Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai si cum naiba sa fac? ca la un moment dat am sa am bow pe la lvl 60 si blade la fel.... sp n-am .. sunt full farm bow 100 fire 100 light 78 si ice 20.

sa farmez 1mill sp numai pt blader si dupa sa scot bow....

uhh din cate stiu de la Sleya [el sa trecut de la Blade la arc] a dat delvl pana la jumate si stiu ca batea cu low lvl skils ceva de genul poate intra si citeste postul tau si iti va da el un raspuns 100% corect dar pentru moment sa ai mai multe masters da jos si cold-ul

Posted

sa dau de lvl de la 100... pff...cred ca imi caut arc mai bun si incep sa-mi fac setul si ma obisnuiesc asa... :))

p.s. cand m-am apucat eu de csro nu erau euro chars, deci nu era nevoie de blader sa omoare warrior cleric :). asa , eu fiind pe arc.. mi-o cam iau .

Posted

de 2 ori pe zi... in fiecare zi ...

Deci pe CSRO il omoara de 2 ori pe luna in medie .... si la ei apare de 14 ori mai des ca la noi.....

Inseamna ca noua ne trebuie in medie 7 luni sa il vedem mort o data ..... :blink:

Posted

Pff... cata organizare trebuie ca sa vorbesti pe skype... eu cand l-am luat pe shaitan ultima data vorbeam cu droll pe skype... cred ca de aia l-am omorat :D

Mai bine taci. >.<

Posted

:right:

18 party-uri si 1 ora si ceva [ce zice el din descriere]

1.that is Jsro baby....cei de acolo chiar stiu sa joace nu ca noi ;) pune unul de pe jsro cu un set +5 si o glavie decenta vs un wizz sau warrior full sun de pe isro....fac pariu ca glavierul bate :)) baietii aia stiu sa isi foloseasca charurile la max capacity ;)

2.18 party-uri...dar ce party-uri...toti lvl 100 FF si care stiu sa joace nu lvl 80-100 din care 80% sa fie bunch of retards

pai si cum naiba sa fac? ca la un moment dat am sa am bow pe la lvl 60 si blade la fel.... sp n-am .. sunt full farm bow 100 fire 100 light 78 si ice 20.

sa farmez 1mill sp numai pt blader si dupa sa scot bow....

daca vrei sa te faci blader..fa asa...in primul rand...farmeaza cu bow...cu blader sux....apoi scoti ice...20 lvls...bagi bicheon lvl 20....scoti light 8 lvls ...o sa ai bicheon lvl 30...cu cele 2 mastery de care ai uitat sa mentionezi sau ai gresit undeva :)si daca o sa farmezi cu gap 9....o sa ai fire/pacheon lvl 91 adica inca 18 mastery libere...asta inseamna bicheon lvl 48...apoi incepi sa scoti de la pacheon...cand o sa ai pacheon lvl 71 ...bicheon o sa fie deja 68...apoi cand lvl la bicheon e mai mare ca la pacheon incepi sa bati cu blade :) si continui sa scoti de la pacheon....cand ajungi cu el la 0....adaugi fire+light+ice

Sper ca ai inteles...anyways....eu la 8D am fost arcas...la 9D m-am mutat pe blade si la 10D m-am mutat pe arc :P

si sincer sa fiu sunt destul de mandru de charul meu...me vs blader=pot war....nukers=no problem....glaviers=my favorite toys :P....euros=depinde cat de bine stiu sa joace :P

Posted

1.that is Jsro baby....cei de acolo chiar stiu sa joace nu ca noi ;) pune unul de pe jsro cu un set +5 si o glavie decenta vs un wizz sau warrior full sun de pe isro....fac pariu ca glavierul bate :)) baietii aia stiu sa isi foloseasca charurile la max capacity ;)

2.18 party-uri...dar ce party-uri...toti lvl 100 FF si care stiu sa joace nu lvl 80-100 din care 80% sa fie bunch of retards

Dude, you never go to sleep? oO :lol:

Posted

Dude, you never go to sleep? oO :lol:

:)) deabia am ajuns acasa :P acum ma pun sa dorm..am fost pe afara cu o fata ....am numarat stelele :whistle: :bananadance2: :>

anyways.....noapte buna :P sau buna dimineata pentru voi :) ...sper ca am fost de folos mai sus...chiar daca renunt la sro o sa postez in continuare aici si o sa ajut cu sfaturi ...spor la lvl si drops :tiphat:

BTW imi sta si "mie" bine? :>

http://img507.imageshack.us/i/sro2009082623063353.jpg/

Posted

oarecum , si sunt cu *** deoarece sunt postate conturile desi is doar 3805 de conturi de pe 36 servere [sau cate or fi] ieri am vazut 8 servere populate la ora 7 dimineata si oricum aceasi lista cred ca va ramane pana la a 3 a avertizare.

Au zis ca o sa posteze conturi noi in fiecare zi.Deci sa vedem ce fac si azi daca tot aia mai raman sau mai adauga.

Posted

Au zis ca o sa posteze conturi noi in fiecare zi.Deci sa vedem ce fac si azi daca tot aia mai raman sau mai adauga.

mie nu imi pare rau ca imi da ban 1 sapt sau cate or da ei, dar o sa fie naspa daca o fac pe ala mare si cand o avea si premium plus

and lol astia chiar o fac, si acum sunt si la a3a penalizare postate conturi, multe sunt de gold boti sau de stalleri

Posted

am venit si eu din vacantza :)

din cate am vzt s-au postat poze da nu stiam daca este 11 dg :)

Arbeitsamt joaka cu mine pe server si este ZA BEST UNIQ KILLER :gun: si este din rusia :)

El a fost destul de destept sa pun pe youtube :))

App eu tocmai am venit din TURCIA , any1 know : YOUTUBE ESTE INTERZIS =)) =))

lol

acele poze sunt luate de pe site-ul oficial ksro si updateul va avea loc pe 2 sep 2009, ala e doar un colaj

oricum cel mai mult imi place Bladeul arata ca un satar :))

Posted

@koila unde ai vazut tu boti postati la a treia penalizare?Trebuie sa treaca o saptamana sa ii treaca pe astia de la prima la a doua si dupaia 2 saptamani sa ii treaca la permanent....n-are cum sa-i puna direct pe permanent...

Posted

Whatever, e facuta si cea de azi, daca puneti acolo in data de 27 apare, am pus eu link-ul gresit, srry :)

@serginio_aschi: vezi ca daca dai pe link-ul tau tot cea din 26 apare... ;)

Posted

Da si in data de 27 sunt 2 conturi banate :yupee: :gunsfire:

Apropo in legatura cu eventul cu alibaba.Eu nu cred ca cel care are cele mai multe seal of ali baba va lua ceva.Cred ca vor fi adunate toate si va fi o tragere la sorti.De aceea zic ca cu cat ai mai multe sealuri cu atat ai mai multe sanse.pt ca daca ai 2 in concurs ai mai multe sanse decat cu 1.Parerea mea....

:-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...