TzuYoshi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Eu zic ca se uita..ma abtin de la alte comentarii.apropo de event,e un cacat.Ghiciti cine o sa castige itemele alea ....Cine ? oO
koila Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Cine ? oOEu evident. Nici macar nu a inceput eventul, ramane de vazut ce si cum, daca e de cacat nu il vom juca ne ducem la Roc sa ne tavalim cu el.
TzuYoshi Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Eu evident. Nici macar nu a inceput eventul, ramane de vazut ce si cum, daca e de cacat nu il vom juca ne ducem la Roc sa ne tavalim cu el.Roc e rau. Se umfla in pene la orice player. Cred ca va tavaleste el :lol:
The Dash Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Baieti treaba cu sa ne facem un char nou pe noul server care se va deschide deaodata cu Roc ramane valabila inca nu ???salutari tuturor.asa am asteptat si eu dar am vazut ca nu a anuntat m-am apucat direct pe ultimul server. am 3 prieteni cu care vreau sa joc numai in party (no bot, full legit). am cautat pe silkroad forums un guild legit, am gasit si acum sa vad daca ne primeste ^^. eu sunt cleric ci ceiallti prieteni sunt wizz 1h si axe.
djcris Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Oricum poate patesc ca si la eventul cand se dadeau costume de wizz .... am luat vreo 9 maturi si vreo 7 palarii, dar nici un costum de wizz, si un prieten de-al meu avea 3 costume de wizz si nu putea nici sa imi dea exchange, nici sa le arunce pe jos, asa ca am ramas cu maturile si cu palariile :hair: Sper ca la eventul asta sa imi dea vreo 5 galeti sa ma apuc de curatenie prin hotan :cool2:
HellCritical Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Hehe, misto event :) O sa fie un fel de jewel box or what?! :D :tiphat:
Kiidu Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dupa cum au scris ei acolo.. va fi un fel de capture the flag or something like that.. pt ca 1.puneau timp 2. puneau si nume diferite la monstri.. cred ca va fi un fel de goana dupa chestile alea.. pt ca ei au zis ca cel care are cele mai multe de pe server va primi 10dg sun/start/moon.. + ca va primi dupa ce arma are in mana ( ar fi tare sa primeasca turci cleric rod's si dinastea :)) depinde cand se uita gaymax ce arma ai avut tu in mana :)) )E: "itemele de la event vor fi account bound?"nu stiu.. cred ca da.. avand in vedere stilul lor de marketing.. dar rewardurile ( adica chestile alea ale lu ali baba ) nu vor fi.. au zis ca vor putea fi trade dar nu aruncate,vandute,storage
Guest Smoke_15 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 APP eu am incercat pe toate serverele....pe nici unu nu merge (spune ca sunt ocupate si imi arata ca se incarca si sa astept) daca stie cineva f-o posibilitate sa imi dea PM sau ym:marioooblue11MULTUMESC ANTICIPAT !!!....VA ROG AJUTATI-MA!!!
HellCritical Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 APP eu am incercat pe toate serverele....pe nici unu nu merge (spune ca sunt ocupate si imi arata ca se incarca si sa astept) daca stie cineva f-o posibilitate sa imi dea PM sau ym:marioooblue11MULTUMESC ANTICIPAT !!!....VA ROG AJUTATI-MA!!!Asteapta pana reusesti sa intri... La mine dureaza 2-3-4 ore sa ma conectez :) :tiphat:
Lord_Bogdan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 itemele de la event vor fi account bound?:DVorbesti de parca iei vreun item :D ti-o iau eu inainte !! :))
HellCritical Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mda... Sper sa fac lvl 85 pana cand incepe scoala :) Am 80 si 50% si o sa botez aproape non stop :) :tiphat:
djcris Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mda... Sper sa fac lvl 85 pana cand incepe scoala :) Am 80 si 50% si o sa botez aproape non stop :) :tiphat:Daca nu vor da ban la boti pe 7 zile, vei putea face linistit :P
SRO_BOY Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 unde sa pun botu pe wizz de lvl 64 datimi un spot ceva bun multumes!
sweet_boy_eu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 clientul nou trebuie pus peste cel vechi??
BijuuMode Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 clientul nou trebuie pus peste cel vechi??nu il dezinstalezi pe ata vechi si il instalezi pe ala nou
ciupilan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 so ready.....Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Aug 25th, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hours duration)[Patch]Game- Legend IV Plus would be updated Bird Roc, new weapon effect, new set item, Jewerly box event- Inventory Expansion Item(premium item) would be added- Ali Baba and the Forty Thieves Event would be appliedWeb- Forum modification would be applied SRO hounors section would be added In forum, new article would be restricted on number of letters and frequency
razzor1337 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Voi v-ati instalat clientul nou?ca mie imi da o eroare...
PsychoR0 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 so ready.....Hello. This is Silkroad Online.In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.Weekly server inspection will occur every Tuesday.Game Inspection Period : Aug 25th, 2009 13:00~18:00 Silkroad Standard Time (5 hours duration)[Patch]Game- Legend IV Plus would be updated Bird Roc, new weapon effect, new set item, Jewerly box event- Inventory Expansion Item(premium item) would be added- Ali Baba and the Forty Thieves Event would be appliedWeb- Forum modification would be applied SRO hounors section would be added In forum, new article would be restricted on number of letters and frequencyuhhhhh 250 silk pentru inca o pagina de inv :|
iLoveCalifornia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Stiu ca era inainte un guid animat despre alchemy :P imi puteti da si mie linkul , i need to learn ( pana acu mi-o fost lene <_< )
Dr4q_Sti3 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Voi v-ati instalat clientul nou?ca mie imi da o eroare... pai tu nu citesti?zice ca nu poti sa il instalezi decat dupa update si acesta se termina la 12 lool edit din cate tin eu minte parca era 200 silk pt inca 2 sloturi edit poate ajuta http://farm4.static.flickr.com/3401/360928...c8724cff1_m.jpg
koila Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 20$ pentru 2 casute ? :blink: nu cred ca e pentru 36 de casute sau ceva de genul , vom vedea la ora 12 -13
sweet_boy_eu Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Voi v-ati instalat clientul nou?ca mie imi da o eroare...este ora 09:45 si imi instalez noul client :P are aproape 40% ;) acum eu nu trebuie sa mai astept pana la ora 12:00 ca sa il instalez cum a zis Dr4q_Sti3 :>
Random Hero Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 este ora 09:45 si imi instalez noul client :P are aproape 40% ;) acum eu nu trebuie sa mai astept pana la ora 12:00 ca sa il instalez cum a zis Dr4q_Sti3 :>Si eu l-am instalat. Ce mai astept acum este finalul inspectiei :-?