Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cum drq sa faca ma roll back?:| nu ganditi poate unii in acest tipmp au castigat sunuri la loterie... ce fac raman fara silk si fara sun? cel mai probabil refac vechiul sistem de recuperare al contului:) ha ha cel putin eu sunt happy pentru ca am recuperat wizz pierdut prin key logger si i-am facut imediat email de verificare:X:X:X

tu nu intelegi ceva ...acolo se schjimba pw in caz k ai uitato:) dk sti pw iti poti schimba emailu cand vrei tu...pur si simplu te loghezi pe site... eu sper sa ramana asa:X:X:X:X pt ca am email de verificare la toate conturile asa k sunt ferit:))

nush daca ai vazut acum dar acum toate conturile au email verification fie ca ai pus tu fie ca nu eu em pus un email la vrajeala si autotmat a devenit email verification asa ca ...

Posted

nush daca ai vazut acum dar acum toate conturile au email verification fie ca ai pus tu fie ca nu eu em pus un email la vrajeala si autotmat a devenit email verification asa ca ...

daca ai pus email la vrajala si chiar nu exista il poti creea:D deci nu e nimik pierdut...dar toata treaba este sa iti sti emailu:D

Posted

deci dak o sa faca roll back ...... o sa le dau 20 de pagini de injuraturi.......ce stric yo ca sunt fraieri care au ramas fara chare....retardatii d la joymax Doamne ajuta sa nu faca rollback :pray: ....k o sa le pish plantatiile de orez........

Posted

HAI GO GO GO SPAM .... cat dureaza inspectia??????? nu mai termina odata?omg.... =)):)) sa va vad...hai ca puteti....go go umpleti 5 pagini pana termina ei inspectia de 3 ore :>

@Tzu ...drum bun spre casa :P

@badfist...ca sa fii "tare" trebuie sa ai un set impecabil o arma cel putin +7 daca esti chinez...sa fii 100....full farm ... si daca se poate ceva sunuri...doar atunci te poti considera "tare" pe server :) eu am set +6...inele +6....colier +7 chest 100+5 imi lipsesc cercei +6 si arma care a ajuns de la +8 la +0...si tot ma consider slab :)

EDIT : BTW ...la sleya...eu nu am stiut niciodata secret answer....e ceva pus la misto gen " asfas2424sds" si mail de la cont...a fost sters acum 2 ani :D asa ca... eu nu o sa pot niciodata sa schimb pw...la contul in care am bagat peste 11 k silks asa ca nu mai plangeti

pe venus nu sunt mai mult de 3 sun weapon ( exceptie cele de la magic pop) cu alea in total daca is 10 e bine deci 10 playeri din 3500 .... este echivalent cu zero sunurile care is pe venus acu sun glavie pe venus nu exixta doar 2-3 sos :) si incao chestie nu vin toti playeri la pvp de lvl 100 cel putin E_T_N_A nu lam vazut nico o data la pvp

deci dak o sa faca roll back ...... o sa le dau 20 de pagini de injuraturi.......ce stric yo ca sunt fraieri care au ramas fara chare....retardatii d la joymax Doamne ajuta sa nu faca rollback :pray: ....k o sa le pish plantatiile de orez........

asa zici acu dar daca ai fi avut char de 90+ si ai fi cumparat peste 5k silk pe el ce ai face?????? iai injura sau te ai bucura

Guest roxxi17
Posted

da....citisem pe site la ei.. ca ultima salvare a fost pe 18 august 2009.. deci va convine rollback pe 18 august ????

Posted

da....citisem pe site la ei.. ca ultima salvare a fost pe 18 august 2009.. deci va convine rollback pe 18 august ????

nu nu cred lol ar fi prea penal sa se intample asa ............. iti dai seama cate iteme pierdute lvl si sansele de a da rol back is de mici pentru ca daca ne amintim cand a mai fost chestia cu furtu de acc acu 2 ani nu sa dar rol back

Guest roxxi17
Posted

eu dak da rollback tokmai pe 18 august..ma las de joc.. abia imi facusem glavia de 98+7 ... phy atk 100% .......................si etc..plus ca pe 18 aveam totu varza..

nu stiu dar acum chiar nu imi pasa de cei care au fost hackuiti....

Posted

eu dak da rollback tokmai pe 18 august..ma las de joc.. abia imi facusem glavia de 98+7 ... phy atk 100% .......................si etc..plus ca pe 18 aveam totu varza..

nu stiu dar acum chiar nu imi pasa de cei care au fost hackuiti....

Ar fi o nebunie totala sa dea Rollback pe 18 august. Daca fac asta, cel putin in privinta level-elor, pot da un event cu % bonus... Despre restul, chiar nu stiu ce sa zic, e o situatie urata.

Guest roxxi17
Posted

o sa fiu si lvl 98 :)))))))))))))))).... si fara iteme... si fara bani si fara plus...:))

eu nu vreau rollback:(..si totusi ...daca nu face rollback.. de ce e inspectie =((((

Posted

o sa fiu si lvl 98 :)))))))))))))))).... si fara iteme... si fara bani si fara plus...:))

eu nu vreau rollback:(..si totusi ...daca nu face rollback.. de ce e inspectie =((((

Inspectie ar putea fi pentru a scoate unii playeri de pe caracterele care nu sunt ale lor :-?

Guest roxxi17
Posted

Inspectie ar putea fi pentru a scoate unii playeri de pe caracterele care nu sunt ale lor :-?

3 ore doar pt asta o.O ??!! m-ar mira.... .. :-/

Acum parca e vina joymaxului desi e ..intr`o oarecare cauza.. dar daca toti alta treaba ieri nu aveau decat sa sparga accounturi.. care d altfel cu, cateva ore inainte erau prieteni... sau bla bla bla..

De ce naiba sa platim toti..... =(

Posted

cred ca dau rollback doar la parolele si email verification-urile schimbate de la inspectia trecuta.

dar eu sper ca e inspectie doar pentru a schimba sistemul,pentru ca de obicei joymaxului nu ii pasa de cei hackuiti.

Guest roxxi17
Posted

sistemul l`au schimbat.. mi`am verificat eu inainte d inspectie parola.. si au schimbat..

Si cel putin.. ieri la mine pe server..toti isi dadeau email, id, parola, s.a pe global...

Suparati domne.. ca li s-a spart accountu si se lasa d joc..acum pt ce mai dau astia rollback.. cand aproape toti si`au zis deja informatiile :))))

Posted

... nu am mai postat de mult pe aici ... dar mi-a venit un gand si m-a bufnit rasul: cu un asemenea rollback, ce se fac cei care intre timp au cumparat gold ? :)) vanzatorii de gold si-au incasat banii reali, si se trezesc ca li se returneaza si gold-ul :beer:

... :tiphat:

Guest roxxi17
Posted

... nu am mai postat de mult pe aici ... dar mi-a venit un gand si m-a bufnit rasul: cu un asemenea rollback, ce se fac cei care intre timp au cumparat gold ? :)) vanzatorii de gold si-au incasat banii reali, si se trezesc ca li se returneaza si gold-ul :beer:

... :tiphat:

da.. dar si cei care pe 18 august aveau 18 bil si au vandut..:D..acum ii au inapoi si si`au incasat banii..:D cunosc pe cineva.. ^^

Posted

Delirati ? :)) cum sa dea rollback pe 18 august ? A scris doar atuncea database backup pt. ca nu au facut altceva la inspectia aia ;) ei la fiecare inspectie fac backup stati relax

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...