cri2032 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 la mobi de lvl 90-94 fara pt doar LTP si 2 zile non stop a 3-a zii doar ziua noaptea stingerea si tot asa...nu dadeam eu la butoane :)) botuuu
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 gz sleya....mult noroc....in continuareacuma chiar esti penibil.. cu Dedicatieheh ^^ si eu stau cu botu 24/7 la chun acolo unde is aia de 91-92-94 si merge super mai ales sa sunt singur in tot spotu :D pt un xbow/bard ce skiluri ar mai trebui la bard inafara de movming/swing march si noise?
lucicam Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 secret answer trebuie sa fie ceva secret [personal, ceva al tau] pe cand un emailLOOOOOOOOOOOOOOl miam recuperat charul koila :x , pana acum nu puteam ca nu aveam email-ulceva secret , personal .... am aflat vrea 3 conturi de pe greece si vreo 5-6 de pe alte servere ....oricum ... mai inainte un prieten a primit e la 2 persoane iteme de 10 degree ... pt ca ei 2 au cmparat caracterele alea :|gaymax f**ked this time
koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ceva secret , personal .... am aflat vrea 3 conturi de pe greece si vreo 5-6 de pe alte servere ....oricum ... mai inainte un prieten a primit e la 2 persoane iteme de 10 degree ... pt ca ei 2 au cmparat caracterele alea :|gaymax f**ked this timelol frate nu e problema mea daca ei siau pus SA de rahat, si plus de asta cine ia pus sa faca share de conturi?mie imi convine atat timp cat imi tin "pliscul " inchis.Abia astetp sa mi - se logheze koila sa il vad , sa -l tin in "brate" .
BijuuMode Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 lol frate nu e problema mea daca ei siau pus SA de rahat, si plus de asta cine ia pus sa faca share de conturi?mie imi convine atat timp cat imi tin "pliscul " inchis.Abia astetp sa mi - se logheze koila sa il vad , sa -l tin in "brate" .nu te bucura prea mult.... mam logat pe contu meu pe deidara pe care am email verification si am schimbat pasu fara email asa ca .....
ciupilan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 sinistru dar adevarat...au calcat pe bec foarte rau(asta inseamna k merg pe tavan:P joke..) pt mine este bine k imi recuperez itemele de pe wizz furat cu keylogeru...si am de spart ink 3-4 conturi ale unor bun tovarasi care au avut curaj sa ma scameze:P
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ok lol.. joymax did it again.. nu numai ca 30% sau peacolo lasa sro pt aion acuma ei le dau motive intemeiate sa nu mai joace.. why are they so dumb?
ciupilan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 lol frate nu e problema mea daca ei siau pus SA de rahat, si plus de asta cine ia pus sa faca share de conturi?mie imi convine atat timp cat imi tin "pliscul " inchis.Abia astetp sa mi - se logheze koila sa il vad , sa -l tin in "brate" .ti se poate schimba parola daca iti stie doar emailu si cu id-ul nici nu are nevoie de secreta:D
koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ti se poate schimba parola daca iti stie doar emailu si cu id-ul nici nu are nevoie de secreta:Dnimeni nu imi site email-ul si id-ul de la cont. si unul din motivele pentru care ei au facut treaba asta este sa nu se mai poate vinde conturilesi faza cu email si id e pentru conturile verificate [ale mele nu sunt]
#spoitoru# Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Care jucati p servaru nou....da`ti`mi si mie pm p __ZoOpEr_.... k as vrea sa intru si eu intr`un guild :De guilda de romani Romaniadami pm cand intri in joc sa vb SealOfSun
Dr4q_Sti3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 succes la baeti care au cumparat caractere eu cred ca pierd vreo 4 dar na....gaymax edit sper sa le fi uitat datele macar
silvestroy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A mai fost o chestie de asta acu 1an si ceva...in care puteai sa schimbi parola la un cont f.simplu :)Si pe Troy s-au pierdut charuri multe atunci ..Atunci a fost un bug la site ,daca tin minte bine..
aionys Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Poi cum pot sa iti afle parola?:|ce sa schimbat mai exact?
salam30 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 sa mai explice cineva carei faza cu emailu si cu schimbatu passului am si eu niste accounturi la care am uitat mailu si passupot cumva sa le recuperez ?
serginio_aschi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ai uitat mailul si passu dar nu intrebarea secreta?:))dubios...
salam30 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hehe nu va povestesc ca faceti febra la burta sincer.....deci am schimbat pasu la account si am uitat passu la accoutn si passu la mail mai schimba passu daca mai poti acum am sansa deja am schimbat passu intru sami iau goldanuu 800 de milssss si asa eram in crizzaanu e cont vandut tot al meu ii =)))))))))))))))))))) uraaa
BijuuMode Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hehe nu va povestesc ca faceti febra la burta sincer.....deci am schimbat pasu la account si am uitat passu la accoutn si passu la mail mai schimba passu daca mai poti acum am sansa deja am schimbat passu intru sami iau goldanuu 800 de milssss si asa eram in crizzaanu e cont vandut tot al meu ii =)))))))))))))))))))) uraaadaca sti contu si raspunsu la intrebare ti le recuperezi atata iti trebe sa schimbi pasu .....
salam30 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dap asa am facut acum am doua conturi recuperate :D ehehe ce tare suntaaaa mai am unu cu elemente de 5 sper sa am wind 5 ca e 5k bucata ok pe mai tarziu am tulito
-GodOfWar- Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Asta e pierderea celor care au cumparat conturi .... in rest nu cred ca o sa se piarda cine stie ce .... decat daca ai "prieteni" ..... Careva pe Pheonix ? :>
BijuuMode Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 pe venus au fost ff multi hacariti doar 2 dintre iei iam vazut cu globale azi zicand fuck gaymax :))1 Bloodstone2 MyGirlcel putin MyGirl stiam ca nu are charu cumparat ca si pe xian are acelas nume sau rome ceva de genu... eu daca as fi avut sun glavi si as fi fost scamat le as da o bomba nukleara la joymax :))
Al3xe Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Baieti,pe eos s-au dat hackuri pe banda,mie frica :(
gheobuff Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 pe Athens 20 si ceva de player sunt murderi fara iteme si am stat doar in smk la pvp :-O e revolutie :))
Al3xe Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 la noi cei mai importanti playeri,toti pe rand ,si iHunter a luat,imi pare rau pentru el,a muncit mult :(
AHIL3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 deci fratilor...e atat de simplu???daca stiu id:********* si answeru:*********** schimb prl????