Random Hero Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 nu stiu ce au facut dar toate serverele is populated,si asa pe tibet te pune sa astepti dar in max 20 mins am intrat cu 4 charuri,nush ce au patit serverele :)) dar profitati de ocazieParca e alta viata acum, in 10 minute am intrat... Please JoyMax, do it like this everyday :beer:EDIT: In 2 minute am intrat si cu stallerul :|
Dr4q_Sti3 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ce dracu parca nu aveti ce face si dati prostia asta de mesaj in cat timp vati conectat stim ca is goale serverele poate a dat restart noaptea asta si de aia ...BTW hai sa le propunem la joymax sa dea un restart pe zi la servere cum fac pe Tsro.. macar suntem siguri ca intramEDIT: ce poti face cu 600k? ... http://img25.imageshack.us/i/sro2009081711081701.jpg/
*Roberto* Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mai is 300 de sloturi libere pe sv si tot imi intra auto loginu dc:(?
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 lol.. am vazut mai multe server populated.. poate daca ar scoate gold boti si sar intoarce la vechiul sistem.. fie si cu verification dar totusi...
uLise Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ar fi frumos cu verification code , eu zic ca intri mai rapid, nu sta toata firma sa conecteze toti gold boti intr-un timp asa scurt :>
serginio_aschi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 In leg cu ce-a zis Draq_Stie de azi noapte: toate caracterele mi-au luat disconect la 1.36 noaptea....poate atunci au dat restart la sv...
Andrey_George Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Salutare all am si eu o intrebare...legata de ISRO cand vreau sa ma conectez pe un server imi pare asta d Am ales sv Venus care era populate.... shi imi aparea ca e plin nu intzeleg ce are :angry1: :sef: ...iar pe celelalte serfere care sunt full nu populate nu easy imi apare tot asa ca in poza ma puteti ajuta?
Sleya Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Gratz Draq :P ...ce de sos drops :D:>BTW nu a fost nici un restart...am avut 3 charuri on de ieri ....nici unul nu a luat discIMPORTANT ...pentru cei care zic ca vor sa cumpere silk...nu mai intrati toti tzancii pe mine care ziceti ca vreti silk...si nu vreti sa cheltuiti bani,sau vreti doar sa va aflati in treaba,sau imi cereti sa va cumpar silk moca o luna...nu sunt banca,daca vreti si aveti incredere in mine atunci veniti sa imi cereti sa va cumpar silk...daca nu bafta ;)
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 lol voi ati crezut ca alex face pomana cu silk o_O ? daca e pe asa iami si mie ceva ^^ ca nu strica :)@andrei chestia aia este noul sistem de login adaugat de joymax si functioneaza ca o lista asteptare.. deci tu vii si aia te adauga la o lista.. cand or intrat toti din lista care sunt inaintea ta atunci intri si tu :)
luk Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 baieti am si eu o intrebare , azi m`am apucat de joc si joc pe appolo :-?? am lvl 6 , am farmat la greu cu attack skill si mi`am bagat si un skill acum si mi se termina mana si nu gasesc npc`u de pots :-?? unde draci e , si daca e vreunu pe appolo poate sa ma invite intr`un guild ceva? :)
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 depinde.. la europeni e la catedrala si se numeste "Nun Martel "la chinezi este in spatele pietrei de teleport si este numit herbalist yangyun
cri2032 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 baieti am si eu o intrebare , azi m`am apucat de joc si joc pe appolo :-?? am lvl 6 , am farmat la greu cu attack skill si mi`am bagat si un skill acum si mi se termina mana si nu gasesc npc`u de pots :-?? unde draci e , si daca e vreunu pe appolo poate sa ma invite intr`un guild ceva? :)nu conteaza unde ai fi in jangan sau constantinopol ....cand esti in orash apasa ''M'' si vei vede ''Drug Store'' nu stiu daca ai mai jucat alte jocuri dar in silk dogurile te incarca :))
HellCritical Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 In 25 ore am facut 50% cu hybrid-ul meu spear :X lvl 79 si gap 0... am facut bine nu?! Si 4 Dead si 4 Drop-uri... 6200 mob kills :) :tiphat:
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hmm destul de bine ^^ btw in ce guild intram.. ;-S aia cica merg in reales .. dar eu as ramane in uni.. mai vedem deocamdata am niste probleme cu compu..
HellCritical Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Bine... :) Eu ti-am zis... il cunosc pe Lethal4You dp Pacific... Si ma inteleg bine cu el si mi-e prieten vechi... de cand era Pacific nou :)) So... O sa mai vb cu el eu... :D
gheobuff Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 buna ziua... :D ce se intampla cu joymax m-am connectat pe 3 acc in mai putin de o ora... sau este ziua mea norocoasa sau a inceput joymax sa mai bage in seama goldboti :))))) :))........ :Dhehe decat nu am mai facut un +5 am luat 2H-Sword cu 300k +4 si am facut +5 :X:X:Xhttp://img193.imageshack.us/i/aaaablj.png/
qasi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 clericul (fara sub-class) tebuie sa fie ful int sau full str????imi raspunde cineva ca am lvl 13 shi nush ce sa bagedit: eu pe rev6 vad numai servere full ;;)
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cleric bine inteles full int.. insa fara sub clas cleric sux.. cel mai bine este wizz sau bard cleric deci pt grind ori wizz ori bard pt ca e mai bine..
Random Hero Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 imi raspunde cineva ca am lvl 13 shi nush ce sa bagedit: eu pe rev6 vad numai servere full ;;)Cleric / Bard Full INT :-?
qasi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cleric bine inteles full int.. insa fara sub clas cleric sux.. cel mai bine este wizz sau bard cleric deci pt grind ori wizz ori bard pt ca e mai bine..ok ms. pun sub class da' mai incolo
serginio_aschi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ce ma dispera unii turci...sunt de cand mi-am inceput premiumul pe acelasi spot si acum dimineata au venit sa faca euro pt peste mine...dupa aia s-au enervat ca le faceam ks si mi-au facut pk si acum tot ma urmaresc sa ma omoare,omg ce copii! Sper sa intre warriorul sa imi dau buffuri si poate ii alung de acolo(mai zic si ca ei in fiecare zi fac party pe spotul ala) Sorry da trebuia sa zic, m-am enervat la culme :angry1: :angry1: :sef: :violent:
Kiidu Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 turks are strange creatures.. am venit la pvp si doar lam intrebat pe unu pvp? si toti turci din zona pe mine.. hmm e bun price pt bow 94+4 22 mil?
koila Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 a mai patit cineva chestia asta : sa incerci sa te conectezi cu un Bot si sa nu poti sa iti dea erroare : [LOGINERROR] Unknown error at login server (2)!si pe alte charuri merge