Kiidu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 eu stiam ca trebe sa ii omori niste unici... app bandit o sa fie scos.. si eu tot asa stiu.. e usless..
DaddyYankee Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ms all. Gz pentru cei cu killuri si FW. Uniunea mea detine pe Sparta ambele fortressuri... Janganul il detinea de mult si azi am luat si bandit fortress.@badfist: Nu e neaparat un program de filmat. Folosesc XFire. poti filma, poti face poze, ai chat, poti vorbi direct din joc, poti naviga pe web direct din joc, poti transmite live etc...Harta aceea e normal sa fie facuta in Photoshop pentru ca ea nu exista oficial, cineva a facut harta aia dupa cum a crezut el ca o sa fie harta in viitor (a mai fost o harta de genul asta cu cateva zeci de pagini inainte).@Sleya: Nu neaparat ne luam adio de la el. Inca nu s-a anuntat la ce ora va aparea prima data. Da, ai dreptate, trebuie facute 4-5 questuri pentru a primi cheia sa intrii la Roc. Dar oricum avand in vedere ca apare odata la 24 de ore si inca nu stim ora exacta la care va aparea nu se stie inca sigur daca ne luam sau nu adio de la el. Daca apare dupa o ora dupa ce se termina inspectia e normal sa il pierdem, dar daca apare la vreo 10 ore dupa inspectie ? Nu cred ca in 10 ore nu ai timp sa faci 5 questuri de lvl 80 (de lvl 80 sunt questurile care trebuie sa le faci).@DreamFighteR: Cred ca va trebui sa omoram un fel de unici dupa ce o sa ne teleportam la Roc. Sunt ca niste pasari. Aici e un film cu Roc (stiu, l-am mai pus odata). In filmul asta arata in mare parte ce trebuie facut sa intrii la Roc si ce trebuie omorat inainte sa apara.
Kiidu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 gz daddy pt fw :) cat hp are exact roc si cat medusa?
DaddyYankee Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 gz daddy pt fw :) cat hp are exact roc si cat medusa?Medusa - 183.535.199Roc - 1.451.891.045
BijuuMode Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Medusa - 183.535.199Roc - 1.451.891.045vezi ca ai un Prv ^^ on abea astept sa bage rock sa imi fac un wiz si sa strang boxuri :))
i sin Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Roc - 1.451.891.045what the hell :huh: cat hp are pasarea asta o.O
BijuuMode Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 eu stiam ca are 1,5bil hp dar na are mai putin oleak
DaddyYankee Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 what the hell :huh: cat hp are pasarea asta o.OEhe.. viata ca viata, dar unde mai punem ca poate zbura prin 'arena' unde apare? Unde mai punem ca mai si summoneaza mobi, da si zombi si alte chestii.PS: Roc se misca mai repede ca un Kokoru O.o
Kiidu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 pe aia nici tarky no bate :)) ii da un hit roc :) .. deci ma gandeam daca pe gaia 183 k hp cad in 40-50 de min.... dai seama ca nu il lom pe roc nici daca vrem
DaddyYankee Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eu cred ca va trebui cam o saptamana ca sa moara Roc pentru prima data. Pentru inceput trebuie sa stim cat de cat ce si cum face. Cum ataca, cand ataca, cand summoneaza, sa stim sa ne ferim de atacuri puternice etc.. De ce crezi ca apare odata la 24 de ore? Sa fie multe party-uri, daca ar aparea la fiecare 3 ore s-ar duce fiecare cand ar vrea etc... asa odata la 24 de ore trebuie sa ne strangem mai multi, toti care vor sa se bata cu Roc o sa fie acolo in acelasi timp..
djcris Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Medusa - 183.535.199Roc - 1.451.891.045Cea mai simpla metoda ca sa-l omor pe Roc e sa o iau in party cu mine pe Meduza :right:
Kiidu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 buna asta :) sau pe copilu lu rocE: hmm ce ziceti.. sa cumpar set 10dg garment tot +5 nu e fb si lipseste boots si hands.. sau sa raman cu last set 9dg +5 fb si cu shoulder 10dg +4 fb protector...
