Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nope...Nu prea imi trebuie.Eu vroiam doar vechiuL meu cont si credeam ca inca mai merge avand in vedere ce scrie pe site,

"Vă puteţi schimba parola la Întrebare secretă şi răspuns sau în adresa de e-mail verificată. Vă rugăm să selectaţi unul din elementele de mai jos pentru a vă schimba parola"

Si nu pot sa selecte nici "un element de mai jos" adica intrebare secreta pentru ca este de cat ID SI E-MAIL Credeam ca merge dar daca voi ziceti ca nu , asta e!

cand ai sa gasesti si campurile necesare unde sa introduci ID-ul si SA atunci va merge.. daca tu acum iti stii id-ul si email-ul ei iti vor trimite un cod pe email si il vei baga acolo unde iti zic ei si iti vei putea schimba pw

Posted

Toti care au luat hack au luat hack pe acountri cumparate date la schimb si tot asa.Multi de aici fac schimb cu conturi sro deaia s-a ajuns la porcaria asta...cred ca toti stiu ca conturile de sro era sau poate mai sunt vandute pe ebay.Si da Joymax nu sunt deloc prosti ei prostia de prosti,prosti kre sunt dependenti care baga 2000-4000 silk lunar(aici e vorba de aia kre sunt"smecheri").Toti aia tari si mari de pe sro au luat hack din 1 motiv simplu acounts cumparate pe net sau date la schimb...

Parerea mea este ca JM vrea sa ne dea o lectie sa faci 1 cont si sa sti doar u datele nu si "prietenu meu cel mai bun de pe server"

uite eu is tare pe server si nu cumpar 2-4k silk lunar ci iau 200 silk maxim :)

nush ce va bucurati ca vati recuperat caracterele cand defapt nu ati recuperat nimic cel de la care leati luat le iau napoi imediat...

daca aveai cheruri pe acelas server si ai apucat sal le goloesti pe celelante care le ai vandut/ trade te ai scos si cam degeaba il recuprezi

Posted

uite eu is tare pe server si nu cumpar 2-4k silk lunar ci iau 200 silk maxim :)

Serios acum, mai las`o dracu de treaba. M`am saturat de cate ori ai zis ca esti tare, invincibil, bun, la tine pe server.

Daca bati 1-2 playeri la pvp, nu inseamna ca esti zeu.

Poate esti bun, nu zic nimic...dar totusi, atatea laude de sine nu pica prea bine.

Sper ca nu te superi, si daca te superi inseamna ca esti egoist :lol:

Posted

Serios acum, mai las`o dracu de treaba. M`am saturat de cate ori ai zis ca esti tare, invincibil, bun, la tine pe server.

Daca bati 1-2 playeri la pvp, nu inseamna ca esti zeu.

Poate esti bun, nu zic nimic...dar totusi, atatea laude de sine nu pica prea bine.

Sper ca nu te superi, si daca te superi inseamna ca esti egoist :lol:

nu bat 1-2 ci i bat pe toti numai ca cu haxxN trebe sa folosesc imbuie ice si ne batem ca chiori pana unu din noi isi termina pot de hp :)

Posted (edited)

nu bat 1-2 ci i bat pe toti numai ca cu haxxN trebe sa folosesc imbuie ice si ne batem ca chiori pana unu din noi isi termina pot de hp :)

Imi vine greu sa te cred dar nu o sa ma contrazic cu tine :P

M`am uitat acum pe rev6 si ai set si arma destul de slabe. :-? Atunci, care e explicatia ?

Edited by TzuYoshi
Posted

:-t be like them :kiss:

si hai sa postam ceva util.

TzuYoshi zbor placut spre casa.

Nu am nimic cu el, dupa cu i`am si zis. E treaba lui ce face.

Cat despre posturi utile, uhmm..chiar nu stiu ce sa zic. Nu cred ca mai exista asa ceva cand e vorba de silkroad online.

Chiar as fi bucuros daca am schimba jocul, ceva mai interesant gen party`uri, quest`uri, un joc nou despre care sa nu stii nimic.

Cel mai frumos intr`un mmo este atunci cand esti newbie. :X

Multumesc frumos, sper sa fie un zbor placut avand in vedere ca nu am dormit azi-noapte si ca nu pot sa dorm in masina/autocar/avion. :crybaby:

In rest, spor la lvl, la iteme, si la cat mai putini gold botteri pe spotul vostru :lol:

Hello. This is Silkroad Online.

All Servers will be undergoing extra server inspection.

Game Inspection Period : Sep. 2nd, 20:10 ~ Sep. 2nd, 2009 23:10 (Silkroad Standard Time)

Web Inspection Period : Sep. 2nd, 20:10 ~ Sep. 2nd, 2009 23:10 (Silkroad Standard Time)

Posted

cum adica inspectie in 5 min o_O ... ar fi bine sa dea aia roll back.. cred ca pana acuma au primit si telefoane de amenintare cu moartea :))

Posted

Ieri am pierdut 5 ore ... azi mai pierdem 3. Cum facem atunci repede level 100 ? :-?

