Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu acum ma joc....si nu este inspectie... tu parca si aseara ziceaei ca e inspectie si yo ma jucam :))

Revin cu intrebarea de mai sus : De ce cand ies din joc cu ALT+TAB mi se vede rezolutia 800x600.. ? Apoi dupa ce inchid jocul se vede normal

Posted

cum e mai avnatajos...sa omori monstri de level mai mare ca tine sau sa mai mic??am lvl 30 ce fel de monstri ar trebui sa omor acum ??

scuze de greselile facute....

Posted

Stats:

http://imageshack.us

Gears:

Asta`s eu :D

Respect all :beer:

Mda...Cool..Super tare si setu , la fel si armele si charu..oricum preferabil e un Str :D Se vede ca ai muncit la set , dar ai avut si buget :dance:

Congrats :P

P.S Pune niste screens si cu skilluri sa vedem :P

Posted

Setul se poate face si fara prea mare buget dar cu mult noroc :P (eu am avut 50 / 50). Cat despre Str depinde, eu daca ar fi sa incep de la inceput tot int mi-as face. Gusturile nu se discuta :D

Si skilele:

Posted

nup.. nui pacat deloc. daca mergi pe sword iti trebuie fire si light obligatoriu. apoi poti alege intre cold si heuksal. au am ales heuksal pt 1078 HP in plus. parerea mea e ca face mai mult decat 84phy defense cat ar fi dat coldu la 60.

Posted

misto :D

defiler666 : nu e chiar asa de slab int-u .... asa am crezut si eu ca e slab da am vazut ce poate

AngeIIo: ce zici ce e mai bine sa folosesti Sword+shield sau Spear vs. Glavie ?

Eu acuma is pe Sword+Shield ..... nu reusesc sa omor playeri cu Glavie intradevar nam iteme full int,str(am aproape full int+hp)

Am vazut playeri cu Spear+7 , Garment nenorocesc str-u ii da 9-10k dmg si din 2-3 lovituri e jos str-u hmmm ....

Nuj ce sa fac imi sta si mie gandu la un Spear+7. Zimi si tu o parere despre INT sword,spear,haine mc :D

Posted

Depinde.. daca folosesti spear trebuie sa ai noroc si ceva str / hp pe tine pt ca mori f repede, si nu prea apuci sa dai 2 3 nukuri pana moare ala. Daca mergi pe sword poti rezista destul in fata unui str, desigur daca ai set bun, doar ca fara o arma buna omori f greu. Eu cu +4 mam chinuit vreo 5min cu un galviar de 77 cu set ca al meu si pana la urma m-am plictisit si mi-am dat zerku pe el:P

Impotriva str`ului daca mergi pe spear iti trebe armor 100%, faza naspa e ca o sa`ti iei 1shot de la int. Eu dadeam 10k in int de 80 pe armor / spear. Cel e mai echilibrat dupa parerea mea e totusi sword / shield + protector, pt ca ai sa te bati si cu int totusi nu doar cu str.

Oricum daca nu ai haine bunisoare nu faci mai nimic nici cu sword nici cu spear. Peste 70% conteaza setul si arma si restul strategia si skilele.

PS: Se pricepe cineva la CCF? Dar sa stie exact cum se face. Ma bate gandul sami fac setul +5 si arma +7 :D si nu mai gasesc pe nimeni pe server care sa vanda silk ccf.

Posted

OMg cititnd posturile voastre imi dau seama ca defapt nu stiu nimic despre acest joc.////parca vorbiti in alta limba....dar totusi spuneti-mi si mie cum e mai avantajos sa omor monstri de lvl mai mare ca tine sau de lvl egal sau mai mic??eu is lvl 30...

