sykz Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nici mie nu-mi convine ca dureaza asa mult inspectia, dar trebuie sa ii intelegem si pe cei de la joymax, a aparut o problema si ei incearca sa o rezolve. Oricum e in defavoarea lor sa dureze mult. Nu trebuie sa va agitati ca dureaza cu 2-3 ore mai mult, puneti mana pe o carte si ocupati-va timpu(ca nu va strica). S-ar putea sa puna un event aka 3 zile cu xp 30% increase ( a mai facut asa).
sweet_boy_eu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nici mie nu-mi convine ca dureaza asa mult inspectia, dar trebuie sa ii intelegem si pe cei de la joymax, a aparut o problema si ei incearca sa o rezolve. Oricum e in defavoarea lor sa dureze mult. Nu trebuie sa va agitati ca dureaza cu 2-3 ore mai mult, puneti mana pe o carte si ocupati-va timpu(ca nu va strica). S-ar putea sa puna un event aka 3 zile cu xp 30% increase ( a mai facut asa).lol si eu ce mananc? :)) e amiaza :| de obicei mananc supa de potiuni rosii large cu special universall pill si cu caracter la farming + premium pe paine =)))
BijuuMode Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 aveti ideie daca se reseteaxa paypall acu sau numai la ora 00:00 (la ei pe site ma refer)
koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 aveti ideie daca se reseteaxa paypall acu sau numai la ora 00:00 (la ei pe site ma refer)doar la ora lor de pe site si cred ca e GMT
*Roberto* Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 oare vor avea tupeul sa prelungeasca inca odata inspectia :)) ?
Random Hero Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 oare vor avea tupeul sa prelungeasca inca odata inspectia :)) ?Daca inca au probleme o sa o faca fara nicio problema... Pana la urma, nu vreau sa dea inca o inspectie dupa ce playerii vad ca au bug-uri.
Sleya Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 OMG....wtf moffo's?ce intrebari si posturi stupide...in pana mea....cat dureaza inspectia?intrati pe site-ul oficial ca deaia au bagat si limba romana ...pentru cei care nu stiu engleza.acum sa inteleg ca nici romana nu stiti? o sa fac o cerere sa adauge tiganeasca pe silkroadonline.net poate asa va descurcati si voi si incetati cu stupiditatea astas-au scris 3 pagini de azi de dimineata...wtf?numai prostii...aberatii...nu se mai da drumu la servere? :o omg...eu zic sa va taiati venele....get a life ....si cele mai stupide sunt aprobarile gen...da sunt de acord....da ai dreptate....wtf? nu primiti acadele daca faceti multe post-uri pe linkmania sa stitidupa ce isi fac si ei treaba va plangeti ca prelungesc inpectia....it's normal...in orice joc de genul sunt inspectii :-j
orezExpandat Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ok insepctia sa dureze cat vrea , dar chiar nu va inteleg de ce va agitati atata pentru un joc :blink: muriti daca nu intrati o zi in silkroad?@ si nu caut sa ma cert daca cumva asta credeti , e doar o parere+1 ce naiba trebuie sa scrieti toti ca cat mai dureaza inspectia,ca sigur o sa mai bage inca o ora,...si dupa cum ati dat commenturile se vede ca de dimineata stati la pc,asta inseamna cam 3h juma irosite intrebandu-va cat dureaza inspectia...jur sunteti cam tristi,nu va vine sa plangeti cateodata?
AHIL3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Merge SROKing ? merge dar intai trb sa intri in silk sasi faca up date dupa iesi si intri in sroK1ng ce nasol e GM....a scos faza cu black hawk summon :sef: gm nesimtit acum si aia da 1 si trb sa dau la hituri pe mobii aia
TeG_EOS Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 cn joaca p servaru nou.....da`ti`mi si mie pm pe __ZoOpEr_as vrea si eu o invitatie intr`un guild :D
cri2032 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 1 pagina jumate de straoge plina cu item in 2 zile :))
djcris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 1 pagina jumate de straoge plina cu item in 2 zile :))Depinde .. la ce level ?
Sleya Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 +1 ce naiba trebuie sa scrieti toti ca cat mai dureaza inspectia,ca sigur o sa mai bage inca o ora,...si dupa cum ati dat commenturile se vede ca de dimineata stati la pc,asta inseamna cam 3h juma irosite intrebandu-va cat dureaza inspectia...jur sunteti cam tristi,nu va vine sa plangeti cateodata?=)):)) prea tare faza cu "TRISTI" ...and what hurts the most is....that it's true :))
m4R10 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cat mai dureaza inspectia ??? :)) glumeam. Ce ma enerveaza am ajuns aks la 2 jumate si deja e serveru full, si mai sunt vreo 50 de locuri si tot nu ma lasa sa intru... Ce idioti
BijuuMode Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 lol nu ma las sa iau silk pe acc mare dau sa iau silk aleg suma si cand ma duce pe peypall zice ca cardu nu e confirmat ok dau confirm si nimica ma logez pe site cu acc de la blader si merge sa cumpar wtf oO
djcris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 lol nu ma las sa iau silk pe acc mare dau sa iau silk aleg suma si cand ma duce pe peypall zice ca cardu nu e confirmat ok dau confirm si nimica ma logez pe site cu acc de la blader si merge sa cumpar wtf oOVezi ca asa am patit eu cu paypal. L-am folosit fara probleme si dupa 3 luni mi-a cerut codul de confirmare. Am facut tranzactia aia prin care iti trage 1 euro de pe card si m-am dus la banca sa imi dea extrasul de cont in care se specifica ultima tranzactie paypal. In dreptul ultimei tranzactii scria PAYPAL **** , unde cele 4 stelute reprezinta codul de confirmare. L-am bagat acolo si gata. A mers dupa aia. :beer:
lucicam Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 e gata ..... joymax a distrus conturile la foarte multi player ... in special la cei care au zis ID si Secret Answer la altcineva pot sa isi ia adio ....sau cei care au cumparat conturi ...pentu a fura un caracter iti trebuie ID + SA ..... dau ID + E-mail .....plm , la mine pe server deja au luat hack vreo 20 dintre cei mai tari si nu mai joaca ..... joymax-ul a facut un pas mare pt a se scapa de playeri :|
koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 e gata ..... joymax a distrus conturile la foarte multi player ... in special la cei care au zis ID si Secret Answer la altcineva pot sa isi ia adio ....sau cei care au cumparat conturi ...pentu a fura un caracter iti trebuie ID + SA ..... dau ID + E-mail .....plm , la mine pe server deja au luat hack vreo 20 dintre cei mai tari si nu mai joaca ..... joymax-ul a facut un pas mare pt a se scapa de playeri :|secret answer trebuie sa fie ceva secret [personal, ceva al tau] pe cand un emailLOOOOOOOOOOOOOOl miam recuperat charul koila :x , pana acum nu puteam ca nu aveam email-ul
Sleya Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mai am cerceii de facut...si arcul si sunt full +6 +7 :)http://img216.imageshack.us/i/sro2009090114283167.jpg/