Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

wow.....naspa rau........... e posibil daca aveai setat botul sa isi dea buff cu alta arma ca clericul cand isi dadea bufuri cu clericul e posibil sa te fi omort mobi si sa iti fi cazut staful din inventory.... :| daca esti 98+ sau 100 cat esti unde ai lasat bot de a murit asa rau?... :( .... naspa ... :|

mobi de 99 west hew room , dar in seara asta au facut noobi party acolo:(
Posted

mobi de 99 west hew room , dar in seara asta au facut noobi party acolo:(

mai bine pui bot la mob mai mici de 97-98.... sau in locuri mai ferite de astia care fac partyuri.... :D

ai pierdute si bani si exp......... pacat........

Posted

Buna,am si eu o nedumerire,vi sa intamplat de cand jucati silk,in timp ce faceti grind sa vi se deschida singure window-ul de la charachter status©,cea de la guilda(U) si cea de la academie(L) ,e vreun bug cumva?!eu am remarcat asta de cand au bagat euro,de 2 ani de zile.

PS:Sa nu raspundeti zicand ca apas gresi pe tastatura,ca sincer eu tin degetele lipite pe 1,2,3,...,8,9,0.Vreau daor sami ziceti daca e bug,daca vi sa intamplat si voua.

Posted

Pana acum nu,nu mi sa intamplat.Singurul lucru nasol ca l-am patit a fost cand vorbeam cu cineva si in chat imi aparea ca dadeam pm la altcineva 0.o

Posted

Pana acum nu,nu mi sa intamplat.Singurul lucru nasol ca l-am patit a fost cand vorbeam cu cineva si in chat imi aparea ca dadeam pm la altcineva 0.o

Sunt bug-uri in ceea ce priveste chat-ul. M-a sunat un prieten pe mobil , intrebandu-ma de ce nu ii raspund la mesaje.

I-am zis ca mie nu imi apare nimic din ceea ce scrie. Corespondam prin message box si la un moment dat, mi s-a umplut fereastra de ceea ce imi scrisese el in 30 de minute. :gun:

Posted

sunt total de acord cu ceea ce spui frate dak esti bun faci lv singur....dak esti milog tot lv mic ramai :P

Ba omule mai ia si tu o pauza de respiro..din 2 in 2 posturi tu dai un replay :|

Citeste si tu o carte nu sta toata ziua langa PC si urmareste botu ce face #-o vrei sa faci posturi sau ce k nu inteleg... daca vrei sa conversezi cere id-urile de mes sau intra pe mirc..... tu nu faci altceva decat sa afirmi posturile altor pesroane

Si astea cu srokingu vostu...intrati ma nene pe site-u oficial si exista Forum acolo special pentu sroking..puneti aceiasi intrebare 10 persoane si nici nu cititi raspunsurile numai daca se nimereste a fi pe pagina cu postul vostru altfel va este lene sa mai dati o pagina in urma...

ON:

He He o sa ma fac Capitan:X

Posted

da din cate stiu are keylogger dau eu il exaecut dupa ce sunt conectat asa ca il are degeba

mie personal mi se pare mai bun sroking..... :D

:rofl2:

SRO King nu a avut NICIODATA keylogger :tiphat:

Posted

perfect... numai mie m-i se poate intampla asa ceva... :( am lasat botu.... si dimineata cand vin vad ca a murit de 10 ori... si ca nu mai e staffu in inventar.... 98+6 FB 100% mag 61% reinforce 80% atack rating 61% ... , nici in pet nici in storage

Asa am patit si eu cu warlock rod`ul de 72+6 fb.

Eu eram clientless, nu puteam sa verific npc`urile. :lol:

:rofl2:

SRO King nu a avut NICIODATA keylogger :tiphat:

De unde stii ? oO

Posted

Ati prins careva drop rar (sos,som,sun) de la unicii din b2 ?

Mie imi pica pe zi cam 3-4 iteme cu repair invalid (aproape toate cu bluuri, +3,+4,+5) si doar 1-2 bune (dar alea fara bluuri si +)

Posted

Asa am patit si eu cu warlock rod`ul de 72+6 fb.

