Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

woot cel mai naspa sistem de quest acum pentru Roc treb sa refaci 3 questuri de 15 ori si la ultimul din ele e Omor ca trebuie sa omori toti monstri din roc aia din Yey peack si asa mai departe

unde ai citit u ca trebuie facut de 15 ori? eu fac a 2-a oara la el :D

Posted

Vai, fiecare vine cu varianta lui despre questul cu Roc. Trebuie facute 3-4 questuri. Le luati din Wind Town toate. Urmati pasii si gata. Primiti o cheie de intrat la Roc si inca 3 iteme. Pentru a schimba itemele ce ti le da cu niste scrolluri (cred) trebuie sa aduni mai multe iteme de acelasi fel. Puteti vinde Key-ul daca vreti si puteti reface quest-ul de cate ori vreti, doar ca trebuie sa o luati de la inceput.

Posted

Vai, fiecare vine cu varianta lui despre questul cu Roc. Trebuie facute 3-4 questuri. Le luati din Wind Town toate. Urmati pasii si gata. Primiti o cheie de intrat la Roc si inca 3 iteme. Pentru a schimba itemele ce ti le da cu niste scrolluri (cred) trebuie sa aduni mai multe iteme de acelasi fel. Puteti vinde Key-ul daca vreti si puteti reface quest-ul de cate ori vreti, doar ca trebuie sa o luati de la inceput.

pai eu am facut seria aceea de 4 questuri... am primit key-u si ink 3 papusi... si cand am dat la npc-u acela am putu lua ink o data questu de la capat:| adik imi da alta cheie si dk e acele chei le pot vine?:| :whistle:

Posted

eu lam refacut odata pentru ca imi intrase GT-ul

Guest ValyEu
Posted

dmne ma dispera mobii astia de la event :angry1: ...pana le dau eu 11 nuke-uri sai omor... Pff :-j

Edit: Sunt cu botu...

Posted

Oricum, joymaxul ne fura experienta din orele de ticket cu monstrii lor de rahat.

De exemplu, daca pe un mob de levelul meu iau 15k - 16k experienta, pe unul din ala am luat 699.

Si in plus nici nu pica din prima....trebuie sa ii dai vreo 7-8 hituri. :banghead:

Am reusit sa schimb la so-ok 40 de sealuri si mi-a dat "seal of AliBaba" si o bomboana pe bat #-o

Posted

mie mi a dat niste balonase :)) si 2 bomboane pe bat

Cata imaginatie au cei de la Joymax... bastonaste... imediat ne dau prezervative, tigari, bere si altele :|

PS: Ati vazut ca Roc apare doar odata pe saptamana nu? :))

Posted

merge sb*t...

am o problema cu sb*t...cand incerc sa intru pe alt caracter imi da eroarea cu C10 ( sa nu ziceti k imi da eroare de la net pt ca netu merge foarte bine ) ce pot face sa rezolv problema????

EDIT : asta imi spune 16:17:26] * Finished checking for updates!

[16:17:31] * Starting SRO Client!

[16:17:36] * Waiting for handle...

[16:17:53] * Client polls serverlist

[16:18:15] [LOGINERROR] C10 Error

[16:18:15] * Autofixing configuration file. Please relogin.

NEED HELP FAST @_@ :tiphat:

nu ma ajuta nimeni?? :D

Posted

Cata imaginatie au cei de la Joymax... bastonaste... imediat ne dau prezervative, tigari, bere si altele :|

PS: Ati vazut ca Roc apare doar odata pe saptamana nu? :))

serios? in ce zi si la ce ora.. ca parca vezi cai pe la 3-4 dimineata :)) cum patesc si americanii cu fw... e la 4-5 dimineata la el

Posted

doh ..another crap MADE IN KOREEA by Gaymax....incep sa urasc jocul asta...deja serverul este full..ppfff....nu-mi vine sa cred , cum au reusit astia de la gaymax sa ingroase atata obrazul...atata nesimtire , se prefac ca nu stiu de goldboti ..si noi , playerii care butam incepem sa ne temem , si app...eventu asta : pute( in engleza suna mai fain) , te apuci si omori mobi de lvl 1 , ca apoi sa-ti dea niste chestii . te plictisesti strangand la seal-uri , ca la sfarsit tot turcii sa primeasca sos,som,sun

and BTW , si pe tsro au ajuns turcii si isi fac stalleri (cate 3-4) si gold farmeri ,

PS : Am devenit rasist : MOARTE TURCILOR !!!!! :angry1: :gun: :hair: :kar: :sef:

Posted

Da, serios, Roc apare doar Miercuri la ora 12:00. Cand o sa incep scoala o sa-mi iau adio de la Roc pana la prima vacanta :comp1: :comp2:

@Colega (sweet_boy_eu): Reinstaleaza jocul si ia ultima versiune de bot de pe site. Alta idee nu am :)

Posted

Da, serios, Roc apare doar Miercuri la ora 12:00. Cand o sa incep scoala o sa-mi iau adio de la Roc pana la prima vacanta :comp1: :comp2:

unde ai vazut ca apare miercuri :blink: :wacko: :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...