Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Adevarul este urmatorul : cu cat faci level mai repede si iti pica itemele rare mai des, cu atat caracerul tau nu are valoare. Pe serverul oficial cand ai level mic si vezi unul de 100, ii zici "mama, ce mare esti, poate intr-un an te voi ajunge" :)

Pe ECSRO ii spui : "ce mare scofala e level 100 ?, mai doua - trei saptamani si te ajung" :D

Posted

mie numi place asa,....ala e game de boschetari ;)......si apropo care a fost ala cu Xian.......srv nou???

crek de acum inainte o sa vb yo cu aia de la joymax sa puna Xian (New)......si o paranteza(creat acum cateva zile)

era o gluma :banghead:

vad ca iar ati inceput

Posted

.....ce inseamna la tn rapid? 3 ore?

eeee iati premium si sa numai comenta....ca nu te pune nimeni pe tn sa te conectezi duminica si la ora asta din prima ca esti u vezi Doamne nu stiu cn.....

Posted

nu imi zice nimeni??? haideti rpd

unstant iti da ban dupa ce ai fauct

.....ce inseamna la tn rapid? 3 ore?

Eos (New)

Ares (New)

Phoenix (New)

Iris (New)

aste consider ca te conectezi cel mai repede

nu lam pus in ordine

Posted

unstant iti da ban dupa ce ai fauct

Eos (New)

Ares (New)

Phoenix (New)

Iris (New)

aste consider ca te conectezi cel mai repede

nu lam pus in ordine

Eos (New) poti sal stergi dupa lista;)

Posted

exista cumva o posibilitate ca "SroKiing Bot" sa-mi dea res la celalt character la care ii fac plvl?

nu stiu sigur daca cand foloseam isro bot cel de pe www.botsmall.com era o chestie cu buff meber party ceva de genu... :D se poate face sroking sa dea res la un membru din pt?

am un spot dar apar monsti de la event :sef: .. :D

Multumesc!

Posted

exista cumva o posibilitate ca "SroKiing Bot" sa-mi dea res la celalt character la care ii fac plvl?

nu stiu sigur daca cand foloseam isro bot cel de pe www.botsmall.com era o chestie cu buff meber party ceva de genu... :D se poate face sroking sa dea res la un membru din pt?

am un spot dar apar monsti de la event :sef: .. :D

Multumesc!

din cate stiu yo nu da ress...... si creca asa e mai mult ca sigur

Posted

eu m`am chinuit astazi 7h sa ma conectez..pe servar Helios (e nou) 3h ar fi frumos :D

Depinde de noroc. Eu am reusit sa intru cu 2 staleri in 50 de minute. Alta data stau 2 ore. Dar nu imi fac probleme. Sunt filme la TV pana intra in joc. :cool2:

Posted

Ha, ha ... va chinuiti sa omorati protector / guardian din 8 - 9 hituri ?

Tocmai acum a descoperit un prieten metoda de a-i face dintr-un hit. Am verificat-o si functioneaza !!!! :cool2:

Luati-va o masca pe voi. Ii veti da damage de cateva sute , nu doar 1,1,1 :>

Va pica dintr-un hit. :beer:

Posted

Ah si mai am o intrebare: Cand jucam, serverul Babel era tot timpul crowded ...probabilitate sa intrii de 0.0% sau intr-un caz special 0.1% #-o.Adica si la jumate de ora dupa inspectia saptamanala ,toate serverele erau populated si Babel dadea pe afara :) Anyone knows why ?

ca sa stii mai exact dupa inspectia saptamanala Babel se umple si da pe dinafara din primele 5-10 minute :)

cauza : este si a fost dintotdeauna probabil cel mai activ server cu playeri de lvl mare...si foarte multi suneri :)

anyways....Helios...sau heliu cum ii zic gaymax...e cel mai nou server...acolo ar fi cel mai bine sa o iei de la 0....daca reusesti sa te conectezi :-??

Posted (edited)

Chiar nu ma poate ajuta nimeni? :| Ce trebuie sa fac mai exact cu loader`ul ca sa pot intra cu 2 acc. ? :comp1:

"Ce trebuie sa fac mai exact cu loader`ul " sincer...ii dai delete pentru ca e virusat chiar daca antivirusul tau nu detecteaza :) incearca sa il scanezi cu http://www.virustotal.com/ro :tiphat:

Edited by sweet_boy_eu
Posted

imi pare rau dar folosesc "Loader" de un an si ceva si nu am avnut nici o problema nici cu charul nici cu virus in pc :D...... nu cred ca e virusat... cel putin la mine

acum depinde de un descarci u loaderul :)) www.recyfer.inc cred ca e cel mai sigur

Posted

Nu e virusat :) dar imi poti spune cum pot intra cu 2 acc? :D

e virusat pe dreaq....lumea foloseste de ani de zile loaderul de la rumata ....si nu e virus :))

simple....deschizi de 2 ori pastila aia ;)

BTW hand grind FTW :D de plictiseala m-am pus sa joc manual pe wizzul de 77 :P prea marfa...1 hit everything si selectez moobi mai repede ca orice bot =))

Posted

Spunemi si mie ce trebuie sa fac ca sa pot intra cu 2 acc :D , ca am incercat sa intru si cand ma conectam pe al 2-lea lua d/c pe primu :|

e virusat pe dreaq....lumea foloseste de ani de zile loaderul de la rumata ....si nu e virus :))

simple....deschizi de 2 ori pastila aia ;)

BTW hand grind FTW :D de plictiseala m-am pus sa joc manual pe wizzul de 77 :P prea marfa...1 hit everything si selectez moobi mai repede ca orice bot =))

asa am incercat :banghead:

Posted

Spunemi si mie ce trebuie sa fac ca sa pot intra cu 2 acc :D , ca am incercat sa intru si cand ma conectam pe al 2-lea lua d/c pe primu :|

daca te conctezi pe un acount si apoi cand deschizi celalt loader iei disconecte de pe celalt cred ca e de la pc ....

mda....eu cred ca de la pc e 70% mi se mai intampla si mie la pc celalt dar inainte sa dau "Start" la celalt acount bagam "/mini" la primu...... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...