BlueBlood Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Sal all, vreau sa stiu daca se poate schimba pw la un cont care nu are i-mail verification, daca da cum? ms anticipat :)
alexutzu0420 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Salut !! As vrea si eu un link de unde sa iau agbot`u ... :) Daca se poate sa imi zica cineva :D
HellCritical Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Sal all, vreau sa stiu daca se poate schimba pw la un cont care nu are i-mail verification, daca da cum? ms anticipat :)LoL... Simplu... Dai acolo change password, dar ai nevoie de Seret Answer :) :tiphat: Salut !! As vrea si eu un link de unde sa iau agbot`u ... :) Daca se poate sa imi zica cineva :DNewbies are coming... Cauta aici AgBot si dai click pe primu' rezultat aparut!
BlueBlood Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 cand dau sa schimb pw imi zice ca trebue confirmarea dupa i-mail si i-mailu nu exista
alexutzu0420 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 LoL... Simplu... Dai acolo change password, dar ai nevoie de Seret Answer :) :tiphat: Newbies are coming... Cauta aici AgBot si dai click pe primu' rezultat aparut!Ms am gasit..dar mai am o intrebare . Exista Loader pt veriunea asta ca sa se poata intra cu 2 acc? chiar nu am gasit pe google :))
Mihai1993 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 neatza all:) ... heh 2nd... si pe rome e greeeeeeeeu.... nu ca pe alte sv xDDD http://img53.imageshack.us/i/sro2009082910593055.jpg/
TzuYoshi Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 neatza all:) ... heh 2nd... si pe rome e greeeeeeeeu.... nu ca pe alte sv xDDD http://img53.imageshack.us/i/sro2009082910593055.jpg/Felicitari.De unde stii cat de greu e pe alte servere, cand tu joci doar pe Rome ?
Lord_Bogdan Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 neatza all:) ... heh 2nd... si pe rome e greeeeeeeeu.... nu ca pe alte sv xDDD Hehe gz bro :)Incetul cu incetul facem si setul.. :)http://img180.imageshack.us/img180/9748/sro2009082911121869.jpghttp://img391.imageshack.us/img391/9987/sro2009082911175774.jpg
Mihai1993 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Felicitari.De unde stii cat de greu e pe alte servere, cand tu joci doar pe Rome ?am jucat me mai multe sv cu chars de lvl 100 :) pheonix,oasis,venice:) ,MS
Sleya Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gratz noob xDmi-ai adus aminte ca mai am ceva de facut....sa o omor pe medusa odata fie cu ZS fie cu bug :D vreau un kill cu Sleya anyways....dupa ce wizzul meu v-a ajunge lvl 95-100 il be back for medu and Roc mini uniques :P i guess
alexutzu0420 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Sal all ! Daca ma poate ajuta cineva il rog frumos sa o faca...Explicatimi si mie ce trebuie sa fac cu loader`ul ca sa pot sa intru pe 2 acc deodata.. lam dezarhivat unde e instalt jocu si cand incerc sa intru pe al 2-lea acc iau d/c pe primu. Ma poate ajuta cineva?
silvestroy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 treaba cu arcuncatu pe jos e alta...:)) iei pe unu in party cu tine (item auto) si il pui sa arunce itemul,spunandui ca ii iese +7... si dupa ce il arunca vine la tine:P si asta e o modalitate de scam... dar trebuie sa gasesti noob:PNu vine neaparat la tine :) Eram odata cu un prieten la autoshare ,just in 2 si l-am rugat sa-mi aduca niste pots din oras,cand a venit la grinding ..eu vroiam sa-i dau bani de pots,el nu vroia sa-i dau bani,asa ca aruncat 50 pots pe jos de 5 ori si de fiecare data tot la el au venit :).Pana la urma s-a lasat bagubas si a luat banii :))Felicitari Mihai1993 ! :beer:
Al3xe Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 cand dau sa schimb pw imi zice ca trebue confirmarea dupa i-mail si i-mailu nu exista trebuie sa stii emailul
cri2032 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 unde pot gasi postu cu vanzari , cumparari silkroad acc or item...??? :whistle: :D
Random Hero Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 unde pot gasi postu cu vanzari , cumparari silkroad acc or item...??? :whistle: :DDoar la mica publicitate
BijuuMode Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 si am mai aveut 1 elixir in storegi si lam facut :D
silvestroy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pai e acelasi plus,doar ca blue-urile sunt schimbate,sau sunt doua chesturi diferite?Anyway ...felicitari :right:
PsychoR0 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nu stiu daca s-a mai postat ca am fost plecat in vacantza ....Cine a observat ca a marit inventory cu 2 slot si 250 silk ceanta de 1 page per char 4 ever :)?mie miau bagat 6 slot in inventory...si stiu sigur asta pentru ca eu aveam inventory expansion 4 facutsi aveam un rand intreg... si dupa inspectie aveam un rand jumate libersi eu unul am vaz aia cu 250 silk... si chiar am cumparat ;)
