Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pe 18 :) eram sarac :| am facut la iteme +6 +7 de atuncea ... daca fac roll back pe data de ieri nui nimic pt. mine ... dar daca fac pt. data de 18 ma las de jocu asta ... ar fi bine sa dea roll back pt. ieri ca multi prieteni am care au fost furati ...

Guest roxxi17
Posted

Delirati ? :)) cum sa dea rollback pe 18 august ? A scris doar atuncea database backup pt. ca nu au facut altceva la inspectia aia ;) ei la fiecare inspectie fac backup stati relax

Macar sa fie cum spui tu... Si sa dea tot inapoi doar cu 2 zile..

Posted

sa nu se dea inapoi cu nici 1 secunda.............. :banghead: fvck joymax daca se da ianpoi dak nu oricum GZZZ JOYMAX :nanana: :nanana: celor care siau luat hack :nanana:

si celor care au dat hack :clap: :clap: :clap: ce bn k fac parte din cei kre dau :nanana: :right:

Posted

pe 18 :) eram sarac :| am facut la iteme +6 +7 de atuncea ... daca fac roll back pe data de ieri nui nimic pt. mine ... dar daca fac pt. data de 18 ma las de jocu asta ... ar fi bine sa dea roll back pt. ieri ca multi prieteni am care au fost furati ...

eu as vrea sa faca de pe data de 30 ptr ca pe 30 mi-am pierdut staffu 98+6:|
Posted

AHIL3 ai 12 ani ?? copkil retardat ce esti ;) de asta se duce romania de rapa ca sunt oameni ca tine ..... hoti care nu stiu sa isi faca ceva singuri !

Guest roxxi17
Posted

eu vreau pe data de 27 :((...ca atunci am facut eu alchemie..si mi`a iesit tot..:((.. si e si totu perfect.. :((((((

pe data de 18.. nici bani nu aveam...... :((

Posted

AHIL3 ai 12 ani ?? copkil retardat ce esti ;) de asta se duce romania de rapa ca sunt oameni ca tine ..... hoti care nu stiu sa isi faca ceva singuri !

mah stii cewa cei prosti pierd conturile:......cei destepti le recupereza....;)....ca si in game fraierii strica charele.....

Posted

sa nu se dea inapoi cu nici 1 secunda.............. fvck joymax daca se da ianpoi dak nu oricum GZZZ JOYMAX celor care siau luat hack

si celor care au dat hack ce bn k fac parte din cei kre dau

ba copil ratat mars dracu de aici ca deja ma calci pe nervi ce te bucuri?oricum esti un kkt cu ochi si in real life si in sro oricat gold si sunuri ai avea tot retard ramai asa ca degeaba te bucuri ;) go f..k a donkey

e cineva pe aici care locuieste in Japonia? :D si vrea sa ma cazeze si pe mine?sau sa facem schimb de locuinte? :)) ....here is a real trade run ^^ cam vechi dar...prea frumos

EDIT : @ AHIL3 invata in pana mea sa vorbesti romaneste sau viziteaza scoala din cand in cand....you might learn something else then "ciordeala"

EDIT 2: @ bogdan ....oricum lui Unktech ii e rusine sa isi priveasca propria jucarie si atunci cand face pipi...asa ca nu prea are de ce sa fie gelos if i bang MsYamamoto :))

Posted

e cineva pe aici care locuieste in Japonia? :D si vrea sa ma cazeze si pe mine?sau sa facem schimb de locuinte? :)) ....here is a real trade run ^^ cam vechi dar...prea frumos

vb cu msyamamoto... dar cred ca se oftica unktech daca te muti la ea :))

Posted

ba nu ganditi deloc ..nu dau astea rollback ma ce aveti:))) rol back so dat cand au pierdut servarele adik cand a bubuit si nu so mai ales nimik de ele...si ce magarie:)) cum sa dea rolback la aconturi ma:| cu acountu de silk paremise k se poate intra si pe deco si pe dark nes sau cum so chema jocu acela:D aia ce fac:|

Posted

[inspection of JOYMAX.COM portal is in progress.]

Please note that the use of games in portal may be limited during the time of inspection.

We will continue to try our best to provide smooth environment.

Inspection Period : Sep. 2nd, 20:10 ~ Sep. 3rd 01:30(Silkroad Standard Time)

Posted

so...

Please note that the use of games in portal may be limited during the time of inspection.

Inspection Period : Sep. 2nd, 20:10 ~ Sep. 3rd, 01:30(Silkroad Standard Time

Guest roxxi17
Posted

....deja m`am enervat... joymaxu cu toti prostii lor... si prostii astia cu accounturile lor..

Posted

wow ce de ofticati........dc va ofticati ca voi nu ati putut face asta.......... :nanana: :nanana: asa ca shhhh.......gura mica.....ca yo nam zic nimic de tine... =)) =))

Posted

Inspection Period : Sep. 2nd, 20:10 ~ Sep. 3rd 01:30(Silkroad Standard Time)

astia ori is prosti ori is prosti :crazy: dc dureaza 8 ore si 20 minute inspectia nu inteleg ...

Posted

ahile dute in morti mati de ratat esti chiar cretin esti fericit ca ai dat scam? dute in pula mea de sclav asa se duce tara de rapa vii pe forum si te dai mare mai pune mana pe abecedar copil facut la alocatie

PS: stiu ca o sa iau warn/suspend dar merita sa fie cumintit

Guest roxxi17
Posted

wow ce de ofticati........dc va ofticati ca voi nu ati putut face asta.......... :nanana: :nanana: asa ca shhhh.......gura mica.....ca yo nam zic nimic de tine... =)) =))

bv tie mey.. mie nu`mi pasa d nici unu care a fost hackuit...

Mie imi pasa d charu meu... si normal ca ma oftic daca s schimba ceva la el x(X(X !!!

Posted

astia ori is prosti ori is prosti :crazy: dc dureaza 8 ore si 20 minute inspectia nu inteleg ...

frate yo eram connectat in joc si a spus tarky ca inspectia va dura 3h deci in vreo 3min se va face open srv :D

Guest roxxi17
Posted

lasa ma oamenii sa-si recupereze accounturile... ce esti asa egoist?

Nu sunt egoist..poate egoista.. Dar daca u ... ti`ai face itemele super bune.. arma foarte buna.. dupa data de 18.. ti`ar conveni?...ca din cauza unor prosti..care isi dau id.. si s.a la nu stiu cine..sau vand caracterele... sa platesti si u pentru ca sunt ei prosti... ???

Mie de ce nu mi`a spart nimeni.. nimic?? ... si nu am fost online toata ziua...(ieri)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...