In plus mai da si Renelul socuri de curent si mai pica si netul 1-2 ori pe zi.

Posted

cred ca pana acuma au primit si telefoane de amenintare cu moartea :))

Asta iarna cand mi sa blocat charurile la bandit fw.. eram pregatit sa-i injur la telefon.. noroc ca erau in concediu :))

Posted

Imi vine greu sa te cred dar nu o sa ma contrazic cu tine :P

M`am uitat acum pe rev6 si ai set si arma destul de slabe. :-? Atunci, care e explicatia ?

am crt 12 si la pvp 3 din 5 hit is crt :) cel putin cand am facut pvp cu el asa dadeam dar sti cum e cand e sa i dai ultima lovitura i dadeam block ....

pe deoparte mi ar parea bine sa dea rb dar pe deoparte naspa ca am facut 4 iteme +5 si unu +6 mi ar parea rau dar sa vedem

Posted

Oh cate griji....va dati seama ca nu faceau ei inspectie daca nu era neaparat necesara, ganditiva ca si ei au de pierdut . So , w8-ing :tiphat:

Posted

pls.. hai sa incercam sa nu mai umplem 3 pagini pana se termina inspecita :D .. oricum la roll back se da tot inapoi ca si cum nar fi exzistat.. dar ma intreb oare o sa mai iau acelasi drop? :))

Posted

Asta iarna cand mi sa blocat charurile la bandit fw.. eram pregatit sa-i injur la telefon.. noroc ca erau in concediu :))

Iti dai seama cat de mult i`ai fii impresionat?!

Posted

daca nu fac dinou ca inainte cred ca am be**to am la toate conturile principale email la vrajeala asa ca ... schimba pw daca poti

Si eu la fel. :lol:

Dar, I just don`t give a fuck. Daca sunt atat de prosti, de ce sa fim noi mai prosti ca ei si sa ne batem capu` aiurea.

Pi*a`te pe el de joc.

Posted

cum drq sa faca ma roll back?:| nu ganditi poate unii in acest tipmp au castigat sunuri la loterie... ce fac raman fara silk si fara sun? cel mai probabil refac vechiul sistem de recuperare al contului:) ha ha cel putin eu sunt happy pentru ca am recuperat wizz pierdut prin key logger si i-am facut imediat email de verificare:X:X:X

daca nu fac dinou ca inainte cred ca am be**to am la toate conturile principale email la vrajeala asa ca ... schimba pw daca poti

tu nu intelegi ceva ...acolo se schjimba pw in caz k ai uitato:) dk sti pw iti poti schimba emailu cand vrei tu...pur si simplu te loghezi pe site... eu sper sa ramana asa:X:X:X:X pt ca am email de verificare la toate conturile asa k sunt ferit:))

Posted

HAI GO GO GO SPAM .... cat dureaza inspectia??????? nu mai termina odata?omg.... =)):)) sa va vad...hai ca puteti....go go umpleti 5 pagini pana termina ei inspectia de 3 ore :>

@Tzu ...drum bun spre casa :P

@badfist...ca sa fii "tare" trebuie sa ai un set impecabil o arma cel putin +7 daca esti chinez...sa fii 100....full farm ... si daca se poate ceva sunuri...doar atunci te poti considera "tare" pe server :) eu am set +6...inele +6....colier +7 chest 100+5 imi lipsesc cercei +6 si arma care a ajuns de la +8 la +0...si tot ma consider slab :)

EDIT : BTW ...la sleya...eu nu am stiut niciodata secret answer....e ceva pus la misto gen " asfas2424sds" si mail de la cont...a fost sters acum 2 ani :D asa ca... eu nu o sa pot niciodata sa schimb pw...la contul in care am bagat peste 11 k silks asa ca nu mai plangeti

Posted

cum drq sa faca ma roll back?:| nu ganditi poate unii in acest tipmp au castigat sunuri la loterie... ce fac raman fara silk si fara sun? cel mai probabil refac vechiul sistem de recuperare al contului:) ha ha cel putin eu sunt happy pentru ca am recuperat wizz pierdut prin key logger si i-am facut imediat email de verificare:X:X:X

+1

si eu mi-am recuperat charul.acum sper sa il pot pastra.

cel mai probabil modifica sistemul de schimbare al parolei sau/si de email verification,dar cred ca nu mai era nevoie de inspectie in joc,puteau face doar pe site.vom trai si vom vedea.

Posted

daca aveai silk-ul pe cont il vei primi inapoi. daca lai cumparat dupa inspectie nu stiu ce se va intampla , probabil il vei primi back, dar nu stiu daca a fost vreo cineva care a jucat pop acum... :)) cand toti stateau online si blocau conturile pe site cate o ora sa nu le fie furate ;))

Posted

tu nu intelegi ceva ...acolo se schjimba pw in caz k ai uitato:) dk sti pw iti poti schimba emailu cand vrei tu...pur si simplu te loghezi pe site... eu sper sa ramana asa:X:X:X:X pt ca am email de verificare la toate conturile asa k sunt ferit:))

Nu mai poti sa schimbi mail dupa ce te loghezi.

@Sleya

Merci frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...