Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Bullshit sau adevar? eu cred ca astia de la Joymax in sfarsit au facut si ei ceva bun... oricum abia astept sa iau primul ban :D ramane de vazut :))

Astept pareri!

Luand in considerare ca joymax ne-a dezamagit de fiecare data ... Bullshit , 7 zile? eu as zice din prima permanent :)

Posted

io am intrat deja de 4 ori cu sroking (de cand s-a bagat "politica anti-bot") shi nu am luat ban.... cu 2 chare in acelas timp!

EDIT: Ainceput inspectia!

Posted

tinand cont ca m-am intors dupa o pauza mare ... as vrea sa stiu daca exista un interval de timp exact pentru inspectie , sau inspectia poata sa tina 5 min sau 3 ore...

ps. acu vreun an era pana la ora 11:00 inspectie

Posted

tinand cont ca m-am intors dupa o pauza mare ... as vrea sa stiu daca exista un interval de timp exact pentru inspectie , sau inspectia poata sa tina 5 min sau 3 ore...

ps. acu vreun an era pana la ora 11:00 inspectie

Timpii variaza: saptamana trecuta a tinut 2 ore, saptamana asta tine 3 ore. Au mai fost si saptamani in care tinea pana la 11:00.

Posted

Timpii variaza: saptamana trecuta a tinut 2 ore, saptamana asta tine 3 ore. Au mai fost si saptamani in care tinea pana la 11:00.

da saptamana trecuta a fost 2 ore dar dupaia au modificat si au pus 3

si io dat drumul dupa 2 ore jumate

Posted

hmm parerea mea este ca de data asta au gasit o metoda de a bana boti.. desi sper sa ii baneze doar pe cei de gold.. i mean.. programu ala al lor sa functioneze doar contra gold boti ^_^

Posted

mda.. ei sunt in lumea gnomilor unde totul merge mai incet :)) anyways.. nu a mai fost odata faza ca nu au aparut unici dupa inspectie? eu asa imi amintesc :)

Posted

Voua va merge SBot?! Versiunea 1.33b??? Eu intru pe char si nu apare la SBot... Si mai am o intrebare; voi aveti un .dll in folder-ul de la SBot numit "addendum.dll"?

da am acel dll si nush ce e

si da imi merge sb*t mie ;)

Posted

ROC client up for download go go go girls :P saptamana viitoare avem update-ul... ROC :>:>

Mersi de informatie :X de cand asteptam asta...

@badfist: parerea mea e ca mai bine ramai pe light.. mi se pare mai util decat ice. Exemplu: Daca tu ca glavier te bati cu un arcas, arcasul o sa dea tot timpul Knock back. Degeaba ai ice si ai defence de phy daca nici macar nu poti ajunge langa arcas. Daca ai light poti da teleport spre el, ai si speed etc... Sa nu mai zic ca daca mergi la fortress, guild war, event etc poti prinde clerici si iti dau ei defence..

Posted

Np DaddyYankee ...si eu deabia astept sa vad noul glow la arcul meu +8 :P

@badfist....eu deja m-am apucat sa dau light jos....bag ice 80 sau 100 inca nu m-am decis...si multi glavieri care i-am vazut au fire/ice 100 si heuksal 100 :) parerea mea e ca ice este mai bine...am ajuns si eu la concluzia asta :D

Posted

fac o bere cui ma ajuta cu sro king :D :D

nu cred ca vrea nimeni bere "facuta" de tine =)) :)) lol

ca sa nu fiu total offtopic....lvl 72 pe wizz...pacat ca nu apuc sa fac lvl 100 pana la Roc :(

Posted

nu cred ca vrea nimeni bere "facuta" de tine =)) :)) lol

ca sa nu fiu total offtopic....lvl 72 pe wizz...pacat ca nu apuc sa fac lvl 100 pana la Roc :(

mare pacat la tine.. dar la mine si mai mare incep 2 luni de Farm cu nukerul 1luna cu premium silver [pentru ca trebuie sa dau delvl la skills] si una cu premium plus

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...