BijuuMode Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pai e acelasi plus,doar ca blue-urile sunt schimbate,sau sunt doua chesturi diferite?Anyway ...felicitari :right:tu te uiti oleaca la ele unu are phy 22 si unu are phy 6 cums a zici ca e unu si acelas wtf
alexxx70 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 mie miau bagat 6 slot in inventory...si stiu sigur asta pentru ca eu aveam inventory expansion 4 facutsi aveam un rand intreg... si dupa inspectie aveam un rand jumate libersi eu unul am vaz aia cu 250 silk... si chiar am cumparat ;)Salut la toata lumea,am mai citit si eu ceva pagini (mai exact ultimele 20) ieri la scarbiciu ca ma plictiseam si din cate vad s-au mai imbunatatit putin calitatea informatiilor pe acest forum (asta daca ma refer la discutiile fade sau flame-urile din urma) si tin sa va felicit, sper sa ramana la acest nivel mai mult timp decat a tinut la ultimele upgrade-uri majore si sa nu cadem in "pacate" din nou.Felicitari celor ce au mai realizat lvle, felicitari si bravo celor ce au atins cap lvl si bravo celor ce inca mai au "tupeul":P sa mai faca arme de la +5 in sus, caci dupa cum am precizat si in pagini trecute, cel putin din punctul meu de vedere doar voodoo ajuta :crazy: ...si acum trecand la chestiuni mai on topic...am intrat si eu putin prin silk azi sa mai vad ce si cum...am inteles ca s-a bagat Rock in sfarsit dar din cate am vazut te doare capul numai pana faci questul cu cheia d'apoi sa-i mai dai in banana la curca aia :kar: ...mie mi s-a marit inventory-ul cu 4 casute, am inteles ca exista diferente intre numarul de sloturi de la caz la caz, oare care o fi motivul?oare sa fie lvlul sau nrul de questuri expansion inventory avute la activ pana la un moment dat?si apropo la ce lvl se face expansion invetory quest no. 4?...am zambit un pic la postul cuiva ( nu mai retin numele si nici pagina dar nu conteaza asta) care spunea ca el NU ar avea ce face cu un plus de 32 de sloturi in inventar (pe care ti le da acel item de la item mall de 250 silk)...de asta e frumoasa viata pt ca si atunci cand ti de da nu numai ti se ia se gaseste cate un Gica contra :)) care sa dea sare si piper vietii......cat despre bot banning...opinia mea...3800 si cate naiba conturi sunt alea care cica vor fi banate...hai sa fim seriosi, ia sa facem un calcul sumar 38 de servere si 3800 de conturi rezulta o medie de 100 de conturi banate de server =)) ...deci O SUTA/server!!!! looooooooooooooooooooool si asta e marea banare si grandiosul razboi al Gaymaxului impotriva botilor?loooooooooooooooooooooool...asa ca revedeti articolul meu cu privire la managementul Joymaxului si strategiilor lor de marketing pt ca inca (cel putin din cate stiu eu) inca nu au intrat sub tutela Maicii Tereza si inca "...e foame de bani baieti, e foame de bani..."...deci ca sa rezum, ca de obicei e doar PRAF IN OCHII NOSTRI A TUTUROR CELOR CE SPERA...speranta moare ultima zice optimistul...doar ca realistul zice ca da poate ca moare ultima dar uite ca se duce dracului si ea pana la urma...Pana data viitoare cand mai am mancarici la degete si trebuie sa le lovesc de taste ca sa imi treaca va doresc toate bune in game si in real life,RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 e de super ajutor inv exp de 32 slot acum imi iau 600 hp si 3000 mp pentru grinde mult mai eficient si am sansa mai mare la dropintradevar nu stiu daca baneaza cevapt asta am creat un gold bot special sa vad daca da ban .... si asta folosind doar bot nu alte 3rd programs
gheobuff Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 un pot face si eu plvl la "Mujigi" si "Ujigi" ? un spot bun? :|
djcris Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 e de super ajutor inv exp de 32 slot acum imi iau 600 hp si 3000 mp pentru grinde mult mai eficient si am sansa mai mare la dropintradevar nu stiu daca baneaza cevapt asta am creat un gold bot special sa vad daca da ban .... si asta folosind doar bot nu alte 3rd programsDa sa stii ca si eu m-am gandit sa imi cumpar acele 32 de sloturi, un motiv intemeiat fiind faptul ca sunt xbow.... deci v-am spus tot (HP,MP,bolt,Special Universal Pillz).Si chestia cu banat-ul : cand voi fi eu banat atunci vor fi toate serverele verzi :D Deocamdata nu s-au banat cei care au avut silk si foloseau clasicele programe de bot : Agbot, SROKing, Sbot, etc. Oare conteaza daca folosesti multiclientul ? :-?un pot face si eu plvl la "Mujigi" si "Ujigi" ? un spot bun? :|Ce level ai ?