Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

unde ai vazut ca apare miercuri :blink: :wacko: :blink:

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, weekly server inspection of all servers has been completed.

Game Inspection Completed : Aug 25th, 2009 18:00 Silkroad Standard Time

[Patch]

Game

- Legend IV Plus has been updated Bird Roc, new weapon effect, new set item, Jewerly box event

- Inventory Expansion Item(premium item) has been added

- Ali Baba and the Forty Thieves Event has been applied

- Monster Bird Roc will appear every Wednesday 18:00~22:00 Silkroad Standard time

- Gate of ruler needs the Key of Bloodline to open, and You can obtain the Key of Bloodline from new Quest

Web

- Forum modification has been applied

- SRO hounors section has been added

- In forum, new article has been restricted on number of letters and frequency

Dupa cum puteti vedea tine si 4 ore, nu doar 2. Doua ore tine doar pe kSro care se pare au doar 'jumatate' de Roc (dmg, hp si tot are jumate cat are al nostru). Poate si din cauza asta Joymax ne-a dat 4 ore la dispozitie ca sa il omoram.

@salam: Nu, cel putin eu nu am lag.

Posted

ma intreb in cat timp o sa moara roc... o sa durez zile....:-?

90%... sper sa fac lvl maine dimineatza sa pun +7.... o sa arate bestial in albastru

tu unde erai cand se vrobea ca dupa 2 ore dispare "isi ia zboru"

Posted

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, weekly server inspection of all servers has been completed.

Game Inspection Completed : Aug 25th, 2009 18:00 Silkroad Standard Time

[Patch]

Game

- Legend IV Plus has been updated Bird Roc, new weapon effect, new set item, Jewerly box event

- Inventory Expansion Item(premium item) has been added

- Ali Baba and the Forty Thieves Event has been applied

- Monster Bird Roc will appear every Wednesday 18:00~22:00 Silkroad Standard time

- Gate of ruler needs the Key of Bloodline to open, and You can obtain the Key of Bloodline from new Quest

Web

- Forum modification has been applied

- SRO hounors section has been added

- In forum, new article has been restricted on number of letters and frequency

Dupa cum puteti vedea tine si 4 ore, nu doar 2. Doua ore tine doar pe kSro care se pare au doar 'jumatate' de Roc (dmg, hp si tot are jumate cat are al nostru). Poate si din cauza asta Joymax ne-a dat 4 ore la dispozitie ca sa il omoram.

@salam: Nu, cel putin eu nu am lag.

hmm 4 ore open:))) moare de 2 ori pe servar la mine...medusa dk mai rezista 10 minute este bine deci o sa moara maine roc 100% dk nu miane miercurea viitoare pana isi dau seama baietii cum sta treaba este mort:))

Posted

cate cutii(jewel box) trebe sa fac sa-mi dea devin spirit ca am 30 si ceva d cutii.

si d la event(ali baba) am strat 90 d protecter's seal :> :> :>

dak le duc la so-ka ce-mi da? :D :D :D

kre joci p apollo?

Posted

cate cutii(jewel box) trebe sa fac sa-mi dea devin spirit ca am 30 si ceva d cutii.

Nu e in functie de cate cutii ai, e in functie de noroc.

@ciupilan: Nu poti fi sigur, poate nu au facut toti questul cu Roc, poate nu au toti timp sa vina la 12, se va lua d/c foarte mult (99% pentru ca si medusa cand a aparut prima data luai d/c foarte mult).

Posted

Nu e in functie de cate cutii ai, e in functie de noroc.

@ciupilan: Nu poti fi sigur, poate nu au facut toti questul cu Roc, poate nu au toti timp sa vina la 12, se va lua d/c foarte mult (99% pentru ca si medusa cand a aparut prima data luai d/c foarte mult). Plus ca ai zis ca medusa traieste 10 minute, ok, medusa are 1 milion viata da? 4 ore = 240 min : 10 = 24 * 1 mil = 24 mil. Cam atat o sa ia serverul tau din Hp-ul lui Roc in 4 ore :D. Sunt curios pe cate servere o sa moara Roc maine, daca o sa moara..

=)) =)) =)) =)) sigur nu imi da k is lvl mik . . . da dak imi pica dau ParTy

si cu alea d la ali baba ce imi da la schimb? bani . iteme . sos . sun . stone

Posted

dar sa nu uitam ca la medusa nu da sumon la mobi da ? iar roc ( roc are hp a 10 medusa parca ) da sumon si la alti mobi + alti mini unique .... ar muri in 2-3 ore dar cu sumon de mobi la care dai ca la fasole .... slabe sanse dar ori ce e posibil :)

Posted

salut baieti , ma ajuta si pe mine cineva daca ma apuc si eu de silkroad ? ma refer cu ceva plwl , sau cu un wizard mai maricel ca sa imi pot face plwl !

mersi

Posted

hmm ... deci citind ultimele 3 pagini scrise .... am constatat ca nimeni nu a gasit bug-ul la acel Mob "special" de la Ali Baba ..... si anume ca Black Hawk sau Lightling Hawk de la arcasi dau 1 hit la mobul de event xD .....

asa ca ..... bafta la arcasi ^^

Posted

WTS chest,legs,hands,shoulders,foot garment last set +6....ring CH 98+6,necklace CH96+7,bow 98+8 pe rome.....WTS wizz 76 FF....850 k sp ramase pe rome...pm me

BTW...the new gay look of +8 weapons

http://img141.imageshack.us/i/sro2009082522180951.jpg/

Posted

kre joci p apollo?

