DaddyYankee Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 looool baga pe KSRO 11 degree ,oras now si dungeon nou. http://www.youtube.com/watch?v=i0fkGuf2hqc...feature=channelarmurile nu par deosebite dar armele arata mistoA mai fost postat, in filmul ala sunt puse pozele ce au fost postate aici in colaj..
djcris Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Am si eu o nelamurire,se poate ca un botter,de ex el sa fie prin Karakoram sau prin Taklamakan ori nu stiu pe unde ,oricum ar fi ,sa fie departe de oras si sa poata sa-ti dea party(u fiind in oras)?Abia intrasem in joc si mia si dat unu party si nu era langa mine si nici in oras.Te-ai gandit ca poate era chiar langa tine dar cu skill de invizibil ? :>
ScarFaceRo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Te-ai gandit ca poate era chiar langa tine dar cu skill de invizibil ? :>Sincer nam vazut pana acuma vreun bot euro sa foloseasca skilu ala vreodata,daramite in oras,si app era chn.Silvestroy nu prea imi vine sa cred ca botii folosesc reverse scroll,desi premium folosesc.PS: am uitat sa spus din prima,era gold botter ,de ala asadafgd
TzuYoshi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Te-ai gandit ca poate era chiar langa tine dar cu skill de invizibil ? :>Si daca avea invisible, ce?Skillul se aplica doar cand ai cape sau esti la job. In rest, il vezi.
Mihai1993 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Si daca avea invisible, ce?Skillul se aplica doar cand ai cape sau esti la job. In rest, il vezi. facem pariu?:)
m4R10 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cel my frumos char dp eos omoara tot cei vine in mana si e p int ;) iHunter si _MegaBitt_ dp Eos ;) si avea shield decat +6 de sword nuj dar creca era +7 Crek facea iHunter numy ajea hai firar mata :comp1: si Megabitt :hair: oricum la sf crek ar fi trb sa faca ajea :hail: ave ave :hail: u are master ave ave :hail: :hail: ave tie :hail: PFFFFF esti praf baiatule. Nu sti sa joci SRO. tu nu ai vazut k el era lvl cel mai mare acolo inafara de iHunter care e euro si fara ceva buffuri nu prea face nik..... Asa ma duc si eu intr-un event unde toti sunt cu minim 5 lvl mai mici k mine sa vezi akolo.
HellCritical Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 PFFFFF esti praf baiatule. Nu sti sa joci SRO. tu nu ai vazut k el era lvl cel mai mare acolo inafara de iHunter care e euro si fara ceva buffuri nu prea face nik..... Asa ma duc si eu intr-un event unde toti sunt cu minim 5 lvl mai mici k mine sa vezi akolo.Luati-l mai usor pe baiat... Ce sa-i faci daca asa stie el ca se procedeaza... :)) Cred ca asa face si el la PVP... :)) Omoara pe unu cu 20 level mai mic si incepe sa tipe de fericire prin casa...Blink daca bagi si tu id azi sa-mi dai script pt wing tribe e bine...
BijuuMode Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cel my frumos char dp eos omoara tot cei vine in mana si e p int ;) iHunter si _MegaBitt_ dp Eos ;) si avea shield decat +6 de sword nuj dar creca era +7 Crek facea iHunter numy ajea hai firar mata :comp1: si Megabitt :hair: oricum la sf crek ar fi trb sa faca ajea :hail: ave ave :hail: u are master ave ave :hail: :hail: ave tie :hail: pe asta il fac din 2 skile numai cu Flay dragon bless si Flay dragon Slash asa fac u nukari de 100ff sau doar cu slash depinde daca dau crt (2 skile fara snu shild ) daca is da snou shild dau la el pana se termina snou shildu si il omor... macar de puneai un video cu el batanduse cu 4-5 de 100 de o data asa cu playeri de 85+ paff iti fac video cand ma bat cu 50 de o data si zic yeeeeeeeeeeeeeee is tare am batut 50 playeri de 85+ .....
