Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am o problema la sbrother.... nu vrea sa-mi ia fructele de pe jos.. cu toate ca am bifat! de ce? X( ca mor de draci

TY

~Bogdan

da la items si dute la search [Enter Keyword] si scrie Fruits sau Purification

Posted

aia sunt spartanii mei, cand ii voi omora si le voi lua elementele de pe ei :cool2:

A-propos, in afara de bot killing cu job mai stii si alta metoda de a-i omora ? (bineinteles nu prin PK) :gun:

Posted

A-propos, in afara de bot killing cu job mai stii si alta metoda de a-i omora ? (bineinteles nu prin PK) :gun:

Parca era un quest ...in care luai un windchaser ...( nu stiu sigur ca nu am ajuns pana acolo) si te duceai cu windchaserul unde sunt booti , dupa un anumit interval de timp winchaserul scapa si botii mureau pe capete ;) :beer:

Posted

Parca era un quest ...in care luai un windchaser ...( nu stiu sigur ca nu am ajuns pana acolo) si te duceai cu windchaserul unde sunt booti , dupa un anumit interval de timp winchaserul scapa si botii mureau pe capete ;) :beer:

Am vazut si eu la cativa acel windchaser. Stie cineva despre ce quest este vorba?

Posted

And this: http://img24.imageshack.us/i/sro2009081817000476.jpg/ is for a triple face palm: http://img249.imageshack.us/i/1212348932002jpgroflpos.jpg/

Scrie Maxium in loc de Maximum...

Merge cu pain quota am incercat...si cu playeri normali am incercat ca-mi trebuia sa se distribuie damage-ul:))

Posted

Deci se iau questurile slave escape plan din Mt Roc

Questul "Slave escape plan 4" este cel cu generarea de slave watchers (lvl 85)

Partea buna e ca functioneaza teleportul (return scroll) in cadrul acestui quest :cool2:

Oricum e distractie pe cinste .... puteti omora boti chiar si de lvl 70 :>

Dupa vreo 3 ore, iese ceva de genul

Spor la treaba (cei care aveti 85+) :right:

Posted

Partea buna e ca functioneaza teleportul (return scroll) in cadrul acestui quest :cool2:

nu te inteleg dc ti ai sters numele din ss marog

Posted

eu nu inteleg de unde ai tu itemurile? de la gold boti? sau de unde tio dat drop la atatea 9D weapons/materiale de alchemy si return scrolluri?

Posted

pai cand mori de mai multe ori consescutiv cad iteme din tine intelegi? de ex ai murit de cteva ori si primu item ai o potiune mai mori o data si a cazut ..

Posted

doamne ce nesimtit is uni romani ... azi am vazut unu cu numele SoulSp34r

si care e faza ?:-? fiecare isi pune ce nume vrea :-?? poate era chiar SoulSp34r ca se plimba cam pe toate serverele :)

BTW ice 46 light 56 :) inca putin si devin drugs addicted :))

LVL 72 pe wizz :P

Posted

eu nu inteleg de unde ai tu itemurile? de la gold boti? sau de unde tio dat drop la atatea 9D weapons/materiale de alchemy si return scrolluri?

Itemele de 9d le-am avut in pet, dar nemaiavand locuri libere in storage le-am lasat in pet.

Ce mi-a cazut de la boti au fost vreo 500 de return scroluri, elemente la greu si 3 dropuri de 7d : un dagger

de 56 , un staff de 52 si un staff de 56 (ca sa nu mai spun de miile de potiuni MP si HP) :D

Oricum a doua zi mi-am invitat un prieten si spawnam 6 pasari deodata.... a fost macel nu gluma, dar in

ciuda faptului ca eram 2 si unde-s doi puterea creste.....nu ne-au cazut decat vreo 300 de saculeti de alchimie

in 2 ore :D

Posted

hmm pai soulspear e roman o_O oricum.. stiu o gramada de romani care isi pun nume dinastea.. ce le vad pe youtube si gata is zei toti...

Posted

earth 7?!acum ma apuc de treaba :))

Singura problema ar fi locul in care stai....sunt destui knight si baroneti care se vor da la pasarile tale

Oricum iti doresc bafta :beer:

Posted

pai cand mori de mai multe ori consescutiv cad iteme din tine intelegi? de ex ai murit de cteva ori si primu item ai o potiune mai mori o data si a cazut ..

Itemele de 9d le-am avut in pet, dar nemaiavand locuri libere in storage le-am lasat in pet.

Ce mi-a cazut de la boti au fost vreo 500 de return scroluri, elemente la greu si 3 dropuri de 7d : un dagger

de 56 , un staff de 52 si un staff de 56 (ca sa nu mai spun de miile de potiuni MP si HP) :D

Oricum a doua zi mi-am invitat un prieten si spawnam 6 pasari deodata.... a fost macel nu gluma, dar in

ciuda faptului ca eram 2 si unde-s doi puterea creste.....nu ne-au cazut decat vreo 300 de saculeti de alchimie

in 2 ore :D

ms baieti pt raspuns. :D apropo, fiti atenti aici: Clean campaign

The joyful, bot-free world of Silkroad Online

What is Clean Campaign?

Joymax strives to make a better gaming environment without bots (illegal programs). The world of Silkroad Online - a joyful place where players who love the game can gather and experience the fantastic game play! If you love Silkroad Online, please join the Clean Campaign.

How to participate!

-Are you still using a bot program?

Please download the official game client from the Silkroad website!

-Have you found a botter during the game?

Please tell your neighbours? not to use bot programs!

-Do you know what may happen if you use a bot program?

Silkroad online will be implementing 3 strike-out system.

It starts in September so please use the official client to avoid any possible damage.

1st offense: 7 days block

2nd offense: 14 days block

3rd offense: Permanent block

Silkroad online will consistently try to make a better gaming environment for our players. Your support is needed in our volition against bots. Please join the Clean Campaign and make Silkroad a better world!

Thank you.

EDIT: "-Have you found a botter during the game?

Please tell your neighbours? not to use bot programs!" =))

deci daca gasesc un bot ma duc la vecinu si ii spun sa nu foloseasca bot :)))

P.S. Sursa: rev6.com

Posted

asa si la mine :)) am vazut ca mai e unul Sleya pe rev6 cand dau search....lvl 37 sau ceva de genul si tin minte ca mai era unu pe ecsro din cate imi aduc aminte :)) care se lauda ca este adevaratul Sleya de pe oficial ....adica eu :> :))

Posted

sal all . mi-am cumparat si eu sb*t si as vrea sa stiu cum se poate pune mai multe caractere la conectat :) si cum se face script :) dati reply sau pm va rog frumos :)

Multumesc anticipat :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...