Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest sro_player
Posted

Sal all,

Am si eu o intrebare intrebatoare :) exista vreo diferentza intre maimutza, veveritza si iepure; adik fuge unu din ei mai rpd k altu sau culege item/gold mai rpd decat altu?.............intreb pt k am tot auzit pe unii k ziceau k maimuta ar fi mai buna, altzii ziceau k veveritza e mai buna si acum vreau sa imi cumpar si eu si sunt cam nedumerit. ms pt raspuns....anticipat :) bft all :cool2:

Posted

Sal all,

Am si eu o intrebare intrebatoare :) exista vreo diferentza intre maimutza, veveritza si iepure; adik fuge unu din ei mai rpd k altu sau culege item/gold mai rpd decat altu?.............intreb pt k am tot auzit pe unii k ziceau k maimuta ar fi mai buna, altzii ziceau k veveritza e mai buna si acum vreau sa imi cumpar si eu si sunt cam nedumerit. ms pt raspuns....anticipat :) bft all :cool2:

Toti sunt la fel !! Acelasi inventar , aceeasi viteza.

Posted

OMG deci ma se repeta in prostie unele lucrui de la pagina 130 pana la 150 sa repetat de vreo 3 ori ce inseama INT si STR si intrebari aiurea in prostie ....

Am inteles ca sunteti incepatori , da ati putea sa cititi si ce sa vb. pana acuma macar cateva pagini inapoi

Sau intrati aici http://sro.mmosite.com gasiti destule detali despre joc sau chiar pe site de la joc http://silkroadonline.net daca cautati mai bine si aici gasiti unele chesti

Cea ce e importat la caractere e ce alegi INT sau STR daca alegi INT atunci bagi doar la INT daca alegi STR bagi doar la STR si va fi totul k

Skill-urile la FORCE poti sa bagi la toate 3 Cold , Lightning , Fire pentru ca cand vei fi mare o sa le ai toate 3 max e pentru orice tip de caracter , da cel mai bine e sa incepi cu FIRE si Lightning dupaia iti faci si Cold-u

P.S cei care is pe INT sa nu bage skill-uri la WEAPON doar cand vor fi lvl max.....

:comp2: :comp1: :pumn::banghead:

Guest GameMania
Posted

ahaha cine te`a mintit si pe tine ma ?!

cum sa nu bagi skilluri la arma ma? si cum o sa faci lvl pana la 30 !? omg

Posted

vrei sa iti demonstrez ca fac lvl 30 in 2 zile fara skill-uri la WEAPON ?????

Si totusi daca nu poti face lvl bagi vreo lvl 10 la mastery ala e un kkt .... in fine se poate face

Nu ma mintit nimeni joc silkroad de 1 an asa ca hai nu ma invata tu pe mine

Guest GameMania
Posted

daca joci de un an ce ?!?! =))) nu ma impresioneaza faptul ca ai jucat atat. Sunt sigur ca ai jucat mult si degeaba... daca ai facut lvl 80 intr`un an, pot sa iti zic ca esti slab din toate punctele de vedere.

Guest GameMania
Posted

lol :)) smecheria e sa stii sa joci ;)

Posted

daca joci de un an ce ?!?! =))) nu ma impresioneaza faptul ca ai jucat atat. Sunt sigur ca ai jucat mult si degeaba... daca ai facut lvl 80 intr`un an, pot sa iti zic ca esti slab din toate punctele de vedere.

hai ca m-ai facut curios ce ar putea sa te impresioneze pe tine daca unul de lvl 80 nu te impresioneaza . Tu cam in cat timp ai face lvl 80 (fara bot).

P.S. Felicitari Arde pentru lvl max

Guest GameMania
Posted

2 luni jumate

-EDIT-

Scuza`ma ... nu iti vazusem semnatura. Am o intrebare: Cum ai bagat punctele ?! ca vad ca esti hibrid :P

Posted

name='GameMania' date='Mar 13 2007, 13:21' post='1814074']

2 luni jumate

dute si minte pe altcineva poate reusesti sa ii minti pe astia ce joaca de ieri silk

-EDIT-

Scuza`ma ... nu iti vazusem semnatura. Am o intrebare: Cum ai bagat punctele ?! ca vad ca esti hibrid :P

la intrebarea ta pot sa iti raspund doar asa "cu sageata de la mouse am bagat punctele" cred ca stii sa calculezi ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...