Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Gz Sleya. Dupa opinia voastra care e mai bun, un blader 100 bicheon/fire, 80 light, 20 cold sau un warrior/cleric ?

Eu cred ca warrior/cleric e mai bine si mult mai util. Un warrior/cleric e foarte util si la buffat si la batut. Are dmg mai bun ca blader-ul, are skin-urile (mana skin/iron skin) care il ajuta la def, buff care ii mareste viata etc..

Posted

http://img134.imageshack.us/gal.php?g=sro2009081411435386.jpg

Noua reusita pe csro :D

Ps : Spawnata la tg mountain.

cred si yo bro ....dak sunteti 50 d playeri p tot sv.....:P .....

Posted (edited)

multumim de double post vampiru :crazy:

btw gz sleya

ma invitat un prieten pe rome :)) sa farmez cat vreau ( k ma ajuta el bineinteles :)) ) si ma creste pana la 85 :> ce ziceti ? sa schimb sv? de pe xian pe rome ? :blink:

EDIT :

check this out :blink: Edited by sweet_boy_eu
Posted

iHunter - 30 de zile

VaMpIrUl - 25 de zile

zidane10 - 15 zile

TzuYoshi - 5 zile

TeG_EoS - 3 zile

Spor la postat. Daca si dupa suspendul asta recidivati dublam numarul de zile.

Posted

multumim de double post vampiru :crazy:

btw gz sleya

ma invitat un prieten pe rome :)) sa farmez cat vreau ( k ma ajuta el bineinteles :)) ) si ma creste pana la 85 :> ce ziceti ? sa schimb sv? de pe xian pe rome ? :blink:

EDIT :

check this out :blink:

pai ce level esti pe xian ?

@ nu m-a speriat ala :>

Posted

Esti full str?Daca da nu o sa te descurci cu max snowshield in lipsa de mana si pierzi din parry si viteza(si magical damage).Eu la bower ar trebui sa am asa 100 fire/pacheon 68 ice si 32 light dar si asa nu stiu daca ma descurc cu snow-ul de la 68 la lvl 100.acum ma gandesc daca sa schimb pe 80 light sau nu...

Posted (edited)

pai ce level esti pe xian ?

@ nu m-a speriat ala :>

is 83 wiz/bard FF pana la 90...

ziceti-mi un nume fain de guild ( nu doresc neseriosi) :P

Edited by sweet_boy_eu
Posted

ziceti un nume fain de guild ( nu doresc neseriosi) :P

parerea mea sa ramai pe xian :) sa incepi iara de la 0 e cam nasol dar na ... nu stiu :-?? faci cum vrei tu

Posted

ziceti-mi un nume fain de guild ( nu doresc neseriosi) :P

pai eu zic sa faci astfel: daca iti place wiz/bard ramai unde esti,daca te tenteaza alt build zic sa te apuci pe alalalt server,e simplu ca buna ziua :) si poti juca pe aman2

Posted

Ms tuturor pentru GZ

gheo...nu e chiar asa de tare :) dar ms :P

o sa dau +9 in curand cred...

@sweet ....cine de pe rome s-a oferit sa te farmeze ?:) ...si daca nu ai premium..nu ai sanse de log pe rome... :|

Posted

am o intrebare :am un char la farm imd e gata dar nu stiu ce sa aleg :glavier sau arcas.as alege glavier ca imi plac skillurile,glaive tot, dar imi e teama ca face greu lvl in comparatie cu arcasu.voi astia care aveti glavier bate bine sau cam nu,ar fi o solutie sa fiu arcas pana la 100 si sa dau dwn 100 lvl si sa bag heuskal dar e o pierdere de bani/sp/timp.aa si cam care is diferentele intre ei,si mai ales voi ce ati alege?

Posted (edited)

am o intrebare :am un char la farm imd e gata dar nu stiu ce sa aleg :glavier sau arcas.as alege glavier ca imi plac skillurile,glaive tot, dar imi e teama ca face greu lvl in comparatie cu arcasu.voi astia care aveti glavier bate bine sau cam nu,ar fi o solutie sa fiu arcas pana la 100 si sa dau dwn 100 lvl si sa bag heuskal dar e o pierdere de bani/sp/timp.aa si cam care is diferentele intre ei,si mai ales voi ce ati alege?

fal glavie vad ca mai ai 2 charuri si iti faci share doar cu charurile tale o sa fie bine ai sa vezi!

Prea tare frate

Edited by koila
Posted

Un kill "fierbinte" ,acum 2 min http://img522.imageshack.us/img522/2637/sro2009081505111626.jpg

nici nu m-am uitat,doar 1,2,3,4-1,2,3,4 :)) e primul meu kill la uruchi

Posted

thx gheo :P

http://img269.imageshack.us/i/sro2009081416102125.jpg/

Wot ! Doar nu folosesti inca tot scriptul ala facut de mine ? sau mi se pare ? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...