BeautifulMind Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Aveti careva un keypresser care sa lucreze si cand jocul este minimaze ?:DAdica vreau sa stau afk la un film ceva , si el sa dea group healing.#rezolvat :D
koila Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) @koila unde ai vazut tu boti postati la a treia penalizare?Trebuie sa treaca o saptamana sa ii treaca pe astia de la prima la a doua si dupaia 2 saptamani sa ii treaca la permanent....n-are cum sa-i puna direct pe permanent...cand am dat pe lista de 3st erau acolo postati cativaEdit : era bug de la site Edited August 27, 2009 by koila
AHIL3 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cel my frumos char dp eos omoara tot cei vine in mana si e p int ;) iHunter si _MegaBitt_ dp Eos ;) si avea shield decat +6 de sword nuj dar creca era +7 Crek facea iHunter numy ajea hai firar mata :comp1: si Megabitt :hair: oricum la sf crek ar fi trb sa faca ajea :hail: ave ave :hail: u are master ave ave :hail: :hail: ave tie :hail:
Random Hero Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Weird: si azi si ieri mi-am pus 3 caractere sa se conecteze (cel principal si doi stalleri). In ambele ocazii stallerii au intrat inaintea celui principal, desi acesta era primul setat... Si mai dureaza o ora sa intre si asta 8-|
AlexMihail93 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Something interesting : 1.Caracterele postate de joymax nu exista pe rev62.Exista o posibilitate ca ingame-name-urile postate sa fie inventate de acceasi firma ( ce-a dea doua posibilitate explica serverele crowded) Deci , e criza si joymax incearca sa impace si capra si varza ,sa vedem cat ne-or mintii cu atata nerusinare
koila Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Something interesting : 1.Caracterele postate de joymax nu exista pe rev62.Exista o posibilitate ca ingame-name-urile postate sa fie inventate de acceasi firma ( ce-a dea doua posibilitate explica serverele crowded) Deci , e criza si joymax incearca sa impace si capra si varza ,sa vedem cat ne-or mintii cu atata nerusinaresa mai zis ca ceea ce e postat acolo sunt numele de la conturi nu de la caractere, de aceea sunt si cenzurate ultimele 3 litere
Al3xe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cel my frumos char dp eos omoara tot cei vine in mana si e p int ;) iHunter si _MegaBitt_ dp Eos ;) si avea shield decat +6 de sword nuj dar creca era +7 Crek facea iHunter numy ajea hai firar mata :comp1: si Megabitt :hair: oricum la sf crek ar fi trb sa faca ajea :hail: ave ave :hail: u are master ave ave :hail: :hail: ave tie :hail: as fi vrut sa te vad pe tine cu arcasul ala al tau contra lui,nu poti compara un wizz 80 cu gap 9 contra unui nuker de 100 FF
HellCritical Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Stie cineva un loc liber la Wing Tribe?! :(( O sa termin quest cu Niya Generals si ma duc sa fac Great texture si Sayun's request 1! Dupaia Jangan Cave Here I Come :)) :tiphat:
Random Hero Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Stie cineva un loc liber la Wing Tribe?! :(( O sa termin quest cu Niya Generals si ma duc sa fac Great texture si Sayun's request 1! Dupaia Jangan Cave Here I Come :)) :tiphat:Cand am stat la Wing Tribe am stat pe Tail Peak - cel putin la mine pe server a fost intotdeauna liber
Dr4q_Sti3 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://www.rev6.com/player/Eos/FyUoCuK.html setul lui iteme de 100 + iHunter e noob set +3 +4 :)) tot vorbeam de noobi
Mihai1993 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cel my frumos char dp eos omoara tot cei vine in mana si e p int iHunter si _MegaBitt_ dp Eos ;) si avea shield decat +6 de sword nuj dar creca era +7 Crek facea iHunter numy ajea hai firar mata :comp1: si Megabitt oricum la sf crek ar fi trb sa faca ajea :hail: ave ave :hail: u are master ave ave :hail: :hail: ave tie :hail: bat o dubitza ca el hai ca ma apuc sa fac pvp movie dupa medusa sa vezi the power wizzard vs int chinez lvl 100 joc cu LT.. 2 hituri cu snow shield de 60%
BL1nK Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Stie cineva un loc liber la Wing Tribe?! :(( O sa termin quest cu Niya Generals si ma duc sa fac Great texture si Sayun's request 1! Dupaia Jangan Cave Here I Come :)) :tiphat:daca ai sbot si vrei loc bun la wing trib iti dau eu un script, doar sa-mi dai un msg cu id tau de mess :)
DaddyYankee Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 @Mihai1993 asteptam filmul :D @HellCritical: poti incerca in Eye peak, cel putin pe Sparta acolo e spawn bun. A vazut cineva eventul ? :D Ce parere aveti de el?