Posted

OMg cititnd posturile voastre imi dau seama ca defapt nu stiu nimic despre acest joc.////parca vorbiti in alta limba....dar totusi spuneti-mi si mie cum e mai avantajos sa omor monstri de lvl mai mare ca tine sau de lvl egal sau mai mic??eu is lvl 30...

sal dementhor prin "avantajos" am inteles farming, nu ne-ai spus daca esti str, int sau hibrid , oricum ptr farming :

int = te duci la monstrii pe care poti sa-i omori dintr-o lovitura

str= la cei gri sau verzi(ca str poti sa te duci si mai sus-portocalii- dar ii omori mai greu )

hibrid = gri sau portocalii

ideea e sa omori repede in toate cazurile

rog pe ceilalti forumisti sa ma corecteze daca gresesc

Posted

Parerea mea .. am avut si eu INT char pana la lvl 66...asta cand era 70 maxim..atunci am facut schimb cu str glavier ( nush cum am reusit , dar important e ca acum am str glavier 72 imediat , int - sword , nuker 73 :D ). Ce voiam sa zic insa este ca eu glavier 72 , nu am voie sa pierd in fata unui nuker de acelasi lvl cu iteme , arma la fel...daca eu mi-o iau de la un int lvl ca mine , imi dau delete la char.

Posted

oricat de ghips ar fi pure str-ul nu are cum sa piarda cu un pure int mai ales de acelasi lvl si farmati amundoi

le place celor pe int sa viseze ca poate o data ca'npovesti omoara si ei un pure str :)))

Posted

oricat de ghips ar fi pure str-ul nu are cum sa piarda cu un pure int mai ales de acelasi lvl si farmati amundoi

le place celor pe int sa viseze ca poate o data ca'npovesti omoara si ei un pure str :)))

Am sa-ti fac niste filme sa te lamuresti si tu :). Cu setul meu sa stii ca omor destui str de acelasi lvl(majoritatea au seturi mai slabe, da), dar am luat si bataie normal, si de la alti int si de la str. Totul depinde de tzoale pe urma de strategia ta dupa cum am mai spus. Poti sa fii tu si blader ... cu un set alb nu poti tanka un int de lvl tau cu set full blue sau cu ce sox-uri mai are pe el.

Desigur un str cu set full blue contra unui int cu set la fel are un usor avantaj datorita critical`ului si hp`ului, dar asta nu inseamna ca nu poate lua si bataie. Nu mai umblati cu idei din asta fixe ca un str pe unde se duce bate tot int`u la 0. Va zic eu din experienta :P. Si chiar daca str`ul ar fi mai tare 1 vs 1 contra unui int (ambii imbracatii la fel), in jocul asta nu exista doar cape pvp. Mai sunt guild war`uri, job war`uri si sa stii ca int`ul e principalul damage dealer acolo.

PS: Cel mai tare de pe Babel e un INT SoSun Sword+7 Sosun Shield+7 Blk 22 si Sosun SET Prot +5 Full BLUE. Fa-ti tu un caracter str pe babel... iti dau 5 ani la dispozitie sal cresti si apoi aratami cum ai sa il bati pe ala :right: . Sunt si glaviari cu sosun+5 dar sa stii ca nici unul nu a reusit sal bata pt ca ii dadeau dmg prea slab, la ce set are pe el. Eu personal ii dadeam 2k cu un nuke :D

Si inca ceva: nu exista cel mai bun build. Totul depinde de set si arma in primul rand.

Posted

Am sa-ti fac niste filme sa te lamuresti si tu :). Cu setul meu sa stii ca omor destui str de acelasi lvl(majoritatea au seturi mai slabe, da), dar am luat si bataie normal, si de la alti int si de la str. Totul depinde de tzoale pe urma de strategia ta dupa cum am mai spus. Poti sa fii tu si blader ... cu un set alb nu poti tanka un int de lvl tau cu set full blue sau cu ce sox-uri mai are pe el.

