Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Scuza'ma sobizzare esti in clasa a 7 a deja si nu ai invatat sa scrii ?

Pacat pshycho :)) poate ar fi iesit ceva , dar tipic romanilor :))

Maine cred ca serverele vor fi full la loc..

eu unul as vrea sa invat... sa ajung ceva in viata

pentru ce sa chiulesc de la ore pentru a juca silkroad?

mai mult... trec a 9a... alti profesori cu care trebuie sa ma adaptez deci nu o sa imi fie usor

poate tu esti un geniu si nu mai trebuie sa te duci la ore...

da... cred si eu ca ar fi iesit ceva... dar asta acu 2 luni

eu in timpul scolii stau max 30 de minute in silk restu bot non stop

Posted

eu unul as vrea sa invat... sa ajung ceva in viata

pentru ce sa chiulesc de la ore pentru a juca silkroad?

mai mult... trec a 9a... alti profesori cu care trebuie sa ma adaptez deci nu o sa imi fie usor

poate tu esti un geniu si nu mai trebuie sa te duci la ore...

da... cred si eu ca ar fi iesit ceva... dar asta acu 2 luni

eu in timpul scolii stau max 30 de minute in silk restu bot non stop

Si eu trec in a noua si cand va incepe scoala va fi bye bye rock :banghead::banghead: Ora lor stupida...Si acum mi-am stricat si staff-ul :crybaby: :crybaby: So no chance at rock anyway....

Posted

Ps: Ma creste unu d 92 :bananadance2: desta fac asa multe.

Si eu trec in a noua si cand va incepe scoala va fi bye bye rock :banghead::banghead: Ora lor stupida...Si acum mi-am stricat si staff-ul :crybaby: :crybaby: So no chance at rock anyway....

Mai stai putin ca e la ora silkului si asta nu e aceias cu a noastra , deci pote sa fie mai devreme sau mai tarziu.

Posted

serverul nou...count me out... :) as fi venit cu placere....dar din pacate sro nu mai ma atrage.... lvl 99 si 83% pe bower...3 days prem left....dupa nu mai ma loghez....sper sa fac 100 :) vand toate itemele....astept sa se termine si prem de pe wizz...si dupa nu o sa mai am nici un motiv si nici o sansa sa ma loghez in sro cu traficul asta :P

Posted

Ps: Ma creste unu d 92 :bananadance2: desta fac asa multe.

Mai stai putin ca e la ora silkului si asta nu e aceias cu a noastra , deci pote sa fie mai devreme sau mai tarziu.

si rock apare la ora 18:00 ora silkului(cand s-a terminat inspectia de azi) deci aia e la 12 la noi...avand in vedere ca nu ma duc de dupamasa la scoala...bye bye rock :error:

EDIT: Sleya nu vi la mn pe server sa-mi faci un +7 ca mi-am stricat +5-ul :((?

Posted

joaca p pacific . . . dak te-ai plictisit p isro . . . joaca p ecsro . . . s-a bagat 100 k joc si yo si joaca inca un prieten d al meu . . . ce zici ? joci?

Posted

joaca p pacific . . . dak te-ai plictisit p isro . . . joaca p ecsro . . . s-a bagat 100 k joc si yo si joaca inca un prieten d al meu . . . ce zici ? joci?

si ce ecsro nu e tot silkroad? + are 99 pe isro tu crezi ca este cineva prost sa incepa de la 0 pe exp 20X poate fi si 50X la 99 nu conteaza

Posted

eu m-am plictisit de joc in sine :) daca ma las de sro nu mai ma apuc de nici un mmo :)

de ce as vrea sa joc pe ecsro?e o porcarie anyways...am aproape lvl 100....FF set +6 arc +8....ce rost ar avea sa ma mut pe alt server sau sro sa o iau de la 0? :banghead: :crazy:

@serginio...depinde de noroc....900 mil wasted....9 immortals...si nu am reusit sa fac un staff +7....se pare ca m-a cam parasit norocul :(

Posted

si rock apare la ora 18:00 ora silkului(cand s-a terminat inspectia de azi) deci aia e la 12 la noi...avand in vedere ca nu ma duc de dupamasa la scoala...bye bye rock :error:

EDIT: Sleya nu vi la mn pe server sa-mi faci un +7 ca mi-am stricat +5-ul :((?

Aaaa ok :P

Posted

serverul nou...count me out... :) as fi venit cu placere....dar din pacate sro nu mai ma atrage.... lvl 99 si 83% pe bower...3 days prem left....dupa nu mai ma loghez....sper sa fac 100 :) vand toate itemele....astept sa se termine si prem de pe wizz...si dupa nu o sa mai am nici un motiv si nici o sansa sa ma loghez in sro cu traficul asta :P

:| la lvl 100 si renunti :|

Posted

bagamis ceva sa imi bag in natia lor de orezari.... dc cu 2 ore iniante de roc si mia prind eu loc abia dupa ce pleaca roc:(((((((((

EDIT: am vaga impresie ca odata cu alexandria nu o sa bag o noua rase...

de ce? ... pt ca in alexandria or sa fie mobi de 11 dg pt a dropa iteme si nu vad unde ar fi orasul de inceput adik cu mobi pana in lv 20 cum este si la chinezi si la europeni... si nici pe situ de la ksro nu ar da de inteles k este adaugata vro rasa noua :-?

Posted

:angry1:

GATE OF ROC RULER IS NOW OPENED :>

Sariti pe el baieti !!!

sariti pe masa k mi-a dat client les imdediat ce m-am teleportat ..... orezari tampiti si idioti :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: :angry1:

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

apoi bufff clienless:((((((

Posted

Un prieten,cand a vrut sa intre la roc ,ia aparut asta

Either , wearing Job suit , missing Key of bloodine or not met the require level.

stie cineva de ce?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...