M-am chinuit in event intreg cu 4 caractere la botting 24/7 ca sa iau devil spirit.. si abia am luat pe unul... deci mult succes! :))

Posted

ceea ce vreau eu sa stiu e cand se face extragerea aia ca daca te duci la so ok si dai 1 guar seal si 39 prot seal iti o chestie care se blocheaza in inventoriu deci daca fac vreo 10 nu o sa mai am loc de pots

Posted

Gata baietii cu noul server ?:)))

noul server ar fi mers in iulie...

acuma eu in 3 sapt incep scoala deci nu rezolvam nimic...ca nu cred ca sunt singurul care inca e la scoala/liceu

deci pe mn nu ma lasa timpu sa joc

Posted

am inteles k te-ai chinuit . . . da ce iei pana la urma la event la ali baba?

roc nu are hp cat magyan giant lvl 140? sau cat tg + ivy + uruchi + cerbus + isy + lord + shaitan?

sau cat medusa + 10 shaitan :D :)) le conbinam medusa + 15 tg sau 20 isy + 20 ivy =))

"noul server ar fi mers in iulie...

acuma eu in 3 sapt incep scoala deci nu rezolvam nimic...ca nu cred ca sunt singurul care inca e la scoala/liceu

deci pe mn nu ma lasa timpu sa joc"

da yo . . . is cls a 7 a (trec anu asta) si dau examen nu mai dau teza unique . . . da intr-un fel ii bn k dak ai medii generale mici pt un liceu la kre vrei sa intri . . . invezi de rupi la examene si intri la ce liceu vrei tu

:tiphat: :tiphat: :tiphat:

Posted

am inteles k te-ai chinuit . . . da ce iei pana la urma la event la ali baba?

roc nu are hp cat magyan giant lvl 140? sau cat tg + ivy + uruchi + cerbus + isy + lord + shaitan?

sau cat medusa + 10 shaitan :D :)) le conbinam medusa + 15 tg sau 20 isy + 20 ivy =))

"noul server ar fi mers in iulie...

deci pe mn nu ma lasa timpu sa joc"

da yo . . . is cls a 7 a (trec anu asta) si dau examen nu mai dau teza unique . . . da intr-un fel ii bn k dak ai medii generale mici pt un liceu la kre vrei sa intri . . . invezi de rupi la examene si intri la ce liceu vrei tu

:tiphat: :tiphat: :tiphat:

Inca nu te apropii de HP-ul lui roc prin combinatiile alea: mai adauga pana ajungi la 1,4bil HP :D

Posted

pai dak ii 2.0 bil -> [ca la mate] (tg+ivy+uruchi+cerbus+isy+lord+shaitan) x100 + (medusa x2)

:> :> :> :> :> :>

te-ai gandit mult? 8-|

Posted

Pentru cei care inca nu s-au lamurit cum sta treaba cu questul de la rock: Aruncati o privire Aici!.

La mobii de la event poti sa ii ataci si normal fara skiluri ca tot atat ii lovesti.(respectiv 1)

Acele seal of ali baba trebuie pastrate pana se termina eventul(atunci va fi extragerea cu sun,som,etc)

Devil spirit a primit o persoana din uniune si este activ 7 zile.

Si (s-a clarificat mai sus dar mai spun odata) puteti lua questul cu rock de cate ori vreti pentru a aduna papusi si pentru a va face key pt ca din cate am inteles se poate intra doar o data la rock cu o cheie.

:tiphat:

Posted

ceea ce vreau eu sa stiu e cand se face extragerea aia ca daca te duci la so ok si dai 1 guar seal si 39 prot seal iti o chestie care se blocheaza in inventoriu deci daca fac vreo 10 nu o sa mai am loc de pots

tine pana pe 15 sept... dar stii ca poti sa vinzi alibaba alea

cu ctrl+click stanga pe alibaba;)

Posted

ce am scris gresit ? :violent: :violent: :violent:

"tine pana pe 15 sept... dar stii ca poti sa vinzi alibaba alea

cu ctrl+click stanga pe alibaba;)"

dak strang destea pana la 15 sep? iau ceva misto? un sos sun ceva . . . ceva special :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...