m4R10 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a facut pana akum cineva questul sa imi eplixce si mie kum trebuie facut :D
ciupilan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 woot cel mai naspa sistem de quest acum pentru Roc treb sa refaci 3 questuri de 15 ori si la ultimul din ele e Omor ca trebuie sa omori toti monstri din roc aia din Yey peack si asa mai departeunde ai citit u ca trebuie facut de 15 ori? eu fac a 2-a oara la el :D
PsychoR0 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 @Lord_Bogdan ala cu inv expansion... da iti mai da inca o paginaam cumparat eu... si am 3 pagini ;)
DaddyYankee Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Vai, fiecare vine cu varianta lui despre questul cu Roc. Trebuie facute 3-4 questuri. Le luati din Wind Town toate. Urmati pasii si gata. Primiti o cheie de intrat la Roc si inca 3 iteme. Pentru a schimba itemele ce ti le da cu niste scrolluri (cred) trebuie sa aduni mai multe iteme de acelasi fel. Puteti vinde Key-ul daca vreti si puteti reface quest-ul de cate ori vreti, doar ca trebuie sa o luati de la inceput.
Al3xe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 E adevarat ca la jewel box poti primi si devil spirit?
ciupilan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Vai, fiecare vine cu varianta lui despre questul cu Roc. Trebuie facute 3-4 questuri. Le luati din Wind Town toate. Urmati pasii si gata. Primiti o cheie de intrat la Roc si inca 3 iteme. Pentru a schimba itemele ce ti le da cu niste scrolluri (cred) trebuie sa aduni mai multe iteme de acelasi fel. Puteti vinde Key-ul daca vreti si puteti reface quest-ul de cate ori vreti, doar ca trebuie sa o luati de la inceput.pai eu am facut seria aceea de 4 questuri... am primit key-u si ink 3 papusi... si cand am dat la npc-u acela am putu lua ink o data questu de la capat:| adik imi da alta cheie si dk e acele chei le pot vine?:| :whistle:
koila Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Vai, fiecare vine cu varianta lui despre questul cu Roc. Trebuie facute 3-4 questuri. Le luati din Wind Town toate. Urmati pasii si gata. Primiti o cheie de intrat la Roc si inca 3 iteme. Pentru a schimba itemele ce ti le da cu niste scrolluri (cred) trebuie sa aduni mai multe iteme de acelasi fel. Puteti vinde Key-ul daca vreti si puteti reface quest-ul de cate ori vreti, doar ca trebuie sa o luati de la inceput.eu lam refacut odata pentru ca imi intrase GT-ul
ciupilan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 eu lam refacut odata pentru ca imi intrase GT-ul ce iti intrase?:D app uite aici poza cu key-u si cu cele 3 iteme
koila Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ce iti intrase?:D app uite aici poza cu key-u si cu cele 3 iteme gt = golden tiket
andreyq123 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cine este pe iris si este dispus sa ma ajute contact :inf3rn,Sunt level 14 ...
BijuuMode Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 E adevarat ca la jewel box poti primi si devil spirit?da de 1 zi park
djcris Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Am primit "seal of AliBaba" .... ce sa fac cu acest seal ??? :dontknow:
Guest ValyEu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dmne ma dispera mobii astia de la event :angry1: ...pana le dau eu 11 nuke-uri sai omor... Pff :-jEdit: Sunt cu botu...
EvilToileT Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dai cu sabia simple atack...e mai usor sau dai combo ca oricum le dai numa 1 dmg nu trebuie nuke-uri
djcris Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oricum, joymaxul ne fura experienta din orele de ticket cu monstrii lor de rahat. De exemplu, daca pe un mob de levelul meu iau 15k - 16k experienta, pe unul din ala am luat 699. Si in plus nici nu pica din prima....trebuie sa ii dai vreo 7-8 hituri. Am reusit sa schimb la so-ok 40 de sealuri si mi-a dat "seal of AliBaba" si o bomboana pe bat #-o
BijuuMode Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mie mi a dat niste balonase :)) si 2 bomboane pe bat
DaddyYankee Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mie mi a dat niste balonase :)) si 2 bomboane pe batCata imaginatie au cei de la Joymax... bastonaste... imediat ne dau prezervative, tigari, bere si altele :|PS: Ati vazut ca Roc apare doar odata pe saptamana nu? :))
sweet_boy_eu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 merge sb*t...am o problema cu sb*t...cand incerc sa intru pe alt caracter imi da eroarea cu C10 ( sa nu ziceti k imi da eroare de la net pt ca netu merge foarte bine ) ce pot face sa rezolv problema????EDIT : asta imi spune 16:17:26] * Finished checking for updates![16:17:31] * Starting SRO Client![16:17:36] * Waiting for handle...[16:17:53] * Client polls serverlist[16:18:15] [LOGINERROR] C10 Error[16:18:15] * Autofixing configuration file. Please relogin.NEED HELP FAST @_@ :tiphat:nu ma ajuta nimeni?? :D
Lord_Bogdan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cata imaginatie au cei de la Joymax... bastonaste... imediat ne dau prezervative, tigari, bere si altele :|PS: Ati vazut ca Roc apare doar odata pe saptamana nu? :))serios? in ce zi si la ce ora.. ca parca vezi cai pe la 3-4 dimineata :)) cum patesc si americanii cu fw... e la 4-5 dimineata la el
AlexMihail93 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 doh ..another crap MADE IN KOREEA by Gaymax....incep sa urasc jocul asta...deja serverul este full..ppfff....nu-mi vine sa cred , cum au reusit astia de la gaymax sa ingroase atata obrazul...atata nesimtire , se prefac ca nu stiu de goldboti ..si noi , playerii care butam incepem sa ne temem , si app...eventu asta : pute( in engleza suna mai fain) , te apuci si omori mobi de lvl 1 , ca apoi sa-ti dea niste chestii . te plictisesti strangand la seal-uri , ca la sfarsit tot turcii sa primeasca sos,som,sun and BTW , si pe tsro au ajuns turcii si isi fac stalleri (cate 3-4) si gold farmeri , PS : Am devenit rasist : MOARTE TURCILOR !!!!! :angry1: :hair: :kar: :sef:
djcris Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 PS: Ati vazut ca Roc apare doar odata pe saptamana nu? :))Atunci e clar .... va trebui mult timp sa il vedem mort pe roc :-?
DaddyYankee Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Da, serios, Roc apare doar Miercuri la ora 12:00. Cand o sa incep scoala o sa-mi iau adio de la Roc pana la prima vacanta :comp1: @Colega (sweet_boy_eu): Reinstaleaza jocul si ia ultima versiune de bot de pe site. Alta idee nu am :)
BijuuMode Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Da, serios, Roc apare doar Miercuri la ora 12:00. Cand o sa incep scoala o sa-mi iau adio de la Roc pana la prima vacanta :comp1: unde ai vazut ca apare miercuri :blink: :wacko: :blink:
PsychoR0 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ma intreb in cat timp o sa moara roc... o sa durez zile....:-?90%... sper sa fac lvl maine dimineatza sa pun +7.... o sa arate bestial in albastru