Desigur un str cu set full blue contra unui int cu set la fel are un usor avantaj datorita critical`ului si hp`ului, dar asta nu inseamna ca nu poate lua si bataie. Nu mai umblati cu idei din asta fixe ca un str pe unde se duce bate tot int`u la 0. Va zic eu din experienta :P. Si chiar daca str`ul ar fi mai tare 1 vs 1 contra unui int (ambii imbracatii la fel), in jocul asta nu exista doar cape pvp. Mai sunt guild war`uri, job war`uri si sa stii ca int`ul e principalul damage dealer acolo.

PS: Cel mai tare de pe Babel e un INT SoSun Sword+7 Sosun Shield+7 Blk 22 si Sosun SET Prot +5 Full BLUE. Fa-ti tu un caracter str pe babel... iti dau 5 ani la dispozitie sal cresti si apoi aratami cum ai sa il bati pe ala :right: . Sunt si glaviari cu sosun+5 dar sa stii ca nici unul nu a reusit sal bata pt ca ii dadeau dmg prea slab, la ce set are pe el. Eu personal ii dadeam 2k cu un nuke :D

Si inca ceva: nu exista cel mai bun build. Totul depinde de set si arma in primul rand.

in primul rand era vorba de lvl identic si toale aprox identice.

Degeaba dai damage mere daca nu poti face fata la damageul mic al unui blader sau glavier.Nu ai cum sa faci fata deoarece ai cel mult 10khp la lvl80

iar in legatura cu tipul sosun de pe babel nu este nici un blader cu set sosun pe babel nu ??

P.S.oricum echipamentul conteaza cel mai mult

Posted

De unde si pana unde ideile astea ca un pure Strg bate INTOTDEAUNA un pure Int.Mai da ce siguri sunteti pe voi. Lol. Am dat-o si am luat-o de multe multe multe ori si sunt enspe factori care concura la o victorie sau la pierderea unei lupte in silk. Voi vorbiti de cazurile ideale in care amandoi sunt perfect si identic farmati,adik perfect identici la skiluri,la masterii,la set ,la arme....aaa....si uitam...sa se bata intre ei si intr-un mediu steril in care nu exista lag,alti playeri sau moobi,etc....Eeeee asta nu se prea poate in silk dragi playeri si "atotcunoscatori" (sper ca observati ghilimelele)in ale silkului. Eu zic sa lasati mandria asta la o parte si sa recunoasteti cei pe strg ca si-au luat-o si de la Int. Recunosc ca au un avantaj cei pe strg dar precum zicea si AngeIIo conteaza si toalele si arma si strategia,pt ca degeaba ai toale ( si vb de blue-uri nu de soase sau alte superiteme pe care putin si le permit) daca te bati tu ca int la fel cu moobii si cu playerii sau cu cei pe Int la fel cu cei pe Strg,sau cu cei pe arc la fel cu cei pe glavie.Nu tata,si cei care se bat zilnic stiu ca fiecare necesita o alta strategie,alte skilluri si alte ori poate chiar asa zisa lupta de gherila de hartuire asa ca parerea mea este ca aici e frumusetea acestui joc si acestor variante de haine,skilluri,arme etc ca poti sa le combini. Cum spunea si AngeIIo,nu exista conformatia suprema pt ca fiecare alcatuire a unui char are parti slabe si parti tari si tocmai aici e frumusetea, iar cine trage spuza numai pe turta lui , scuzati-ma domnilor dar afirm sus si tare ca NU E REALIST.

RESPEC"ALL

Posted

Cam pe toate gasesti romani. Cei mai multi din cat am auzit sunt pe Xian RedSea Sparta Troy. Si pe Babel sunt cativa :P

PS: adyhaza sunt si bladeri cu sosun si tot nu l-au omorat. Si inca ceva, eu tankez orice blader de 80, fie el si cu 72+7(Asta tio zic din experienta, nu inventie de a mea), faza e ca nici eu nu ii pot omora pe ei. Doar cei cu sosun ma omoara.

Posted

:blink: poi ce tara ai pus cand ti-ai facut accountul?eu am pus romania...si romania imi apare cand vreau sa pun silk....oricum....mai postati odata locurile de spawnare ale mobilor pls!!!! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...