Alex92 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 wow smecher,au dat warn la toti botterii ieri,azi au dat numai la 2..aia care le-au scapat ieri.Fiti fericiti,serverele sunt easy acum!Un kkt :)) :>
koila Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) @Mihai1993 asteptam filmul :D @HellCritical: poti incerca in Eye peak, cel putin pe Sparta acolo e spawn bun. A vazut cineva eventul ? :D Ce parere aveti de el? eu da pe ECSRO :D sunt super artificiile alea.. is de 3 sau 4 tipuri sau chiar mai multe nu stiu sigur, doar cu zoom hack poti sa te bucuri de ele la maxim hehe 3 devil spirit [pe goldbot ] si toate female :x din 50 de cutii, la ultimul event tot pe acelasi char am luat devil spirit Edited August 27, 2009 by koila
silvestroy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 eu da pe ECSRO :D sunt super artificiile alea.. is de 3 sau 4 tipuri sau chiar mai multe nu stiu sigur, doar cu zoom hack poti sa te bucuri de ele la maxim hehe 3 devil spirit [pe goldbot ] si toate female :x din 50 de cutii, la ultimul event tot pe acelasi char am luat devil spirit Si cum e cu devil spirit castigat la event?Stiu ca iti da mai putin hp si mp,parca 5% doar,iar cand e activat speed si dmg increase tot 5%.Sau ma insel :)?Ah si cat dureaza ?
koila Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Si cum e cu devil spirit castigat la event?Stiu ca iti da mai putin hp si mp,parca 5% doar,iar cand e activat speed si dmg increase tot 5%.Sau ma insel :)?Ah si cat dureaza ?7zile dureaza si parca e ceva de genul 15% am luat Disconnect si nu mam uitat prea atent.
djcris Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 A vazut cineva eventul ? :D Ce parere aveti de el? E super eventul .... oare la noi cand se va baga ?
ScarFaceRo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Am si eu o nelamurire,se poate ca un botter,de ex el sa fie prin Karakoram sau prin Taklamakan ori nu stiu pe unde ,oricum ar fi ,sa fie departe de oras si sa poata sa-ti dea party(u fiind in oras)?Abia intrasem in joc si mia si dat unu party si nu era langa mine si nici in oras.
silvestroy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Am si eu o nelamurire,se poate ca un botter,de ex el sa fie prin Karakoram sau prin Taklamakan ori nu stiu pe unde ,oricum ar fi ,sa fie departe de oras si sa poata sa-ti dea party(u fiind in oras)?Abia intrasem in joc si mia si dat unu party si nu era langa mine si nici in oras.Maybe he used reverse scroll :)?
Florin_LOVE Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 din cat in cat timp se deschide alibaba event?
cri2032 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 am 2 delamuriri dr4q a sps ca are ala set +3 , +4 nu vad eu bine... ca eu vad +7 arme si set +5 tot [ nu vreau sa incep un scandal ]si devil spirit de la event tine 7 zile , ei spun ca e mai prost ca ala normal .... abilitatile sunt acelasi , eu inca nu am aflat ce e diferit desi am ambele tipuri :)EDIT: Florin din cate am intels in fiecare ora 40 min
silvestroy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 am 2 delamuriri dr4q a sps ca are ala set +3 , +4 nu vad eu bine... ca eu vad +7 arme si set +5 tot [ nu vreau sa incep un scandal ]si devil spirit de la event tine 7 zile , ei spun ca e mai prost ca ala normal .... abilitatile sunt acelasi , eu inca nu am aflat ce e diferit desi am ambele tipuri :)EDIT: Florin din cate am intels in fiecare ora 40 minAcum ceva timp, au anuntat ei odata ca va putea pica devil spirit din box,la halloween event parca,si ca era mai slab decat cel normal,cu stats doar 5% increase.Acum daca tu ai amandoua si is la fel ,iti dau dreptate :tiphat:
alexscugy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 looool baga pe KSRO 11 degree ,oras now si dungeon nou. http://www.youtube.com/watch?v=i0fkGuf2hqc...feature=channelarmurile nu par deosebite dar armele arata misto
BijuuMode Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 am 2 delamuriri dr4q a sps ca are ala set +3 , +4 nu vad eu bine... ca eu vad +7 arme si set +5 tot [ nu vreau sa incep un scandal ]si devil spirit de la event tine 7 zile , ei spun ca e mai prost ca ala normal .... abilitatile sunt acelasi , eu inca nu am aflat ce e diferit desi am ambele tipuri :)EDIT: Florin din cate am intels in fiecare ora 40 minde4q se referea la iHunter nu la ala :)