DaddyYankee Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 pe asta il fac din 2 skile numai cu Flay dragon bless si Flay dragon Slash asa fac u nukari de 100ff sau doar cu slash depinde daca dau crt (2 skile fara snu shild ) daca is da snou shild dau la el pana se termina snou shildu si il omor... macar de puneai un video cu el batanduse cu 4-5 de 100 de o data asa cu playeri de 85+ paff iti fac video cand ma bat cu 50 de o data si zic yeeeeeeeeeeeeeee is tare am batut 50 playeri de 85+ .....Vai azi tocmai am batut vreo 100 de goldboti in jg... pacat ca nu am facut film sa ma 'laud' un pic =)) :))Oricum ma.. lasati omul sa se bucure, poate nu il suporta pe iHunter si deaia a postat filmul respectiv ( il inteleg daca nu il suporta pe iHunter =)) ).
silvestroy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Si daca avea invisible, ce?Skillul se aplica doar cand ai cape sau esti la job. In rest, il vezi.Pai daca ai media pk editat da il vezi #-o ,il vezi oricand, singura metoda sa vezi un player sub stat invisible sau stealth ,ori sa fii in party cu el,atunci vezi si charul,in academy il vezi doar unde e pe harta, sau sa folosesti skill,pots :) :beer:
Kiidu Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ce ziceti fac 450k+ sp daca merg cu gap 2 sau 3 acum am 93 si mastery 91 sp 190k
silvestroy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ce ziceti fac 450k+ sp daca merg cu gap 2 sau 3 acum am 93 si mastery 91 sp 190kPai pana la ce lvl vrei sa faci sp-urile alea?100?Edit:Cica de la 93 la 100 cu gap 3 faci 203,749 SP insa ma cam indoiesc de calculatorul asta de la nivlam...nu stiu de ce ..look yourself http://nivlam.rev6.com/ :)
Al3xe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ma poate ajuta cineva cu niste logouri de guilda fromoase?
TzuYoshi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ma poate ajuta cineva cu niste logouri de guilda fromoase?Da. Google.
koila Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 pot posta aici pentru sell account ???poti daca vrei, dar Forbitten iti va atrage atentia.dute la vanzari\cumparari.
BijuuMode Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ma poate ajuta cineva cu niste logouri de guilda fromoase?http://silkroadaddiction.com/emblems.php poftim
Al3xe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://silkroadaddiction.com/emblems.php poftimmc frumos
gheobuff Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 am si eu o probleme.... sunt pe 2 chare si pe unu din ele vreau sa bag sroking am intrat in sroking am scris id si pw si nu se logeaza si nu pot intra de 2 ori in sroking :( help pls
Al3xe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [10:00:01] BeakYung The White Viper spawned[10:00:59] Lunita killed BeakYung The White Viper58 de secunde? :o ,o fi bug
gheobuff Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :o aproape toate srv populate.... :D wow :D:D:D tot asa :))
m4R10 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :o aproape toate srv populate.... :D wow :D:D:D tot asa :))mda, da tot nu pot sa ma loghez, ce prostie
Random Hero Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 am si eu o probleme.... sunt pe 2 chare si pe unu din ele vreau sa bag sroking am intrat in sroking am scris id si pw si nu se logeaza si nu pot intra de 2 ori in sroking :( help plsNu trebuie cumva sa dai la optiunea de Inject Game? [Downloadeaza si ultima versiune]mda, da tot nu pot sa ma loghez, ce prostieNici eu nu pot sa ma loghez, weird game :blink:
sweet_boy_eu Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) am o problema cu sb*t :| dupa ce dau start client imi da eroarea asta http://img200.imageshack.us/i/65072541.png/ :-?? ce sa fac? stie cineva cum pot rezolva problemaaaaaA? NEED HELP FASTTTTT :pray: EDIT: eroarea asta o iau si cand intru cu clientul normal Edited August 28, 2009 by sweet_boy_eu
Al3xe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nu stiu cum voi nu intrati,eu am intrat mai devreme foarte usor 11:41:32] * Cannot connect due to server traffic (1)[11:41:55] * You are now successfully logged in!