AdYY_89 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 numai card visa merge sa folosesc sau si master card?.....Imi posteaza cineva va rog pasii care trebuie sa ii fac sa pot cumpara silk plzz :D
smuggster Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 @ady:merge doar visa electron de la bcr si mai multe detalii la AICI
silknoob Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 de la lume adunate si-napoi la lume date : http://www.kalcentral.com/ksrofort.htm ceva ce la noi va fi foarte departe in timp (poate pana atunci ma fac si eu mare)
Guest bellsofdoom Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 eu ma joc pe Sparta am lvl 48 si avem union cu 7 clanuri numa de romani sunt foarte multi romani pe Sparta ati putea incerca....nick = Chr0noS daca intrati datimi un pm sa va ajt cu ceva bani de inceput
EvilToileT Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 scuzatima daca tot repet aceasta intrebara dar aziceti daca stiti sau nu....! de unde pot lua versiunea europeana de silkroad...
emmy_snoopz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 re baietii...am gasit si eu jocu asta si lam luat de pe www.silkroadonline.net.jucati si voi pe el?poate aveti o guilda de romani sa am si yo de la cine invata cum se joak :).e asemanator cu MU?
emmy_snoopz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 pai zi si mie cum sa intru pe Rome si joc si eu
emmy_snoopz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hai k incerc acu lam downloadat de pe silkroadonline.net.e bun kitu de pe siteu asta?
[G.U.N.I.T]Ahile Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 badfist: full int=muci???Nu te supara dar joci Silk de mult??? :)
emmy_snoopz Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 auzi bagama in lista ta de mess pls...k mai te intreb si yo cand nu stiu ceva :P... id e emmy_2015
AngeIIo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 selectezi la server serveru Rome si te conectezi :) ful int=muciful str=best hibrid=super muci:rofl1:
Smiter Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nu exista char muci sau best.Fiecare built are avantaje si dezavantaje.Str bate IntStr bate HibridHibrid bate IntHibrid bate StrInt bate StrInt bate hibridToate variantele sunt posibile :P
dementhor Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ma diferenta de damage dintre cold si fire e chiar asa de mare??ca am vazut la unii ca dadeau nukeuri cu foc si dadeau damage 1800 si eu la gheata dau de 400 :( :( sau aia aveau lvl mai mare la acel skill??la fiere am lvl 23 ce ziceti ar fi bine sa continui pe foc de acum sau sa raman pe gheata unde is lvl 30??
alexxx70 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 selectezi la server serveru Rome si te conectezi :) ful int=muciful str=best hibrid=super muciMda...inca unul care se crede zeu daca e pure strg....ma rog ....nerealist dupa am mai spus...
Smiter Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Un amic a gasit pe tibet sosun sword lvl 64...dupa care a facut-o +3...da cate 10k dmg minim la str. A batut multe...mai puternici si mai slabi...cert este ca inainte sa gaseasca sosun...a rupt un blader care avea arma sosun pe el. Un hibrid are sanse destul de mari sa bata si str si int...daca nu crezi uita-te la pvp-uri. Uite niste videos care totusi tin cu mine Uite - hyrid bate str, str bate hyrid - str bate int - int bate strnext - hybrid bate int, int bate hybrid Arcashu pe str e cel mai jucat. Built recomandat de unele guids = arcash hibrid Arcashul pe int e degeaba. Maxim de pus pe arma e +9. Mai pune o data poza ca nu o pot deschide. Edited: nu mai pune pe nimeni sa raspunda la o anumita ora...stii...uni mai au si o viatza de trait.
