 sunt 5 ore si 20 de minute :>

No offense ... :beer:

Posted

sa inteleg..ca ai fost hackuit..? sau nu ..ai facut alchemie in ultima vreme..?? numai unul d genul acesta poate confirma..asta :D......sau poate aveai ceva mai bun pe data de 18..:D

Nu am fost hackuit (nu sunt genul care imparte caracterul cu vecinii, nu-mi imparteam nici jucariile cand eram mic :) )

Am facut alchimie in ultima vreme, am strans gold, dar care e problema...? Totul se face la loc :)

Guest roxxi17
Posted

OMG.. te-a sunat tarki sa-ti spuna ca se da rollback pana pe 18, egoisto? cine naiba ti-a spus tie ca se da pana pe 18 august nu stiu...

nu tarky dragule..:D.. mi-a spus un prieten..ca scria p site inainte de inspectie..ca ultima salvare a fost pe data de 18 august :D..so...:P

Posted

nu tarky dragule..:D.. mi-a spus un prieten..ca scria p site inainte de inspectie..ca ultima salvare a fost pe data de 18 august :D..so...:P

Sa inteleg ca prietenul tau e programator la joymax :cool2: In fine... cu caracterul ala sau fara ala tot aia e.. nu prea-mi mai pasa de acum inainte de sro..ehh vorba aia shit happens

Posted

Eu ti-am explicat cum sta cu back-up ... ei fac in fiecare marti stai tu linistita :)) si daca pierzi ce ??? pierzi un pixel nu pierzi bani reali ... e doar un joc ;)

Guest roxxi17
Posted

Nu am fost hackuit (nu sunt genul care imparte caracterul cu vecinii, nu-mi imparteam nici jucariile cand eram mic :) )

Am facut alchimie in ultima vreme, am strans gold, dar care e problema...? Totul se face la loc :)

FOARTE BINE !! Iar toti cei care au fost hackuiti..o meritau ^^... haha

Posted

De la 20:10 - 1:30 sunt 5 ore si 20 de minute :>

No offense ... :beer:

ma bad... #-o

ahil3 stfu si dute pe server privat k acolo te vei intalni cu fratii tai de sange [scameri] (acolo se da scam la orice ora ) :-j

p.s luate-ar MJ :-j

Posted

stouri peste stouri ... asteapta pana se termina inspectia si vei vedea ce se intampla. eu am facut azi alchemy si nu mor ca tine.. intre timp daca tot zici ca esti fata.. go and play whit barby toys.

a mai scris odata database backup acum 26 de luni in urma.. oare sa o foloseasca pe aia? :-?

Posted

ahile dute in morti mati de ratat esti chiar cretin esti fericit ca ai dat scam? dute in pula mea de sclav asa se duce tara de rapa vii pe forum si te dai mare mai pune mana pe abecedar copil facut la alocatie

PS: stiu ca o sa iau warn/suspend dar merita sa fie cumintit

c copil ofticat............. :nanana: "te roade gelozia ca yo sunt mai tare :nanana: pestele mic niciodata nul inghite pe cel mare :nanana: te doare.....unu ca tine moare....fraierii cad mereu....baietii raman in picioare....ma doare undeva de barfa ta....u iti tocesti gura yo imi traiesc viata...."

Posted

Hai ma fiti seriosi ce rollback sa faca.Chiar daca ar face ei cum stabilesc al cui e caracterul?singura solutie ar fi sa se anuleze toate parolele care au fost schimbate ieri dar asta nu ar trebui sa afecteze jocul.+ ca ei fac rollback cand e ceva in neregula cu JOCUL si nu cu accounturile...Chill out!

Posted

c copil ofticat............. :nanana: "te roade gelozia ca yo sunt mai tare :nanana: pestele mic niciodata nul inghite pe cel mare :nanana: te doare.....unu ca tine moare....fraierii cad mereu....baietii raman in picioare....ma doare undeva de barfa ta....u iti tocesti gura yo imi traiesc viata...."

am eu un peste pentru tine.. care poti sa-l inghiti.. mai termina cu porcariile astea.. felicitari ca ai dat hack! esti cool. acum afara cu tine sa vezi cum e lumea reala!

Posted

Vii de "dupa blocurile gri"? Giee, man

ON: Ora 01:30 a JoyMax cat este la noi? M-am incurcat in calcule. Please :D

Guest roxxi17
Posted

ma uitam p rev6..

...... nasol moment.. hehe

Posted

@AHIL3: Bai dobitocule, daca tu crezi te "jmecher" ca hack-uiesti oameni cinstiti, nu am ce spune. Ma rog, pot sa spun ca nu ai ce cauta aici si meriti sa fii violat cu un bat infectat cu SIDA si sa mori in cele mai oribile chinuri.

PS: Nu ne ofticam (cel putin eu), mie mi se face rau ca vad astfel de idioti pe forum.

Posted

:)) cica sunt ofticat.. prietene.. de ce miar fi ciuda pe tine .. si in primu rand cum sa fii mai tare? nici daca ai aduna lvl hackate de tine nu ai ajunge la lvl meu.. so get a life

Posted

moama #-o ce citat frumos (joke)

eu unul zic sa incetam cu atatea posturi ;) sa asteptam pana se termina si vom vedea ce s-a intamplat si abia atunci sa veniti pe forum toti sa comentati despre ce a facut JM si sa se ajunga la 1600 pagini :whistle:

Posted

am eu un peste pentru tine.. care poti sa-l inghiti.. mai termina cu porcariile astea.. felicitari ca ai dat hack! esti cool. acum afara cu tine sa vezi cum e lumea reala!

dar stii de unde a inceput faza asta.....reciteste ......yo am spus ca ma enerv aia d la joymax daca fac rollback si el a inceput cu gura mare.............

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...