koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) ai nevoie de 39 protecter seal +1 guard seal si'l predai la so ok pe urma primesti ali baba seal si daca ai strans cele mai multe ali baba seals ai sanse sa castigi sos som sun ...dar nah nu sunt sanse ...adika nu poti concura cu gold botteri si astea cu clientless plv cu eu stiu cate pc-uri aprinse cu N clientless-uriMai bine strangi seal-urile si le vinzi in stall eu 50 protecter seal dau cu 850k si 1 guard seal 300k eachtin sa te contrazic, Alibaba Event e o loterie poti avea 1 tiket si castiga, pe 15 sept JM nu sta si numara cate alibaba are Petrescu si cate are Zitulescugheobuff cu $ a facuto mai stie cineva ce dimeniuni trebuie sa aiba emblema de guild si aia de union ? 16x16 ? si 4kb dimiensiune?si cu ce program sa o fac Edited September 1, 2009 by koila
HellCritical Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 neatza :) In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)[Patch]Game- Ali Baba and the Forty Thieves Event modification would be appliedWeb- Silkroad Online Membership Subscription and E-mail Verification System would be updated- non active account would be terminatedWTF??? Ce cretini doamne!!! Poate imi dau block pe char pe pacific de lvl 52 si pe xbow-erul de lvl 42 pe pacific X(X( nu ca e cine stie ce dar... xbow e ma important :)) Am si arc 56+6 pe el X( :tiphat:
Random Hero Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 nu as fi nici primul nici ultimul care l--ati pierde :) si in plus nu ma consider valoros ...dar apreciez ca ma consideri astfel :Panyways...inca nu sunt decis...mai am cate ceva de facut prin silkroad...mai ales niste conturi de reglat la job :DBTW...cel mai nebun om de pe rome ....va place arma lui?:>http://www.rev6.com/player/Rome/_Ragnos_.htmlEDIT : WTT my chars and my set for XBOX 360 :))+11 :-? Nu suna si nu arata rau deloc :wub:Damn that XBOX, I can give you a PS3 :(
EvilToileT Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 tin sa te contrazic, Alibaba Event e o loterie poti avea 1 tiket si castiga, pe 15 sept JM nu sta si numara cate alibaba are Petrescu si cate are Zitulescugheobuff cu $ a facuto mai stie cineva ce dimeniuni trebuie sa aiba emblema de guild si aia de union ? 16x16 ? si 4kb dimiensiune?si cu ce program sa o facdar tot gold botteri si cei cu clientless au cea mai mare sansa de castigat...
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hmm nu au zis ei ca o sa modifice ceva? ( sper sa nu fie glitch-u ala cu hawk de la bow.. ala in care daca ai lighitng sau black hawk iti omoara sealu din 1 bucata nu mai trebe sa mai dai n bucati in ei... )
serginio_aschi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 tin sa te contrazic, Alibaba Event e o loterie poti avea 1 tiket si castiga, pe 15 sept JM nu sta si numara cate alibaba are Petrescu si cate are Zitulescu gheobuff cu $ a facuto mai stie cineva ce dimeniuni trebuie sa aiba emblema de guild si aia de union ? 16x16 ? si 4kb dimiensiune? si cu ce program sa o fac / Si de cat timp incerc sa le explic chestia asta la cei din guild si uniune .De aceea au scris ca daca ai mai multe sealuri vei avea mai mari sanse sa castigi pentru ca toate seal-urile se aduna la un loc si se trage la sorti.Normal ca daca ai 2 vei avea mai mari sanse decat cel cu 1,etc...
sweet_boy_eu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 10 minutes left ... i can't w8 sa vad ce s-a modificat la event :)) hmm sper sa nu bage iar inca 30 minute sau inca o ora in plus k o uitat sa faca nush ce :rofl2:
sweet_boy_eu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 yup la 12 se termina :D Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration) =))))))) deci am avut dreptate
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ok.. failing faggots... ce tot fac aia acolo de le ia atata.. puricheaza fiecare acount in parte..
Random Hero Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration) =))))))) deci am avut dreptate I love JoyMax - 13 + 4,5 = 18 #-o
serginio_aschi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 cred ca se vor ocupa de bugul de la archer...
BillyTalent Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 cred ca se vor ocupa de bugul de la archer...mai este un bug cu monster mask de le rogue.1hit dai la mob in timp ce ai death essence active :P
cri2032 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 BillyTalent iti place cum canta :)?12:00 inca e insepectie
TeG_EOS Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Care jucati p servaru nou....da`ti`mi si mie pm p __ZoOpEr_.... k as vrea sa intru si eu intr`un guild :D
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 mda.. doar joymax putea sa faca asa ceva..sper ca macar sa ne alegem cu un bug fixed...
gheobuff Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 neatza..... imi spuneti si mie cat tine inspatica este 12:08 ?
Al3xe Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 in momentul asta nu stie nimeni(probabil nici joymax)
serginio_aschi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ne-am putea astepta la o a doua prelungire a inspectiei.Epic Fail pt joymax... #-oCe spuneam: Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~18:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)[Patch]Game- Ali Baba and the Forty Thieves Event modification would be appliedWeb- Silkroad Online Membership Subscription and E-mail Verification System would be updated- non active account would be terminated
Kiidu Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 OK FCK JOYMAX deja devin penibili.. deci la 11 trebuia sa se termine.. la 11 jumate au prelungito acuma iara... doammne ratati lenesi
Random Hero Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Are you kidding? Inca o jumatate de ora :|
koila Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 vai alte 30 min iar? alte 30 min . fail, epic fail JM. #-o acum inteleg dece cand vine unu nou pe forum intreaba si face spam cu aceeasi intrebare pentru ca este un chin sa cauti un raspuns la intrebarea ta pe forum cand zilnic se creaza cate 3-4 pagini aiurea cu fraze de genul celor de mai sus. OK poate sa tina inspecitia pana la ora 22.00 nu imi pasa. daca mai au nevoie de timp pot sa mai adauge sa vad ce o sa se intample cu voi? sariti de la balcon va crizati ca tipul asta : ?
serginio_aschi Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Rad pana nu mai pot daca o mai prelungesc inca 30 de min=)).Ar fi cea mai lunga inspectie de multa vreme:)))