ciupilan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 din cate arata acel filmulet ca sa obti "cheia" spre roc trebuie sa omoram acele pasari din cuiburile aflate in roc mountain ( in cele 4 colturi ale rocului si prin centru pe acolo) dar vad ca Roc apare la ora 20:00 in Coreea deci la ora 14:00 la noi:P (din cate stiu coreea e cu 6 ore inaintea noastra dupa cum arata siteu oficial sro )so o sa tea 2 ore jumatate aparut.. deci avem timp sa afcem questu respectiv presupunand ca inspectia se va termina in jurul orelor 11-12 :P
BijuuMode Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 din cate arata acel filmulet ca sa obti "cheia" spre roc trebuie sa omoram acele pasari din cuiburile aflate in roc mountain ( in cele 4 colturi ale rocului si prin centru pe acolo) dar vad ca Roc apare la ora 20:00 in Coreea deci la ora 14:00 la noi:P (din cate stiu coreea e cu 6 ore inaintea noastra dupa cum arata siteu oficial sro )so o sa tea 2 ore jumatate aparut.. deci avem timp sa afcem questu respectiv presupunand ca inspectia se va termina in jurul orelor 11-12 :Pda si apare od ata la 24h deci avem timp sa facem questu si sal il vedem :))
AlexMihail93 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bai cat potential are porcaria asta de sro :) ....pacat ca exista anumite elemente care ii strica frumusetea : gold boti,scammeri,turci....dar nu stiu cum poti sa faci lvl 105 ff legit...trebuie sa fii taaaare nolifer ..sincer..mai bine cu bot ,dar sa scoata gold farmerii :)
BillyTalent Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eu cred ca va trebui cam o saptamana ca sa moara Roc pentru prima data. Pentru inceput trebuie sa stim cat de cat ce si cum face. Cum ataca, cand ataca, cand summoneaza, sa stim sa ne ferim de atacuri puternice etc.. De ce crezi ca apare odata la 24 de ore? Sa fie multe party-uri, daca ar aparea la fiecare 3 ore s-ar duce fiecare cand ar vrea etc... asa odata la 24 de ore trebuie sa ne strangem mai multi, toti care vor sa se bata cu Roc o sa fie acolo in acelasi timp..nu iti fa grija xDdaca va fii se duce toate uniunea,si cum sparta unde jucam este un server cu player de lvl mare si au ceva sun'uri unii,roc in 2-3ore e down,numa daca intra vreo 300playeri cum e la FW.problema este ca daca nu moare in 2ore dispare :)infine,eu oricum nu am ce cauta acolo la low lv xD
djcris Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bai cat potential are porcaria asta de sro :) ....pacat ca exista anumite elemente care ii strica frumusetea : gold boti,scammeri,turci....dar nu stiu cum poti sa faci lvl 105 ff legit...trebuie sa fii taaaare nolifer ..sincer..mai bine cu bot ,dar sa scoata gold farmerii :) Din punctul meu de vedere ar fi ok fara boti, dar atunci sa introduca niste questuri pe care sa merite sa le faci, nu sa pierzi 2-3 ore si sa iei 1%. Eu inteleg printr-un quest facut sa iei 8% - 10% din level, nu sa bati de nebun o luna jumate sau doua pentru un level. Au facut in asa fel jocul incat fara bot ajungi sa mori ca japonezul ala care s-a jucat 40 de ore non stop.... e aberant Si inca ceva : daca level 100 se face manual intr-o luna jumate, va intreb : level 105 in cat timp se va face ? Ca sa nu mai vorbim de level 120 sau 140 ..... poate un level / an ??? :blink:
Alex92 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Poate se introduce ultra super hyper mega premium + ...25 de ore pe zi premium cu numai 10000 silk.si toata lumea va fi fericita :D
djcris Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Poate se introduce ultra super hyper mega premium + ...25 de ore pe zi premium cu numai 10000 silk.si toata lumea va fi fericita :DTot degeaba...eu mai mult de 4 - 5 ore in medie pe zi nu prea pot sta la calculator.Si asa ma tot gandesc ce ar fi mai bine : sa iau premium gold sau gold plus ?..... inca nu sunt hotaratdeoarece daca iau plus mi-e teama ca voi pierde ore bune de dubla exp. :-?
Alex92 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Premium + tine 5 ore...exact cat poti tu petrece in fata pc-ului.Apropo,face cineva farm pe redsea?Pot plati daca se ofera cineva sa ma farmeze.:)
koila Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Premium + tine 5 ore...exact cat poti tu petrece in fata pc-ului.Apropo,face cineva farm pe redsea?Pot plati daca se ofera cineva sa ma faremze.:)el iti ofera 5 ore de 100% exp dar sa se consume dureaza vreo 6-7 ore. djcris dar tu nu butezi? tu joci de mana?
sobizzare Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ii bun un bow hibrid : 100 pacheon 100 light 70 fire sau cold si 30 cold sau fire ? ? ? ?astept pareri :D :D :D
Alex92 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 As zice pach/cold/light pare cel mai bun build pt hybrid bow @ cap 100.LE:Depinde si ce fel de hybrid vrei sa-ti faci.
BijuuMode Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 daca e hibrid eu as zice 100 fire 100 pacheone 100 ice :-?