Eu eram clientless, nu puteam sa verific npc`urile. :lol:

De unde stii ? oO

Il folosesc pe vreo 3 caractere de cand s-a lansat, scanez fiecare versiune, nu am pierdut nimic de pe vreun caracter :-?? By the way, trust Neo, too :) Si el a spus acelasi lucru, ca nu exista keylogger in SRO King. A spus ca a fost beta-tester. Nu stiu ce motive ar avea sa minta, nu cred ca cei de la SRO King i-au promis sunuri de la cei hackuiti.

Dar sa trecem peste keyloggeri si alte chestii. Cand o sa ia cineva de aici hack din cauza ca a folosit SRO King, sa vina si sa posteze. Dar sa nu spuna ca si 10 prieteni de ai lui aveau id si password de la cont, sau ca s-a jucat intr-o sala de calculatoare (unde stim cu totii ca nu e bine sa lasam date personale - parole & stuff)

Posted

incepem sa pierdem player valorosi [ Sleya ]

de dim cand m-am sculat ma tenta sa ma las de sro pt ca jok de 2 ani ( nusht foarte sigur ) si am doar 3 conturi bune ... 93 bow , 94 warr , 90 nuker..... nobody ff to 100....

Incepe ca o poveste dar de dim am auzit ca un preten foarte bun Vinde bow lvl 99 ff 100 ... pt 500 euro :((

Dar dupa , alta speranta , un baiat din cartier vine un warrior lvl 98 foarte bun la pvp 250 euro ...

Dreams....:camouflage:

Posted

nu as fi nici primul nici ultimul care l--ati pierde :) si in plus nu ma consider valoros ...dar apreciez ca ma consideri astfel :P

anyways...inca nu sunt decis...mai am cate ceva de facut prin silkroad...mai ales niste conturi de reglat la job :D

BTW...cel mai nebun om de pe rome ....va place arma lui?:>

http://www.rev6.com/player/Rome/_Ragnos_.html

EDIT : WTT my chars and my set for XBOX 360 :))

Posted

nu as fi nici primul nici ultimul care l--ati pierde :) si in plus nu ma consider valoros ...dar apreciez ca ma consideri astfel :P

anyways...inca nu sunt decis...mai am cate ceva de facut prin silkroad...mai ales niste conturi de reglat la job :D

BTW...cel mai nebun om de pe rome ....va place arma lui?:>

http://www.rev6.com/player/Rome/_Ragnos_.html

EDIT : WTT my chars and my set for XBOX 360 :))

check _Kaishu_'s 98+10 set +7 :))

Posted

check _Kaishu_'s 98+10 set +7 :))

_Kaishu_ = a retard....nici macar nu stie sa vorbeasca doar italiana...si aia de balta :))

_Ragnos_ a facut glavie +11 fara immortal sau astral :) o sa postez un screen curand daca apuc....ca o sa incerce +12 in curand :P

Posted

neatza... cat dureaza inspectia...:)?

neatza :)

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

[Patch]

Game

- Ali Baba and the Forty Thieves Event modification would be applied

Web

- Silkroad Online Membership Subscription and E-mail Verification System would be updated

- non active account would be terminated

Posted

neatza :)

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Sept 1st, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hours 30 min duration)

[Patch]

Game

- Ali Baba and the Forty Thieves Event modification would be applied

Web

- Silkroad Online Membership Subscription and E-mail Verification System would be updated

- non active account would be terminated

ms mult :)

Posted

salutare

ce sunt "Forty Thieves Event" ce trebuie facut cu ele sau cum se folosesc, ca am incercat sa le folosesc da nu se intampla nimic sau ce trebuie respectat pt a le folosii? ms

Posted

salutare

ce sunt "Forty Thieves Event" ce trebuie facut cu ele sau cum se folosesc, ca am incercat sa le folosesc da nu se intampla nimic sau ce trebuie respectat pt a le folosii? ms

ai nevoie de 39 protecter seal +1 guard seal si'l predai la so ok pe urma primesti ali baba seal si daca ai strans cele mai multe ali baba seals ai sanse sa castigi sos som sun ...dar nah nu sunt sanse ...adika nu poti concura cu gold botteri si astea cu clientless plv cu eu stiu cate pc-uri aprinse cu N clientless-uri

Mai bine strangi seal-urile si le vinzi in stall eu 50 protecter seal dau cu 850k si 1 guard seal 300k each

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...