BeautifulMind Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Am o problema imi vorbeste singur... ii injura pastia dupa aici din guild.... care e problema :(
Aldguth Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 "Ii injura pastia dupa aici din guild"Bine, si marmota inveleste ciocolata. Invata sa te exprimi coerent.
smuggster Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 lol @razvan:))) serios?@arrow: /:) e doar un "e" :D
BeautifulMind Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Deci yo il intreb pe unu ceva de o arma... si facea un quest si nu a raspuns si fara sa fac nimic a scris Razvy_Ro zi ba p**a..
smuggster Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 aaa s-ar putea sa fie un bug de chat!daca cu ceva timp inainte ai scris "zi ba ...." se poate sa scrie fara motiv cand incerci sa spui ceva!e un bug....
[G.U.N.I.T]Ahile Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Se poate trimite silk intre playeri???Ca gift??Este available ?
smuggster Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oo am zis eu ca fuge pe ecran? am zis simplu ca mi sa intamplat de multe ori sa scriu ceva si sa apara ceva scris cu o ora doua in urma cand dau enter
uLise Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ssmugster mai ai bot la sro :-" si daca poti sa-mi explici cum se foloseste
BeautifulMind Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 smuggster Nu am folosit acele cuvinte aduse la adresa unor playeri.
Guest sro_player Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sal all,Am si eu o intrebare intrebatoare :) exista vreo diferentza intre maimutza, veveritza si iepure; adik fuge unu din ei mai rpd k altu sau culege item/gold mai rpd decat altu?.............intreb pt k am tot auzit pe unii k ziceau k maimuta ar fi mai buna, altzii ziceau k veveritza e mai buna si acum vreau sa imi cumpar si eu si sunt cam nedumerit. ms pt raspuns....anticipat :) bft all :cool2:
defiler666 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sal all,Am si eu o intrebare intrebatoare :) exista vreo diferentza intre maimutza, veveritza si iepure; adik fuge unu din ei mai rpd k altu sau culege item/gold mai rpd decat altu?.............intreb pt k am tot auzit pe unii k ziceau k maimuta ar fi mai buna, altzii ziceau k veveritza e mai buna si acum vreau sa imi cumpar si eu si sunt cam nedumerit. ms pt raspuns....anticipat :) bft all :cool2:Toti sunt la fel !! Acelasi inventar , aceeasi viteza.
arde2 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 OMG deci ma se repeta in prostie unele lucrui de la pagina 130 pana la 150 sa repetat de vreo 3 ori ce inseama INT si STR si intrebari aiurea in prostie .... Am inteles ca sunteti incepatori , da ati putea sa cititi si ce sa vb. pana acuma macar cateva pagini inapoi Sau intrati aici http://sro.mmosite.com gasiti destule detali despre joc sau chiar pe site de la joc http://silkroadonline.net daca cautati mai bine si aici gasiti unele chesti Cea ce e importat la caractere e ce alegi INT sau STR daca alegi INT atunci bagi doar la INT daca alegi STR bagi doar la STR si va fi totul k Skill-urile la FORCE poti sa bagi la toate 3 Cold , Lightning , Fire pentru ca cand vei fi mare o sa le ai toate 3 max e pentru orice tip de caracter , da cel mai bine e sa incepi cu FIRE si Lightning dupaia iti faci si Cold-u P.S cei care is pe INT sa nu bage skill-uri la WEAPON doar cand vor fi lvl max..... :comp1:
Guest GameMania Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ahaha cine te`a mintit si pe tine ma ?!cum sa nu bagi skilluri la arma ma? si cum o sa faci lvl pana la 30 !? omg
arde2 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 vrei sa iti demonstrez ca fac lvl 30 in 2 zile fara skill-uri la WEAPON ????? Si totusi daca nu poti face lvl bagi vreo lvl 10 la mastery ala e un kkt .... in fine se poate faceNu ma mintit nimeni joc silkroad de 1 an asa ca hai nu ma invata tu pe mine
Guest GameMania Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 daca joci de un an ce ?!?! ) nu ma impresioneaza faptul ca ai jucat atat. Sunt sigur ca ai jucat mult si degeaba... daca ai facut lvl 80 intr`un an, pot sa iti zic ca esti slab din toate punctele de vedere.
dementhor Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 OMg cum faci ma lvl 30 in 2 zile??ca eu joc de cateva luni si abia am lvl 29....care e smecheria ca sa cresti m-ai rapid??
adyzaha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 daca joci de un an ce ?!?! ) nu ma impresioneaza faptul ca ai jucat atat. Sunt sigur ca ai jucat mult si degeaba... daca ai facut lvl 80 intr`un an, pot sa iti zic ca esti slab din toate punctele de vedere. hai ca m-ai facut curios ce ar putea sa te impresioneze pe tine daca unul de lvl 80 nu te impresioneaza . Tu cam in cat timp ai face lvl 80 (fara bot). P.S. Felicitari Arde pentru lvl max
Guest GameMania Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 2 luni jumate-EDIT- Scuza`ma ... nu iti vazusem semnatura. Am o intrebare: Cum ai bagat punctele ?! ca vad ca esti hibrid :P
adyzaha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 name='GameMania' date='Mar 13 2007, 13:21' post='1814074']2 luni jumatedute si minte pe altcineva poate reusesti sa ii minti pe astia ce joaca de ieri silk-EDIT- Scuza`ma ... nu iti vazusem semnatura. Am o intrebare: Cum ai bagat punctele ?! ca vad ca esti hibrid :Pla intrebarea ta pot sa iti raspund doar asa "cu sageata de la mouse am bagat punctele" cred ca stii sa calculezi ???