Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ai harpa pe al doilea slot din inventory? Pune speed bufful atat in casuta de "Keep these buffs on:" dar si in cea de "Use buffs when fight:"

degeaba..tot nus da speed..doar daca dau eu pe harpa...apoi isi pune la loc singur arbaleta in mana..

Posted

am zis ca este o zi bunicica.......daca stau sa ma gandesc este foarte buna :D :D +6 si acum +7 ^^ fara luck ston^^ :D

http://img11.imageshack.us/i/sro2009083111285112.jpg/

http://img9.imageshack.us/i/sro2009083111101434.jpg/

gzz omule tiam zis mie numi sare scutul ala d+4 ma enerveza.......crek il fac+4 si il dau la npc :>

degeaba..tot nus da speed..doar daca dau eu pe harpa...apoi isi pune la loc singur arbaleta in mana..

frate asta e singura solutie....pune harpa pe slotul 2 din inventory.....si vezi ca pe prima pagina la "botting"

scrie acolo jos dasupra la "supply City" scrie: "when use sub-class skill(at 2nd slot)" vezi sa fie bifata aia ;)

Posted

salutare

When enchanting items, chance of enchant success rate 5% increase

When enhancing items, chance of enhance success rate 5% increase

poate sa imi zica cineva care este diferenta dintre enchanting si enhancing. ms

Dupa mintea mea, enchanting este cand ii pui atribute (STR, INT, Phy. attk. etc), iar enhance este cand ii dai +.

Posted

ai "bifat" acolo jos la sroking sa iti ia celalt arma dupa slot 2?

Posted

salut

ma joc cu SROKing si sunt pe arbaleta..nu stiu cum sa fac sa isi dea singur sped..lam bagat la buff dar daca nu dau eu pe harpa nus da skilul..

ma poate ajuta cineva sa`mi zica cum sa fac sasi dea singur?

:beer:

Eu am bagat skilul swing march in fereastra "keep this buffs on" si merge

Posted

perfect... numai mie m-i se poate intampla asa ceva... :( am lasat botu.... si dimineata cand vin vad ca a murit de 10 ori... si ca nu mai e staffu in inventar.... 98+6 FB 100% mag 61% reinforce 80% atack rating 61% ... , nici in pet nici in storage

Posted

perfect... numai mie m-i se poate intampla asa ceva... :( am lasat botu.... si dimineata cand vin vad ca a murit de 10 ori... si ca nu mai e staffu in inventar.... 98+6 FB 100% mag 61% reinforce 80% atack rating 61% ... , nici in pet nici in storage

daca nu ai iesit din joc viziteaza npc-urile sa vezi daca nu cumva la vandut botu' poate vei avea noroc

stai linistit ca nu tu esti singurul care a patit asaceva...numa in cazu' care'l cunosc eu a fost gasit arma la npc

O fi bug sau chiar e asa mare trafic ? am lasat sroking-ul sa se conecteze pe 2 servere diferite (sparta - Helios) si inca pe nici unul nu a intrat i'am dat si restart de cateva ori...

Posted

:rofl2: lol , naspa pentru tine

Posted

AHIL3 in afara de bow care joci aku ai mai jucat pe alt ceva sau ai alt cont??

Pure Evil nu stiu ce ai la semnatura dar cand am intrat a trebuit sa rr calcul ....

Stiam de chestia cu fum era un prog mijto... dar la tine vad ca este '' peace of s*1t''

Posted

Pure Evil nu stiu ce ai la semnatura dar cand am intrat a trebuit sa rr calcul ....

Stiam de chestia cu fum era un prog mijto... dar la tine vad ca este '' peace of s*1t''

:))))) poi doar scrie sa nu dai click ..... ps : dupa cateva (100 si ceva de click`uri) termina :P

Posted

am cautat si la npc ... peste tot...

Inseamna ca ti-a cazut cand ai murit, desi se intampla foarte rar (mai repede iti pica sun) sa iti pice arma principala pe jos. Asta chiar e o pierdere imensa :hair:

Posted

Eu mi-am vandut odata singur glavia la npc(72+6) din graba sa ma duc inapoi la grinding .Bine ca am putut sa o recuperez

2PacThugLifeWestSide nu inteleg ce e de ras :blink:

Edit:djcris din cate stiu nu cred ca se poate sa-ti pica arma...

Posted

Inseamna ca ti-a cazut cand ai murit, desi se intampla foarte rar (mai repede iti pica sun) sa iti pice arma principala pe jos. Asta chiar e o pierdere imensa :hair:

defapt nu era principala.... am murit exact cand isi dadea botu buffuri si a ramas cu clericu in mana:(
Posted

am cautat si la npc ... peste tot...

daca ai avut arma in inventar, daca ai zis ca a murit de mai multe ori inseamna ca o cazut cand ai murit in una din alea 10 ori, si eu a patit tot la fel am avt o arma 64+5 fb si mi-a cazut cand am murit odata, am si renuntat la silk o perioada era arma ce urma sa o pun pe mine dar asta e se mai intampla (sansele sa se intample asa ceva sunt minuscule, dara pana nu patesti nu iti vine sa crezi) sfatul meu sa nu mai ti nimic important in inventar pune tot la storage.

Posted

defapt nu era principala.... am murit exact cand isi dadea botu buffuri si a ramas cu clericu in mana:(

Atunci e clar ... ai avut pur si simplu ghinion. Poate alta data vei avea noroc la un drop sun :>

Stii cum e : se intoarce roata :beer:

Posted

wow.....naspa rau........... e posibil daca aveai setat botul sa isi dea buff cu alta arma ca clericul cand isi dadea bufuri cu clericul e posibil sa te fi omort mobi si sa iti fi cazut staful din inventory.... :| daca esti 98+ sau 100 cat esti unde ai lasat bot de a murit asa rau?... :( .... naspa ... :|

Posted

Ai harpa pe al doilea slot din inventory? Pune speed bufful atat in casuta de "Keep these buffs on:" dar si in cea de "Use buffs when fight:"

ai "bifat" acolo jos la sroking sa iti ia celalt arma dupa slot 2?

Eu am bagat skilul swing march in fereastra "keep this buffs on" si merge

ms de ajutor baieti

am rezolvat :beer:

Posted

jesus...se pune omul sa doarma cateva ore si voi deja ati umplut 2 pagini full of sh1t ....gheo....gz ca ai facut +7 dar nu trebuie sa postezi 3124124 de screens cu aceeasi arma...and BTW what da hell ? lvl 39 si esti hunter?:))

lui mihai i-a cazut stafful cand schimba armele si a murit....cum puteti sa spuneti sa puna tot ce are de valoare in storage cand aia era arma cu care batea? ce trebuia sa faca sa lase armele si hainele in storage sa se duca in curul gol sa plesneasca monstrii? :|

EDIT: incercati sa nu mai faceti post-uri stupide gen : " loooool" sau "......?"

And btw s-a inventat butonul Edit...nu mai faceti double post

Posted

da mai am un wizzard de 71.....un nuker gb de 48.....si 1 char la care am inceput sa farmez cateva zile oricum are undeva la 100k sp .....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...