adyzaha Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 imi place ca cei pe int de pe forumul asta sunt foarte visatori:pure str multa viata defence mare da critpure int putina viata damage mare defence mic nu da crit damageul si defenceul se anuleaza si rezilta +crit pentu str P.S. corectati-ma daca gresescbadfist glaveul acela e +7 sau +8
Smiter Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 iti zic eu maxim e +10 uite aici ss facut de un pr eu nu am putut sa vin sa o vad sau sa o cumpar ca eram thifar si ma bateam cu 5 huntari de 77 http://img85.imageshack.us/my.php?image=sro2007021109395185hq5.jpg Acum 2-3 luni...se vorbea aici de arme +11...nu m-am mai interesat deoarece am avut si eu problemele mele...dar oricum...felicitari ca ai un ss cu o arma de +10 Cat despre caracterul meu...poi e full str glavie...cand am inceput sa il fac am urmat guideul asta Built conteaza...desigur...dar mai mult conteaza itemele...si si mai mult conteaza persoana care joaca...este cam imposibil...cum s-a mai zis...sa gasesti 2 oameni identici care sa aiba 2 caractere diferite cu iteme cu optiuni identice...si sa faca un pvp no lag
Smiter Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cand aveam lvl 33 pe nuker si faceam pvp cu un amic...care era glavie...eu trebuia sa ii dau 2 hits sa il omor...si el trebuia sa imi dea 2 hits sa ma omoare. Conta cel mai mult cine da primul.U vr sa zici ca la lvl 32 dai cu 1 skill dmg in un nuker pe armor cu sword+shield...hmmmz...2k dmg?Edited: Intrebare pt toti care au caracter de str...la toate pvp-urile pe care le-ati facut nu v-ati luat-o nici o data de la un Intelect sau de la un Hybrid? daca nu inseamna ca nu ati facut multe pvp-uri :D
Smiter Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mie daca vine un blader lvl 59 ma face dintr-un skill? Tin sa iti zic...cand era nukerul ala 33...eu m-am lasat temporar de silkroad...adica acum cateva luni...si da...posibil sa ii dea 1 skill...pt ca e pus la naftalina...adica dezbracat complet si lasat cu panza de paianjen in cap :PSi trust me...un nuker de lvl 59 nu isi ia 1 hit de la un blade de acelasi lvl.
Smiter Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Daca ai citi cu atentie am zis ca BLADERUL DE 59 nu bate NUKERU DE 59 din 1 HITsauam zis Mie daca vine un blader lvl 59 ma face dintr-un skill? Tin sa iti zic...cand era nukerul ala 33...eu m-am lasat temporar de silkroad...adica acum cateva luni...si da...posibil sa ii dea 1 skill...pt ca e pus la naftalina...adica dezbracat complet si lasat cu panza de paianjen in capM-am referit la un blader de 59 vs un nuker de 33...dar nvmAnyway...have fun...i'm out :)
AngeIIo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 fffffsigur asta e parerea mea despre int soarta frate raspunde la intrebare +cat e glaviu din mana ............si ia zi +cat merg armele facute maximaia e parerea ta despre int cu toale albe pe el probabil. glavia aia e +7 sau +8 si maxim care sa facut in isro e +11. Nu se stie daca merge si mai sus, dar poti incerca sa veziPS:ai luat bataie vreodata de la un int de acelasi lvl cu tine?
alexxx70 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 daca scut atr br 18 si optiune br 18 o sa se ingrozeasca nukaru cate block consecutive i da eu iam dat lu un blader de lvl 80 care avea scut su sosun+7 iam dat 11 block consecutive si eu am glavie +7 crt 13 +77+77 in paranteze ful blue ...............Bro,si tu cu glavie daca faci pvp cu un Int cu S+S si Int-ul are block cel putin 18 daca nu mai mult ( am auzit dar nu am vazut ce-i drept ca unul pe serverul unde joc eu are shield de 64 cu br 24--- dar repet nu am vazut cu ochii mei ) pai frate Int-ul ala daca are si un sword +7 si iteme full blue si KnockDown-urile la zi sa te vad eu cum il faci tu in 5 meciuri cu el si il bati la zero ... da-mi voie sa nu cred asta. De asta si zic, fiti realisti fratilor si nu va mai infoiatzi in pene ca voi , pure strg,INTOTDEAUNA bateti orice Int si vb de cei de maxim lvlul vostru nu de cei mai mari ca voi.
dementhor Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ma diferenta de damage dintre cold si fire e chiar asa de mare??ca am vazut la unii ca dadeau nukeuri cu foc si dadeau damage 1800 si eu la gheata dau de 400 sau aia aveau lvl mai mare la acel skill??la fiere am lvl 23 ce ziceti ar fi bine sa continui pe foc de acum sau sa raman pe gheata unde is lvl 30??poate de data asta imi raspundeti